Stort overblik: Markedets bedste ledningsfrie støvsugere lige nu

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 26.10.2021
ledningsfrie støvsugere
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Den ledningsfrie støvsuger er blevet ekstremt populær i de seneste år – særlig i de mindre hjem. Dette skyldes, at den er mindre skrumlet at have med at gøre og så fylder den mindre, når den ikke er brug.

Mange finder også, at støvsugeren er nemmere at håndtere, da den har et helt andet design end støvsugeren med ledning, og efterhånden er de fleste ledningsfrie støvsugere blevet udviklet i så høj en grad, at de faktisk fungerer upåklageligt i en lang række hjem – især dem med børn eller kæledyr, der har gavn af en daglig rengøring af gulvene. 

Hvis du står og søger en ledningsfri støvsuger, kan du her finde det bedste overblik over de bedste ledningsfrie støvsugere, der er på markedet.

ledningsfrie støvsugere

forbruger-test.dk

Dyson V11 (2020) Absolute Extra ledningsfri støvsuger – Testvinder

 

Dyson V11 (2020) Absolute Extra ledningsfri støvsugerIntroduktion

Dyson V11 Absolute Extra ledningsfri støvsuger er kåret testvinder hos det danske forbrugerråd TÆNK, hvor den blandt andet udmærker sig indenfor støvsugning af gulv, støvoptag på hårde gulve, støvoptag fra gulvtæpper, støvoptag fra sprækker og støvsugning langs kanter.

 • Testvinder hos det danske forbrugerråd TÆNK
 • Bedre sugeevne end andre ledningsfrie støvsugere
 • Sugeevne nedsættes ikke, efterhånden som støvbeholderen fyldes

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

  Mere om Dyson V11 (2020) Absolute Extra ledningsfri støvsuger

  Dyson V11 Absolute Extra ledningsfri støvsuger er en ledningsfri støvsuger, der fungerer bedre end mange lignende produkter på markedet, og den har et flertal af positive egenskaber.

   

  Støvsugeren har en bedre sugeevne end andre ledningsfri støvsugere, hvorfor den udmærker sig ved støvsugning af gulv, støvoptag på hårde gulve og overflader, hvor den er blevet vurderet som ”meget god”, støvoptag fra gulvtæpper, støvoptag fra sprækker og støvsugning langs kanter.

   

  Støvsugeren vejer ca. 3 kg, og støvbeholderen har en kapacitet på 0,83 liter, og støvoptaget falder ikke, når denne er delvist fyldt, hvorfor du kan udnytte den fulde kapacitet.

   

  Dyson V11 Absolute Extra ledningsfri støvsuger er en 2 i 1 støvsuger, og håndstøvsugeren, der udgør det andet aspekt af produktet, er også blevet vurderet til at være ”meget god”, hvorfor begge produkter er pengene værd.

   

  Batteriet på støvsugeren holder i op til 60 minutter og støvsugeren oplades på 3,2 timer. Dog har den også et udskifteligt Click-in batteri, hvorfor du kan bytte batterierne, hvis ikke du fik den ladet op efter brug.

  Udvalgte specifikationer

  • Vægt: ca. 3 kg
  • Støvbeholderens kapacitet: 0,83 liter
  • Batteri levetid: op til 60 minutters brugstid pr. opladning, ca. 7 minutter ved højeste sugestyrke
  • Opladetid: 3,2 timer
  • Indikator for skift af filter: Ja
  • Indikator for skift af støvbeholder: Ja
  • Selvstående funktion: Nej
  • Håndtag: Ja

  Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger – Bedste all round støvsuger

   

  Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsugerIntroduktion

  Denne Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger er blevet kåret testvinder hos det danske forbrugerråd TÆNK, hvor den blandt andet udmærker sig i sine evner til at støvsuge gulve, støvoptag på hårde gulve såvel som fra sprækker og ved sin evne til at samle krummer på hårde gulve.

  • Testvinder hos det danske forbrugerråd TÆNK
  • Udmærker sig ved håroptag fra gulvtæpper; velegnet til hjem med dyr
  • Soft roller rengøringshoved, Direct drive rengøringshoved, kombinationsværktøj, sprækkeredskab, mini motoriseret værktøj, Mini Soft Dusting børste og oplader er inkluderet.

  i samarbejde med PriceRunner

   Mere om

   Denne Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsuger har ligesom Dyson V11 (2020) Absolute Extra ledningsfri støvsuger en god sugeevne for en ledningsfri støvsuger at være, men denne vejer mindre med sine kun 2,6 kg, og så har den også en mindre støvbeholder, hvis kapacitet kun er på 0,63 liter. Støvsugeren kan holde strøm i op til 40 minutters brugstid.

    

   Dyson V8 Absolute ledningsfri støvsugeren udmærker sig særligt ved støvsugning af gulv, støvoptag på hårde gulve og krummeoptag på hårde gulve, hvor den blev vurderet til at være ”Meget god”, og støvoptag fra sprækker. Derudover har den også scoret ”meget god” ved håroptag fra gulvtæpper, hvorfor den adskiller sig fra flere lignende produkter på markedet.

    

   Støvsugeren er en 2 i 1 kombinationsløsning, hvorfor du kan lave den om til en håndholdt støvsuger, og bruge den til at takle områder som sofaen og andre møbler på denne måde. Den håndholdte støvsuger egner sig også særligt til at fjerne hår.

    

   Ved køb af støvsugeren får du også et soft roller rengøringshoved, direct drive rengøringshoved, kombinationsværktøj, sprækkeredskab, mini motoriseret værktøj, mini soft dusting børste og en oplader.

   Udvalgte specifikationer

   • Vægt: ca. 2,6 kg
   • Støvbeholderens kapacitet: 0,63 liter
   • Batterilevetid: op til 40 minutters brugstid pr. opladning, ca. 8 minutter ved højeste sugeevne
   • Opladetid: 3,6 timer
   • Indikator for skift af filter: Nej
   • Indikator for skift af støvbeholder: Ja
   • Selvstående funktion: Nej
   • Håndtag: Ja

   NILFISK Easy 28Vmax 2in1 Black – Egner sig bedst til alle størrelser hjem

    

   NILFISK Easy 28Vmax 2in1 BlackIntroduktion

   NILFISK Easy 28Vmax 2 in 1 støvsugeren egner sig perfekt til vindueskarme og andre steder, hvor den almindelige støvsuger ikke kan nå – og så er den hurtig og nem at finde frem, så rengøringen ikke behøver at være en last.

   • Nem afmontering af den håndholdte støvsuger
   • Enkel og hygiejnisk tømning af støvbeholderen
   • Fås i tre forskellige størrelser: 20 V, 28 V og 36 V

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   ANNONCER

    Mere om

    NILFISK Easy 28Vmax er en fantastisk 2 i 1 løsning, der både består af en håndstøvsuger og et smart stativ, der forvandler den til en almindelige støvsuger, når de to dele kombineres.

     

    Den mindre støvsuger afmonteres nemt i løbet af rengøringen ved et enkelt tryk på en knap, så du kan nå alle områder i samme omgang og ikke behøver at gennemgå huset to gange.

     

    Støvsugeren er poseløs, hvorfor du ikke behøver at bruge en masse penge på dyre støvsugeposer, når først du har betalt for din støvsuger. I stedet opsamles støv i den aftagelige beholder, der rummer op til 0,6 liter støv. Denne tømmes enkelt og hygiejnisk.

     

    Støvsugeren fås i tre forskellige størrelser, hvorfor du kan finde en, der passer til lige netop dine behov og dit hjem. Du kan vælge mellem 20 V, 28 V eller 36 V, hvorfor den både egner sig som den primære støvsuger i mindre hjem eller som den sekundære støvsuger hos større familier, hvor et enkelt areal måske kræver rengøring med jævnere mellemrum end resten af huset.

     

    NILFISK Easy 28Vmax har LED-lys foran, tre hastigheder, som du frit kan vælge mellem og tilpasse overfladen og en indikator af batteritid. Derudover medfølger en lille kniv til rengøring af børsten og filteret er vaskbart, hvorfor støvsugeren er nem af vedligeholde.

    Udvalgte specifikationer

    • Vægt: 
    • Støvbeholderens kapacitet: 0,6 liter
    • Batterilevetid: op til 60 minutters brugstid pr. opladning
    • Opladningstid: 180 minutter 
    • Sugeeffekt: 170 Watt
    • Lydniveau: 77 dB (A)

    Philips SpeedPro Max 8000 Series ledningsfri støvsuger XC804501 – Premium valg

     

    Philips SpeedPro Max 8000 Series ledningsfri stovsuger XC804501Introduktion

    Philips SpeedPro Max 8000 Series ledningsfri støvsuger har scoret 4.6 stjerner ud af 5 stjerner blandt mere end 100 anmeldere blandt andet med kommentarer på den velegnethed til hjem med børn og kæledyr og dens evne til at fjerne hår fra tæpper. De positive kommentarer lyder: ”Når overalt, enkel at bruge, god sugeevne, enkel at tømme, god batteritid, mange mundstykker, hurtig at oplade, fint design, optager kun lidt plads ved opbevaring, lyset foran gør, at du kan se alt støv og skidt”. 

    • Premium valg
    • Præcis og effektiv rengøring; når alle afkroge i huset
    • PowerCyclone 10 teknologien giver en større sugeevne og 30% højere effektivitet.
    • Patenteret 360 graders støvsugerhoved sikrer 99,7% støvopsamling

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    ANNONCER

     Mere om

     Philips SpeedPro Max 8000 Series ledningsfri støvsuger er en funktionel 2 i 1 løsning, der sikrer en præcis og effektiv rengøring af gulvene i dit hjem. Støvsugeren kan bruges som en håndholdt støvsuger, der når alle de steder, hvor den almindelige støvsuger ikke kan nå, som for eksempel møbler, vindueskarme og hylder, men det kan også bruges som en almindelige støvsuger med teleskoprør til at tage gulvene.

      

     Støvsugeren benytter forskellige teknologier: PowerCyclone 10 teknologien giver en større sugeevne i længere tid med en 30% højere effektivitet, hvilket blandt andet skyldes den nye PowerBlade Digital motor, der leverer en kraftigere sugeevne og dermed tillader støvsugerhovedet at opsamle mere skidt og støv. Støvsugerhovedet er et patenteret 360 graders støvsugerhoved, der opfanger 99,7% af alt støv, så dine gulve bliver så tæt på pletfri som overhovedet muligt, og sammen med LED-lyset, der sidder foran, kan du se, hvor du er kommet til.

      

     Støvsugeren er ledningsfri, hvilket øger fleksibiliteten, og den kan holdes strøm i op til 60 minutters brugstid på en enkelt opladning.

      

     Støvsugeren kommer med forskelligt tilbehør som et redskab til sprækker, en integreret børste, en ekstra miniturbobørste og det standard 360 graders støvsugerhoved.

     Udvalgte specifikationer

     • Vægt: 2,7 kg
     • Batterilevetid: op 60 minutter pr. opladning
     • Opladningstid: 5 timer
     • Vaskbart filter: Ja
     • Indikator for hvornår støvsugeren er klar til brug: Ja
     • Indikator for skift af pose: Nej
     • Indikator for skift af filter: Ja
     • Indikator for skift af støvbeholder: Ja

     Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

     Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

      

     Day – Skaftstøvsuger – 22,2 V – 2200 mAh

      

     Day – Skaftstøvsuger – 22,2 V – 2200 mAhIntroduktion

     Denne skaftstøvsuger fra Day er ganske populær hos forbrugerne, der blandt andet har kommenteret på dens effektive støvsugerevne i forhold til prisen, dens velegnethed til små områder, dens lydsvaghed og dens evne til at fjerne hår fra hunde og katte på gulvtæpper.

     • Effektiv støvsugerevne i forhold til prisen
     • Særligt velegnet til små hjem med enten børn eller kæledyr
     • Cyclonfilter systemet sikrer den absolut bedste rengøring

      

     Mere om

     Denne skaftstøvsuger fra Day er en smart 22,2 volts håndstøvsuger, der kommer med et gulvmundstykke og et teleskoprør, så du kan forvandle den til en opretstående, ledningsfri støvsuger efter behov. Yderligere medfølger også en børste, der gør det nemmere at fjerne hår fra gulvtæpper, samt et fugemundstykke, der lader dig støvsuge revner og sprækker på en enkel og effektiv måde.

     Støvsugeren har en ydelse på 400 W og en effekt på mellem 100 W og 120 W. Den drives af et kraftigt 2200 mAh lithium ion batteri, der kan holdes strøm imellem 25 minutter og 30 minutter alt efter hastigheden, som du vælger at benytte. Batteriet oplades på 4 timer, hvorefter støvsugeren er klar til brug på ny.

     Støvsugeren har 2 hastighedsindstillinger, så du kan vælge lige netop den, der passer bedst til dit behov. Den har et cyklonfiltersystem, der på en naturlig måde kan opsuge både fugt fra røg og urenheder, hvorfor du får den absolut bedste rengøring med dette 3-trins-filtreringssystem.

     Støvsugerens støvbeholder kapacitet er på 1,2 liter, hvilket er en del mere end mange lignende ledningsfri støvsugere på markedet, hvorfor beholderen ikke skal tømmes nær så ofte, som hvis du vælger en støvsuger af anden slags.

     Udvalgte specifikationer

     • Vægt:
     • Støvbeholderens kapacitet: 1,2 liter
     • Batterilevetid: 25 – 30 minutters brugstid pr. opladning
     • Opladningstid: 4 timer
     • Ydelse: 400 Watt
     • Effekt: 100 – 120 Watt
     • Volt: 22,2

     Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger EER77SSM (Soft Sand color)

      

     Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger EER77SSM (Soft Sand color)Introduktion

     Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger har samlet set scoret 4.4 stjerner ud af 5 stjerner blandt anmeldere, der blandt andet har sat pris på dens forenkling af rengøringen i en hektisk hverdag med børn og dyr i huset samt dens ergonomiske design, der er skånsomt for nakke, arme og ryg.

     • Har et ergonomisk design, der skåner nakke, arme og ryg
     • BrushRollClean-teknologi sikrer den ultimative rengøring ved at skære sammenfiltrede hår og fibre over.
     • Har praktiske LED-forlygter, der lader dig se støvet i selv de mørkeste områder og kroge

     Mere om

     Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger er to praktiske apparater i en; det er nemlig en funktionel 2 i 1 løsning, der er i stand til at gøre alle gulvene i huset rene på en komfortabel måde, samt kan bruges til møbler og biler grundet den indbyggede, men aftagelige håndstøvsuger.

     Støvsugeren benytter BrushRollClean-teknologi, hvorfor du blot skal trykke på pedalen med foden for at finde frem til en lille kniv, der skærer alle sammenfiltrede hår og fibre over, så de nemmere kan suges ind, og du opnår en mere tilfredsstillende rengøring.

     Støvsugeren er nem og enkel at håndtere, da den når rundt i en vinkel på 180 grader, og så kan den bruges ledningsløst i op til 45 minutter ved normal hastighed og 16 minutter ved den højeste hastighed. Den har praktisk LED forlygter, der lader dig se støvet i selv de mørkeste kroge i huset, og så er der både en lille børste og et fugemundstykke inkluderet, så du kan nå ind i selv de smalleste sprækker og kroge.

     Udvalgte specifikationer

     • Vægt: 2,46 kg
     • Batterilevetid: op til 45 minutter pr opladning, ca. 16 minutters ved højeste sugestyrke. 
     • Opladningstid: 4 timer
     • Indikator for skift af filter: Nej
     • Indikator for skift af støvbeholder: Nej
     • Selvstående funktion: Ja
     • Håndtag: Ja

      BOSCH Athlet BBH52550 – Nemmeste ledningsfrie støvsuger at vedligeholde

       

      BOSCH Athlet BBH52550Introduktion

      Denne BOSCH Athlet støvsuger har scoret 4.6 stjerner ud af 5 stjerner blandt anmeldere, blandt andet med kommentarer angående dens nemme betjening og gode evne til at komme ud i hjørnerne: ”Jeg er meget glad for min støvsuger, den er nem at betjene, kommer godt ud i hjørnerne, suger lige så kraftigt som en almindelig støvsuger. Bare et super produkt.”

      • Brugervenlig og nem at betjene
      • Velegnet til daglig gulvrengøring i hjem med enten børn eller husdyr
      • EasyClean systemet gør det nemt at vedligeholde støvsugeren

      Mere om

      BOSCH Athlet støvsuger er en 2 i 1 løsning, der består af en håndstøvsuger, der kan rengøre vindueskarme, møbler og andre steder, hvor den almindelige støvsuger ikke kan nå, og et funktionelt stativ, der gør støvsugeren ideel til mindre hjem, der har bedst af en hurtig omgang gulvrengøring hver dag enten grundet børn i huset eller måske kæledyr, der fælder på tæpperne.

      Støvsugeren benytter ingen støvsugeposer, hvorfor du kan spare udgifterne på disse samtidig med, at du hjælper miljøet, da der er mindre, der går til spilde.

      Støvsugeren har Unik SensorBagless teknologi. Den er komfortabel at bruge, da den er lav i vægt og har et soft touch håndtag, nem at anvende, da du ikke behøver at bekymre dig om en ledning, den fylder ikke meget, når den opbevares og så er den nem at vedligeholde grundet dens EasyClean system.

      Yderligere har en den også en Sensor Control, hvilket er en sensorbaseret kontrol af ydeevnen, og den har en LED lampe, der indikerer nødvendigheden af at rengøre filtret.

      Dens motor er af typen LongLife motor, hvorfor den har en høj ydeevne og en lang levetid. Støvsugeren kan bruges på 3 forskellige hastigheder: Niveau 1 passer perfekt til den lette rengøring og giver maksimal driftstid, niveau 2 giver en normal rengøring og en middel driftid, mens niveau 3 er det mest intense niveau, der kaldes turbo og bruges til den mere krævende rengøring. Denne indstilling giver den korteste driftstid.

      Udvalgte specifikationer

      • Vægt: 3,63 kg. 
      • Støvbeholder kapacitet: 0,9 liter
      • Batterilevetid: 50 minutter pr. opladning

       Testkilder

       Testen er baseret på to tests af det danske forbrugsmagasin Forbrugerrådet TÆNK samt af kundeanmeldelser fra kunder, der har givet deres subjektive holdning til produktet efter at have benyttet den ledningsfrie støvsuger igennem en periode.

        

       Det danske Forbrugerråd TÆNK har mottoet: ”Vi tænker, før du handler”. Det er en medlemsorganisation, der laver uvildige og videnskabelige tests af en lang række produkter, for at du kan få den videnskabelig vurdering af et produkt, inden du køber det. Forbrugerrådet TÆNK er uafhængige, hvorfor du får en objektiv holdning, der ikke er præget af, at de har modtaget penge fra producenter for at sige de rette ting. De udvælger desuden selv produkterne, og de både roser og skælder ud, når det er passende.

        

       Anmeldelser fra kunderne giver ikke et objektivt billede af produktet, men et billede af produktet i praksis, hvorfor du kan få et indblik i, hvordan et givent produkt har virket for den enkelte forbruger. Dermed får du mulighed for at se i hvilken situation produktet er nyttigt og brugbart, samt i hvilken situation produktet ikke lever op til forventningerne og udfylder behovet. Dermed får du et indblik i, hvorvidt produktet passer til dit behov. Kundeanmeldelser er lavet frivilligt, hvorfor holdningen er ægte.

       Sådan er produkterne blevet udvalgt

       Produkterne der ses ovenfor i denne test, er udvalgt nøje for at give et varieret og bredt billede af de ledningsfri støvsugere, der er på markedet lige i øjeblikket. Dermed er der blevet fremhævet et bredt udvalg af forskellige ledningsfri støvsugere, der passer til forskellige behov, hjem og situationer samt ligger i forskellige prisklasser. Altså giver testen et overblik over ledningsfri støvsugere, der passer til forskellige behov og budget.

        

       Alle produkterne i testen er fremstillet i en høj kvalitet til trods for, at det ikke er alle ledningsfrie støvsugere, der ligger i den dyre prisklasse. Støvsugerne viser ingen tegn på kompromis fra producenternes side af, hvorfor kvalitet og pris kan forventes at stemme overens, både hvad angår materialer, holdbarhed og evner.

        

       Dermed giver testen det ultimative overblik over de ledningsfrie støvsugere, der findes på markedet, så du kan få den rette og objektive hjælp til at vælge den rigtige støvsuger.

       Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en ny ledningsfri støvsuger?

       Der er nogle enkelte ting, som du med fordel kan overveje, inden du køber en ledningsfri støvsuger. Den ledningsfrie støvsuger er ikke det optimale valg til alle, og det er ikke den samme ledningsfri støvsuger, der vil gavne alle hjem lige meget.

       Størrelsen på dit hjem

       I de små hjem er en ledningsfri støvsuger et optimalt valg af flere årsager. For det første vil det være muligt at tage hele huset på en enkelt opladning, da det ikke tager særligt lang tid at nå til bunds på et mindre areal. For det andet er en ledningsfri støvsuger måske bedre i de mindre hjem, end en støvsuger med ledning, da støvsugeren er mere fleksibel og nemmere kan komme rundt omkring møblerne, der højest sandsynligt står en anelse tættere. Sidst er den ledningsfrie støvsuger mindre og mere elegant at pakke væk. Den fylder ikke særligt meget, og den er nem at opbevare.

        

       I de større hjem vil du dog højest sandsynligt ikke have samme gavn af støvsugeren, som husholdninger i mindre hjem, da det ikke er alle ledningsfrie støvsugere, der kan holde strøm længe nok til at komme igennem hele huset, hvilket ikke er optimalt. Dog er den faktisk en fantastisk tilføjelse som en sekundær støvsuger, hvis du har et hus af større størrelse, fordi den er lille at have stående i hjørnet og nemmere lige at tage en hurtig tur med i et enkelt rum.

        

       Det er ikke nødvendigvis alle rum i huset, der trænger til at blive støvsuget lige ofte, hvorfor det kan være et betydningsfuldt valg at anskaffe end mindre støvsuger til disse.

       Brugstid vs. Opladningstid

       Når du køber en ledningsfri støvsuger, så er der et helt nyt aspekt, som du ikke har skulle tænke på før: nemlig strøm.

       En ledningsfri støvsuger holder ikke strøm for evigt, og derfor skal du være opmærksom på, hvor længe den kan bruges, inden den skal oplades igen. Dette er et vigtigt aspekt af en funktionel ledningsfri støvsuger, da du ikke får den helt store glæde ud af din ledningsfrie støvsuger, hvis ikke du når igennem hele huset på en enkelt opladning.

        

       Opladningstiden er ikke helt lige så relevant, da du ofte blot vil stille støvsugeren til opladning, når du har været huset igennem for at være sikker på, at den har strøm, når du skal bruge den igen. Dog er det stadig en vigtig faktor, hvis du ofte hiver håndstøvsugeren frem.

       Den ledningsfrie støvsugers funktioner

       En anden ting, som du med fordel kan overveje, inden du køber en ledningsfri støvsuger, er, hvilke funktioner den har, og hvilket tilbehør, der medfølger.

       Som det ses i testen ovenfor, så er det ikke det samme tilbehør, der følger med alle støvsugerne, og de har ikke alle de samme funktioner.

       Har du et nyt og moderne hus uden en masse afkroge, så er det ikke lige så nødvendigt, at din støvsuger kan nå ind i selv de mindste afkroge. Modsat, hvis dit hus er ældre, så vil det være nyttigt at have en støvsuger med LED-lys foran på støvsugerhovedet, samt muligheden for at skifte til et fugehoved, der kan nå ind i selv de mindste sprækker.

        

       Dette er blot et eksempel på, hvordan din støvsuger skal vælges ud fra, hvordan dit hjem ser ud; måske har dit hus andre særheder, der gør det helt specielt, men som også kræver, at du tænker over, hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig.

       FAQ

       Hvilken ledningsfri støvsuger er den bedste?
       En af de bedste ledningsfrie støvsugere er Dyson V11. Støvsugeren er blevet kåret til testvinder af forbruger-test.dk og TÆNK, da den indeholder en lang række fantastiske egenskaber, som gør den til et bedre produkt sammenlignet med mange andre lignende ledningsfrie støvsugere. Støvsugeren har blandt andet en lang batterilevetid.
       Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en ledningsfri støvsuger?
       Når du skal købe en ledningsfri støvsuger, så skal du blandt andet være opmærksom på, hvor lang batterilevetiden på støvsugeren er. Det kan være frustrerende, hvis levetiden er for kort, da du dermed potentielt ikke kan nå at støvsuge hele dit hjem. Dertil bør du også kigge på opladningstiden.
       Er det pengene værd at købe en ledningsfri støvsuger?
       Det kan helt bestemt være pengene værd at købe en ledningsfri støvsuger. Det kan være frustrerende at slæbe en ledning med sig rundt i huset, når du skal gøre rent. Det problem slipper du for med en ledningsfri støvsuger, hvilket gør det meget nemmere at nå alle krogene i hjemmet.
       Hvor lang tid holder en ledningsfri Dyson støvsuger?
       En ledningsfri Dyson støvsuger har en levetid på ca. syv til ti år. Det er en relativ god holdbarhed for en ledningsfri støvsuger, da deres batterier naturligt bliver slidt med tiden. Du kan dog forlænge din ledningsfrie støvsuger ved at sørge for at vedligeholde den korrekt.

       Denne side er anmeldt af: Asger S. Jensen Rating 10/10

       Vores skribent og research-team

       Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

       Find mere information her

       Ledningsfrie Støvsugere: De bedste i test

        

       • Dyson V11 (2020) Absolute Extra
       • Dyson V8 Absolute
       • NILFISK Easy 28Vmax 2in1 Black
       • Day – Skaftstøvsuger – 22,2 V – 2200 mAh
       • Electrolux Ergorapido ledningsfri støvsuger EER77SSM
       • BOSCH Athlet BBH52550
       • Philips SpeedPro Max 8000 Series