De 21 bedste håndstøvsugere: Test- og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 01.12.2021

I denne håndstøvsugertest-guide, vil vi gennemgå de 12 bedste håndstøvsugere på markedet lige nu. At støvsuge er ikke altid den fortrækkende beskæftigelse, når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag, eller på ens fridag.

Håndstøvsuger test
Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjepartsforbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

Med en håndstøvsuger gør det, det lige lidt nemmere. Man har nemlig muligheden for hurtigt at tage den frem når man spilder krummer eller ser en kæmpe nullermand, så det bliver fjernet med det samme.

Bosch Move Håndstøvsuger – ledningsfri og med imponerende sugeevne

Bosch Move HåndstøvsugerBosch er en anerkendt producent i hele verden, og deres slogan ”Invented for life” kommer virkelig til sin ret ved Bosch Håndstøvsuger Move; den er nemlig designet til at gøre dit liv en del simplere.

Move-modellen er en praktisk håndstøvsuger, som du hurtigt kan finde frem, når nullermændene begynder at vise sig. Den vejer kun omtrent 1,2 kilo, og du slipper for at skulle jonglere rundt med lange støvsugerør og ledninger. I stedet står du med en simpel, lille håndholdt støvsuger, der kan komme ind i alle hjørner og afkroge i dit hjem.

Den simple anvendelighed ved Bosch Håndstøvsuger Move er også én af grundene til, at brugerne på Amazon giver den så høje karakterer. På samme tid får Bosch Håndstøvsuger Move en positiv anmeldelse på den tyske hjemmeside Alles mit Akku, hvor håndstøvsugeren især scorer højt i kategorierne ”Værdi for pengene” og ”Ydeevne i test”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fordele

 • Imponerende sugeevne for sin størrelse
 • Tredobbelt filter
 • Flot design
Ulemper

 • Luftventilen er placeret dårligt

  Mere information om Bosch Håndstøvsuger Move

  Bosch Håndstøvsuger Move er en genopladelig støvsuger, som er perfekt egnet til et mindre hus eller en lejlighed. Når håndstøvsugeren er ladet helt op, har du et vindue på omtrent et kvarters tid, inden du skal lade støvsugeren op igen. På trods af dens relativt lille størrelse og batteri, byder håndstøvsugeren på en imponerende sugeevne.

  Selvom luftventilen er placeret lidt dårligt i forhold til, hvordan du holder på støvsugeren, skal du ikke være bange for dårlige lufte fra maskinen. Bosch Håndstøvsuger Move anvender tredobbelt filter, og filteret kan tages ud og skylles under vandhanen.

  Bosch Håndstøvsuger Move er et oplagt bud på en håndstøvsuger i medium størrelse, der gør det muligt at komme ind mellem alle møbler og ind i alle hjemmets kroge. Så snart du ser en nullermand, kan din tro væbner findes frem i form af Bosch Håndstøvsuger Move.

  Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Brugstid pr. opladning: 12 min.
  • Opladningstid: 960 min.
  • Batterispænding: 14,4 V
  • Batteriteknologi: Lithium-ion
  • Vægt: 1,2 kg.

   


  Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini – bedste mini håndstøvsuger i lightweight design

  Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner miniXiaomi er måske ikke et nær så anerkendt brand her i Vesten som for eksempel Bosch, men der er meget, der tyder på, at du bør holde højt øje med det innovative selskab. Xiaomi skaber nemlig nytænkende tech-udstyr inden for alle kategorier, og producentens anderledes kreativitet kommer virkelig til udtryk ved deres håndstøvsuger. 

  Ved første øjekast på Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini vil du ikke nødvendigvis tænke ”håndstøvsuger”. Den ligner nærmere noget fra en fjern galakse, og du vil derfor altid have et interessant samtaleemne til middagsselskaberne, hvis du investerer i Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini.

  Du skal dog ikke være nervøs for, at det innovative design er lig med et svagere produkt. Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini får topkarakterer hos både kunderne på Amazon, men også hos skribenterne ved Technoeager, der især hæfter sig ved håndstøvsugerens størrelse og tilbehør.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  Fordele

  • Nem at vedligeholde
  • Kompakt størrelse
  • Let at bære rundt på
  Ulemper

  • Lille beholder

   Mere information om Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini

   Som navnet antyder, er Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini en meget lille håndstøvsuger. Den vejer et halvt kilo, og du vil derfor ikke blive mødt af den største beholder på markedet. Til gengæld får du en håndstøvsuger, som er utrolig let at bære rundt på, og som indbyder til at blive brugt, så snart det mindste snavs viser sig. Håndstøvsugeren vil ikke fylde meget mere end en vandflaske i din hånd, og du kan hurtigt bruge den til at samle krummer op eller til at komme ind i de mest besværlige kroge.

   Selvom Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini ikke har det største batteri, kan du alligevel få op til 30 minutters brugstid ud af den på én opladning. Motoren kan komme op på 88K RPM, hvilket giver håndstøvsugeren en effektiv sugeevne. Alle nullermændene flyver ind gennem et dobbelt filtreringssystem, og en HEPA-filter-kerne sørger for, at de mindste partikler ikke slipper ud igen. 

   Specifikationer:

   • Farve: Hvid
   • Brugstid pr. opladning: 30 min.
   • Batterispænding: 10,8 V
   • Batteriteknologi: Lithium-ion
   • Vægt: 0,5 kg.

    


   Einhell Solo 18 V Li-ion – håndstøvsuger med kraftig sugeevne til lav pris

   Einhell Solo 18 V Li-ionSå snart du står med et Einhell-produkt i hænderne, vil du tydeligt kunne mærke den særprægede nordiske kvalitet og design. Einhell Solo 18 V Li-ion er en robust håndstøvsuger, der byder på kraftig sugeevne til en relativt lav pris. Det er ikke en håndstøvsuger, du typisk finder i private hjem, da den ofte bruges i industrien. Men netop af dén grund er Einhell Solo 18 V Li-ion værd at overveje, da håndstøvsugeren ofte bliver brugt af de professionelle.

   Mange private kunder på Amazon har valgt at investere i Einhell Solo 18 V Li-ion, og håndstøvsugeren får også et stort antal positive anmeldelser retur. Det skyldes i høj grad dens kraftige sugeevne og nemme vedligeholdelse.

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   ANNONCER

   Fordele

   • Kraftig sugeevne
   • Nem at rengøre efter brug
   • God værdi for pengene
   Ulemper

   • Begrænset plads til filtret

    Mere information om Einhell Solo 18 V Li-ion

    Einhell Solo 18 V Li-ion er en del af producentens Power X-Change-serie. Det betyder, at håndstøvsugeren anvender genopladelige batterier, som kan tages ud og bruges i mange andre forskellige produkter fra samme serie.

    Dén tænkegang ses også tydeligt ved Einhell Solo 18 V Li-ion, som er designet til at skulle blive brugt på flere forskellige måder. Når du køber håndstøvsugeren, får du også tre mundstykker med i prisen, som du selv kan klikke på og af efter behov. Ét mundstykke er målrettet hårde overflader, et andet skal bruges på bløde stoffer, mens det tredje gør det muligt for dig at komme ind i sprækker og kroge.

    Selvom Einhell Solo 18 V Li-ion kun vejer 0,85 kilo, byder den stadig på en kraftig sugeevne. Du vil på én opladning kunne komme godt omkring i hjemmet, mens håndstøvsugeren har en kapacitet på 540 ml. 

    Specifikationer:

    • Farve: Orange og sort
    • Batterispænding: 18V
    • Maks. sugestyrke: 42 mbar
    • Kapacitet: 540 ml
    • Vægt: 0,85 kg.

     


    Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 – håndstøvsuger af høj kvalitet med smart display

    Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10Når hjemmet virkelig trænger til en ordentlig rengøring, er det ikke altid nok med en simpel, lille håndstøvsuger. Nogle gange er det nødvendigt at finde det store skyts frem, og netop dét får du ved Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10. Selvom modellen stadig betegnes som en ”håndstøvsuger”, er det en større og mere kraftfuld stang- og håndstøvsuger, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

    Det futuriske og innovative design fra den kinesiske producent Xiaomi gør det nemt at rengøre alle overflader, og du vil opleve en høj sugeevne i lang tid. Netop derfor får Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 også mange rosende ord fra blandt andre kunderne på Amazon. Anmelderhjemmesiden Digital Phablet giver også Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 en god anmeldelse, hvor skribenten især hæfter sig ved håndstøvsugerens automatiske funktion.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    ANNONCER

    Fordele

    • Kvalitetsbevidst design
    • God ydeevne
    • Smart display
    Ulemper

    • Mangel på tilbehør

    Mere information om Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10

    Det kan godt være, at Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 ikke byder på et nær så bredt spektrum af tilbehør som Einhell Solo 18 V Li-ion, men du får alligevel meget for pengene. Håndstøvsugeren fra Xiaomi er nemlig en større maskine, der kan bruges på alle typer overflader; gulve, tæpper, vægge, lofter, osv. Xiaomi har virkelig tænkt i kvalitetsbevidst design, så du slipper for at skulle bruge unødvendig tid og kræfter, når du skal komme rundt i hele hjemmet.

    På én opladning får du over en times batterilevetid, og når du er færdig med at bruge håndstøvsugeren, kan den placeres i den vægmonterede ladestation. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 anvender et kraftigt 3000mAh batteri, og derfor skal du ikke vente i mere end 3,5 timer, før håndstøvsugeren atter er klar til brug.

    Den helt store fordel ved Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 er, at den byder på en automatisk sugestyrke-funktion. Det betyder, at du kan lade håndstøvsugeren om selv at afgøre, hvor høj en sugeevne der er nødvendig i en given situation. Maskinen registrerer selv, hvilken type overflade den køres hen over, og derefter indstilles sugeevnen efter det. 

    Specifikationer:

    • Farve: Hvid og orange
    • Brugstid pr. opladning: 65 min.
    • Opladningstid: 3,5 timer
    • Batterispænding: 25,2 V
    • Batteriteknologi: Lithium-ion
    • Vægt: 1,5 kg.

     


    Dreame Støvsuger V11 – alsidig håndstøvsuger med det bedste tilbehør

    Dreame Støvsuger V11Når det kommer til at rengøre hjemmet med en alsidig hånstøvsuger, er Dreame Støvsuger V11 det mest oplagte valg. Håndstøvsugeren byder nemlig på flere forskellige typer tilbehør, der gør det muligt at rengøre langt de fleste overflader, sprækker og hjørner. På samme tid at hånstøvsugeren også nem at anvende, og du får overraskende kraftig sugeevne at arbejde med.

    Dreame Støvsuger V11 er en klar favorit blandt anmelderne, hvor den scorer topkarakter hos både britiske Reoverview.co.uk og australske ProductReview.com.au. Dreame Støvsuger V11 roses især for sin kraftige sugeevne, der imponerer i forhold til de dyrere modeller, den kan sammenlignes med.

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    ANNONCER

    Fordele

    • Let at anvende
    • Praktisk LED-display
    • Kraftig sugeevne
    • Tænd/sluk-knap
    Ulemper

    • Batteriet kan ikke udskiftes
    • Ingen børstetilbehør til tæpper

     Mere information om Dreame Støvsuger V11

     Hvis du er et miljøbevidst menneske, er Dreame Støvsuger V11 et godt valg. Håndstøvsugeren byder nemlig på en praktisk eco-funktion, hvor du kan spare på energien, samtidig med at maskinen suger effektivt. Den helt store styrke ved Dreame Støvsuger V11 er dog dens alsidige design, der gør det muligt at anvende forskellige typer tilbehør. Alt efter hvilken overflade eller opgave du har foran dig, kan du udstyre håndstøvsugeren med den rette børste eller slange. Det eneste, der mangler, er en god børste til gulvtæpper.

     Dreame Støvsuger V11 vejer kun 1,6 kilo, og du får derfor ikke problemer med at gå rundt med håndstøvsugeren i dit hjem. Du skal heller ikke være nervøs for tiden, da du på én opladning får op til 90 minutters sugeevne. Batteriet kan dog ikke udskiftes, så du skal huske at genoplade den efter brug, hvilket typisk tager omtrent 4 timer.

     Specifikationer:

     • Farve: Grå og rød
     • Brugstid pr. opladning: 90 min.
     • Opladningstid: 4 timer
     • Batterispænding: 25.2 V
     • Batteriteknologi: Litium-ion
     • Maksimal sugestrøm: 150
     • Filterklasse: HEPA H11
     • Vægt: 1,6 kg.

      


     Kärcher KB 5 – ledningsfri i kompakt design til det mindre hjem

     Kärcher KB 5Den første tanke ved et blik på Kärcher KB 5 er formentligt, at den snarere ligner en gulvmoppe end en støvsuger. Men Kärcher KB 5 er i virkeligheden en innovativ og overraskende håndstøvsuger, der byder på nem og hurtig rengøring af både hårde gulve og tæpper. Det skyldes i høj grad dens kompakt design, hvor du med universalbørsten får rig mulighed for at komme helt ind til kanten af alle vægge.

     Det overraskende – men smarte – design ved Kärcher KB 5 har også ført til mange gode anmeldelser. Kunderne på Amazon er især vilde med håndstøvsugeren, der roses for sit praktiske design, der også imponerer ved at være nem at gemme væk efter brug.

     i samarbejde med PriceRunner

     Fordele

     • Kompakt design
     • Praktisk at gemme væk
     • Nemt at tømme beholderen
     Ulemper

     • Ikke nær så kraftig sugeevne
     • Usikkert håndtag

      Mere information om Kärcher KB 5

      Kärcher KB 5 kan ikke byde på den kraftigste sugeevne på markedet. Du skal derfor ikke investere i håndstøvsugeren, hvis du har planer om at skulle rengøre store, snavsede overflader i tide og utide.

      Til gengæld er Kärcher KB 5 et oplagt bud, hvis du har brug for en håndstøvsuger, der kan bruges i mindre hjem, hvor dagligdagens snavs og hundehår hurtigt hober sig op. Kärcher KB 5 minder i højere grad om en kost end en støvsuger, og du vil derfor finde det meget naturligt at lade den glide frem og tilbage over gulvet. Den justerbare fejekant gør det også nemt at dække større arealer og komme helt ind til væggene.

      Kärcher KB 5 anvender et litium-ion-batteri på 3.7 V, og du vil kunne forvente en batterilevetid på op til 30 minutter. Du slipper dog heldigvis for at forbruge unødvendig strøm, da Kärcher KB 5 er udstyret med en automatisk tænd/sluk-knap. 

      Fejebakken er nem at fjerne og sætte ind igen, og det går derfor hurtigt med at tømme beholderen, der har en kapacitet på 0,37 liter. 

      Kärcher KB 5 er designet til at kunne stå op af sig selv, så du kan placere den bag en dør eller pakke den sammen og skubbe ind i skabet. 

      Specifikationer:

      • Farve: Gul
      • Brugstid pr. opladning: 30 min.
      • Batterispænding: 3.7 V
      • Batteriteknologi: Litium-ion
      • Kapacitet: 0,37 l.
      • Vægt: 1,2 kg.

       


      Grundig VCP 3930 – flot håndstøvsuger med imponerende sugeevne

      Grundig VCP 3930Siden 1946 har den tyske virksomhed Grundig leveret teknologi af høj kvalitet. Deres håndstøvsuger Grundig VCP 3930 er et klart eksempel på det, da du med denne model får en maskine mellem hænderne, der byder på imponerende sugeevne. 

      Grundig VCP 3930 anvender et litium-ion-batteri med en spænding på 25.2V, og efter én opladning vil du have energi nok til at kunne klare op mod 42 minutters rengøring. Undervejs vil du ikke mærke, at sugeevnen mister sin styrke, og af den grund roses håndstøvsugeren også af kunderne hos blandt andet Amazon og Reoverview.co.uk.

      i samarbejde med PriceRunner

      Fordele

      • Sugeevne i topklasse
      • Beholder er nem at tømme
      • Overordnet flot design
      Ulemper

      • Støvsugerrør er ikke teleskoprør

       Mere information om Grundig VCP 3930

       Grundig VCP 3930 er først og fremmest en meget fleksibel og alsidig støvsuger. Den kan fungere som både gulvstøvsuger med elektrisk turbodyse og som praktisk håndstøvsuger. Når du har adskilt det lange rør fra enheden, får du en håndstøvsuger, som nemt kan komme ind i alle sprækker og hjørner. Omvendt giver gulvstøvsugeren dig mulighed for at dække store arealer på gulvet, selvom støvsugerrøret ikke er et teleskoprør.

       Når du anvender Grundig VCP 3930, kan du vælge mellem to forskellige sugekraftstrin. Det er nemlig ikke i alle situationer, at du har brug for den kraftigste sugeevne. Med LED-displayet kan du altid følge med i, hvor meget batteri du har brugt, og når det er tid til at tømme den 0,7 liter store beholder, er det heller ikke et problem.

       Når du har brug for at komme ind i de mørkeste hjørner, kan du nemt finde vej med de 4 LED-lamper ved mundingen. 

       Specifikationer:

       • Farve: Sort og kobber
       • Brugstid pr. opladning: 42 min.
       • Opladningstid: 5 timer
       • Batterispænding: 25.2V
       • Batteriteknologi: Litium-ion
       • Filtersystem: HEPA 10 filter
       • Kapacitet: 0,7 l.

        


       Håndstøvsuger test

       forbruger-test.dk

       4.62 13

       Philips PowerPro Duo FC6168/01

       Forbrugertest, Philips PowerPro Duo FC6168 01

       Denne 2-i-1-håndstøvsuger passer perfekt til dig, som har brug for en smule ekstra hjælp og nemhed i hverdagens stres. Den gør din rengøring og hverdag mere overskuelig.

       Denne model er en såkaldt 2-i-1-støvsuger. Det vil sige, at der er mulighed for at bruge den, som håndstøvsuger, men også som stangstøvsuger.

       Ved hjælp af den stang, der følger med, montere man blot håndstøvsugeren på den, hvorefter den fungerer, som en normal støvsuger, blot uden en ledning.

       Med denne mulighed gør det, det nemmere for en, hvis man skal støvsuge små områder.

       FORHANDLER

       TOTAL PRIS

       ANNONCER

       Videoanmeldelse af Philips PowerPro Duo FC6168/01

       Gode ting ved Philips PowerPro Duo FC6168/01

       • 2-i-1 støvsuger
       • Opladetid på 5 timer
       • Lav batterispænding på 18 V
       • Fleksibel

       Mere information om Philips PowerPro Duo FC 6168/01

       Denne model er, som de fleste, også ledningsfri, der uden tvivl gør en rengøring markant nemmere og hurtigere.

       Det betyder så at den skal oplades før man bruger den.

       En fuld opladning tager omkring 5 timer, hvorefter den kan klare en non-stop støvsugning, i op til 40 minutter.

       Philips FC6168/01 egner sig specielt godt til husstande med dyr, da den er specielt god til at opsamle små, dyer hår på sin vej.

       Det er den på grund af dens motoriserede børste, som opfanger alt støv og skidt på sin vej.

       Derudover er den designet med PowerCyclone-teknologien, hvor luften først suges ind, hvorefter den sendes ind til det cykloniske kammer, hvor støv og luft adskilles.

       Philips FC6168/01 er endnu en poseløs støvsuger, som betyder at den i stedet for at samle snavset i støvsugerposer, opsamler den det i en beholder.

       Beholderen skal blot tømmes i en skraldespand. Den kan have op til 0,6 liter i sig før den har brug for at blive tømt.

       Med denne funktion undgår man et stort forbrug af støvsugerposer. Det er både godt for dig og din pengepung, men også især godt for miljøet. Man skåner nemlig miljøet for unødig produkt spild.

       Filteret i Philips FC6168/01 er vaskbart af hygiejniske årsager. Med en vægt på kun 2,9 kilo er den nem at føre rundt under rengøring.

       Læs også: Test af de 15 bedste støvsugere på markedet

       Xiaomi Roborock H6 Adapt – en let støvsuger med stor udholdenhed

       Xiaomi Roborock H6 Adapt

       Derfor anbefaler vi Xiaomi Roborock H6 Adapt

       Xiaomi Roborock H6 Adapt er en handy støvsuger, der ligesom Phillips Speedpro Max Aqua er pose- og trådløs. Den er håndholdt og kan bruges til den ekstra rengøring i hjemmet, fx grundig gennemgang af sofaen, eller til bilen, hvor en almindelig størrelse er for besværlig.

       Støvsugeren har fået en rigtig god bedømmelse fra både Testberichte og Mobilegeeks, der især er begejstrede over den lange batterilevetid, den stærke motoreffekt og den store mængde tilbehør, der følger med. Og med Roborocks erfaring med at bygge robotstøvsugere, er dét ikke en overraskelse.

       For selvom Xiaomi Roborock H6 Adapt skal anvendes manuelt, så er der blevet tænkt over, hvordan den kan optimere bedst muligt. Du får en håndholdt støvsugere med evnen til længere og bedre rengøring, og du kan komme vidt omkring med det bedste resultat.

       i samarbejde med PriceRunner

       Videoanmeldelse af Xiaomi Roborock H6 Adapt

       Xiaomi Roborock H6 Adapt vs Markedet

       Den ledningsfri støvsuger er beregnet til generelt brug, og den kan køre i op til 90 minutter. Den maksimale motoreffekt er 420 W. Med en støvkapacitet på 0,4 liter egner Xiaomi Roborock H6 Adapt sig bedst til de lidt mindre og/eller områdefokuserede opgaver. Det er de færreste, der ville rengøre hele huset med en håndholdt støvsuger, men hylder, sofaer, lænestole og områder kan maskinen sagtens tage sig af.

       Der medfølger en række forskellige mundstykker og en oplader-holder, der gør de forskellige opgaver lettere for dig. Det tager 4 timer at lade Xiaomi Roborock H6 Adapt op, men med en køretid på 90 minutter er der slet ingen problemer.

       Vægmonteringen fungerer også som støvsugerens ladestation, så du ikke skal til at kæmpe med stik eller plads. Bare sæt den i holderen, så er den klar til næste brug.

       Fordele

       • Let vægt med høj udholdenhed
       • Høj sugeevne
       • Five-stage filter

       Ulemper

       • Lang loade-tid

       Yderligere detaljer:

       • H/B/D: 28,4/22,1/11,1 cm
       • Batterilevetid: 90 minutter
       • Opladetid: 4 timer

       Dyson V8 Absolute

       Forbrugertest, Dyson V8 Absolute

       Denne håndstøvsuger er god til dig, som har brug for en støvsuger, der nemt kan bruges til de mere snæver steder, hvor den normale støvsuger ikke kan gøre arbejdet ligeså godt. Nem og fix til den hurtige løsning.

       Først og fremmest får Dyson V8 imponerende, gode anmeldelser og klarer sig godt i alle test den er en del af.

       Den formår at komme igennem mange tests helt uden nogen form for kritik. Det er næsten for godt til at være sandt.

       i samarbejde med PriceRunner

       Videoanmeldelse af Dyson V8 Absolute

       Gode ting ved Dyson V8 Absolute

       • Poseløs
       • 2-i-1 støvsuger
       • Fin beholderkapacitet på 0,54 liter
       • Fleksibel
       • Holdbar

       Mere information om Dyson V8 Absolute

       V8 er en ny udgave af den ældre model V7, som også har fået meget ros for dens gode kvalitet.

       Denne model er en såkaldt 2-i-1-støvsuger, som vil sige at den også har funktionen ligesom en normal støvsuger.

       Men med dens ekstra smarte støvsugerstang, kan man hurtigt og nemt lave den til en almindelig støvsuger, dog trådløs. Med dens ekstra stang, bliver det også bedre for ryggen at støvsuge.

       Man kan nemt, under brug, følge med i, hvor meget batteri, der er tilbage på sin håndstøvsuger.

       Den er nemlig udstyret med 3 pærer, som lyser alt efter, hvor meget batteri, der er tilbage. Når batteriet er ved at gå ud, vil den sidste lampe begynde at blinke.

       Der er forskel på, hvor længe batteriet vil holde, alt efter hvilke tilbehørsdele, der bruges under støvsugning.

       Det vil sige, at bruger man for eksempel støvsugerhovedet til tæpper, vil den kunne klare 25 minutters støvsugning på én fuld opladning. D

       et betyder så også, bruger man en af de små mundstykker, som ikke kræver nær så meget energi, kan den holde hele 40 minutter på en fuld opladning.

       Electrolux Rapido ZB6114BO

       Forbrugertest, Electrolux Rapido

       Denne håndstøvsuger er perfekt til dig, som skal bruge hjælp til de små opgave under rengøringen.

       Rapido ZB6114BO er en håndstøvsuger med mange gode anmeldelser, som er superpopulær, bland andet på grund af dens utrolig gode pris, i forhold det dens fantastiske kvalitet.

       Mange forbruger mener at den uden tvivl er pengene værd. Den får blandt andet stor ros for dens sugeevne.

       i samarbejde med PriceRunner

       Videoanmeldelse af Electrolux Rapido ZB6114BO

       Gode ting ved Electrolux Rapido ZB6114BO

       • Poseløs
       • Li-Lon batteritype
       • Fin beholderkapacitet på 0,5 liter
       • Batterispænding på 14,4 V
       • Lav vægt på 1,5 kg

       Mere information om Electrolux Rapido ZB6114BO

       Vi er helt vilde med dens ladetid på kun 4 timer. De fleste håndstøvsugere tager omkring 5-6 timer at oplade.

       Men Rapido ZB6114BO tager kun 4 timer og så har man hele 14 minutter til at få klaret de alle små steder, der har brug for en støvsugning.

       Electrolux Rapido ZB6114BO er uden tvivl designet til at rengøre mindre områder, som vindueskarme, fodpaneler eller, hvis man har spildt lidt på gulvet og det hurtigt skal støvsuges væk. Den er god til disse små formål fordi den er nem at tage frem og pakke væk igen. Der er ingen form for besvær.

       Rapido ZB6114BO er ledningsfri, som gør hele processen meget hurtigere og ikke mindst nemmere.

       Rapido ZB6114BO giver en 2 muligheder når man skal vælge sugestyrken. Man kan derfor selv vurdere, hvorvidt man har brug for den kraftige eller milde sugestyrke.

       Der følger et børstemundstykke med, som med fordel kan bruges når man skal støvsuge mere sarte steder.

       Rapido ZB6114BO er udstyret med et udtrækkeligt mundstykke, som gør at man nemmere kan rengøre smalle steder.

       Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

       Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

       Electrolux EUP8GREEN

       Electrolux EUP8GREEN, forbrugertest

       Denne Støvsuger er god til dig, som ønsker hjælp i hverdagen, til en nemmere og hurtigere rengøring, her og nu. En god hjælpende hånd til de lidt travle tider.

       Denne model er perfekt til den hurtige rengøring, hvor den normale støvsuger bliver for besværlig at finde frem.

       Det der gør den nem og hurtig at bruge, er blandt andet at den er ledningsfri, som gør at den er lige til. Man tænder blot for den og så er man i gang med det samme.

        

       Videoanmeldelse af Electrolux Ultrapower

       Gode ting ved Electrolux EUP8GREEN

       • Poseløs
       • Li-lon batteritype
       • Arbejdstid på 80 minutter pr opladning
       • Stor beholderkapacitet på 0,8 liter
       • Vægt på 3,5kg

       Mere information om Electrolux EUP8GREEN

       Hvis man bruger Electrolux EUP8GREEN på lav hastighed, kan man bruge den i op til 80 minutter på en fuld opladning.

       Hvis man sætter den på normal hastighed, kan den holde i op til 30 minutter. Med dens tredje hastighed, som er den højeste, kan den holde i op til 17 minutter. Den kan derfor være et godt alternativ til en almindelig støvsuger, hvis man bor i en lille lejlighed.

       For at undgå et stort spild af støvsugerposer, er Electrolux EUP8GREEN udstyret med en beholder på 0,8 liter, hvor alt snavset ryger hen, så man blot skal tømme den ned i en skraldespand.

       Denne funktion gør det nemmere for dig, da du undgår at købe og bruge penge på de mange specielle støvsugerposer. Derudover skåner man også miljøet for unødig resurse spild.

       Electrolux EUP8GREEN bliver rost for dens kraftige sugeevne, som gør at den ikke misser noget når den er i gang.

       Den er nemlig udstyret med et PerformancePro-mundstykk, som er aerodynamisk med en specialfremstillet motorblæser.

       Mange eksperter roser denne model, især de svenske eksperter.

       Den får stor ros for at den er supergod på gulvet og omkring dørtrin og tærskler, hvor den med dens lys på mundstykket gør det nemmere for en at se det snavs, der skal støvsuges op.

       Det konkluderes at den er god, som en erstatning, til den normale støvsuger, alt efter størrelsen på ens hjem.

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147-01

       Derfor anbefaler vi Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01

       Den poseløse støvsuger er smart til dig, der ikke har alt for meget plads. Den er tynd og nem at pakke sammen, og så har den alle de funktioner, en almindeligt-udseende støvsuger har. I stedet for en ledning er der her tale om en tænd-sluk-kontakt og et batteri.

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01 er topscorer hos den tyske side Testberichte og har fået 4,7 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Philips, samt en gennemsnitlig bedømmelse på 4,6 ud af 5 blandt Amazons forbrugere. 

       Ud af alle anmeldelserne har 74% på Amazon været 5-stjernede. Kun lydniveauet er der enkelte, der har sat en finger på – men støvsugningen er hurtig overstået, og med alle de andre kvaliteter, der kommer, er det en lille sag.

        

       Videoanmeldelse af Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01 vs Markedet

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01 bruger 5 timer på at lade op og kan køre i 80 minutter. Det er rigeligt med tid til at rengøre selv et gennemsnitligt hus, og bor du i lejlighed eller rækkehus skal du slet ikke bekymre dig om holdetiden.

       Der er flere forskellige ekstra stykker inkluderet, og filteret er både aftageligt og vaskbart. Du skal ikke bekymre dig om at udskifte støvsugerposer, og filteret er nemt og hurtigt at gøre rent. Støvsugeren kan tage alle de overflader, der er brug for.

       Fordele

       • Lang batterilevetid
       • Udskifteligt batteri
       • Stor støvbeholder

       Ulemper

       • Ret støjende

       Yderligere detaljer:

       • Vægt: 2,7 kg
       • Batterispænding: 25,2 V
       • H/B/D: 262/260/1170 mm

       Philips PowerPro Duo FC6172

       Forbrugertest, Philips PowerPro Duo FC6172

       Denne håndstøvsuger er perfekt til dig, som har brug for en brugervenlig ledningsfri støvsuger, der ikke vejer mere end 3,2 kg og ikke mindst holder i op til 60 minutter.

       Denne støvsuger er en god til en mindre lejlighed, som erstatning for den store normale støvsuger.

       Videoanmeldelse af Philips PowerPro Duo FC6172

       Gode ting ved Philips PowerPro Duo FC6172

       • Poseløs
       • 2-i-1 støvsuger
       • Beholderkapacitet på 0,6 liter
       • Kompakt
       • PowerCyclone-teknologi

       Mere information om Philips PowerPro Duo FC6172

       Med denne ledningsfri håndstøvsuger, bliver man garanteret grundige rengøringsresultater, som den ifølge flere tests lever op til.

       Den er nemlig udstyret med Philips innovative PowerCyclone-teknologi, som adskiller denne model fra andre håndstøvsugere.

       Philips innovative PowerCyclone-teknologi er en speciel teknik udviklet af Philips selv, hvor den sørger for at støv og luft adskilles hurtigt, som gør at støvet nemmere og mere effektivt bliver samlet.

       Rent teknisk sker dette ved at luften suges ind i PowerCyclone, hvorefter en buet luftpassage gør at luften kommer op i det cykloniske kammer, hvor luft og støv adskilles i to.

       Denne model har også funktionen 2-i-1, som er den model flest fortrækker, da det er langt mere effektivt og i de nogle tilfælde, kan man nøjes med den ene 2-i-1-håndstøvsuger.

       Støvsugerstangen som har et normalt støvsugerhoved, gør nemlig at man nemt kan bruge den til de større overflader, så man undgår at hive den store støvsuger frem.

       Især hvis man bor i en mindre lejlighed kan det være en fordel at have en PowerPro Duo FC6172 stående.

       Som sagt er denne model ledningsfri. Det betyder at den er nem og anvendelig. Spilder man noget, tøver man ikke med at få det støvsuget op med det samme, da det er nemt og hurtigt at hive den frem.

       Der bliver sparret en del tid med denne ledningsfri håndstøvsuger.

       Dyson V7 Motorhead

       Forbrugertest, Dyson V7 Motorhead

       Denne model er perfekt til dig, som har brug for en god håndstøvsuger, der kan fjerne alt slags snavs for dig, også dyrehår. Den er også god og smidig og kan nemt støvsuge under møbler, som sofaer og senge.

       Dyson er kendt for deres innovative og ikke mindst effektive produktion af støvsugere. Dyson V7 Motorhead er lillesøster til V8, de får dog begge ekstremt gode anmeldelser efter de er blevet testet og vurderet.

       Forbrugereksperter og teknologieksperter, har blandt andet testet Dyson V7 Motorhead og de er alle enige om en supergod støvsuger.

       Videoanmeldelse af Dyson V7 Motorhead

       Gode ting ved Dyson V7 Motorhead

       • Poseløs
       • 2-i-1 støvsuger
       • Ledningsfri
       • Smidig
       • Effektiv

       Mere information om Dyson V7 Motorhead

       Dyson V7 er ligesom mange andre håndstøvsugere, en 2-i-1-støvsuger. Det er stor en fordel, at der medfølger en støvsugerstang, der gør at man også kan bruge den, som en normal støvsuger, og gøre rent på større overflader, såsom gulvet.

       Modellen er ledningsfri, som gør at den er markant nemmere at bruge, når man skal igennem en hurtig rengøring. En ledningsfri støvsuger gør rengøring meget sjovere og ikke mindst meget nemmer.

       De fleste håndstøvsugere er i dag pose fri, det er Dyson V7 også. En posefri støvsuger er et klogt valg, af man mange årsager.

       Blandt andet slipper man for at skulle bruge penge på de mange poser. Derudover kan man nemt og hurtigt, uden bøvl, tømme beholderen for snavs ned i en skraldespand.

       Det betyder også at man skåner miljøet for unødig produkt spild. Der er nemlig ingen grund til at skade miljøet mere end højst nødvendigt.

       Dyson V7 tager 5 timer at oplade til en fuld opladning. Når den er fuldt opladt, kan den støvsuge uafbrudt i op til 30 minutter, før den har brug for en genopladning.

       Den får stor ros for dens effektivitet og ikke mindst dens sugeevne. Det betyder at den i test vurderes det at den er god til at suge alle former for snavs op, også dyrehår, som for nogle håndstøvsugere kan være lidt svært.

       Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

       Forbrugertest, Bosch Athlet Zoo

       Denne model er til dig, som ønsker sig en håndstøvsuger med mange muligheder, så du er sikret at du altid har det rette redskab til din rengøring.

       Derudover får den også ros for dens effektivitet og hvordan den er god til at få dyrehår med op, når den suger. Den får generelt gode brugeranmeldelser for dens brugervenlighed og effektivitet.

       Videoanmeldelse af Bosch Zoo’o BCH6ZOOO

       Gode ting ved Bosch Zoo’o Athlet

       • Poseløs
       • Li-lon batteritype
       • Rigtigt god beholderkapacitet på 0.9 liter
       • Fin arbejdstid på 60 minutter
       • Holdbar

       Mere information om Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

       Denne model er designet med et mundstykke, som har en roterende børste, der er designet til at tage fat i de små hår og suge dem med op.

       Funktionen virker generelt godt for at få mere snavs med op.

       Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO har en batterilevetid på hele 60 minutter, som gør den god til en mindre lejlighed.

       Den kan nemlig gå hen og erstatte den normale støvsuger i et mindre hjem, så man slipper for ledninger og en stor tung maskine.

       Da den er ledningsløs, bliver det nemmer og langt mere overskueligt, når man skal til at gøre rent, eller hvis man lige hurtigt skal støvsuge noget snavs væk.

       Den er uden tvivl perfekt til dig, som ønsker en håndstøvsuger med mulighed for masser tilbehør, så man er klar på alle situationer.

       Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO er en ledningsfri stangstøvsuger. Den har en batterilevetid på hele 60 minutter, som er ret meget for en håndstøvsuger.

       Batterilevetiden kommer dog an på, hvilken sugestyrke man bruger under støvsugningen. Det tager dog, ligesom mange andre, 6 timer at oplade den helt.

       Nilfisk Handy Premium

       Forbrugertest, Nilfisk Handy Premium

       Denne håndstøvsuger er supergod til dig, der har brug for en smule ekstra hjælp til de mindre uheld. Den er god som et supplement til den traditionelle støvsuger.

       Nilfisk Handy Premium er god til dem, som har brug for en ekstra hånd i hverdagen, så man nemt, hurtigt og uden alt for meget tøven, kan tage denne lille smarte håndstøvsuger frem og rengøre, hvad end man lige har fået øje på, eller måske lige har spildt.

       Med Nilfisk Handy Premium undgår du nemlig alt det bøvl med ledninger og den store støvsuger, der er viklet sammen inde i skabet.

       Videoanmeldelse af Nilfisk Handy Premium

       Gode ting ved Nilfisk Handy Premium

       • Poseløs
       • Kort opladningstid på 4 timer
       • Beholderkapacitet på 0,5 liter
       • Lille og let
       • Lav vægt på 1,5kg

       Mere information om Nilfisk Handy Premium

       Det tager kun 4 timer for den at oplade til en fuld opladning, hvorefter man kan bruge den i 20 minutter uden at slukke den.

       Det er derfor en god ide altid at sætte den tilbage i opladeren efter brug, så man kan være sikker på, at den altid er klar til at hjælpe med en hurtig rengøring.

       Nilfisk Handy Premium er udstyret med et 18 volts Litium-lon-batteri, som gør at den holder bedre og lader hurtigere end mange andre batterier.

       Det betyder dog også at den er en smule dyrere end hvis den havde et andet batteri.

       Det tager 4 timer for en fuld opladning, men den kan stadig bruges efter den er blevet opladt i en time, dog er den ikke fuldt opladt.

       Med den følger en vægholder og lade station, så man kan hænge i nærheden af, der hvor håndstøvsugeren kommer til mest nytte, så den er nem lige, at tage ned og klare arbejdet.

       Den er derudover udstyret med en beholder til snavs på 0,5 liter, som ikke kræver støvsugerposer.

       At den ikke kræver støvsugerposer, gør det nemmere for forbrugeren, da man ikke skal tænke på at købe og skifte disse poser hele tiden.

       Man skal i stedet for tømme den ned i skraldespande. Derudover er det også mere miljøvenligt at undgå forbruget af de mange poser.

       Dyson V6 Car+Boat

       Forbrugertest, Dyson V6 Car+boat

       Denne Håndstøvsuger er god til dig, som har brug for en lille og smart støvsuger, med masser af tilbehør og en god sugeevne.

       Dyson V6 Car+ får topscore hos Stiftung Warentest, da den klarer sig godt i test. Den får specielt ros for dens høje manøvredygtighed og ikke mindst dens fornuftige pris.

       Prisen ligger rigtig godt på dette produkt, i forholde til mange andre Dyson produkter.

       Det er nemlig ingen hemmelighed at Dyson primært ligger ret højt, i deres priser. Den vurderes derfor til at være et godt køb.

       Videoanmeldelse af Dyson V6 Car+Boat

       Gode ting ved Dyson V6 Car+Boat

       • Poseløs
       • 2-i-1 støvsuger
       • Ladetid på 3.5 time
       • Li-lon batteritype
       • Ergonomisk design

       Mere information om Dyson V6 Car+Boat

       Ligesom navnet siger er Dyson V6 Car+Boat velegnet specielt til rengøring af biler og på båden. Den er nemlig lille og fix med en batteritid på hele 20 minutter.

       Den kan selvfølgelig også bruges i hjemmet, som en hjælpende hånd når man skal gøre rent.

       Dog kan man ikke undvære en almindelig støvsuger, da den på nogen områder, ikke kan give den samme støvsugnings oplevelse, primær på grund af batteritiden og sugeevnen.

       Med den store tilbehørspakke, der følger med når man fortager sig købet af en Dyson V6 Car+.

       Denne tilbehør pakke egner sig specielt godt til rengøring af hjemmet, da den giver en mange muligheder.

       Dyson V6 Car+ har en vægt på kun 1,5 kilo. Med denne vægt skal man ikke bekymre sig om en hård rengøring, da den er nem at håndtere.

       Med dens Li-lon batteri, kan den holde 20 minutter på en fuld opladning.

       Denne form for batteri giver muligheden for at kunne klatoplade sin håndstøvsuger, uden at det vil skabe problemer for batteriet.

       Ligesom de fleste håndstøvsugere i dag, er denne model også udstyret med en støvbeholder, hvor der ikke er brug for støvsugerposer.

       Man tømmer blot sin beholder i skraldespanden, når den er ved at være fuld. Beholderen har en kapacitet på 0,4 liter..

       Læs også: Test af de 4 bedste damprensere

       Bosch Move 2in1 BBHMOVE1N

       Forbrugertest, BOSCH 2in1

       Denne model er god til dig, som har brug for en ekstra hånd når der skal gøres hurtigt rent.

       en får ros for dens gode rengøringsevne, og ikke mindst dens 2-i-1 funktion. Derudover er prisen for den utrolig fornuftig og matcher godt med kvaliteten af håndstøvsugeren.

       Videoanmeldelse af Bosch BBHMOVE1N

       Gode ting ved Bosch MOVE2in1 BBHMOVE1N

       • Poseløs
       • 2-i-1 støvsuger
       • Lille og smart
       • Smidig

       Mere information om Bosch Move 2in1 BBHMOVE1N

       Bosch Move 2in1 BBHMOVE1N er en praktisk 2-i-1-hånstøvsuger. Der er mulighed for at bruge den med stang på eller uden, hvis man skal støvsuge små steder eller andet.

       På den måde bliver ens støvsugning nemmere og hurtigere.

       Ligesom de fleste håndstøvsugere er denne også poseløs. En poseløs støvsuger er et godt valg, da man nemt kan tømme beholderen, som i dette tilfælde kan have op til 0,3 liter snavs, før den skal tømmes.

       Derudover sparrer man en masse penge på støvsugerposer, som ellers ikke er en af yndlings udgifterne.

       Ikke nok med det så er det generelt bedre for miljøet, at man ikke bruger unødvendige poser til snavs, da det alligevel skal smides ud. Hvem vil ikke gerne gøre noget godt for miljøet?

       Bosch Athlet BBH52550

       forbrugertest, Bosch Athlet BBH52550

       Denne Støvsuger er perfekt til dig, som ønsker en lille og fix støvsuger, der nemt kan hjælpe dig med et renere hjem, uden nogen former for besvær.

       Derudover får den også rigtig gode brugeranmeldelser rundt omkring på diverse webshops og forummer, hvor brugerne er meget positive overrasket over dens gode kvalitet.

       Denne model er ikke en 2-i-1-støvsuger, da den kun fungere, som en stangstøvsuger. Den er derfor tænkt, som et godt alternativ til den traditionelle støvsuger, eller blot et supplement.

        

       Videoanmeldelse af Bosch Athlet BBH52550

       Gode ting ved Bosch Athlet BBH52550

       • Poseløs
       • Dobbelt vaskbart filter
       • Lav vægt
       • Kompakt
       • Håndholdt

       Mere information om Bosch Athlet BBH52550

       Den er trådløs, som gør at den er en del nemmere og mere brugervenlig end den traditionelle støvsuger, der fylder og har en masse ledninger, og generelt er lidt besværlig.

       Det der gør at Bosch Athlet kan træde ind i stedet for en almindelig støvsuger, er blandt andet på grund af dens lange batterilevetid på hele 50 minutter.

       Dog vil den passe bedst ind i en mindre lejlighed, da 50 minutter ikke er så længe igen, hvis man har mange kvadratmeter, der skal støvsuges.

       Derudover har den en støvbeholder på hele 0,9 liter, som også gør, at der er massere plads til en god mængde snavs.

       Denne støvsuger er lavet således, at den ikke skal bruge støvsugerposer til at opsamle alt snavset i.

       Dette er en stor fordel, da man undgår et stort forbrug af de mange støvsugerposer, som både koster penge, men også er en byrde for miljøet.

       Man skal passe på miljøet så godt man kan. Beholderen til snavset er på 0,9 liter, som også er en del større end de fleste. Med den størrelse undgår man derfor at skulle tømme den hele tiden.

       Filteret på Bosch Athlet er et supergodt støvfilter, der rengører udblæsningsluften fra støvsugeren næsten lige så effektivt, som de allergivenlige HEPA-filtre, som de fleste traditionelle støvsugere er udstyret med, og nogle få håndstøvsugere.

       Med dette støvfilter kan støvallergikere benytte sig af Bosch Athlet uden nogen former for nævneværdige gener.

       Når man ikke bruger sin Bosch Athlet støvsuger, er den udstyret med et støtteben således at den kan stå selv, uden at man skal tænker over at sætte den op af noget, hvor den måske alligevel falder.

       Hoover MBC 500 UV Ultra Vortex

       Forbrugertest, Hoover MBC 500 UV Ultra Vortex

       500 UV Ultra Vortex er en perfekt håndstøvsuger til dig, som primært skal bruge den til intens støvsugning af tæpper, madrasser og hynder.

       500 UV Ultra Vortex er en håndstøvsuger, der ikke er ligesom de andre, den har nemlig det formål at desinficere møbler, såsom sofaer, madrasser og hynder.

       Dens funktion er stadig identisk med de andre håndstøvsugere, dens mundstykke har dog et par ekstra funktioner.

        

       Videoanmeldelse af Hoover Ultra Vortex

       Gode ting ved Hoover Ultra Vortex

       • Poseløs
       • 5 meter lang ledning
       • Beholderkapacitet på 0,3 liter
       • Lav vægt på 1,8 kg
       • Holdbar

       Mere information om Hover Ultra Vortex

       Disse ekstra funktioner gør at den giver dig en mere dybdegående rengøring. Den vibrerer blandt andet under brug, som har den effekt at det støv man normalt ikke ville få med, løsner sig og bliver suget op.

       Sidst men ikke mindst, er den udstyret med UV-stråler, som giver den desinficerende virkning.

       For at lette hele denne proces er den udstyret med gummihjul, der gør at den nemmere glider hen over overfladerne.

       Modellen her er derfor ekstra god til familier med allagier, da den kan hjælpe til en renere hjem uden alt for mange støvmider.

       Den får blandt andet ros for at opsamle selv det helt fine støv.

       Modsætning til de fleste håndstøvsugere, er at 500 UV Ultra Vortex er tilsluttet via en ledning, som er 5 meter lang.

       Med dens formål er det ikke noget problem med ledningen. Med ledningen skal man ikke skal bekymre sig om at den skal være opladt inden brug.

       Derudover gør det også at den har en kraftigere sugeevne.

       Med en vægt på 1,8 kg er den nem at håndtere, helt uden at man skal bekymre sig om dens vægt.

       Denne håndstøvsuger er ikke en batteridrevende model, men derimod har den en ledning, som er 5 meter lang, der skal tilsluttes når den skal bruges.

       Værd at vide om håndstøvsugere

       • Håndstøvsugere har altid været lidt svære at forholde sig til. Hvad de klart giver i fleksibilitet og brugevenlighed har ofte kommet på kompromis af batterilevetid og beholderkapacitet.
        Nu til dags findes der dog så mange forskellige modeller, som alle varierer i størrelse og anvendelsesområde. Således er det muligt for stortset alle, at finde en håndstøvsuger som passer til deres behov.

       Anmeldelser af håndstøvsugere

       Gode råd til valg af håndstøvsuger

       Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken slags støvsuger man kunne tænke sig. Der findes mange forskellige modeller med mange forskellige formål. Det ville være rarest hvis der var en model der varetog alle disse opgaver, men sådan er det desværre ikke.

       Så er der plads til løbeturen, med et par nye løbesko eller løbeur!

        

       støvsuger

       Hvis man har besluttet sig for at det ikke skal være en normal husstands støvsuger og heller ikke en industristøvsuger, men derimod en håndstøvsuger, så er der nogle parametre man også her bør overveje.

       For selvom de er i samme kategori, hvor de adskiller sig brat fra de andre typer på markedet, så er der stadig stor forskel mellem produkterne. Deres formål er som sådan pre-defineret, man skal bruge den til at manøvrere i små områder eller med på farten.

       Det er ikke altid lige morsomt at støvsuge, og med den larm der ofte kommer, så kan det være svært at underholde sig selv via. en serie i baggrunden eller lignende.

       Derfor anbefaler vi at man anvender et in-ear trådløst headset. Det er super enkelt at bruge, og man kan holde sig selv underholdt mens man gør rent!

       Dertil skal man tage stilling til forholdene man ønsker at bruge den i. For nogle vil det være vigtigt at kigge på batterilevetiden, da nogle håndstøvsugere på markedet løber tør for batteri allerede efter 15 minutter. Hvis du har i sinde at gøre sofaen og bilen rent i samme omgang, så kan det være enormt svært at opnå på blot 15 minutter.

       Hvis du ikke er helt overbevist om at en håndstøvsuger er en stærk nok løsning, så kan du her læse vores artikel om damprensere, som smertefrit og enkelt fjerne ingroede pletter!

       Derudover så er der mange håndstøvsugere som forsøger at være mere end bare det, ved at kombinere et skaft som tilslutte den, så den mere får samme funktion som normal støvsuger. Hvis man ønsker den form for fleksibilitet, så er det bestemt noget man bør overveje inden sit køb.

       Ofte vil denne situation opstå hvis man har til intention at have håndstøvsugeren som sin eneste støvsuger. Det vil være skadeligt både for sjæl og ryg, hvis man forsøgte at støvsuge gulvet foroverbøjet.

       En anden parameter man bør overveje når man er på støvsuger markedet, vil altid være pris. Håndstøvsugere kommer ofte til en billigere pris end de ordinære maskiner på markedet, mens de går på kompromis med kapacitet og holdbarhed. Det er altså faktorer man klart bør overveje, inden man gør sit køb.

       Se også HÅNDSTØVSUGER TEST 2020 – HER ER DEN BEDSTE skrevet af bedste10.dk.

       Glem ikke, at vi også har udarbejdet test-guides om støvsugere og robotstøvsugere!

       Læs også: Løvsugere: Her er de bedste på markedet

       Beskrivelse af kilder og tests

       Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

       I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

       Testberichte

       Testberichte er Tysklands største forbrugerportal, der er helt uafhængig. Den er skabt med henblik på at skabe kompetente købsbeslutninger blandt kunderne, og har gjort det siden år 2000. Med lister og sammenligninger af resultater fra både dem selv og andre magasiner, forsøger Testberichte at lave så godt et overblik som muligt.

       Testberichte har lavet en liste over de bedste støvsugere til hurtig og nem rengøring. Listen er på tysk, men kan oversættes med Google Translate oppe i URL-feltet.

       Anmeldelsen er opdateret: Februar 2021
       Læs hele anmeldelsen her

       Philips

       Philips er en hollandsk producent af mange produkter, vi bruger i vores hverdag – fra støvsugere til barbermaskiner. Der er i firmaet fokus på helbred og bedring af resultater, og på Philips side kan du læse en lang række forskellige kundeanmeldelser, så du kan få det bedst mulige indtryk af den almene forbrugers mening om produkterne.

       Læs hele anmeldelsen her

       Amazon

       Siden sin stiftelse i 1995 er Amazon blevet til verdens største handelsplads. Her kan du finde endeløse produkter og anmeldelser fra andre købere, som du kan sammenligne og danne dig et overblik med. Du kan læse om specifikationer og stille spørgsmål, og pga. firmaets størrelse og rolle i salg, er diverse firmaer ofte klar til at svare

       Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01 er blevet anmeldt af forbrugerne hos Amazon. Her har den scorer 4,5/5 stjerner på tusindvis af anmeldelser.

       Læs alle anmeldelserne her

       Bosch Håndstøvsuger Move er også blevet anmeldt af brugerne på Amazon
       Du kan se anmeldelserne her

       Brugerne på Amazon giver Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini en samlet score.
       Du kan se anmeldelserne her

       P Amazon opnår Einhell Solo 18 V Li-ion en samlet brugerbedømmelse på 4,4 stjerner.
       Du kan læse alle anmeldelser af Einhell Solo 18 V Li-ion her

       Brugerne på Amazon giver Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 en flot vurdering.
       Du kan se anmeldelserne her

       Kärcher KB 5 opnår en samlet bedømmelse af mere end 560 brugere på Amazon.
       Du kan læse alle anmeldelser af Kärcher KB 5 her

       Brugerne på Amazon giver Grundig VCP 3930 også en fin bedømmelse
       Du kan se anmeldelserne her

       Mobilegeeks

       Mobilegeeks.de kom online den 28. august 2012 og har udviklet sig til et internationalt fællesskab med over 30.000 besøgende hver dag. Med en YouTube-kanal tilknyttet leverer Mobilegeeks informationer om alt det, der kunne interessere dig indenfor elektronik og teknik.

       Mobilegeeks har testet Roborock H6. Her kan du læse om de mange fordele ved produktet.

       Anmeldelsen er udført den: 24. juni 2020
       Læs hele anmeldelsen her

       Alles mit Akku

       På den tyske hjemmeside Alles mit Akku har skribenterne en passion for alt elektronik, der er udstyret med batterier. 

       Anmelderen ved Alles mit Akku giver Bosch Håndstøvsuger Move en samlet bedømmelse, hvor håndstøvsugeren især scorer højt i kategorierne ”Værdi for pengene” og ”Ydeevne i test”.
       Du kan se anmeldelsen her

       Technoeager

       Technoeager er en lille digital virksomhed, som specialiserer sig i at publicere artikler, der vedrører tech-verdenen. 

       Technoeager giver Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini en overvejende positiv anmeldelse.

       Anmeldelsen er udført den: 6. januar 2021
       Du kan se anmeldelsen her

       Digital Phablet

       Digital Phablet består af et team journalister, der siden 2019 har bragt nyheder og artikler, der fokuserer på tech-verdenen og digital marketing. 

       Digital Phablet giver Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 en god anmeldelse, og skribenten hæfter sig især ved håndstøvsugerens automatiske funktion.

       Anmeldelsen er udført den: 19. april 2021
       Du kan se anmeldelsen her

       Reoverview.co.uk

       Reoverview.co.uk er en britisk sammenligningshjemmeside, hvor skribenterne publicerer uafhængige sammenligninger af produkter baseret på anmelder af både eksperter og kunder.

       På Reoverview.co.uk opnår Dreame Støvsuger V11 en positiv anmeldelse sammenlignet med andre lignende produkter.
       Du kan se anmeldelsen her

       Reoverview.co.uk har også anmeldt Grundig VCP 3930, som ligeledes får en høj score.
       Du kan se anmeldelsen her

       ProductReview.com.au

       Siden 2003 har ProductReview.com.au vokset sig til én af Australiens største hjemmesider for kundeanmeldelser.

       På ProductReview.com.au får Dreame Støvsuger V11 en samlet score, hvor mere end 80 brugere har rost denne håndstøvsuger.
       Du kan se anmeldelserne her

       FAQ

       Hvilke er de bedste håndholdte støvsugere?
       Du tror det måske ikke, men der findes et kæmpe marked for smarte, håndholdte støvsugere. De er enormt populære – og med god grund! De bedste og mest populære håndstøvsugere er blandt andet støvsugerne Philips Speedo Max Aqua XC8147/01, Xiaomi Roborock H6 og Dyson V8 Absolute.
       Hvordan vælger jeg en håndholdt støvsuger?
       Det kan være en smule svært at vælge en håndholdt støvsuger. Grunden til det er, at markedet for håndholdte støvsugere er helt enormt, og du kan finde mange forskellige modeller. Når du skal finde en håndholdt støvsuger, skal du fokusere på lyd, daglig funktionalitet og effektiv sugeevnen.
       Hvad er fordelene ved den håndholdte støvsuger?
       Der er mange forskellige fordele ved en håndholdt støvsuger. En af fordelene er blandt andet, at en håndholdt støvsuger er noget billigere end en almindelig, stor støvsuger, der skal slæbes hen ad jorden med besvær. Derudover er den let at have med overalt, og glider let hen ad glat gulv.
       Er håndholdte støvsugere det værd?
       Det er op til dig selv at bestemme og vurdere, om en håndholdt støvsuger er det værd. En håndholdt støvsuger er yderst praktisk til mindre rengøringsopgaver i husholdningen, og kan let fjerne støv og snavs. Ønsker du derfor mindre bøvl med en stor støvsuger, er den håndholdte støvsuger det værd.

       Vores skribent og research-team

       Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

       Håndstøvsugere: De bedste i test

       • Bosch Move Håndstøvsuger
       • Xiaomi Håndstøvsuger Mi Vacuum Cleaner mini
       • Einhell Solo 18 V Li-ion
       • Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10
       • Dreame Støvsuger V11
       • Kärcher KB 5
       • Grundig VCP 3930
       • Philips PowerPro Duo FC6168/01
       • Philips Speedpro Max Aqua XC8147/01
       • Xiaomi Roborock H6 Adapt
       • Dyson V8 Absolute
       • Electrolux Rapido ZB6114BO
       • Electrolux EUP8GREEN