Ring light-test: Find det perfekte selfie-lys til dig

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 10.09.2021
Ring light-test
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Ring lights er de seneste år blevet meget populære, og du finder uden tvivl et ring light hjemme hos alle influencere, bloggere og YouTubere. Flere og flere virksomheder og privatpersoner er også begyndt at investere i ring lights, da man på den måde kan tage de absolut bedste og mest skarpe selfies og billeder.

De fleste af os tager billeder med vores telefon hver dag, og der findes ikke noget værre eller mere irriterende end mørke, grumsede og uskarpe billeder, som man dårligt nok kan bruge til noget. Det undgår du helt med et smart ring light, da det klare lys fra dit ring light giver dig den perfekte lyskilde, så dine billeder bliver både lyse og skarpe. De fleste ring lights forbedrer også blandt andet din huds udseende, så den fremstår mere ensartet.

Vi har undersøgt markedet og samlet de bedste ring lights i denne artikel. Læs med i vores store ring light-test og blive klogere på, hvilket ring light, du skal investere i.

Vi præsenterer dig for et bredt udvalg af ring lights i forskellige prisklasser og med forskellige formål. Vi præsenterer dig blandt andet for oplagte ring lights, når du er på farten, og også for de bedste ring lights på stativ.

Ring light-test

forbruger-test.dk

Professionelt Ring Light 2.0 – Vores anbefaling + bedste ring light

 • Premium-valg – Det absolut bedste ring light
 • Bedste ring lys med stativ til mobil / iPhone
 • Ikke flere grumsede og mørke billeder/videoer. Vær godt belyst altid.
 • Perfekt til livestream, hauls, instagram, tiktok, youtube, online kurser mm
Professionelt Ring Light 2.0

Professionelt Ring Light 2.0 er det perfekte selfie-lys til både virksomheder og private. Det populære ring light er det bedste premium-valg, og så egner det sig særligt godt til bloggere, influencere og forretninger, hvor man skal tage gode og professionelle billeder i godt lys. Med Professionelt Ring Light 2.0 får du en masse ekstra tilbehør og et godt selfie-lys, og du får derfor den perfekte selfie-lampe, når du investerer i dette ring light.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge Professionelt Ring Light 2.0

Det populære 18 tommer ring light bruges af alt fra YouTubere og influencere til makeup-entusiaster og butikker, hvor man skal tage billeder af sig selv og sit produkt til markedsføring. Hverken influencere, bloggere, virksomheder eller privatpersoner ønsker mørke, grumsede og uklare billeder, og det kan du undgå med dette ring light, uanset hvilken indendørs belysning der er der, hvor du skal tage billeder.

Med Professionelt Ring Light 2.0 får du 448 LED-dioder og 60 Watt. Du kan skrue op og ned for både lysstyrken og lysets temperatur, og så kan du justere både højden på stativet og selve det runde lys’ vinkel.

Professionelt Ring Light 2.0 passer til alle smartphones, og du kan vende din smartphone vandret og lodret, så du kan tage både stående og liggende billeder. Du kan tage billederne på din telefon ved hjælp af selfie-lysets bluetooth remote, og derfor slipper du for den karakteristiske selfie-arm, ligesom du kan stille dig på afstand af dit ring light.

Professionelt Ring Light 2.0 bruges særligt af fotografer, tatovører, makeup-artister, skønhedsklinikker og andre, der har brug for at tage billeder af deres arbejde og deres produkt.

Specifikationer:

 • 448 LED-dioder og 60 Watt
 • Passer til alle smartphones
 • Tag billeder ved hjælp af den medfølgende bluetooth remote
 • Du kan justere både lysstyrke, lystemperatur, højde på stativ og lysets vinkel
 • Ikke mere besvær med at finde godt lys, med et ring light kan du få det perfekte foto lys uanset, hvor du er.

PULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring: Bedste ring-lys i budgetklassen

PULUZ Justerbar TriPod stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED RingPULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring er det bedste ring light i budgetklassen. Med dette ring light får du mange gode funktioner og et godt lys til en meget lav pris sammenlignet med prisen på mange andre ring lights. Hvis du er interesseret i et godt selfie-lys, men ikke har lyst eller råd til at kaste de helt store pengesummer efter et, er dette ring light et rigtig godt bud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge PULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring

Med PULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring får du et LED-ring light på stativ. Stativet kan drejes 360 grader og indstilles i mange vinkler, så du har mulighed for at bruge lyset, præcis som du ønsker.

Det budgetvenlige ring light er udstyret med 40 energibesparende LED-pærer, og du kan justere lyset, alt efter hvilke type billeder du ønsker at tage. Med PULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring får du tre forskellige justeringer af både lysstyrken og lysets temperatur. Den runde lyskilde på dette ring light måler 120 millimeter i den ydre diameter og 86 millimeter i den indre diameter.

Specifikationer:

 • Budgetvenligt ring light med 40 energibesparende LED-pærer
 • Det medfølgende stativ kan drejes 360 grader
 • Det runde lys måler 120 millimeter i ydre diameter og 86 millimeter i indre diameter
 • Du kan justere lyset styrke og lysets temperatur i tre indstillinger

Ring Light med fod: Bedste LED-ring light til prisen

Ring Light med fod

 • Bedste ring light til under 500 kr.
 • Perfekt til livestream, hauls, instagram, tiktok, youtube, online kurser mm
 • Justerbar lys og farvetemperatur
 • Kan indstilles i flere retninger

Ring Light med fod er en populær LED-ring light-lampe blandt YouTubere, bloggere, influencere og makeup-entusiaster, og det hænger sammen med, at du med Ring Light med fod får et rigtig godt ring lys til en god pris. Ring Light med fod er oplagt som lys til videooptagelse, så du får klare optagelser i godt lys, og det er blandt andet også derfor populært blandt YouTubere og influencere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge Ring Light med fod

Med Ring Light med fod får du et godt ring-lys, du kan sætte på bordet eller andre opsatser, når du skal tage gode og klare billeder. Ring-lyset måler 26 centimeter i diameter, og det er udstyret med 120 LED-dioder og 10 Watt. Derudover får du en mobilholder og en bluetooth remote med i købet. Du kan bruge bluetooth remoten til at tage dine billeder med uden at skulle trykke på din telefon.

Du kan tilslutte Ring Light med fod til strøm ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Det smarte er, at du kan bruge Ring Light med fod sammen med din powerbank, hvis ikke du er i nærheden af en anden energikilde, når du skal bruge selfie-lampen. Derfor kan du bruge Ring Light med fod lige der, hvor du er.

Det smarte Ring Light med fod fungerer også perfekt som makeup-spejl med lys, så du er sikker på, at din makeup sidder lige i skabet. Ring Light på fod har nemlig et meget klart lys, så du er sikker på at kunne se alle detaljer, når du påfører din makeup.

Du kan justeret Ring Light på fod i alle retninger, så du kan bruge det til præcis det formål, du ønsker. Ring Light på fod er det oplagte selfie light, men du kan også bruge det til en masse andre formål, hvor du vil tage billeder i knivskarpt lys.

Lys har en dejlig effekt på os – og særligt i vinterhalvåret, hvor det er mere mørkt udenfor. Derfor kan Ring Light med fod også give dig et tiltrængt skud energi og lys i hverdagen, som vi kender det fra lysterapilamper, mens du tager billeder.

Specifikationer:

 • 120 LED-dioder og 10 Watt
 • Måler 26 centimeter i diameter
 • Undgå at have et stort stativ stående med det smarte LED-ring light på fod
 • Brug den smarte bluetooth remote til at tage billeder på afstand

Tripod til iPad/Tablet – Aluminium & Justerbar længde: Bedste ring light til iPad og tablet

Tripod til iPad Tablet – Aluminium & Justerbar længdeMed Tripod til iPad/Tablet – Aluminium & Justerbar længde får du en smart tripod til din tablet. En tripod til en tablet kan være rigtig smart, når du vil tage billeder eller videoer i en bestemt højde og eventuelt vil bruge selvudløseren. Det er også smart, hvis du vil tage billeder eller videoer, hvor du er sikker på, at du ikke ryster på hånden eller laver hurtige, irriterende bevægelser på optagelserne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge Tripod til iPad/Tablet – Aluminium & Justerbar længde

Den smarte tripod til din iPad eller tablet har et roterbart hoved, som du kan dreje 360 grader alt efter dine behov. Du kan derfor dreje din iPad eller tablet under en videooptagelse, hvis du har brug for, at billedet bevæger sig, samtidig med at du er sikker på, at du ikke får rystelser med på optagelsen.

Tripod til iPad/Tablet – Aluminium & Justerbar længde passer til alle typer iPads og tablets på mellem 7” og 11”. Du kan derfor bruge tripoden til et stort udvalg af de tablets, du finder på markedet.

Du kan også bruge tripoden, når du skal fremvise billeder for familie og venner eller til et mindre oplæg. Tablets og iPads har en større skærm end din smartphone, og derfor kan du med fordel vise dine bedste billeder frem på din iPad eller tablet i stedet. Med tripoden behøver du ikke selv holde tabletten, mens du viser og fortæller.

Du kan justere tripoden i højden, således at tripoden kan være mellem 40,5 og 139 centimeter høj.

Specifikationer:

 • Tripod til alle iPads og tablets mellem 7” og 11”
 • Justerbar i størrelsen fra 40,5 centimeter til 139 centimeter
 • Kan bruges til at tage billeder og video og til at fremvise billeder og video
 • Kan roteres 360 grader

Ring Light med stativ – Kundefavorit inden for selfie light

Ring Light med stativ

 • Med et ring light kan du få det perfekte foto lys uanset, hvor du er.
 • Perfekt til livestream, hauls, instagram, tiktok, youtube, online kurser mm
 • Justerbar lys og farvetemperatur og kan indstilles i flere retninger

Ring Light med stativ er en af kundernes favoritter, når det kommer til ring lights. Ring Light med stativ er et smart ring light, der er det perfekte selfie-lys. Derfor er Ring Light med stativ også hyppigt anvendt af bloggere, YouTubere, makeup-entusiaster og butikker. Med Ring Light med stativ får du flere forskellige praktiske indstillinger og et godt selfie-lys.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge Ring Light med stativ

Ring Light med stativ kommer med et trefodet stativ, der kan justeres fra 60 centimeter og helt op til 200 centimeter. Derudover kan selve det lysende ring light justeres i forskellige vinkler og retninger – også vandret – så du kan bruge lyset, præcis som du foretrækker.

Ring Light med stativ måler 26 centimeter i diameter og har 120 LED-dioder og 10 Watt. Du kan indstille lyset i tre forskellige temperaturer, henholdsvis koldt, neutralt og varmt, ligesom du kan skrue og op ned for lysstyrken. Med de rigtige tips og tricks til at tage perfekte billeder kan du altså tage det ene gode billede efter det andet med dit Ring Light med stativ.

Med Ring Light med stativ følger en mobilholder og en bluetooth remote, så du kan tage billeder på afstand af dit ring light, uden at man kan spotte den velkendte selfie-arm i bunden af billedet.

Specifikationer:

 • 120 LED-dioder og 10 Watt
 • Du kan justere lysstyrken op og ned og vælge mellem tre lystemperaturer
 • Trefodet stativ, der kan justeres fra 60 centimeter og op til 200 centimeter
 • Tag billeder med din smartphone ved hjælp af den medfølgende bluetooth remote

Clip on Ring Light iPhone – Bedste ring light til mobil / iPhone

Clip on Ring Light

 • Ikke flere grumsede og mørke billeder/videoer. Vær godt belyst altid.
 • Billigste ring light – Bedst til prisen.
 • Bærbart ringlight – Vær godt belyst ligegyldigt hvor du befinder dig.

Det smarte Clip on Ring Light er den oplagt ring light-lampe til dig, der er på farten. Clip on Ring Light har nemlig intet stativ, der kan være svært og besværligt at fragte rundt. Til gengæld kan du klikke dit transportable ring light direkte på din telefon og tage billeder i godt lys lige der, hvor du er. Med Clip on Ring Light får du altså et smart ring light til iPhone.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge Clip on Ring Light

Clip on Ring Light er velegnet til både virksomheder og private, der har brug for at tage billeder på mange forskellige locations. Du kan nemt have Clip on Ring Light med i jakkelommen og hurtigt klikke på din iPhone, når du har brug for ekstra godt lys. Dette ring light til iPhone fås både i et design med hvidt, blåt eller lyserødt logo, og du kan derfor vælge det design, der passer bedst til dig og din smag.

Clip on Ring Light har et genopladeligt batteri, du kan lade op igen og igen. Du kan tage laderen med på rejser og ture, så du altid kan lade det op, hvis det løber tør for strøm. Clip on Ring Light kommer med tre forskellige lysindstillinger, og det kan justeres i lysstyrken, alt efter hvor meget lys du har brug for. Uanset om lyset er dæmpet eller skruet op, lyser Clip on Ring Light med en klar, hvid farve, som sikrer, at du får gode, klare billeder.

Specifikationer:

 • Perfekt ring-lys, når du er på farten
 • Klikkes direkte på din iPhone
 • Budgetvenlig pris
 • Tre forskellige lysindstillinger

PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring: Bedst af de billige LED-ring lights

PULUZ 4.7” Dæmpbar LED RingPULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring er en smart og enkel LED-ring light-lampe, du kan have med dig på farten. Den smarte selfie-lampe er nemlig bærbar og transportabel, og du kan nemt smide den i tasken og have med dig rundt. PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring er det bedste ring light i den billige kategori, og derfor er denne ring light-lampe oplagt for dig, der vil tage gode billeder, men ikke gider bruge en formue på et ring light.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring

Det bærbare PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring er udstyret med 40 energibesparende LED-pærer og 10 Watt, og selfie-lampen giver dig et klart, hvidt lys, som er perfekt, når du skal tage gode billeder. Lyset kan justeres i flere indstillinger, alt efter hvor skarpt et lys du ønsker. Du kan nemt tilslutte dit ring light til din bærbare computer, PC eller USB-oplader, når du skal bruge det.

Fordelen ved PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring er, at det er nemt at transportere rundt og have med i tasken, hvis du skal tage gode billeder, når du er ude, men du kan også nemt montere dit selfie light på en tripod, hvis du foretrækker, at dit ring light har en fod.

PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring måler 120 millimeter i ydre diameter og 86 millimeter i indre diameter, og det har et helt enkelt og minimalistisk design, som passer til de fleste.

Specifikationer:

 • 40 energibesparende LED-pærer og 4 Watt
 • Nemt at have med på farten og kan monteres på en tripod
 • Giver et klart, hvidt lys, som kan justeres i flere indstillinger
 • Godt ring light til en meget lav pris

LED makeup spejl: Bedste LED-makeup-spejl med lys

LED makeup spejlDet smarte LED makeup spejl giver dig det perfekte lys, når du skal lægge makeup. Med et enkelt tryk kan du tænde lyset, der omkranser spejlet, og så har du det perfekte lys, når du skal lægge makeup og måske endda filme makeup-tutorials eller andre videoer, hvor du har brug for et spejl med godt lys.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Derfor skal du vælge LED makeup spejl

Det fine LED makeup spejl har et fint og stilrent design, og spejlet fås i henholdsvis lys rosa og hvid. Spejlet giver dig det perfekte lys, når du skal lægge makeup, og så er spejlet tilmed trådløst, så du kan bruge spejlet lige der, hvor du ønsker. Så slipper du både for grimme ledninger og for at skulle være i nærheden at en stikkontakt, når du bruger spejlet. Du kan lade spejlet op med en USB-lader, og spejlet har et 1200 mAh-lithium-batteri.

LED makeup spejl har en smart touch-funktion, og det betyder, at du med et enkelt tryk kan tænde spejlet, når du skal bruge det. Du skal altså ikke orientere dig om, hvor on-/off-knappen sidder, når du skal bruge dit makeup-lys. Spejlets lysstyrke er justerbar, og du kan derfor vælge, om lyset skal være svagere eller kraftigere, alt efter hvad du skal bruge lys til.

Specifikationer:

 • Genopladeligt og trådløst LED-makeup-spejl med smart touch-funktion
 • Justerbar lysstyrke alt efter dine behov
 • 1200 mAh-lithium-batteri med USB-ladekabel
 • Fås i to farver

FAQ

Hvilket Ring Light er den bedste til TikTok?

Du kan vælge mellem en række af forskellige slags Ring Lights, og mange af dem egner sig rigtig godt til at blive brugt til TikTok. Nogle eksempler på modeller, som er rigtig gode til at optage TikTok videoer med, er blandt andet Professionelt Ring Light 2.0 og PULUZ Justerbar TriPod.

Hvordan vælger jeg et Ring Light?

Når du skal vælge et Ring Light, så er der selvfølgelig en række ting, som du bør overveje. For eksempel bør du tænke over, hvilke ting du regner med at bruge lyset til; kommer du til at sidde stille foran det, eller kommer du til at bevæge dig rundt?

Hvad kan jeg bruge et Ring Light til?

Et Ring Light bruges ofte, når du skal tage billeder eller optage videoer af en person. Det skyldes, at et Ring Light skaber et blødt, men direkte lys, hvilket minimerer tilstedeværelsen af skygger. Det resulterer i, at du kommer til at fremstå meget tydeligere og skarpere på billeder og video.

Kan Ring Lights føre til kræft?

Nej, du kan ikke få kræft af at bruge et Ring Light. Det er korrekt, at naturligt sollys kan give kræft, da lyset indeholder UV-stråler. Kunstigt lys fra almindelige lyspærer – som dem i Ring Lights – indeholder dog ikke UV-stråler, og derfor kan Ring Lights ikke give kræft.

Denne side er anmeldt af: Tosh C. Nørgaard Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Ring Light: De bedste i test

 • Professionelt Ring Light 2.0
 • PULUZ Justerbar TriPod/stativ inkl. 4.7” Dæmpbar LED Ring
 • Ring Light med fod
 • Tripod til iPad/Tablet
 • Ring Light med stativ
 • Clip on Ring Light iPhone
 • PULUZ 4.7” Dæmpbar LED Ring
 • LED makeup spejl