Segboard test-oversigt: De 5 bedste segboards til børn og voksne

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 14.06.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Segboard

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Bemærk: Vi tager forbehold for fejl eller forældet information i vores artikel. Vi anbefaler ALTID at holde sig til at købe et segboard, der er lovligt for børn i den rette alder. Tjek altid butikkens og producentens deklarationer om dette. 

Teknologi gør hele tiden vores hverdag sjovere og nemmere. En af de mest populære nye fænomener er det, som kaldes personal electric vehicles (PEV’er), som er små (typisk elektriske) transportmidler, der bruges til at komme hurtigt og bekvemt fra a til b. Segboardet er et af de absolut mest eftertragtede PEV’er, og segboards i Danmark er allerede blevet et hit blandt både børn og voksne.
Hvis du selv går og drømmer om at erhverve dig et segboard, så er du kommet til rette sted. Vi har skævet til forskellige segboard tests, og bringer her nogle af de definitivt bedste modeller på markedet i dag. Læs med her og bliv klogere på, hvilken type segboard der passer bedst til dig eller dine kære, samt hvad du skal være opmærksom på, inden du køber.

Hummer Segboard 3.0 – Bedste segboard til alle terænner

Redaktionens Anbefaling

 • 700W Motor
 • Op til 15 km rækkevidde
 • Fuldt opladt på 3 timer

Hummer Segboard 3.0 er til dig, som gerne vil have et moderne og intelligent transportmiddel og samtidigt ønsker et ekstraordinært Segboard, som kan klare stort set alle udfordringer!

Dette segboard er terrængående, hvilket vil sige at du ikke længere er begrænset til tørre cykelstier og flad asfalt. På grund af det unikke vejgreb og de kraftige gummidæk kan du snildt tage dette board ud på grus, mudder eller græs. Motoren er kraftig, og du får en maks. hastighed på 15 km/t. Samtidig har den rækkevidde op til 15 km på én opladning. Når batteriet er tomt, kan du lynhurtigt lade det op igen – på blot halvanden time! Maks. belastningen er 120 kg og mindste belastning er 25 kg. Det egner sig således perfekt til den eventyrlystne voksne.NYESTE TEKNOLOGI:Med Hummer 3.0 kan du nu via app’en på din smartphone, tilpasse køreegenskaber, lave en selv-diagnosticering af dit board og se det hele på mobilen. Du kan ved hjælp af app’en aktivere auto-balance funktionen som sørger for du uden besvær kan stille dig op på boardet og køre derudaf, hvorfor boardet er velegnet til nybegyndere og børn.Opgraderingen til 3.0-versionen har medført, at boardet nu produceres i aluminium stel, hvilket gør det tæt på umuligt at ødelægge. Derfor er det perfekt til den terrængående kørsel, når du fx kører i jord eller andet udfordrende terræn.Derudover kan du nu, I den tilhørende App, se hvor det nuværende batteriniveau på dit Hummer Segboard 3.0. Ydermere kan du kontrollere lyset og lave din helt egen farvekombination eller du kan vælge at aktivere/deaktivere den selv-balancerende funktion når det tændes og samtidig ændre maks hastigheden.Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Perfekt til voksne
 • Tilhørende app
 • Kraftig motor
 • Stærkt vejgreb og mulighed for forskelligt terræn
 • Op til 15 km på en opladning
 • Hurtig genopladning
 • Maks. belastning på 120 kg

Hummer Segboard 2.0 – terrængående og velegnet til unge

Bedste i budgetklassen

 • Maksimal hastighed på 15 km/t
 • Op til 15 km rækkevidde
 • CE, RoHS og brandsikkert segboard

Hummer Segboard 2.0Om Hummer Segboard 2.0

Forbrugerne er vilde med dette segboard og kvitterer med fem ud af fem stjerner på innoliving.dk. Det betyder, at netop dette segboard er kilde til utroligt meget sjov og er særligt populært blandt børn og unge. Hvis du gerne vil kunne forvente lidt mere af dit segboard, så bør du bestemt overveje Hummer 2.0. Det er skabt til terræn, og med de solide 8,5 tommer hjul kan du nemt køre over bump, grus, sand og meget andet. Nyd en kort opladningstid på blot tre timer – det er blandt det hurtigste, der findes på markedet i dag. Når batteriet er fuldt, kan du køre op til 12-15 km på en enkelt opladning. Topfarten er 15 km/t, hvilket er glimrende til langt de fleste brugere. Segboardet er sikkerhedsgodkendt, og er desuden både CE og RoHS certificeret, hvilket er din sikkerhed for et godt, sikkert og stabilt produkt. Segboardet kan klare en belastning på op til 100 kg, og er således egnet til både børn, unge og voksne.

Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Mere terrængående end det gennemsnitlige segboard
 • Store 8,5-tommers hjul
 • Praktiske hjulskærme
 • Oplades på blot tre timer
 • Kan køre op til 12-15 km på en opladning
 • Topfart er 15 km/t
 • CE og RoHS certificeret

Segway Drift W1 e-Skates – bedste segboard alternativ

Bedste Premium valg

 • Selvbalancerende og nemme at styre
 • Topfart på 12 km/t
 • Udstyret med front- og baglys
Drift W1 e-Skates

Om Segway Drift W1 e-Skates

Techadvisor kalder disse Segway Drift W1 for et godt alternativ til almindelige segboards og roser særligt, at de er lettere at transportere. Brugere på Amazon kvitterer med 3,8/5 stjerner og bemærker særligt, at de er intuitive at anvende, har lang batterilevetid og kan køre langt. Segway har her brilleret med et genialt alternativ til almindelige segboards – elektriske rulleskøjter. De vejer blot 7 kg, og således nemme at have med på farten. De har lys både foran og bagpå, så du er nem at spotte i trafikken, og de er desuden vandafvisende, så du ikke behøver bekymre dig om at bruge dem i regnvejr. De har en rækkevidde på ca. 45 minutter, kan nå en topfart på 12 km/t, og lader fuldt op på bare tre timer. Der er således tale om et seriøst bud på et segboard alternativ, der er både underholdende og utroligt praktisk som transportmiddel. De holder til en maks. belastning på 100 kg, og er således velegnede til både børn og voksne.

Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Bedste alternativ til segboard
 • Vejer blot 7 kg i alt
 • Nemme at transportere
 • 45 minutters rækkevidde
 • Topfart på 12 km/t
 • Tager kun tre timer at lade op

Segway Ninebot S

Segway Ninebot STestresultater

Hos TechGearLab har de haft fingrene i denne segway og giver den en høj rating i deres test. De skriver: ”high-performance, no-frills hoverboard for off-pavement shredding or routine commuting” og fremhæver den særligt for sin fantastiske offroad performance og som egnet til alle typer terræn. I testen har de kørt på bakket underlag, græs, jordunderlag, sand, og asfalt med revner og løse stykker. Altså har den fået fuld skrue på udfordringerne, når det kommer til underlag. Den er på grund af denne egenskab velegnet til lange ture eller dig som bruger din segway til at pendle, hvilket suppleres af den store rejseradius grundet lang batteritid, og det muliggør netop at bruge den på den måde og så endelig en stor kraftfuld motor der kan få dig ud over landevejen selv når der er bakker. 

Om Segway Ninebot S

Her er Segwayen til dig, som ikke kun ønsker at køre på lige vej. Her får du nemlig en segway som egner sig til offroad og flere typer terræn. Ninebot S er godt værktøj til at få dig ubesværet fra A til B. God offroad performance, så du ikke skal bekymre dig om skiftende underlag og terræn, suppleres af den store radius du kan rejse mellem opladninger, den store mængde kraft, der er i de to elektriske motorer. Ninebot S har robuste hjul med rigelig diameter, der giver stabilitet og et roligt ridt, men stadig med stor adræthed og endelig en behagelig platform og højde på mellem 130 og 200 cm.

Segway Ninebot S Vs. Markedet

Segway Ninebot S er til dig som ønsker en segway, der kan klare alle typer terræn, har brug for at kunne rejse langt imellem opladningerne og vil have en segway med massiv motorkraft. Udvalgte specifikationer ved denne segway:

 • Nem at betjene
 • Høj rating ved anmeldelse fra TechGearLab
 • Topfart på 16 km/t
 • Kan køre op til 1½ time på en opladning
 • Højde mellem 130 og 200 cm
 • Længde 26 cm
 • Bredde 54,8 cm

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

TechStage.de

TechStage er en tysk hjemmeside, som specialiserer sig i elektronik, teknologi og gadgets. De foretager løbende anmeldelser og tests af forskellige produkter, og gennem årene har de testet adskillige segboards grundigt igennem. Her kigger de på forskellige parametre, herunder primært dæk, teknologien bag, samt kørekomfort.

PCMag.co.uk

PCMag er oprindeligt et amerikansk magasin, som beskæftiger sig med computer og elektronik. I dag foregår en stor del af deres arbejde dog globalt – og blandt andet på PCMag.co.uk, som er den britiske del af magasinet. Hos PCMag foretager de løbende tests og anmeldelser af forskellige nye produkter. De udvikler alt indhold på baggrund af grundige tests, forskning, interviews og produkt- og brancheerfaring. Anmeldelser på PCMag er alle baseret på testresultater i henhold til strenge kriterier, der forbliver konsistente på tværs af lignende produkter.

I deres tests af segboards og hoverboards har de blandt andet vurderet design, køreegenskaber, byggekvalitet og pris for pengene, og har selv prøvet maskinerne af i en periode for at få en retvisende føling med dem.

TechAdvisor.co.uk

TechAdvisor er en online teknologiside, som har til formål at dække hele spektret af forbrugerteknologi; fra bærbare computere til smartphones og tablets til bærbare enheder, apps og tilbehør, konsoller, spil og meget andet. De bringer ofte tests og anmeldelser af nye og trendy produkter, og selvom de sommetider modtager kommission fra automatisk genererede links, så er redaktører, skribenter og testere generelt ikke klar over, hvor meget provision – hvis overhovedet nogen – Tech Advisor modtager fra et køb. Enhver anmeldelse og kritik er alene baseret på deres eksperters vurderinger af, hvorvidt et givent produkt generelt er det bedste (eller ikke det bedste) i sin klasse. Alle deres tests af segboards og hoverboards har været “hands-on”, som de selv har udført, hvor de blandt andet har vurderet pris-værdi forhold, brugervenlighed og batterilevetid. 

WhatNext.pl

WhatNext er en polsk teknologiside, som har til formål at skabe debat og bringe information om nye teknologi, videnskab og underholdning. De foretager ofte uafhængige tests af forskellige produkter, og giver altid deres ærlige mening, uden at prøve at sælge produktet til læserne. I deres tests af segboards prøver de maskinen af i omkring en uges tid, og tager forbrugerne med på denne rejse med alt, hvad det indebærer af erfaringer om produktet. Særligt lægger de vægt på køreglæde, brugervenlighed, og hvorvidt produktet lever op til de ting, producenten lover.

Hands-free-segway.reviews

Her finder du et anmeldelsessite, der specialiserer sig i alt relateret til hover- og segboards. De har sat sig for at udføre de grundige tests for forbrugerne, så du kan få de detaljerede informationer, du har behov for. På hjemmesiden, finder du anmeldelser af alle typer segboards og kan se rangering af dem fra de bedste til de værste. 

Anmeldelsen er opdateret den: 21. november 2021
Læs hele anmeldelsen her

TechGearLab

TechGearLab anser sig selv som værende verdens bedste formidlere af anmeldelser, indenfor elektroniske produkter og forbrugerelektronik. De giver karakterer ud fra omfattende test og sammenligninger imellem produkter. Hos TechGearLab vil du altid finde detaljerede og videnskabeligt baserede tests, der går i dybden så du kan føle dig tryg som forbruger. 

Anmeldelsen er opdateret den: 29. juli 2019
Læs hele anmeldelsen her

Sådan vælger du det rette segboard

På trods af at segboardet er en relativt ny teknologi, findes der allerede et bugnende stort marked for netop dette produkt. Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du køber, for at være sikker på, at du vælger det rette til dig. For at kunne vælge det bedste segboard til dig (eller en du holder af), kan du derfor med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvem skal primært anvende det?
  Er du på udkig efter et segboard til dig selv eller en anden? Særligt skal du kigge efter, om segboardet kan bruges af børn og unge, hvis modtageren ikke er voksen endnu. Børn skal som tommelfingerregel have lettere segboards, som er nemme at styre med en lavere kropsvægt, og heller ikke kører for stærkt. Omvendt har voksne førere brug for en model med højere vægtbelastning.
 • Hvad skal det hovedsageligt bruges til?
  Skal du bruge det som transportmiddel eller underholdning? Tænk for eksempel over, hvilket underlag det typisk skal kunne køre på, samt hvor vigtig kørekomfort er i forhold til at kunne lave tricks, spins osv. Er sidstnævnte vigtigt for dig, bør du for eksempel kigge efter en model, som kan dreje om sin egen akse (360 grader).
 • Hvor langt skal det kunne køre?
  Skal du blot kunne køre lidt frem og tilbage i huset eller på terrassen i weekenden, eller vil du gerne kunne bruge det til og fra arbejde eller studie? Hvis sidstnævnte er tilfældet, bør du kigge efter et segboard med lang rækkevidde.
 • Hvor hurtigt skal det kunne køre?
  I samme dur bør du tænke over, om du skal kunne komme hurtigt frem eller om dette ikke er en vigtig faktor. Som nævnt i denne oversigt er der betragtelige forskelle på tværs af segboards, når det kommer til topfart.
 • Hvordan skal det se ud?
  Har du særlige præferencer i forhold til udseendet på dit segboard, så bør du gøre dette til en prioritet. I dag fås de i alle tænkelig farver, og du kan sagtens finde et segboard i guld, pink, med kamuflagemønster på og meget andet. Til gengæld vil flere af de dyrere og mere seriøse modeller (for eksempel fra Segway) typisk kun kunne fås i sort eller hvid.
 • Har du nogen særlige ønsker til funktioner?
  I dag kan du få segboards med Bluetooth, LED-lys, ekstra store dæk, tilhørende apps og meget mere. Hvis hurtig opladning eksempelvis er vigtigt for dig, så sørg for at vælge modeller, som kun tager 2-4 timer. Ønsker du mere underholdning, så husk at nogle modeller kan sættes sammen med en segboard chair, så du kan lave din egen segboard gokart. En gokart til segboardet omdanner maskinen til det ultimative legetøj for voksne og børn.

Regler for brug af segboard i Danmark

Hvis du går og drømmer om at købe et segboard til dig, eller en du holder af, er det en god idé at kende lovgivningen på forhånd. I Danmark gælder det, at du må køre på selvbalancerende køretøjer (herunder segboard) på cykelstier eller på vejstrækninger i byer med en hastighedsgrænse på op til 50 km/t. Derudover gælder følgende regler:

 • Der skal være permanent lys på segboardet eller føreren (minimum en hvid eller gul forlygte og en rød baglygte). Disse skal kunne ses på mindst 300m afstand
 • Føreren eller segboardet skal bære mindst én hvid refleksanordning, der kan ses forfra, og mindst én rød refleksanordning, der kan ses bagfra. Derudover en gul eller hvid refleksanordning, der kan ses fra begge sider
 • Segboardet må have en topfart på maks. 20 km/t ved egen drift
 • Der må kun være én person på segboardet ad gangen
 • Et segboard må højst veje 25 kg og højst have en længde på 1,2 m og en bredde på 0,70 m.

Sådan finder du dit segboard billigst

Selvom et segboard vil være en stor udgift for mange, så er der et par tips, du kan følge for at få dit segboard billigst muligt. Nogle forbrugere vil kunne nøjes med billige segboard, men du får som regel ikke meget segboard for 1000 kr. eller i den omegn. Hvis du ønsker at finde et segboard billigt, som samtidig ikke er af ringe kvalitet, bør du i stedet kigge efter segboard på tilbud. Særligt i forbindelse med udsalg, kampagner eller højtider vil du kunne finde segboard priser, som er drastisk reduceret. Derudover bør du overveje at kigge efter internetbutikker, som måske ikke har fysiske butikker. En del forbrugere kigger kun i de store kæder, og vil måske naturligt lede efter et segboard i Elgiganten, men ofte vil de små butikker have ret konkurrencedygtige priser. Samtidig kan du med fordel sammenligne priser på tværs af hele markedet ved at søge efter segboard på Pricerunner eller lignende sider. Her vil du både få oversigt over priser hos forskellige butikker, og vil typisk også kunne finde brugeranmeldelser af hver model.  Vi håber, at du med denne oversigt er blevet klogere på, hvilke modeller af segboard, der er mest populære i disse år, samt hvordan du finder netop den model, der passer til din livsstil og dine behov.Se også artiklen om de bedste segboards og hoverboards i test skrevet af eriders.dk.

 

FAQ

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber et segboard?
Der er en række praktiske ting, som du bør være klar over, når du køber et segboard. For eksempel har flere modeller en minimums vægt for brugeren, såvel som at er der er forskellige hjultyper. Dertil bør du altid sætte dig ind i sikkerheden omkring at køre på et segboard.
Hvilket segboard er bedst til begyndere?
Der er en række forskellige segboards, som er rigtig gode til begyndere. Et eksempel på et sådan board er Hummer Segboard 3.0, da boardet har en auto-balance funktion. Dermed er det nemmere at holde balancen på segboardet, hvilket er rigtig smart, når du er nybegynder.
Hvilken størrelse segboard skal jeg købe?
Størrelsen på dit segboard afhænger af, hvilke funktioner du ønsker, at boardet skal have. Jo større segboardet er, jo nemmere er det generelt at holde balancen. Hvis du til gengæld gerne vil kunne lave nogle seje tricks på det, så kan det være fordel at købe en mindre model.
Er segboards pengene værd?
Hvorvidt segboards er pengene værd eller ej, afhænger fuldstændigt af, hvor meget du vil bruge boardet. Segboards kan være et rigtig smart transportmiddel – specielt inde i de større byer – hvormed de sagtens kan være pengene værd, da de for eksempel kan være et alternativ til offentlig trafik.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Denver DBO-6550 – Segboard til børn

Bedste til børn

 • Gummidæk med ekstra godt vejgreb
 • Op til 15 km rækkevidde og 15 km/t
 • 2 x 250 W motor

Denver DBO-6520

Testresultater

Den hollandske testside og sammenligningsservice 10monsters, kalder dette segboard for det allerbedste på markedet til prisen. På elektronikforhandleren bol.com kvitterer forbrugerne med hele 4,6/5 stjerner på tværs af mere end 80 anmeldelser. Særligt nævnes den gode kvalitet og prisen.

Om Denver DBO-6550

Denver DBO-6550 er et anderledes og praktisk segboard, som passer perfekt til børn. Det har indbyggede LED-lys foran, hvilket gør det nemt at se, hvor du kører, og gør det nemt for andre at se dig. Dette segboard tillader en maks. belastning på 100 kg, hvilket gør det attraktivt for de fleste børn at bruge.Det er nemt at styre, og designet tillader segboardet at dreje hele vejen om sin egen akse uden at bevæge dig frem eller tilbage, så du har stor bevægelsesfrihed. Med Denver DBO-6550 kan du køre op til 15 km på én opladning, og kan nå en topfart på 15 km/t. Når segboardet kører 10 km/t vil der lyde en sikkerhedsalarm for at minde om farten. Det tager cirka 3 timer at oplade batteriet fuldt, så du hurtigt kan komme ud på stierne igen. Rækkevidden er mere end fint til at komme fra A til B, men fordi segboardet vejer 12,5 kg er det en fordel at kunne nå frem til en stikkontakt inden batteriet løber tør, så du ikke skal bære på segboardet. Som en stor fordel er segboardet godkendt til brug i Danmark, og kan derfor anvendes på alle cykelstier. Det har to kraftige motorer til at drive dig fremad, gummidæk, der har godt vejgreb og holder dig stabilt på vejen og alufælge, der er modstandsdygtigt og ser smart ud. Alt i alt får du utroligt god værdi for pengene med dette segboard.

Fordele

 • Fedt design
 • God batterilevetid
 • To kraftige motorer
Ulemper

 • Maxbelastning 100 kg
 • Max hastighed 15 km/t

Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Belastning 100 kg
 • Godkendt til brug i Danmark
 • Kan dreje 360 grader
 • 15 km på én opladning
 • Topfart på 15 km/t
 • Fokus på sikkerhed

 

Xiaomi Ninebot Mini

Testresultater

xiaomi ninebot mini

Den populære Ninebot Mini fra Xiaomi får 4/5 stjerner på Google reviews, og får tæt på 5 stjerner rent fra forbrugerne på eBay. Tyske tech-stage.de kalder det den bedste selvbalancerende scooter på markedet, og RCGeeks kalder i deres test netop denne model for en futuristisk og sjov maskine med utrolig værdi for pengene.

Om Xiaomi Ninebot Mini

Kinesiske Xiaomi har for alvor taget verden med storm med deres prisvenlige og innovative teknologi – og Xiaomi Ninebot Mini er bestemt ingen undtagelse. Der er tale om et intuitivt og kompakt segboard, som producenten mener, at alle kan lære at mestre på blot tre minutter. Det kan køre omkring 22 km på en enkelt opladning, og topfarten ligger på 16 km/t. Det tager omkring fire timer at lade Xiaomi Ninebot Mini op med din segboard oplader, hvilket altså betyder, at du sagtens kan bruge den til at køre det sidste stykke på arbejde eller studie, og oplade den til fuld igen, inden du skal hjem. Der er diskrete skærme over hjulene, så du ikke får uønskede vandsprøjt på dig, når du kører over våde overflader. Som noget utroligt attraktivt, så har dette segboard mulighed for at forbinde til din smartphone gennem Ninebot Mini App’en. Her kan du holde øje med både batteriniveau, nuværende hastighed, resterende kilometer og så videre. Dette segboard kan bruges af alle fra 16 år, og er således et segboard til de voksne. Alt i alt er der tale om et utroligt lækkert segboard, som kan give både sjov og masser af bekvemmelighed i hverdagen.

Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Testvinder
 • 22 km på én opladning
 • Topfart på 16 km/t
 • Oplades på blot fire timer
 • Intuitivt at bruge
 • Hurtigt at lære
 • Bedst til voksne

 

Denver HBO-6610 segboard

Denver DBO-6610Om Denver HBO-6610

Hollandske 10monsters roser særligt dette segboard for den utroligt gode balance, som gør det let at anvende. Også forbrugerne er vilde med det og kvitterer med 5/5 stjerner på aveksperten, og nævner særligt den gode underholdning, og den gode kvalitet.Her er endnu et pletskud af et segboard fra Denver, som vil kunne bringe mange timers glæde til børn i de fleste aldre. HBO-6610 kan køre op til 15 km på en enkelt opladning, og kan nå en topfart på 14 km/t. Det gør det ideelt som både legetøj og transportmiddel. Desuden tager det blot fire timer at lade et tomt batteri op, hvilket betyder, at du nemt kan komme tilbage på segboardet uanset om du vil have sjov og underholdning, eller du vil fra a til b. Samtidig kan det tåle en belastning på op til 100 kg, hvilket betyder, at dette segboard egner sig til både unge og voksne. Der er smarte LED-lys installeret på fronten af segboardet, så du nemmere kan se i mørke, og så andre kan se dig. Dette Denver segboard fås både i sort og hvid, så du nemt kan vælge netop det udtryk, der passer bedst til dig. Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Perfekt til både leg og transport
 • Passer både til børn og voksne
 • belastning er 100 kg
 • Kan køre 15 km på en opladning
 • Topfart er 14 km/t
 • Opladning tager fire timer
 • Fås i sort og hvid

 

Ninebot by Segway miniPLUS

Segway-Ninebot-miniPLUS

Testresultater

Motorizedrides roser i deres test netop dette segboard for den imponerende robuste byggekvalitet, og kalder det både futuristisk, komfortabelt og det helt rigtige valg, hvis du ønsker lang rækkevidde.

Om Ninebot by Segway miniPLUS

Det er ingen hemmelighed, at Segway har sat sig hårdt på markedet for disse små og smarte elektriske transportmidler. Det var nogle af de første modeller, og er stadig nogle af de allermest populære, men også dyre modeller. MiniPLUS er en opgradering fra miniPRO, og nu kan du nyde endnu længere distance og med højere hastighed. Faktisk kan du køre hele 35 km på en enkelt opladning, og topfarten kan snige sig helt op på 20 km/t. Modsat mange andre segboards, så kan miniPLUS køre i alt slags vejr – også gennem vandpytter. Det har smart LED-lys foran, så du altid kan se, hvor du kører. Du kan styre dit miniPLUS fra din smartphone via Segways app og  følge med i din maskines performance. Som noget ganske revolutionært kan du sågar anvende ”follow me”-funktionen, og få dit segboard til at køre efter dig, hvis du ikke kan eller vil køre på det over en overflade.Den tåler en belastning på 100 kg, og er beregnet til voksne. Alt i alt er der tale om det perfekte segboard til dig, der søger uovertruffen performance og højteknologisk kvalitet.

Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Premium valg
 • En opgradering fra miniPRO
 • Hele 35 km på én opladning
 • Topfart på 20 km/t
 • belastning 100 kg
 • Smarte LED-lys
 • ”Follow me” funktion
 • Brugervenlig app

 

GoBoard Elegance 6.5

GoBoard Elegance 6.5

Testresultater

På siden hands-free-segway.reviews er de mildest talt begejstrede for GoBoard Excellence 6.5. De fremhæver produktet, som perfekt til den avancerede segboard bruger, men også som et godt valg til familien. De skriver: ”The GoBoard self-balancing board is our BANG FOR THE BUCK and our NR #1 best self-balancing scooter!”. 

Om GoBoard Elegance 6.5

Med GoBoard Elegance 6.5 får du et kraftfuldt segboard, der giver dig problemfri ture med en dejlig jævn fremdrift. Med en god blanding af fart og sikkerhed opfylder det både behov for de mindste i familien samt kan stille lysten efter de lidt højere hastigheder, da det kan køre mere end 50 km i timen, hvilket er virkelig hurtigt for et segboard, alt imens det er nemt at manøvrere for brugeren. 

GoBoard Elegance 6.5 Vs. Markedet

Du skal vælge dette segboard for den ubesværede styring, de problemfrie ture og den fantastiske topfart på mere end 50 km/t.Med en karakter på 7.6 ud af 8 mulige og den overordnede betegnelse ”Excellent” bliver segboardet anbefalet for sin alsidighed, en behagelig kørsel og nemme manøvrering. Men lad dig ikke narre, for segboardet kan også køre virkelig hurtigt.Udvalgte specifikationer ved dette segboard:

 • Nem at manøvrere
 • Dejlig jævn fremdrift
 • Topfart på mere 50 km/t
 • Op til 25 km distance på én opladning
 • Kun to timers opladning
 • Belastning på 100 kg
Segboard

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Segboards: De bedste i test

 

 • Hummer Segboard 3.0
 • Ninebot by Segway miniPLUS
 • Ninebot by Segway miniPRO
 • Hummer Segboard 2.0
 • Segway Ninebot S
 • Denver HBO-6610 segboard
 • Segway Drift W1 e-Skates
 • Xiaomi Ninebot Mini

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme