Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Segboard guide: Vores bud på de bedste segboards ifølge anmeldelser og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Segboard guide: Vores bud på de bedste segboards ifølge anmeldelser og test

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Teknologi gør vores hverdag sjovere og nemmere. En af de mest populære nye fænomener er personal electric vehicles (PEV’er), som er små transportmidler, der bruges til at komme hurtigt og nemt fra A til B. Segboards er et af de mest eftertragtede PEV’er, og i Danmark er de blevet et hit både blandt børn og voksne.

Hvis du har overvejet at få dig et segboard, er du kommet til det rette sted. Vi har undersøgt forskellige eksterne segboard tests og præsenterer her nogle af de bedste modeller. Læs med og bliv klogere på hvilken type segboard, der bedst passer til dig.

Vores favorit segboard

Godt overordnet valg

Hummer Segboard 2.0

Gå til bedste pris Læs mere
Denver Segboard HBO-6620
Lager
Bedst til prisen

Denver Segboard HBO-6620

Gå til bedste pris
1.363 Kr. hos happii.dk
Læs mere
Lager
Blandt de bedste til offroad

Hummer Segboard 3.0

Gå til bedste pris Læs mere
Denver Segboard HBO-6750
Lager
God indgangsmodel

Denver Segboard HBO-6750

Gå til bedste pris
2.070 Kr. hos ComputerSalg
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af segboard, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

6. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal man overveje, når man køber et segboard?

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste segboard i test-guiden 2024:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Godt overordnet valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 2.0 - terrængående og velegnet til unge

Forbrugerne er glade for Hummer 2.0, der har fået 5/5 stjerner på innoliving.dk. Boardet er særligt populært blandt børn og unge og beskrives som et produkt, der giver mange sjove timer.

Hummer Segboard 2.0
Godt overordnet valg

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Maksimal hastighed på 15 km/t
 • Op til 15 km rækkevidde
 • CE, RoHS og brandsikkert segboard

Mere om Hummer Segboard 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: Oplader på kun tre timer
 • Tophastighed: 15 km/t
 • Rækkevidde: 15 km
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Certificeringer: CE og RoHS certificeret
 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Effekt: 700 W

Hummer 2.0 er skabt til terræn, og med de 8,5″ hjul kan du nemt køre over bump, grus, sand osv. Når batteriet er fuldt opladet, kan du køre op til 12-15 km på en enkelt opladning. Topfarten er 15 km/t, hvilket er tilstrækkeligt for langt de fleste brugere.

Segboardet er sikkerhedsgodkendt og både CE og RoHS certificeret, hvilket er din sikkerhed for et sikkert og stabilt produkt. Segboardet kan klare en belastning på op til 100 kg, og er således egnet til både børn, unge og voksne.

ForbrugerTest verdict

Overordnet set synes vi, at Hummer Segboard 2.0 er en god mulighed for dig, der søger et pålideligt og kraftfuldt segboard. Dets store hjul har et godt greb, der fungerer til forskellige typer terræn. Den drives af en robust motor og lover en god præstation, samtidig med at den er overraskende nem at kontrollere. En af de mest fremtrædende egenskaber er den hurtige opladning, som betyder mindre ventetid og mere kørsel.

Derudover gør prisen, der ligger under gennemsnittet, den til et godt valg for dig, der søger værdi uden at gå på kompromis med funktionerne. Vi vil dog advare om, at dens kraft og funktioner kan være en smule overvældende for nybegyndere. Dens nemme betjening fungerer dog som en modvægt og sikrer, at selv nybegyndere kan forstå, hvordan den fungerer – vi vil dog stadig ikke anbefale den til helt nybegyndere. Når det er sagt, så synes vi stadig, at 2.0 Hummer er en god mulighed, hvis du er på jagt efter et nyt segboard.

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 2.0

Fordele

 • Let at styre
 • Kraftig motor
 • Robust
 • God til off-road kørsel

Ulemper

 • Instruktionerne er en smule uklare
 • Lav maksimalvægt i forhold til størrelsen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard 2.0
Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6620 - til dig, der ønsker høj komfort under kørslen

 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google
 • 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.de

Denver Segboard HBO-6620 vil være det oplagte valg til dig, der gerne vil opleve den allerhøjeste komfort under din kørsel.

Modellen er unik på flere områder. Blandt andet vil du få glæde af det smarte LED-lys, som lyser vejen foran brættet op, og så kan det balancere på egen hånd, når det er tændt.

Denver Segboard HBO-6620
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6620:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Godkendt til brug i Danmark
 • Balancerer på egen hånd
 • LED-lys i fronten

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

God rækkevidde
Et vigtigt aspekt, du bør lægge mærke til, er rækkevidden. På denne model kan du køre helt op til 10 kilometer på en fuld opladning, hvilket er rigtig fint, men ikke helt så langt som på andre modeller.

Store og kraftige hjul
Denver Segboard HBO-6620 er skabt i de bedste materialer med brudsikkert ABS-plast samt store, solide gummihjul, der sikrer er jævn kørsel og beskytter dig mod bump.

God hastighed og nem opladning
Du kan opnå en hastighed på 12 kilometer i timen på varianten, hvilket er ganske flot. Opladningen foregår også utroligt nemt ved hjælp af det indbyggede genopladelige batteri. Batteriet oplader på kort tid, så du lynhurtigt kan komme på farten igen.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Denver Segboard HBO-6620

Brugeranmeldelserne fra henholdsvis Google og Amazon er meget imponerede over produktet. I Googles samling af brugeranmeldelser tildeles det hele 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser. På Amazon modtager enheden 4 ud af 5 stjerner baseret på 52 anmeldelser.

Brugerne hæfter sig især ved, at segboardet er utroligt nemt at komme i gang med, og så føles kørslen meget glat og komfortabel. Rosen går også på, at rækkevidden er god, og så er det genopladelige batteri et stort plus hos flere.

Mere om Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

Redaktionens vurdering

På redaktionen har vi givet modellen en kåring som ”Bedst til prisen”, fordi du får rigtig meget smæk for skillingen og en masse gode funktioner med i købet.

Vi anbefaler enheden på grund af den avancerede gyro-teknologi, som sørger for, at dit bræt kan balancere helt af sig selv. Det gør det let at bruge både for nybegyndere og øvede.

Vi vil også fremhæve de robuste dæk med fælge af aluminium, som gør den visuelt flot at se på, samt det smarte genopladelige batteri, som er indbygget.Bemærk dog, at den maksimale vægtbelastning ligger på 90 kilo, hvilket er til den lave side.

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6620

Fordele

 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Let at bruge
 • Dele skabt i brudsikkert ABS-plast
 • Solide gummidæk med alu-fælge
 • Indbygget genopladeligt batteri

Ulemper

 • Tåler ikke en høj vægtbelastning
Blandt de bedste til offroad test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 3.0 - til alle udfordringer

Hummer Segboard 3.0 er et moderne, intelligent og terrængående transportmiddel, der kan klare stort set alle udfordringer. Du er derfor ikke begrænset til cykelstier og jævne veje.

Hummer Segboard 3.0
Blandt de bedste til offroad

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 3.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 700W Motor
 • Op til 15 km rækkevidde
 • Fuldt opladt på 3 timer

Mere om Hummer Segboard 3.0

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 800 W

På grund af vejgrebet og de kraftige gummidæk kan du nemt køre på grus, i mudder eller på græs. Motoren er kraftig, og du får en maks. hastighed på 15 km/t sammen med en rækkevidde på 15 km.

Når batteriet skal oplades, tager det kun 1,5 time. Maks. belastningen er 120 kg og mindste belastning er 25 kg.

Med Hummer 3.0 kan du via app’en på din smartphone tilpasse køreegenskaber, lave en selv-diagnosticering af dit board og se det hele på mobilen. Du kan også aktivere auto-balance funktionen, som sørger for, at du uden besvær kan stille dig op på boardet og køre.

Opgraderingen til 3.0-versionen har medført, at boardet nu produceres i aluminium stel, hvilket gør det markant mere robust. Derudover kan du se det nuværende batteriniveau, kontrollere lyset og ændre maks. hastigheden.

Redaktionens vurdering

Ved første øjekast kan Hummer Segboard 3.0 hurtigt virke som endnu et selvbalancerende segboard, men her blev vi positivt overraskede. Med en kraftig 700W-motor, og muligheden for at begå sig på forskelligt slags terræn, kan løbehjulet klare næsten enhver udfordring, og dermed give dig friheden til at køre på mere end bare cykelstier og flade veje. Den selvbalancerende funktion er faktisk ret nem at aktivere og deaktivere, og med en indbygget trådløs Bluetooth-højttaler får du lidt ekstra sjovt til din tur. Vi sætter også pris på segboardets solide konstruktion og stærke greb.

Det er vigtigt at bemærke, at Hummer Segboard 3.0 ligger i den dyre ende af skalaen, at rækkevidden er lidt kortere sammenlignet med lignende modeller og at lidt flere tilpasningsmuligheder ville være ideelt. Ikke desto mindre gør segboardets imponerende ydeevne og muligheden for at tackle forskellige slags terræner det til et oplagt valg for dig, der ønsker en masse sjov på hjul.

Derfor anbefaler vi modellen til dig, der ønsker et pålideligt, alsidigt og behageligt segboard.

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 3.0

Fordele

 • Selvbalancerende funktion er let at aktivere/deaktivere
 • Kan køre i alle terræner
 • Konstruktion af høj kvalitet
 • Indbygget trådløs bluetooth-højttaler
 • Stærk motor og godt greb

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen
 • Kortere rækkevidde sammenlignet med lignende modeller
God indgangsmodel test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6750 - til dig, der gerne vil opnå den bedste balance

Denver Segboard HBO-6750 vil være det bedste valg til dig, der sætter pris på en god balance, når du suser afsted.

Den stærke batteri og den moderne gyro-teknologi gør produktet til noget helt særligt. Den sikrer, at brættet kan balancere på egen hånd, så du vil opleve en optimal balance.

Denver Segboard HBO-6750
God indgangsmodel

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6750:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Godkendt til brug i Danmark
 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Kraftfuldt 36V litium-batteri

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W

Flot rækkevidde, hastighed og opladningstid
Denver Segboard HBO-6750 kommer både med en høj tophastighed på 15 kilometer i timen samt en udmærket rækkevidde på 15 kilometer. Som en ekstra bonus er batteriets opladningstid kort.

Kan tåle en høj vægtbelastning
Apparatet har den store fordel, at det kan tåle en vægtbelastning på helt op til 120 kilo. Det er rigtig højt i forhold til de øvrige konkurrenter på markedet.

Stærke hjul til alle slags terræner
Når du kører på segboard, er det værd at bemærke, at jo hårdere terræn du kører i, jo større en diameter har du brug for i dine hjul. Modellen her er skabt med store, solide hjul i gummi, som snildt kan holde til en ujævn kørsel i hårdt terræn.

Mere om Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W

Redaktionens vurdering

Dig, der leder efter en pålidelig, begyndervenlig model, behøver ikke lede længere end til Denver Segboard. Konstrueret af robust ABS-materiale sikrer modellen nemlig en holdbar tur, der mindsker bekymringer om slitage over tid. Derudover viser dens evne til at balancere på egen hånd en imponerende brugervenlighed – især for begyndere. Den medfølgende oplader og manual forenkler den indledende opsætningsproces, hvilket gør den til en god mulighed for dig, der ikke er teknisk interesseret.

Den smarte LED-belysning øger sikkerheden yderligere ved brug om natten. Du skal dog være opmærksom på, at hjulene er mindre og har mindre greb, hvilket kan være problematisk, hvis du kører af fortovet eller vejen. Men i betragtning af dens selvbalancerende evne kan du forvente en stabil og håndterbar tur på trods af de mindre hjul. Som konklusion synes vi altså, at HBO-6750 er et godt valg for dig, der er på udkig efter en holdbar indgangsmodel.

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6750

Fordele

 • Fremstillet i holdbart ABS-materiale
 • Kan balancere på egen hånd
 • Inklusiv oplader og dansk manual
 • Smart LED-belysning

Ulemper

 • Små hjul

Hvad skal du overveje, før du køber segboard

 • Hjulstørrelse – 10″ hjul er gode til at håndtere grus og ujævne overflader, men har til gengæld sværere ved at klare stejle stigninger. Mellemstore 8″ hjul kan både klare de fleste terræner samt kører op af stigninger og er derfor et godt mellemvalg. Vi anbefaler, at børn bruger modeller med 6-6,5″ hjul, fordi de er lette nok til, at et barn kan holde dem. Et godt tip er at vælge en hjulstørrelse, der passer til den type segway borard kørsel, du foretrækker.
 • Hastighed og rækkevidde – Hastigheder varierer alt efter segboard model, men de fleste kan nå op på 11 eller 13 km/t mens andre hoverboards har en tophastighed på omkring 24 km/t. Segboards til børn er specielt fremstillet med en reduceret hastighedsgrænse på ca. 5-6 km/t for at øge sikkerheden. De fleste modeller har en rækkevidde på 5-11 km på en fuld opladning, men det er også muligt at få modeller med en rækkevidde på op til 30 km. Dog skal man huske, at rækkevidden afhænger af faktorer som førerens vægt, terræn, hældning og hastighed.
 • Batteri – Under normale omstændigheder holder batterier typisk i 2-3 timer, før de skal oplades. I den forbindelse er det en god ide at tjekke opladningstiden på en model, før du køber.
 • Pris – De dyreste segboards koster omkring 3.000 kr., mens billigere modeller fås for ca. 1.000 kr. Sørg for at finde en model, der matcher dine behov, men som ikke går på kompromis med kvaliteten.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser – Hvis du har en bedre forståelse af produktets funktioner og egenskaber, er det nemmere at træffe en beslutning. Hvor brugeranmeldelser kan hjælpe med at afgøre, om et segboard er nemt at bruge og har en hastighed og rækkevidde, der er passende til daglig pendling, kan ekspertanmeldelser give et mere teknisk detaljeret indblik i den specifikke model.

arrow-more

Sådan vælger du det rette segboard

På trods af at segboardet er en relativt ny teknologi, findes der allerede et stort udvalg. Derfor er det vigtigt, du grundigt overvejer mulighederne, inden du foretager et køb. For at vælge det bedste segboard kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvem skal primært anvende det?
  Er du på udkig efter et segboard til dig selv eller et segboard til børn? Særligt skal du kigge efter, om segboardet kan bruges af børn og unge, hvis modtageren ikke er voksen endnu. Børn skal som tommelfingerregel have lettere segway boards, der er nemme at styre og ikke kører for stærkt. Omvendt har voksne brug for en model med højere vægtbelastning.
 • Hvor langt skal det kunne køre?
  Skal du køre lidt frem og tilbage i huset eller på terrassen i weekenden, eller vil du gerne kunne bruge det til og fra arbejde eller studie? Hvis sidstnævnte er tilfældet, bør du kigge efter et segboard med lang rækkevidde.
 • Hvor hurtigt skal det kunne køre?
  Et godt tip er også at overveje, hvor hurtigt du skal kunne komme frem og tilbage. Som nævnt i vores oversigt er der forskelle på tværs af segboards, når det kommer til topfart.
 • Hvordan skal det se ud?
  I dag fås segboards i alle tænkelig farver. De fleste dyre modeller (for eksempel fra Segway) kan typisk kun fås i sort eller hvid.
 • Har du nogen særlige ønsker til funktioner?
  I dag kan du få segboards med Bluetooth, LED-lys, ekstra store dæk, tilhørende apps og meget mere. Hvis hurtig opladning eksempelvis er vigtigt for dig, så sørg for at vælge modeller, som kun tager 2-4 timer at oplade. Ønsker du mere underholdning, så husk at nogle modeller kan sættes sammen med en segboard chair, så du kan lave din egen segboard gokart.

Regler for brug af segboard i Danmark

Hvis du går og drømmer om at købe et segboard, er det en god idé at kende lovgivningen på forhånd. I Danmark gælder det, at du må køre på selvbalancerende køretøjer (herunder segboards) på cykelstier eller på vejstrækninger i byer med en hastighedsgrænse på op til 50 km/t. Derudover gælder følgende regler:

 • Der skal være permanent lys på segboardet eller føreren (minimum en hvid eller gul forlygte og en rød baglygte). De skal kunne ses på mindst 300m afstand
 • Føreren eller segboardet skal bære mindst én hvid refleksanordning, der kan ses forfra, og mindst én rød refleksanordning, der kan ses bagfra. Derudover en gul eller hvid refleksanordning, der kan ses fra begge sider
 • Segboardet må have en topfart på maks. 20 km/t ved egen drift
 • Der må kun være én person på segboardet ad gangen
 • Et segboard må højst veje 25 kg og højst have en længde på 1,2 m og en bredde på 0,70 m.

Sådan finder du dit segboard billigst

Selvom et segboard er en større udgift for mange, er der et par tips, du kan følge, for at få det billigst muligt. Billige hoverboards, der ikke er af ringe kvalitet, er typisk kun tilgængelige, når specifikke modeller er på tilbud. Derudover bør du overveje at kigge på webshops, som ofte har konkurrencedygtige priser. Samtidig kan du med fordel sammenligne priser på tværs af hele markedet ved at søge på Pricerunner. Her får du både en oversigt over priser hos forskellige butikker og vil typisk også kunne finde brugeranmeldelser af hver model. Vi håber, at du med vores oversigt er blevet klogere på, hvordan du finder den model, der passer til din livsstil og dine behov. Se også vores artikel om de bedste segboards og hoverboards i test skrevet af eriders.dk.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

TechStage.de

TechStage er en tysk hjemmeside, som specialiserer sig i elektronik, teknologi og gadgets. De foretager løbende anmeldelser og tests af forskellige produkter, og gennem årene har de testet adskillige segboards grundigt igennem. Her kigger de på forskellige parametre, herunder primært dæk, teknologien bag, samt kørekomfort.

PCMag.co.uk

PCMag er oprindeligt et amerikansk magasin, som beskæftiger sig med computere og elektronik. I dag foregår en stor del af deres arbejde dog globalt – og blandt andet på PCMag.co.uk, som er den britiske del af magasinet. Hos PCMag foretager de løbende tests og anmeldelser af forskellige nye produkter. De udvikler alt indhold på baggrund af grundige tests, forskning, interviews og produkt- og brancheerfaring. Anmeldelser på PCMag er alle baseret på testresultater i henhold til strenge kriterier, der forbliver konsistente på tværs af lignende produkter.

I deres tests af segboards og hoverboards har de blandt andet vurderet design, køreegenskaber, byggekvalitet og pris for pengene, og har selv prøvet maskinerne af i en periode for at få en retvisende føling med dem.

TechAdvisor.co.uk

TechAdvisor er en online teknologiside, som har til formål at dække hele spektret af forbrugerteknologi; fra bærbare computere til smartphones og tablets til bærbare enheder, apps og tilbehør, konsoller, spil og meget andet. De bringer ofte tests og anmeldelser af nye og trendy produkter, og selvom de sommetider modtager kommission fra automatisk genererede links, så er redaktører, skribenter og testere generelt ikke klar over, hvor meget provision – hvis overhovedet nogen – Tech Advisor modtager fra et køb. Enhver anmeldelse og kritik er alene baseret på deres eksperters vurderinger af, hvorvidt et givent produkt generelt er det bedste (eller ikke det bedste) i sin klasse. Alle deres tests af segboards og hoverboards har været “hands-on”, som de selv har udført, hvor de blandt andet har vurderet pris-værdi forhold, brugervenlighed og batterilevetid.

WhatNext.pl

WhatNext er en polsk teknologiside, som har til formål at skabe debat og bringe information om nye teknologi, videnskab og underholdning. De foretager ofte uafhængige tests af forskellige produkter, og giver altid deres ærlige mening, uden at prøve at sælge produktet til læserne. I deres tests af segboards prøver de maskinen af i omkring en uges tid, og tager forbrugerne med på denne rejse med alt, hvad det indebærer af erfaringer om produktet. Særligt lægger de vægt på køreglæde, brugervenlighed, og hvorvidt produktet lever op til de ting, producenten lover.

Hands-free-segway.reviews

Her finder du et anmeldelsessite, der specialiserer sig i alt relateret til hover- og segboards. De har sat sig for at udføre de grundige tests for forbrugerne, så du kan få de detaljerede informationer, du har behov for. På hjemmesiden, finder du anmeldelser af alle typer segboards og kan se rangering af dem fra de bedste til de værste. 

Anmeldelsen er opdateret den: 21. november 2021
Læs hele anmeldelsen her

TechGearLab

TechGearLab anser sig selv som værende verdens bedste formidlere af anmeldelser, indenfor elektroniske produkter og forbrugerelektronik. De giver karakterer ud fra omfattende test og sammenligninger imellem produkter. Hos TechGearLab vil du altid finde detaljerede og videnskabeligt baserede tests, der går i dybden så du kan føle dig tryg som forbruger. 

Anmeldelsen er opdateret den: 29. juli 2019
Læs hele anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en stor online markedsplads, hvor du kan købe alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter, film, træningsmaskiner og køkkenapparater. Køberne kan efterlade anmeldelser, når de køber, og her gælder det for Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et tilhørende omfattende brugerunivers. En af tjenesterne er adgangen til en række forbrugeranmeldelser fra verden rundt. Her gælder det brugernes vurdering af Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

FAQ

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber et segboard?
Der er en række praktiske ting, du bør være klar over, når du køber et segboard. For eksempel har flere modeller en minimums vægt for brugeren. Dertil skal du være klar over de forskellige hjultyper. Dertil bør du altid sætte dig ind i sikkerheden omkring at køre på et segboard samt lovgivningen.
Hvilket segboard er bedst til begyndere?
Der er en række forskellige segboards, som er gode til begyndere. Et eksempel er Hummer Segboard 3.0, da boardet har en auto-balance funktion, der gør det nemmere at holde balancen på segboardet.
Hvilken størrelse segboard skal jeg købe?
Størrelsen på dit segboard afhænger af, hvilke funktioner, du ønsker, boardet skal have. Jo større segboardet er, jo nemmere er det generelt at holde balancen. Hvis du til gengæld gerne vil kunne lave tricks på det, kan det være en fordel at købe en mindre model.
Er segboards pengene værd?
Hvorvidt segboards er pengene værd eller ej afhænger af, hvor meget, du kommer til at bruge boardet. Segboards kan være et smart transportmiddel – specielt inde i større byer – hvormed de sagtens kan være pengene værd.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme