Stor babyalarm test-oversigt – De bedste alarmer til babyer

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

featured image

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Når det lille barn er puttet i babysengen, tremmesengen eller barnevognen, er der brug for en alarm, der kan sende lyd til en modtagerenhed. På den måde kan du fortsætte med dine gøremål eller deltage i sociale selskaber og hele tiden kunne høre, om din baby græder eller er vågnet op. 

Der findes mange slags alarmer på markedet i dag. Der er de klassiske udgaver, der optager og sender lyd, og der er de moderne udgaver, som også har indbygget kamera. 

Herunder finder du en stor testanmeldelse af de bedste alarmer, der varierer i egenskaber, designs og priser.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber ny babyalarm?

Neonate babyalarm BC-6500D - Godt anbefalet

 • 4,7/5 stjerner af forbrugerne hos Google Shopping.

Neonate hører til nogle af de mest populære og eftertragtede babyalarmer på markedet. Alarmsystemet findes i forskellige udgaver, hvoraf BC-6500D er den nyeste variant. 

Sammenholdt med de 2 forudgående og gode modeller er der skuet op for kvaliteten og egenskaberne med BC-6500D modellen. Den er udstyret med et af de stærkeste signaler, du finder på de moderne babyalarmer. Dette gør, at du kan bruge alarmen over lange afstande uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt det går ud over lydkvaliteten eller forbindelsen til babyenheden. 

 • God pris
 • Stærkt signal
 • Ekstra, lang batterilevetid

Mere om Neonate babyalarm BC-6500D

SPECIFIKATIONER

 • Batteri: Litium batterier
 • Display: Praktisk LCD display
 • Rækkevidde: Lang rækkevidde på op til 800m
 • Opladningstid: Lang rækkevidde på op til 800m
 • Design: Praktisk og kompakt design
 • Forbindelse: Digitalt kodet forbindelse så du let kan finde den bedste frekvens
 • Højttalere: Forbedrede højtaler i forældreenheden og forbedret mikrofonkvalitet i babyenhed

Når du skal vælge det bedste alarmsystem til din baby, gælder det om at forholde dig til rækkevidden i forhold til signal og egenskaber i forhold til levetid.

Der er ikke meget ved at have et dyrt og eksklusivt alarmsystem, hvis det konstant skal lades op, eller hvis det kun tillader dig at bruge det på kortere afstande. 

Med Neonate BC-6500D får du et af de bedste signalsystemer, der fungerer uden støj eller interferens. 

Systemet er kodet digitalt, så det er let for dig altid at finde frem til den bedste frekvens, uanset om alarmen bruges derhjemme eller på besøg.

Sammenholdt med andre gode og velfungerende alarmer kan denne Neonate model anvendes på afstande på op til 800m. De fleste andre kvalitetsalarmer kan fungere på cirka den halve afstand. 

Hver enhed af alarmsystemet er lavet i smarte og praktiske størrelser. Du kan uden problemer have forældreenheden i lommen, eller du kan lade den op, mens den er i funktion. 

Der medfølger kraftfulde turboladere, så du på få timer kan lade din enhed 100% op. 

Som noget særligt kan der tilføjes ekstra baby- og børneenheder til din forældreenhed. Dette er værdifuldt, når du har flere småbørn, der sover til middag og har brug for sikkerhed og overvågning.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Neonate babyalarm BC-6500D

Philips Avent DECT er testvinderen i Pricerunners test af de bedste alarmer på det danske marked. Her får systemet 4,7/5 stjerner og roses blandt andet på grund af de mange funktioner, som er med til at højne brugervenligheden og sikkerheden omkring det lille barn.

Det er ikke nødvendigt at købe det dyreste eller mest eksklusive produkt på markedet, når du vil have en god og pålidelig babyalarm. 

Denne model fra kvalitetsbevidste Philips sælges til en billig pris, og den kan være det rette valg for dig, der ønsker en simpel og enkel alarm. 

 • Billig og pålidelig
 • Krystalklar lyd
 • Velfungerende svarfunktion

Mere om Philips Avent DECT baby monitor SCD506

SPECIFIKATIONER

 • Lysindikatorer: Lysindikatorer der gengiver lydniveau i babyværelset
 • Egnet til: Perfekt til brug derhjemme og på ferier og besøg
 • Indbyggede: Indbygget, beroligende nattelampe
 • Opladningstid: Kan oplades via batterier eller via ledning
 • Notifikation: Signal ved for lavt batteriniveau eller for lang afstand mellem de 2 enheder
 • Specielle funktioner: DECT teknologi der garanterer, at der ikke opstår interferens

Med Avent DECT baby monitor får du en moderne alarm, der er designet til at kunne give de vigtigste funktioner. Den er udstyret med 2vejs kommunikation, så du kan berolige dit lille barn på afstand. 

Lyden er blevet forbedret kraftigt i forhold til forgængeren af produktet, så dit barn kommer til at kunne høre din stemme klart og tydeligt. 

Der er lysindikatorer på forældreenheden, der tændes i stigende antal afhængig af lydintensiteten i barnets værelset eller andre fysiske omgivelser. Dette giver dig høj sikkerhed, at du kan følge med i, hvad der sker på babyværelset. Denne funktion virker også, selvom forældreenheden er sat på lydløs. 

Du får besked på din enhed, hvis batteriniveauet på babyenheden er ved at blive for lavt, eller hvis der er for lang afstand mellem de 2 enheder,

Avent DECT baby monitor er en simpel, funktionel og brugervenlig babyalarm, der er ideel at tage med på ferier og besøg. 

Vil du spare på batteriet, kan du sætte babyalarmen til at fungere i ECO-tilstand. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des tættere de 2 enheder er på hinanden, des mindre strøm vil alarmsystemet bruge. 

DECT-teknologien sikrer, at der ikke går interferens i babyalarmen og forstyrrer signalerne. Det kunne være tilfældet, hvis der var andre alarmer indenfor en kort radius, eller det kan være støj fra mobiler.

Det er muligt at bruge alarmsystemet i fuldt, opladet tilstand i op til 24 timer.

I babyenheden er der indbygget en nattelampe, der kan hjælpe dit barn med at falde i søvn.

Google Nest Cam (indendørs sikkerhedskamera) - Rost af eksperter og forbrugere

Er du på udkig efter en velfungerende, smart og budgetvenlig babyalarm, kan dette Google Net Cam være et godt valg. Det kåres med 4/5 stjerner fra mere end 50 ekspertanmelder på Testseek. Derudover har det velfungerende kamera fået en række priser og mærkninger, der vidner om dets funktion, brugervenlighed og kvalitetsteknik. Det gælder f.eks. forbrugerprisen fra ”Alt om data anbefaler”, ”Excellent”-prisen fra Hardware.info samt prisen som ”Editors Choice” fra Toms Guide.

Det er en fordel for dig som forbruger og forælder til en baby, at der findes mange forskellige typer kvalitetsalarmer til babyer. Det er med til at skabe konkurrence på markedet, at der er flere virksomheder i og udenfor Europa, de fremstiller de uundværlige alarmer til babyer.

De bedste og største producenter anvender den nyeste teknik på markedet, så du kan få en babyalarm med en række forskellige egenskaber. 

Denne alarm er iblandt de produkter, der har fået flest priser og positive anmeldelser.

 • 1080p HD-video
 • Night Vision
 • Skarp pris

Mere om Google Nest Cam (indendørs sikkerhedskamera)

SPECIFIKATIONER

 • Kommunikation: 2vejs kommunikation
 • Indspilning: Sightlines der giver dig mulighed for at gemme optagelser
 • Specielle funktioner: Mulighed for tilkøb af programmet Nest Aware
 • Design: Slankt og stilrent look
 • Notifikation: Du får automatiske advarsler på din mobil, når der registreres lyde eller bevægelser

Google Nest Cam hører til de moderne og multifunktionelle udgaver af alarmer, der er udstyret med video. På afstand kan du holde øje med dit barn og se optagelse af ham eller hende i HD-videoformat. Med Night Vision funktionen kan du se lige så klare billeder af dit lille barn om natten, som du kan i dagslys. 

Alarmen er programmeret til at sende automatiske advarsler til dig, hvis der registreres unormale bevægelser eller lyde omkring babysengen. 

Det kommer til at få stor, praktisk værdi for dig, at der er 2vejs- kommunikation på baby- og forældreenheden. Du kan tale til dit barn på afstand for at skabe beroligelse, eller du kan beordre hunden til at gå ud fra babyværelset, hvis den kan komme til at forstyrre dit sovende barn. 

Med Google Nest Cam får du en række tilvalg- og ekstrafunktioner såsom Sightline og mulighed for at købe abonnement til Nest Aware. Med Sightline kan du gemme op til 3 timers historik med billeder og videooptagelser. Og med Nest Aware kan du gemme videoklip, modtage personligt indstillede alarmer og oprette Activity Zones.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Google Nest Cam (indendørs sikkerhedskamera)

Neonate babyalarm BC-5700D - Trådløs alarm med lang rækkevidde

Vil du have en af de bedste alarmer til babyer og mindre børn, er Neonate et sikkert valg. Der er flere udgaver af de populære alarmer at vælge imellem.
Denne BC-5700D kåres med 4,1/5 stjerner af forbrugerne hos Pricerunner. 

Derudover er BC-5700D med i TÆNK’s produktanmeldelse over de bedste babyalarmer på markedet (2017).

Forældre har forskellige behov i forhold til sikkerhed og praktiske forhold omkring deres små børn. Mens nogle forældre har brug for et alarmsystem med kamera, er der andre, som i højere grad har brug for, at alarmen til hhv. babyen og forældrene kan anvendes på lange afstande. 

Når du vælger Neonate BC-5700D, får du både en billig babyalarm og et system, der kan fungere upåklageligt på op til 800m afstand. 

 • Imponerende rækkevidde
 • Lav pris
 • Brugervenlige funktioner

Mere om Neonate babyalarm BC-5700D

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur: Rumtemperaturmåler
 • Display: Stor LCD skræm (med lav stråling)
 • Natlys: Ja
 • Kommunikation: 1vejs kommunikation
 • Notifikation: Stærk vibration på forældreenhed
 • Batteri: Genopladelige litium batterier

De 2 alarmer der udgør Neonate BC-5700D er lavet i kompakte og smarte designs. De er begge udstyret med en stor LCD-skærm, der gør det let for dig som forældre at se både batteriniveau, rumtemperatur i barnets værelse og holde øje med lydniveauet. 

Der er ultralav stråling i skærmene, så lyset fra dem ikke kommer til at genere barnets søvn eller din. Der er natlys på begge enheder, så du kan have din forældreenhed liggende på sengebordet i soveværelset uden at blive forstyrret, når der ingen advarsler er. 

I dagtimerne kan du have din enhed i lommen og fortsætte med de praktiske opgaver eller være social med venner eller familie på besøg. Der er vibration på din enhed, så du ikke er i tvivl om, hvis din baby er vågnet op eller rører på sig. 

Neonate BC-5700D er en billig og velfungerende alarm, der kan bruges som barselsgave eller som foræring til nybagte forældre i forbindelse med babyshower.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Neonate babyalarm BC-5700D

Er du på udkig efter en af de moderne alarmer, der både kan gengive billede og lyd, kan Netgear Arlo produktet være det charmerende valg. 

Modsat alle de andre kvalitetsalarmer er dette produkt lavet i et kært og børnevenlige design. 

Babyenheden er udformet som en sød, grøn kanin, der kan være med til at skabe charme på babyværelset. I ”kaninen” er der indbygget et kamera, der giver dig video og billeder i høj opløsning.

 • Høj videokvalitet (p1080)
 • 2vejs kommunikation
 • Monteringsstativ medfølger

Mere om Netgear Arlo Baby Monteringsstativ & Babyalarm

SPECIFIKATIONER

 • Indbyggede: Babyenhed med indbygget natlampe
 • Egnet til: Kan bruges til flere børn
 • Design: Designet til at være en del af indretningen på babyværelset
 • Monteres: Kan monteres på væg eller på stativ

De moderne babyalarmer med videokamera bliver mere og mere populære. Det er rart for dig som forælder at kunne se dit barn, så du kan være sikker på, at alt i og omkring babysengen er, som det skal være. 

Mange alarmer med video er lavet i designs, der minder om eksterne webcams. Det kan skabe et ’kold’ udtryk, når babyenheden skal monteres på ’arm’ for at hænge permanent over babysengen. 

Med Netgear Arlo kommer babyenheden til at være en del af dekorationen og udsmykningen omkring babyens seng. 

Babyalarmen fra Netgear er både videoovervågning og en smart natlampe, der giver et beroligende skær. 

Der er mikrofon på begge enheder, så dit barn kan høre dig, når du slår mikrofonen til. 

Det kan være både praktisk og økonomisk fornuftigt at investere i en kvalitetsalarm, når du har ønske om, at der over tid kommer flere børn til i hjemmet. 

Du kan bruge Netgear Arlo til flere søskende, da systemet er udstyret med alle de vigtige funktioner, som dækker sikkerhedsbehovene for dit barn nu og for kommende børn. 

Eftersom det er de funktionelle og moderne alarmer med kamera, der er i høj kurs, kan du vælge at sælge Netgear Arlo videre, hvis det er dit sidste barn, du bruger alarmen til.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Netgear Arlo Baby Monteringsstativ & Babyalarm

Neonate babyalarm BC-5800D - Digitalt alarmsystem med lang batterilevetid

Vil du være fri for at skulle oplade dine babyalarmer i tide og utide, skal du vælge Neonate systemer. Denne 5800D er (som de øvrige modeller fra Neonate) udstyret med litiumbatterier, der er de mest solide og velfungerende på markedet. De giver en stabil og høj præstationsevne, og du får 2års garanti med på dem, når du vælger BC-5800D.

Alarmsystemet er anmeldt med 4,7/5 stjerner af mere end 170 forbrugere på Google Shopping. Derudover får systemet 4/5 stjerner i Pricerunners produktanmeldelsestest af alarmer til babyer.

Neonate BC-5800D er udgaven mellem 5700D-versionen og den nyeste model, BC-6500D. Det er den funktionelle alarm med digital funktion, der egner sig perfekt til brug derhjemme og til at tage med på ferier og besøg. 

Batterierne er stærke nok til, at alarmerne virker uden problemer i minusgrader.

 • Stærke batterier til det nordiske klima
 • Høj mikrofonfølsomhed
 • Justerbar temperaturalarm

Mere om Neonate babyalarm BC-5800D

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: Op til 200 timers standby tid mellem fulde opladninger
 • Display: Lav stråling fra LCD skærmene
 • Medfølger: Oplader medfølger
 • Arbejder i: Fungerer optimalt i minusgrader

Den største forskel imellem de nyeste alarmer er i forhold til montering, mobilitet og anvendelse. Har du en alarm med indbygget kamera, vil det være nødvendigt at montere det på en ’arm’ ved babysengen. Dette gør, at alarmen i mindre grad egner sig til at blive taget med på ferier. 

Når du ofte er på besøg, eller når du vil have maksimal frihed og fleksibilitet med din babyalarm, skal du vælge de klassiske modeller såsom Neonate BC-5800D, der har en af de længste batterilevetider. 

Det er frustrerende at opdage, at du har glemt at lade alarmerne op, når du er væk fra hjemmet. Og det kan være en tidskrævende proces at vente på, at din forældre- eller babyenhed har ladet tilstrækkeligt op, så systemet kan være 100% funktionelt om natten. 

Med BC-5800D modellen kan du lade batteriet helt op på en halv eftermiddag. Derved skal du ikke planlægge genopladningen, da det kan klares uden gener i den hektiske hverdag med et lille barn i hjemmet. 

Det er god kvalitet på lyden på din forældreenhed, og du kan følge med i støj og temperatur i babyværelset på det praktiske LCD display.

Som noget unikt kan BC-5800D klare temperaturer på helt ned til -19 grader. Det er således perfekt til vores kølige, nordiske klima.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Neonate babyalarm BC-5800D

Padwico 850 Babyalarm - Enkle og brugervenlige funktioner

Med Padwico 850 får du et velfungerende og budgetvenligt alarmsystem, der er kåret med 4,5/5 stjerner i Pricerunners test af de bedste alarmsystemer til babyer og forældre. Det roses for sine enkle, gennemskuelige og simple funktioner, der er lette at bruge for både forældre og andre, som passer det lille barn.

Har du prøvet at bruge babyalarmer af ældre dato, ved du, hvor tidskrævende det kan være at finde den rette frekvens, så baby- og forældreenhed kan kommunikere med hinanden. 

Padwico 850 hører til de mest enkle og brugervenlige alarmer på det danske marked. Systemet er bygget op med alt den teknik, som skal bruges, så du kan lade din baby sove i trygge og sikre forhold. 

 • Fuldt digitaliseret system
 • Justerbar følsomhed på mikrofonen på babyenhe
 • Kan bruges både indenfor og udendørs

Mere om Padwico 850 Babyalarm

SPECIFIKATIONER

 • Håndtag: Praktiske holdere med opladefunktion
 • Pris: Billig pris
 • Medfølger: Oplader medfølger
 • Batteri: Genopladeligt batteri
 • Rækkevidde: Advarsel på forældreenhed hvis den kommer udenfor rækkevidde
 • Natlys: Natlampe på babyenheden

Padwico 850 er et fuldt digitaliseret system, der hver gang selv finder frem til den bedste frekvens. På den måde slipper du for at indstille alarmen, hver gang den skal bruges. Alt, du skal gøre for at indstille alarmerne, er at vælge den automatiske søgefunktion. Herefter klarer de 2 alarmer selv at synkronisere sig med hinanden. 

De 2 alarmer er lavet i moderne, slankt og stilrent design. De kan placeres i de medfølgende, opladende holdere, så begge enheder altid er fuldt funktionsdygtige. 

Der er natlampe på babyenheden, der kan berolige dit barn enten i forbindelse med putning, eller hvis barnet vågner op om natten og er urolig. 

Der er justerbar funktion på mikrofonen på babyenheden, så du selv kan bestemme, hvor følsom den skal være. Det kan være praktisk i de tilfælde, hvor alarmsystemet bruges i forskellige situationer. Det kan være på ferier, på besøg, i barnevognen udenfor og i babysengen. 

Padwico systemet er testet i forhold til dets funktion, når det udsættes for minusgrader. Det fungerer uden problemer ned til -20 grader. De fleste babyalarmer kan fungere ned til mellem 5-10 minusgrader. 

Ved du, at du kommer til at bruge alarmsystemet i stort omfang i løbet af vinterperioden, er det en god idé at vælge et produkt, der er testet i forhold til dets temperaturfølsomhed. 

På trods af de betydningsfulde egenskaber i forhold til såvel funktion i minusgrader og de brugervenlige egenskaber, sælges Padwico 850 til en lav pris.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Padwico 850 Babyalarm

CaPiDi Baby alarm - Testvindende alarm til forældre og bedsteforældre

Vil du have et alarmsystem, som både du og din kæreste eller ægtefælle kan bruge, og som samtidig er enkle for bedsteforældre, mostre og onkler at anvende i forbindelse med pasning af familiens guldklump?

CaPiDi er lavet i smarte og unikke designs med små hanke bagpå, så de kan sættes fast til en buksekant. 

Alarmsystemet får 4/5 stjerner i Pricerunners testanmeldelse af de bedste babyalarmer.

Der er ikke meget ved at have avancerede og teknisk krævende alarmer, hvis de er for komplicerede for venner og familie at bruge, når dit lille barn passes. 

CaPiDi er designet til at kunne bruges af alle og enhver. Bedsteforældrene lærer hurtigt systemet at kende, og med de praktiske hanke kan enhver altid høre eller mærke, når der er reaktioner på lyde eller bevægelser fra babyen. 

Det særlige og ekstra betydningsfulde ved CaPiDi er, at det som et af de få alarmsystemer lever op til alle EU’s krav til sikkerhed og miljøvenlighed.

 • CE-mærket
 • Stor brugervenlighed
 • Opladning via micro USB-stik

Mere om CaPiDi Baby alarm

SPECIFIKATIONER

 • Håndtag: Overholder Blue Angel standard (krav i forhold til stråling)
 • Batteri: Lang batterilevetid
 • Opladningstid: Effektiv og fleksibel opladning
 • Rækkevidde: Stor rækkevidde
 • Specielle funktioner: Justerbar mikrofon
 • Pris: Lav pris

Hvis der er ét overordnet punkt, som får CaPiDi til at skille sig særdeles positivt ud fra mange af de andre alarmer i denne artikel, er det forholdet mellem kvalitet og pris. 

Du får masser af værdi, sikkerhed og funktionelle egenskaber for prisen, når du køber CaPiDi. Produktet befinder sig i den absolut lave ende af prisskalaen på trods af, at det har EU-produktgodkendelse, er CE-mærket og er designet, så det kan bruges i forbindelse med fysisk bevægelse. 

Størrelsesmæssigt fylder hver af de 2 enheder ikke mere end en lille mobiltelefon. På en fuld opladning kan der gå op til 100 timer, før du vil få en advarsel fra din enhed om, at det er tid til at lade den op igen. 

Dette gøres via det medfølgende micro USB-kabel. Det er stikket, som bruges til en stor del af de nyeste mobiltelefoner. 

Det giver dig masser af frihed og fleksibilitet med alarmsystemet, at det fungerer via micro USB-stik. Du kan selv vælge, hvor opladningen skal foregå. Det kan være derhjemme, på besøg eller på farten. 

CaPiDi har en imponerende rækkevidde på op til 800m.

Skulle signalet fra babyenheden svigte eller blive afbrudt, vil du få direkte advarsel om det på din enhed. 

CaPiDi har været på markedet igennem flere år. Da det blev lanceret, blev det kåret som testvinder hos forbrugerrådet TÆNK.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om CaPiDi Baby alarm

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber ny babyalarm?

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, når du køber alarmsystem til dig selv og dit lille barn. 

Som det ses på udvalget af de bedste alarmer, varierer de i forhold til designs, funktioner og særlige egenskaber. 

Når du vil have det mest funktionelle og tilfredsstillende alarmsystem, skal du tage udgangspunkt i disse faktorer:

 • Med eller uden kamera
 • Testresultater 
 • Funktion og opladning 
 • Design og størrelse 
 • Batteriniveauindikator 
 • Lydindikator og alarm omkring rækkevidde på forældreenhed 
 • Mulighed for at regulere følsomheden på mikrofonen på babyenheden 
 • Opladningseffektivitet
 • Rækkevidde
 • Frekvens indstilling (manuel eller automatisk?)
 • Pris 

Der er flere forhold, der gør sig gældende, og der kan være forskel på fra forældre til forældre, hvilke faktorer, der har størst betydning. Mens forhold såsom design, størrelse, kamera og pris primært er smagssager, er det centralt, at du forholder sig til rækkevidde og opladningseffektivitet. 

Den generelle rækkevidde på babyalarmer ligger på cirka 350 meter. Det betyder, at forældreenheden kun er i stand til at modtage signaler fra babyens enhed indenfor denne afstand. 

Afhængig af hvor velfungerende teknikken er i begge alarmer kan tykke mure forstyrre og nedsætte signalet. Vil du være sikker på, at du altid kan høre dit barn og få advarsel om lyde i babyværelset, skal du vælge et system med alarm omkring rækkevidden på forældreenheden. 

For nogle forældre har det stor, praktisk betydning, at der kan gå op til 200 timer mellem fulde opladninger af begge alarmer. I disse situationer skal der vælges alarmer med litium batterier, der er de mest effektive og har imponerende levetid. 

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Testkilder

https://taenk.dk/test/babyalarmer 

Denne babyalarm test er udarbejdet i henhold til produkt- og sikkerhedsanbefalingerne fra forbrugerrådet TÆNK. TÆNK er Danmarks største, uvildige forbrugerråd, der anmelder og vurderer nogle af de mest uundværlige produkter til hjemmet. Den uafhængige forbrugerorganisation arbejder for at sikre dine rettigheder som kunde og for at fremme bæredygtighed og socialt ansvar i forhold til produktion og forbrug.

Alarmerne i forbrugerrådet TÆNK’s anmeldelse er blandt andet vurderet i forhold til, om:

 • Om der er kamera og videooptagelse 
 • Om forældreenheden får advarsel, hvis den kommer for langt væk fra babyenheden 
 • Om alarmsystemet fungerer på batteri eller strøm (trådløs eller ej)
 • Om der er særlige funktioner (såsom temperatur eller batteriniveauindikator)

De forskellige alarmer i denne test lever alle op til flere af disse anbefalinger, som TÆNK har vurderet deres alarmer i forhold til. 

Det gælder for alle alarmer i denne test, at der kommer advarsel, hvis de 2 enheder i systemet kommer udenfor rækkevidde af hinanden. Dette har stor, sikkerhedsmæssig betydning, da det er afgørende, at du får advarsel, hvis din enhed ikke kan modtage signalerne fra babyens enhed. 

Om der skal være video og kamera på babyenheden, er i høj grad en personlig overvejelse. Det kan være relevant og betydningsfuldt hos nogle familier, mens det er særlige funktioner såsom lydindikatorer for støjniveauet i babyværelset, der har størst betydning for andre småbørnsfamilier. 

De forskellige alarmer i denne testanmeldelse varierer i forhold til egenskaber og funktioner. Dette giver dig mulighed for at sammenligne dem, så du kan finde frem til den bedste babyalarm til dine behov. 

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er udvalgt i forhold til deres teknik, design og egenskaber. De hører alle til de bedste alarmer på det danske marked, og flere af dem har fået rosende og gode anbefalinger fra andre kunder og forbrugere. 

Det har stor betydning for dig i din beslutningsproces, at du kan tage udgangspunkt i, hvordan andre kunder har vurderet de enkelte alarmsystemer.

Pricerunner har udarbejdet deres egen test af de bedste alarmer til babyer. Flere af de mest anmelderroste alarmsystemet er at finde i denne artikel.

Én af de bedste produktvurderinger du kan gøre brug af, er kundeanmeldelser. Når op til flere hundrede andre forbrugere har anmeldt et produkt med enten 4 eller 5 stjerner, er det en solid indikator for, at du får masser af kvalitet og værdi for pengene, når du køber den pågældende vare. 

Der er medtaget kundevurderinger og ekspertanmeldelser i denne artikel, så du kan få et godt indtryk af, hvordan produktet lever op til beskrivelsen. 

Hvilket alarmsystem er det bedste?

Hvad den bedste babyalarm er, vil altid afhænge af individuelle forhold. 

Du kan bruge følgende overvejelser, når det bedste system for dig skal købes:

 • Skal babyenheden være med eller uden kamera?
 • Skal alarmen bruges i vinterperioden med lave temperaturer?
 • Skal enhederne have 1- eller 2vejs kommunikation?
 • Skal der være alarm på forældreenheden i forhold manglende forbindelse til babyenheden?
 • Hvad skal prisen være?
 • Er der brug for et system med ekstra lang rækkevidde?

Der vil helt naturligt være særlige forhold, som gør sig gældende, når alarmsystemet mellem barn og forældre købes. Bor du f.eks. i en stor villa med tykke mure, er det en god idé at vælge et system med ekstra lang rækkevidde. Alarmerne med rækkevidde på op til 800m er udstyret med ekstra, stærke og kraftfulde batterier, som gør, at signalerne kan nå igennem murværk. 

Uanset hvilke krav du har til alarmsystemet, kommer det dig til gode, at du har sammenlignet flere produkter. Herved får du indblik i de forskellige egenskaber, fordele og særlige funktioner, som kan komme til at få stor betydning for dig i fremtiden.

Derfor betyder test og kundeanmeldelser så meget for dit valg

Det er en vigtig beslutning at udvælge og købe det bedste alarmsystem til din baby. Alarmen skal give dig maksimal sikkerhed og kontrol over din baby, så du til enhver tid kan være sikker på, at dit barn er tryg og rolig. 

Når du laver en åben søgning på nettet efter babyalarmer, vil du få en masse resultater. Umiddelbart kan det virke tillokkende at vælge et billigt alarmsystem.

Produktbeskrivelser er altid lovende og positive, og det kan være svært at vurdere, hvordan det ene system skulle være bedre end de mange andre produktmuligheder. 

Det kommer både dig, dit barn og de mennesker til gode, som ind imellem passer din baby, at du bruger en testanmeldelse som rettesnor for at vælge det bedste system.

Pricerunner og TÆNK er iblandt de mest troværdige og pålidelige kilder, du kan tage udgangspunkt i, når du køber sikkerhedsudstyr til din baby. 

Ét er at have købt et billigt alarmsystem, som går i stykker efter kort tids anvendelse. Noget andet – og endnu mere frustrerende – er det at have købt et system, der ikke er stærkt eller stabilt. I værste fald kan det betyde, at du ikke modtager beskeder om, at forbindelsen mellem baby- og forældreenhed er afbrudt, så dit barn har ligget og grædt i længere tid. 

Med tests og kundeanmelder kan du være sikker på, at du altid kommer til at få besked, så snart din baby pludrer, snakker, er vågen eller urolig. 

Særligt om de brugervenlige alarmer med automatisk indstilling af frekvens

En alarm til overvågning af babyer og små børn anvendes op til flere gange om dagen. Det kan i sidste ende komme til at tage meget tid fra dine mange opgaver og aftaler, hvis du for hver gang dit barn skal sove, skal til at indstille din forældreenhed i den rette frekvens. 

Når du vælger et digitalt alarmsystem, slipper du for at bruge flere minutter på at søge efter den bedste frekvens, der kan modtage det stærkeste signal fra babyenheden. 

Der er flere af de bedste og moderne alarmer, som er fuldt ud digitale. Du skal blot vælge automatisk søgning som funktion, hvorefter din enhed på få sekunder finder frem til det stærkeste signal og den bedst frekvens. 

Når du bruger alarmerne på forskellige steder, får den digitale funktion ekstra, stor værdi. Det er forskelligt fra placering til placering og fra område til område, hvilken frekvens der skal bruges. 

Dit alarmsystem er bedre til at finde og indstille den bedste frekvens, end du er, når det gøres manuelt. 

Babyalarm med video og kamera – fordele og ulemper

For mange småbørnsfamilier er det de nyeste og mest moderne babyalarmer, der vælges. Det er dem, der har indbygget kamera, der kan optage babyen under søvn. 

Før du køber en af disse populære modeller, skal du være bekendt med produkternes egenskaber og designmæssige ulemper.

Den helt store årsag til, at babyalarmer med kamera er at foretrække, handler om den ekstra sikkerhed, som produkterne giver. Selvom det er vigtigt og betydningsfuldt at kunne høre babyen og således kunne reagere på gråd, er der ekstra fordele ved samtidig at kunne se barnet. 

Du skal være opmærksom på, at disse smarte og multifunktionelle alarmer kræver montering. 

Der følger et stativ med, som babyenheden skal monteres på. 

Du skal være opmærksom på, at det kan være forskelligt fra alarm til alarm, om det er muligt at montere babyenheden på væggen, eller om det kun kan lade sig gøre på det medfølgende stativ. 

Designet har betydning i forhold til fleksibiliteten med alarmsystemet. Når du bruger disse babyalarmer, vil det være nødvendigt at supplere sikkerheden med mobile alarmer, som kan bruges, når barnet sover udenfor, eller når du er på besøg med din baby hos venner og familie. 

Der er masser af velfungerende babyalarmer, der er designet i mobile udgaver, og som kan købes til konkurrencedygtige og budgetvenlige priser. 

Du behøver derfor ikke afholde dig fra at maksimere sikkerheden omkring babysengen, fordi du vil undgå at købe dyre ekstraalarmer. 

Skal jeg vælge babyalarm med 1- eller 2vejs kommunikation?

Hovedparten af de bedste alarmer til babyer og forældre er udstyret med 2vejs kommunikation. Der er indbygget mikrofon i både baby- og forældreenhed, så det er muligt for forældre at tale til barnet gennem mikrofonen. 

Det kan være praktisk i de situationer, hvor barnet er i gang med at vænne sig til at sove på eget værelse, og hvor det ikke er nødvendigt for forældrene at berolige barnet på grund af gråd. 

Alderen og de tryghedsmæssige behov hos dit barn har stor indflydelse på, om det er systemet med 1vejs- eller 2vejs kommunikation, der vil være det rette valg. 

Når der er kort afstand mellem, hvor du befinder dig, og hvor din baby sover til middag, kan det være tilstrækkeligt at vælge et system, hvor der kun er mikrofon på babyens enhed. 

Ønsker du at kunne trøste din grædende baby på vej hen til værelset, kan det være det rette valg for dig at vælge et system med 2vejs kommunikation. 

Det er let at tænde og slukke for mikrofonen på forældreenheden, så du sikrer dig, at du ikke kommer til at vække et sovende barn, når du snakker med kæresten, ægtefællen eller gæster i stuen. 

Det er forskelligt, om producenterne kalder dobbeltmikrofonen for ”2vejs kommunikation” eller ”samtalefunktion”. 

Hvad koster en babyalarm?

Køb af babyalarm er en engangsudgift. Der følger alt det tilbehør med til dine enheder, når du handler hos kvalitetsproducenter. Det gælder blandt andet monteringsudstyr, der skal bruges til alarmerne med kamera, og det gælder opladning og ladekabler til de trådløse alarmer. 

Babyalarmer kan fås i alle prisklasser. De billigste alarmer der er testet og har gode anmeldelser kan fås til omkring 600 kroner, mens de mest eksklusive udgaver med indbygget kamera ligger på omkring 2.500 kroner. 

Det er ikke nødvendigt at gå efter de dyreste produkter på markedet, når du vil have en af de bedste alarmer, der er udstyret med alle de vigtige funktioner. 

Både CaPiDi, Neonate og Philips Avent DECT sælges til attraktiv, lave priser. Disse produkter kan købes som primære alarmer eller supplerende sikkerhedsudstyr, hvis du allerede har et alarmsystem med indbygget kamera. 

Når du vedligeholder begge enheder, kan du få glæde af alarmsystemet igennem flere år. Du kan vælge at sælges det videre, når dit barn ikke behøver sove med overvågning mere, eller du kan bruge samme alarm til flere børn.  

Særligt omkring stråling fra babyalarmer

Når du undersøger de forskellige alarmer i denne artikel, vil du opdage, at flere af produkterne er designet til at udlede et minimum af stråling. 

Der stilles generelt strenge krav til de produkter på det danske marked, som er udstyret med den nyeste teknologi. Du kender debatten om stråling fra elektroniske enheder i form af mobiler og tablets. 

Stort set alle babyalarmer på markedet udleder et minimum af stråling. Det er på et niveau, der er væsentligt under EU’s maksimumgrænse. 

Vil du være helt sikker på, at din babys alarm ikke udleder stråler, skal du gå efter de systemer, der har den tyske mærkeordning fra ”Blue Angel”. 

 

FAQ

Hvilken babyalarm er den mest sikre?
Generelt bliver mange babyalarmer i dag lavet til, at de er sikre at bruge uden risiko for hacking. En af de babyalarmer, som dog har fået ekstra ros for dens sikkerhed, er Neonate babyalarm BC-6500D, som er blevet kåret som testvinder i en række forskellige forbrugstests pga. dens gode egenskaber.
Hvordan vælger jeg en god babyalarm?
Hvis du gerne vil være sikker på at vælge en god babyalarm, så bør du gå efter en model, som er lavet specielt med fokus på sikkerheden. I den moderne verden er der risiko for, at nogle babyalarmer kan blive hacket. Derfor er det vigtigt at købe en sikker babyalarm.
Hvordan kan jeg sikre mig, at min babyalarm ikke bliver hacket?
En af de måder, hvorpå du kan være med til at forhindre, at din babyalarm bliver hacket, er ved at vælge et godt, stærkt password. Det er vigtigt, at du ikke bruger passwordet til andre ting, og at det er sammensat af både store og små bogstaver, tal og tegn.
Er en babyalarm pengene værd?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at investere i en god og sikker babyalarm. Ikke nok med at en babyalarm gør det muligt at holde øje med dit barn, imens det sover, så kan en ekstra sikker babyalarm være med til at undgå, at den bliver hacket.

Motorola Halo Babyalarm med video + wifi

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme