Komplet test af de 18 bedste frituregryder

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 05.04.2021
bedste frituregryde
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Med en frituregryde i hjemmet kan du lave sprøde pomfritter, chips og rodfrugtsnitter. Det er nemt for alle og enhver at opnå de vellykkede resultater, da køkkenmaskinen er enkel at betjene.

Herunder finder du en fyldestgørende oversigt af alle de bedste frituregryder og pommes frites maskiner på markedet, som hver især har særlige fordele og egenskaber. Der er forskellige og individuelle behov, som du skal tage højde for, når du skal købe køkkenmaskinen. Dette gælder i forhold til anvendelsesomfang, kapacitet samt ønske om funktioner.

Produkterne er testet og anmeldt ud fra deres unikke specifikationer, så du har nemt ved at udpege de bedste modeller for dig.

bedste frituregryde

forbruger-test.dk

4.5 32

Clatronic FR3390 – Meget let at bruge

Clatronic FR 3390 er blevet vurderet til at være let at bruge af Forbrugermagasinet Tænk. Herudover er den blevet anmeldt af mange brugere hos Amazon, hvor den har opnået en samlet score på 4/5 stjerner.

Udvalgte specifikationer

 • Oliekapacitet: 2 L
 • Rengøring: Aftagelige dele
 • Justerbar termostat
 • Max temperatur: 190 grader

Mere om Clatronic FR 3390 

Hvis du leder efter en billig frituregryde, som er let at anvende, bør du vælge Clatronic FR3390. På trods af den lave pris har dette produkt nogle praktiske funktioner, som vil gøre din madlavning lettere. Du kan selv indstille temperaturen og holde øje med maden gennem lågen med udsynsvindue. 

Clatronic FR 3390 vs. markedet

Dette er en af de billigste frituregryder på markedet. Men påvirker det kvaliteten? Ikke hvis vi ser på, hvad forbrugerne siger. Hos Amazon.co.uk er Clatronic FR 3390 vurderet til 4 ud af 5 mulige stjerner.

Derfor bør du vælge denne frituregryde:

 • Testet positivt af Forbrugermagasinet Tænk
 • 4/5 stjerner hos Amazon.co.uk
 • Let at anvende
 • Skarp pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BEDST I TEST – Tefal Oceoclean

Tefal Oleoclean PRO Inox & Design

Den populære model fra Tefal er anerkendt for sin unikke og verdenspatenteret teknologi, som tillader dig at friturestege din mad i den sundeste tilberedningsform. Modellen er i stand til at filtrere olien, så din mad kun bliver tilberedt i den rene og gode olie.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

Udvalgte specifikationer

 • Aftagelige dele som tåler maskinvask
 • Kapacitet på 3,5l (svarer til cirka 1,2kg færdig tilberedt mad)
 • Anerkendt teknologi som skaber sund, friturestegt mad
 • Fleksibel temperaturindstilling på 150-190 grader

Mere om Tefal Oceoclean

Tefal Oceoclean er frituregryden for dig, som ønsker at tilberede din mad på klassisk vis med olie, men som ønsker den bedste og mest sunde tilberedningsform uden skadelige effekter fra den ophedede olie.

Modellen er designet i rustfrit stål, så du kan have glæde af din maskine i mange år. Det er en kraftfuld maskine, som er nem for alle at anvende uanset typen af friturestegt mad.

Med den anerkendte teknologi kan du blot slukke maskinen, når du er færdig med at bruge den. Den gemmer automatisk den gode olie til næste gang, du vil lave lækker og sprøde retter.

BEDST OG PRAKTISK – DeLonghi F28311.W1

DeLonghi-F-28311

Modellen fra Delonghi er udstyret med det patenterede system, som fjerner den brugte olie nemt og let, uden du selv skal stå for arbejdet.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Patenteret system for optimal filtrering af olie
 • Cirkulerende tilberedning for lavt forbrug af olie
 • Kapacitet til at indeholde 1,2l olie
 • Enkelt og praktisk design

Mere om DeLonghi F28311.W1

Når du tilbereder sprød mad i din frituregryde, har det stor betydning, at det foregår nemt og praktisk. De moderne modeller på markedet såsom Delonghi F28311.W1 sørger for selv at fjerne den brugte olie, så du undgår det beskidte arbejde. Maskinen henvender sig til dig, som nyder at lave sprød mad ofte, men som vil have den mest praktiske og enkle håndtering af din frituremaskine.

Dine pomfritter bliver perfekt tilberedt i maskinen, som sørger for at skabe cirkulation på maden under tilberedning. Dermed anvendes der kun den halve mængde olie for en mere sund tilberedning.

Den ydre overflade på maskinen er nem at vedligeholde. Kernematerialet er udgjort af hård plastik, der nemt lader sig rengøre med en våd klud. Dette gør det muligt at have din populære frituremaskine stående fremme i køkkenet.

Philips Daily Collection frituresteger lavfedt – til når maden skal smage af lidt mere

Philips Daily Collection HD9218/25

Kunne du godt tænke dig selv at kunne friturestege dine pommes frites eller lave de perfekte doughnuts? Så er Philips Daily Collection lavfedtssteger en fantastisk løsning. 

Den lille, handy frituregryde kan på 30 minutter stege hvad end, du har lyst til at putte i frituren. Frituregryden har en kapacitet på 0,8 liter, så der er fin plads til en portion, der kan bruges til aftensmad i hjemmet. Den er simpel at tilslutte, og kræver bare at ledningen sættes i en almindelig stikkontakt. Gummiunderlag gør, at frituregryden er skridsikker, så der er ingen risiko for, at den vælter og spilder olie i køkkenet.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Specifikationer: 

Der er lidt forskellige tekniske specifikationer at kigge på:

 • Mål: 315 mm * 287 mm * 384 mm
 • Vægt: 7 kg
 • Produktfarve: Beige
 • Strømforbrug (normal): 1,425 Watt
 • Materiale: Plastik

Frituregryden kan altså med sin forholdsvist lille størrelse passe på ethvert køkkenbord, og har man ikke lyst til at have den fremme, kan den nemt sættes tilbage i skabet. Ledningen kan opbevares i det rum der er til det under bunden på friturestegeren. Plastikdelene kan tåle opvaskemaskine.

BEDST TIL DEN LILLE FAMILIE – Fritel FR1355 frituregryde

fritel fr1355

En frituregryde bliver hurtigt til familiens favorit køkkenmaskine, og i denne forbindelse har det stor betydning at kunne vælge en model med udvidet service. Med Fritel FR1355 får du 10 års garanti på din maskine, så du kan lave mad med succes til familien i mange år frem.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 3l
 • 10 års garanti
 • Fleksibel temperaturindstilling på 110-190 grader
 • Adskillelige dele

Mere om Fritel FR1355 frituregryden

Fritel FR1355 er en praktisk maskine, som både i design og kapacitet egner sig til familien på 2-4 personer. Den er fremstillet i rustfrit stål, så den aldrig mister sin elegance ved at have den stående fremme i køkkenet.

Frituremaskinen har en særlig fleksibel indstilling for temperatur, som spænder fra helt ned til 110 grader og op til maksimumtemperaturen på 190 grader.

Med til tilhørende låg undgår du, at olien sprøjter under tilberedning. Det er muligt at adskille delene på maskinen, så du kan rengøre den optimalt.

BEDST TIL DET STORE BEHOV – Fritel turbo SF Profi-Line 4920 Double

Fritel turbo SF Profi-Line 4920 Double

Testresultater

Som noget særligt er denne pommes frites maskine designet med hele 2 kurve for en effektiv og succesfuld tilberedning. Med den høje kapacitet egner maskinen sig til anledninger, hvor der brug for at servere lækre pommes frites til mere end 4-6 personer.

Den er designet med det prisvindende ”TURBO SF”® system, som optimerer brugen af olie under tilberedning.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Enestående kapacitet på op til 16l
 • 2 kurve for en effektiv tilberedning
 • Cool Zone teknologi og TURBO SF® system
 • Overophedningssikkerhed
 • Rustfrit stål

Mere om Fritel turbo SF Profi-Line 4920 Double

Fritel Turbo SF Profi-Line er maskinen til dig, som holder af at invitere gæster på velsmagende og indbydende måltider. Med denne frituregryde får du en effektiv tilberedning af dine fritter, da den er udstyret med 2, store kurve. Dette minder mest om de maskiner, som du finder på burgerbars.

Foruden sin enestående og høje kapacitet, kan du også få glæde af de praktiske egenskaber, som maskinen er udstyret med. Cool Zone teknologien er medvirkende til at give dig lang rækkevidde på din madlavningsolie. Funktionen er i stand til at køle olien ned og spare på den.

BEDSTE ØKONOMIVALG – Champion Fritøse

Champion fritøse

Testresultater

Denne kvalitetsmodel fra Champion er designet med den funktionelle teknologi, Cool-Zone. Denne funktion gør det muligt for dig at spare på dit olieforbrug, og maskinen kan være det bedste, økonomiske valg, når du skal vælge frituregryde.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 3l
 • Cool Zone teknologi for længere holdbarhed af olie
 • Fleksibel temperaturindstilling fra 150-190 grader
 • Adskillelige dele for en optimal rengøring
 • Mat og stilfuldt design

Mere om Champion Fritøse

Hvis du holder af at lave friturestegt mad, har udgifterne til basiselementerne til tilberedningen stor betydning. Her drejer det sig om forbruget af olie. Når du ønsker at spare på udgifterne til forbrug af olie, skal du vælge de modeller af pommes frites maskiner, som er designet med den økonomibesparende ”Cool-Zone” teknologi. Denne smarte funktion sørger for at køle olien ned, når den er brugt, hvorved den kan holde sig i længere tid i maskinen. Dermed kan du skåne både miljøet og dit husholdningsbudget.

Maskinen er udformet i det klassiske, rektangulære design, som kan få den til at passe perfekt ind i køkkenet. Materialerne af rustfrit stål skaber lang holdbarhed på din frituregryde, og den elegante, matte overflade skaber et stilrent look om køkkenmaskinen.

BEDSTE DESIGN – Severin 2408 Friture

Severin FR 2408

Den helt store fordel ved denne pommes frites maskine er dens kompakte og samtidig stilrene design, som gør den ideel i mange sammenhænge.

Som noget særligt er maskinen også egnet til at blive brugt som fondue.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på op til 1l
 • Medfølgende tilbehør til både fondue og friturestegning
 • Kompakt og minimalistisk design
 • Aftagelige håndtag på kurvene for en effektiv rengøring

Mere om Severin 2408 Friture

Den smarte og funktionelle frituregryde fra Severin er designet til det moderne menneske med en minimalistisk indretning i hjemmet. Maskinen gør det muligt at tilberede de sprødeste fritter og samtidig spare på pladsen i køkkenet. Modsat mange andre kvalitetsmodeller i robuste og rektangulære designs, fylder denne maskine ikke mere end en lille espresso maskine. Den er oplagt for dig, som har et lille behov samt for dig, som ikke ønsker, at dine maskiner fylder meget hverken visuelt eller fysisk i dit hjem.

Severin 2408 Friture er fremstillet i stilrene farver, så du kan lade din pommes frites maskine stå fremme.

På trods af sit enkle og kompakte design er det en kraftig model, som du kan få glæde af i mange år frem.

Maskinen er i stand til at holde på varmen, så du undgår kold mad.

STØRST FLEKSIBILITET – Garcima Frituregryde

Med denne frituregryde får du et produkt, som lever op til sit navn. Det er en gryde, som giver dig maksimal kreativitet og madlavningsfrihed. Du bestemmer selv, hvad du vil tilberede med gryden, og du bestemmer selv mængden af olie.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Fleksibel og alsidig madlavning
 • Nem at anvende
 • Der medfølger kurv til din tilberedning
 • Kan bruges til tilberedning af mange forskellige typer af råvarer

Mere om Garcima Frituregryde

Garcima har designet denne gyde til friturestegning, som gør det muligt for enhver at tilberede fødevarer og yndlingsretter. Produktet adskiller sig i design og funktion, da du med denne model kan få friturestegt mad med brug af forskellige varmekilder.

Det kan få stor værdi for dig, at du selv kan styre mængden af olie. Dermed kan du lave sundhedsvenlig tilberedning af din mad, hvis det er et særligt ønske for dig.

Med gennemført materiale i kulstofstål får du et slidstærkt produkt, som du kan komme til at lave en masse forskelligt, friturestegt mad med i fremtiden.

Den store fordel ved produktet er, at det er muligt for alle og enhver at anvende den. Den fungerer som en tradition gryde, som placeres på et komfur.

BEDSTE KOMBIMODEL – Princess Minifritøse & Fondue

Princess Minifritøse & Fondue

Denne kvalitetsmaskine kombinerer på unik vis egenskaberne fra friturens verden med mulighederne fra fonduens verden. Den kan bruges som både frituregryde og som fondue.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på op til 1,2l
 • Robuste og slidstærke materialer i stål
 • 2-i-1 maskine
 • Nem at anvende og håndtere under tilberedning

Mere om Princess Minifritøse & Fondue

Princess Minifritøse & Fondue gør din madlavning sjovere og mere kreativ og alsidig. Du kan bruge den som omdrejningspunkt for en hyggelig aften med venner eller familie, hvor I alle kan være med til madlavningen.

Designet og funktionen gør det muligt at lave friturestegt mad i maskinen, ligesom olien kan bruges til traditionel fondue.

Pommes frites maskinen er nem at anvende. De 2 termostater på fronten kan let reguleres i forhold til den ønskede temperatur på olien, ligesom timeren er med til at holde styr på stegetiden.

Der medfølger både kurv til friturestegning samt 6 fondue gafler, så du kan komme godt i gang med din maskine med det samme.

Den konkurrencedygtige pris gør det muligt for alle at få glæde af maskinen, som åbner op for en verden af tilberedningsmuligheder. Det er nemt at afmontere låget efter behov.

BEDSTE MULTIMASKINE – DeLonghi F1163 Multifryer

DeLonghi adskiller sig fra sine konkurrenter ved at gøre det muligt at tilberede en masse forskelligt mad i frituremaskinen på sundhedsvenlig manér. Modsat mange andre moderne kvalitetsmodeller, skal du kun bruge en lille mængde olie for at få perfekt stegte fritter, laks eller rodfrugter.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på cirka 1,5kg
 • Lavt forbrug af olie til tilberedning
 • Giver dig mange madlavningsmuligheder
 • Adskillelige dele for en optimal rengøring
 • Portionsvenlig tilberedning med den smarte on/off funktion

Mere om DeLonghi F1163 Multifryer

DeLonghi F1163 Multifryer er frituregryden for dig, som går op i at lave mad med sundhedsvenlige tilberedningsmetoder. Med denne maskine kan du lade dine pommes frites få det perfekte, sprøde knas og samtidig spare på kalorierne. Du kan også bruge mulitfryeren til at tilberede grønsager og fisk. Dermed kan du lave kompletter måltider med din smarte frituremaskine.

Maskinen kombinerer teknikken fra de traditionelle frituregryder med den sundhedsvenlige metode bag de populære Airfryer maskiner. DeLonghi F1163 er en klassisk frituremaskine, hvor du skal anvende olie til tilberedningen. Men den smarte teknik hos den gør det muligt kun at skulle anvende en brøkdel af den mængde olie, som kræves i andre frituremaskiner.

Den er nem at anvende, og du kan holde øje med din mad under tilberedning, da låget er fremstillet af gennemsigtigt materiale.

Tefal Easypro frituregryde

Tefal Easypro frituregryde

Med en Tefal Easypro frituregryde kan du lave lækre pommes frittes til hele familien, da den har en kapacitet på 3 liter. Det svarer til, at du kan lave 1,2 kg pommes frittes i den.

Selve designet er i rustfrit stål, så du har lyst til at lade den stå fremme i dit køkken, selv når du ikke bruger den. 

Du kan indstille temperaturen fra 150°C til 190°C. Du kan sagtens have den tænkt, selvom du ikke holder øje med den, da den slukker automatisk, hvis den bliver overophedet.

Alt undtagen varmeblokken kan vaske i din opvaskemaskine.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BEDSTE OPLEVELSE – OBH Nordica Pro Fryer Digital (6357)

OBH Nordica Fryer Pro Digital 4L

Når det kommer til at lave pomfritter derhjemme, har det stor betydning for glæden ved ens frituregryde, at den giver dig en professionel og autentisk oplevelse. Modellen fra kvalitetsproducenten, OBH Nordica, er designet til at give den bedste tilberedningsoplevelse samt vellykkede serveringer.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 4l
 • Tåler maskinvask
 • Professionelt design og anvendelse
 • Fleksibel temperaturindstilling på 140-190 grader
 • Praktisk, digitalt display

Mere om OBH Nordica Pro Fryer Digital

OBH Nordica Pro Fryer Digital er den professionelle maskine til fremstilling af sprøde pomfritter. Modellen er smart udstyret med et digitalt display, så du kan holde øje med temperatur og tilberedningstid.

Alle løse dele (såvel ydre kabinet, håndtag, låg samt kurv) tåler at blive rengjort i maskine.

Det er nemt at bruge maskinen, som har en praktisk kontrollampe, som viser, hvornår den er klar til brug. Med et klassisk look i stilrent stål kan den indgå i enhver husholdning.

OBH Nordica er et prisvindende mærke, når det kommer til køkkenmaskiner og elektroniske genstande. Dette gælder også deres Pro Fryer Digital, som er fremhævet af Forbrugerrådet TÆNK.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Moulinex AM 3021

Moulinex AM 3021

Moulinex AM 3021 har fået en positiv anmeldelse af Forbrugermagasinet Tænk. Herudover har frituregryden modtaget fine anmeldelser fra forbrugerne.

Udvalgte specifikationer

 • Fødevarekapacitet: 1,5 kg
 • Oliekapacitet: 2,2 L
 • Rengøring: Aftagelige dele
 • Justerbar termostat

Mere om Moulinex AM 3021

Dette fritureapparat kan tilberede helt op til 1,5 kilo mad og er derved det perfekte valg for familier. Anti-klæbebelægningen samt de aftagelige dele sikrer, at frituregryden er let at rengøre.
Ikke nok med at rengøringen er hurtig overstået – Moulinex AM 3021 har også andre smarte funktioner. Du kan for eksempel selv justere temperaturen, og du kan ligeledes sætte en timer, så din mad ikke brænder på.

Moulinex AM 3021 vs. markedet

Denne frituregryde adskiller sig fra lignende produkter på markedet gennem forholdet mellem pris og kvalitet. Det er en af de billigste produkter i denne oversigt, det er dog også en af de frituregryder, der er bedst anmeldt. Du får altså en høj kvalitet til en skarp pris.

Derfor bør du vælge denne frituregryde:

 • 4,2 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
 • God anmeldelse hos Tænk
 • Simpelt design

 

Profi Cook Friture – FR1088

Profi Cook 1088

Modsat andre testvindende modeller af frituregryder er denne maskine udstyret med programmer, som gør din madlavning mere fleksibel, alsidig og nem.

Frituremaskinen fra Profi Cook kan anvendes til alt fra pommes frites over fiskefileter til at lave lækre og sprøde grøntsager.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

 

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 4l
 • 6 tilberedningsprogrammer
 • Lugtfilter i låget
 • Varmesikring mod overophedning af olien
 • Fleksibel temperaturindstilling på 140-190 grader

Mere om Profi Cook Friture – FR1088

Maskinen fra Profi Cook giver dig 6 programmer for en perfekt og nem frituretilberedning. Dette gør den praktisk at anvende, og det kan skabe succes med din madlavning. Det er nemt at anvende det program, som henvender sig til typen af den mad, som du ønsker at bruge maskinen til.

Profi Cook Friture er en moderne og smart maskine, som fungerer med et LED display. På det kan du følge med i tilberedningstid og temperaturen. Med det praktiske, lille vindue kan du selv følge med i din madlavning under vejs i tilberedningsprocessen.

De indbyggede luftfiltre gør det muligt at have din frituremaskine stående i køkkenet, uden du skal bekymre dig om lugtgener.

Oliekarret er designet med en bund, som har en lav temperatur. Derved vil brændte rester fra din mad automatisk synke til bunds.

Royal Frituregryde

Royal frituregryde

Når du har brug for en funktionel og traditionel frituregryde, egner den billige men kraftige model fra Royal sig. Den er fremstillet i de bedste og mest holdbare materialer på markedet.

Find den billigste netforhandler nedenunder:

 

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 3l (svarer til 0,5kg pommes frites)
 • Rustfri stål for høj slidstyrke
 • Aftagelige dele som gør det muligt at rengøre maskinen komplet
 • Fleksibel temperaturindstilling fra 100-190 grader

Mere om Royal Frituregryde

Der findes forskellige behov, når det kommer til frituremaskiner. Denne model fra Royal er perfekt for dig, som ikke stiller store og tekniske krav til din køkkenmaskine, men som derimod går op i lang levetid og høj slidstyrke. Maskinen er designet i det velkendte, rektangulære look med holdbare materialer af rustfrit stål.

Med sit kompakte design kan den ideelt stå på køkkenbordet.

Både tank og håndtag er mulige at afmontere, så du kan gennemføre en komplet rengøring af din frituremaskine efter behov.

På termostaten kan du selv indstille temperaturen, som dine fritter skal tilberedes ved. Kapaciteten på modellen passer til 2 personer.

Den store fordel ved produktet er dets funktionsdygtighed og slidstyrke sammenholdt med den konkurrencedygtige pris, som kan matche ethvert budget.

Gastronoma frituregryde

GASTRONOMA frituregryde

Med frituremaskinen fra Gastronoma får du den mest alsidige madlavning. Den er udstyret med 3 kurve, så du kan portionstilberede din mad, og du kan selv bestemme, om dine fritter skal være lige eller bølgede i form.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på 4l
 • 3 kurve i forskellige størrelser (1 stor og 2 mindre)
 • Fleksibel temperaturindstilling fra 25-190 grader
 • Valgfri form på fritterne (bølgede eller lige)
 • Udskifteligt kombi-kulfilter

Mere om Gastronoma

Den rummelige maskine fra Gastronoma egner sig til fødselsdagsarrangementer og fester, hvor der er brug for at kunne lave pomfritter i mange portioner. Med denne model kan du servere lækre og sprøde fritter, som du selv kan vælge formen på.

Maskinen er udstyret med 3 kurve, som varierer i størrelser. Dermed kan du få fuld kontrol over din madlavning og få masser af tilberedningsmuligheder. Foruden form og portionsanretninger får du også en særlig fleksibel indstilling af temperatur med din Gastronoma frituregryde. Den kan spænde over 150 grader i temperaturintervallet.

Kurvene er alle udstyret med Cool-Touch greb, så du undgår at brænde dig på fingrene, når du serverer dine sprøde anretninger.

De skridsikre fødder sørger for, at maskinen står solidt på dit bord.

Emerio Smart Fryer AF-110385

emerio-smart-fryer-af-110385.380.700.2

Modellen fra Emerio er unik som følge af sit praktiske og stilrene design. Den er moderne udformet med en kurv, som skal trækkes ud på fronten (fremfor en kurv som skal løftes op fra maskinen). Dette skaber maksimal sikkerhed for dig under frituretilberedningen.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet på op til 5,5l
 • Solid ’skuffekurv’ på fronten
 • Effektiv opvarmning
 • Justerbar termostat så du selv kan indstille den ønskede temperatur
 • Timer funktion
 • Tåler maskinvask

Mere om Emerio Smart Fryer AF-110385

Det har stor betydning for din glæde ved at lave pommes frites, at du har en frituremaskine, som er nem, sikker og praktisk at anvende. Med denne moderne model fra Emerio er det slut med strint fra olie, og du er fri for at balancere med din kurv, når den tages op fra den varme olie efter endt tilberedningstid.

Emerio Smart Fryer er designet med en praktisk ’skuffe’ på fronten, som du nemt og enkelt kan trække ud, når din pommes frites er færdige. Det kraftige håndtag er mere sikker og mere komfortabel for dig at håndtere fremfor den klassiske kurv på de traditionelle frituremaskiner.

Maskinen er designet i sort, så den kan passe ind i ethvert køkken uanset stilart.

Læs også: Test af de 7 bedste Sous vide

Outlet section for .dk

Frituregryde eller Actifry?

Der findes 2 kategorier for frituremaskiner – hhv. de populære og traditionelle frituregryder hvor maden tilberedes med olie og så Artifryers maskiner. Artifryers (også kaldet Airfry) er produktbetegnelsen på de nyeste modeller af frituremaskiner, som er sundhedsvenligt designet. Tefal står bag en række af de mest populære og anerkendte modeller.

Modsat olietilberedning bliver maden i Airfryers primært tilberedt ved hjælp af varmluft. Dette skaber mere fedtfattige resultater, som er et sund alternativ til oliebaseret friturestegning.

Der findes forskellige modeller på markedet af de populære maskiner, som tillader dig at lave sprøde og velsmagende fritter, men som samtidig indeholder færre kalorier.

Når det kommer til at vælge frituremaskine, skal du forholde dig til en række centrale punkter.

Dette gælder:

 • Ønske om tilberedningsmetode (olie eller varmluft?)
 • Kapacitet
 • Type af mad
 • Brugervenlighed
 • Forventet anvendelsesomfang
 • Ønske om teknik og funktioner

Den store fordel ved at købe frituregryde er det store og brede udvalg, som du har at vælge imellem. Dette gør det muligt for enhver at finde den frituremaskine, som matcher både behov, ønsker og økonomi.

Først og fremmest skal du vælge model i forhold til, hvad dit primære behov er. Der findes maskiner, som har både lille og høj kapacitet. Om du er til 1 eller 3 kurve, er op til dig og dit forventede anvendelsesomfang

De forskellige frituremaskiner er designet til enten at fremstille pommes frites eller andre typer af mad såsom fisk. Du skal vælge model i forhold til, hvilke madlavningsbehov du har.

Der er forskel på, hvordan de forskellige maskiner fungerer teknisk. Nogle er simple i teknik, hvor du selv skal holde øje med din mad under tilberedning, mens andre har LED displays.

På samme måde er der forskel på, hvilke funktioner du finder på de forskellige frituremaskiner. Der er maskiner med madlavningsprogrammer, automatisk overophedningscensor, aktive luftfiltre, kold zone funktion, oliefiltreringsteknologi og flere andre egenskaber.

Læs også: Test af de 5 bedste Tefal Actifryers .

TESTKILDER

Forbrugerrådet TÆNK

Testen er baseret på de fremhævede produkter, som findes i en anmeldelse gennemført af forbrugerrådet TÆNK. Deres anmeldelse har til formål at fungere som en guide til køb af bedste frituregryde. I deres guide er de fremhævede produkter blevet testet på de parametre og egenskaber, som har størst betydning for dig som kunde og forbruger.

Der er blandt andet lagt vægt på at fremhæve de produkter, som giver dig den absolut bedste kvalitet, når det kommer til slidstyrke og holdbarhed. Dette gør det muligt for dig at få størst glæde af din udvalgte frituremaskine i længst tid.

Derudover er de anmeldte produkter fremhævet som følge af deres specifikke egenskaber. Dette gør det muligt for enhver forbruger at udpege og købe den maskine, som giver størst glæde og anvendelsesværdi.

Samme fokuspunkter er der lagt vægt på i anmeldelsen af de forskellige frituregryder i denne testoversigt, så du får det bedste og mest oplysende grundlag at vælge pommes frites maskine ud fra.

Den bedste frituregryde er den, som matcher dine behov og ønsker.

Se også Voldsom brand i ejendom: Frituregryde skyld i udbrædt etage skrevet af jv.dk.

Se også denne lignende artikel på vores side: Test af de 7 bedste elkedeler

Se vores artikel om: Nem hverdagsmad – her er de 9 bedste slow cooker fra test

Denne side er anmeldt af: Rebecca D. Nørgaard Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.