Test af de 13 bedste mikroovne

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 04.06.2021

Hos mange forbrugere er det blevet almindeligt at bruge en mikroovn til at opvarme mad fra frost, lave lækre popcorn og meget mere. Til gengæld er udvalget af mikroovne blevet større, og det kan derfor være svært som forbruger at finde den bedste mikroovn til den rette pris.

Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

En mikroovn er et fantastisk husholdningsprodukt til dig som har travlt i hverdagen, og som har behov for at lave mad nemt, hurtigt og lækkert.

Udover den nemme madlavning, så kan du også lave små desserter, riste nødder og brødkrummer samt hurtigt opvarme vand til kaffe og te.

forbruger-test.dk

4.56 16

Samsung MS23K3515AS-EG – redaktionen valg med mulighed for at slukke for alle biplyde

Samsung MS23K3515AS-EGTestresultater

Den sorte og moderne fritstående mikroovn Samsung MS23K3515AS-EG hitter både hos redaktionen, norske Tek.no og hos forbrugerne.

Hos den norske tech-ekspert Tek.no har de anmeldt den fritstående mikroovn og kårer den som ”Bedst i test”. De skriver selv, at du får god værdi til pengene med den sorte model, mens ekstrafunktionerne gør livet lidt lettere: ”Soleklart mest for pengene i testen, spesielt når pipelyden kan skrus helt av”.

Udover at mikroovnen ifølge Tek.no’s anmeldelse varmer jævnt og hurtigt, så er det særligt muligheden for at slå alle biplyde fra, de hæfter sig ved. De giver den en samlet vurdering med i alt 8,5 point ud af 10 mulige, og den vinder testen over 7 andre fritstående modeller.

Forbrugerne på Amazon tilslutter sig roserne fra Tek.no og giver modellen 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Dog påpeger de også, at vinduet ikke er gennemsigtigt, så du kan ikke holde øje med mad og drikke undervejs. En kunde skriver blandt andet: ”It’s a pity that you can’t look inside”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele

 • Alle biplyde kan slukkes
 • God værdi til pengene
 • Let at holde ren
 • Varmer jævnt og hurtigt
 • Bygget i god kvalitet

Ulemper

 • Vinduet er ikke gennemsigtigt
 • Gemte favorit-programmer slettes ved strømafbrydelser

Mere information om Samsung MS23K3515AS-EG

Mikroovnen MS23K3515AS-EG har en god volumen på 23 liter, så der er god plads til selv større omgange mad, der skal varmes op. Den måler i 49 x 37 x 28 cm, og den kan som fritstående stå lige der, hvor du har plads og brug for den.

Du betjener mikroovnens funktioner med knapper og kan tjekke alting på den indbyggede LED-skærm. Modellen har både børnesikring, timer, ur og mulighed for at slå lyde fra, så du kan tilpasse den dine behov.

Rengøringen af din MS23K3515AS-EG er let, for indvendigt har den emaljerede sider, der er lige til at tørre fedt og madrester af med en våd klud.

Samsung MS23K3515AS-EG vs. markedet

Har du brug for en smart og effektiv fritstående mikroovn, så er Samsung MS23K3515AS-EG et solidt valg. Den får både gode resultater i anmeldelser hos forbrugere og professionelle, så du ved, den lever op til forventningerne.

Med en jævn og hurtig opvarmning af mad og drikke kan mikroovnen præcis det, den skal: Gøre hverdagen lidt lettere. Du kan let holde mikroovn ren med de emaljerede sider indvendigt, mens biplyde kan slås helt fra.

Kenwood mikroovn K23MSW16E – Effektiv mikrobølgeovn til familien

Kenwood mikroovn K23MSW16ETestresultater 

Vælger du en køkkenmaskine, der er anbefalet af forbrugermagasinet TÆNK, kan du være sikker på at få et produkt, der er gennemtestet, pålideligt, højtydende og velfungerende. 

Denne Kenwood ovn er med på listen over de anbefalede mikrobølgeovne i TÆNK’s test.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved K23MSW16E

 • Stor kapacitet på op til 23L
 • Brugervenligt LED display
 • Flere præindstillede programmer at vælge imellem
 • Rustfrit stålhåndtag 
 • Elegant, hvidt design

Mere information om Kenwood

Når du først én gang i livet har boet i et hjem med mikroovn i køkkenet, er det svært at leve uden køkkenmaskinen i fremtiden. Du skal være opmærksom på både kraft antal Watt og størrelse, når den bedste ovn skal købes. VI har forskellige madlavningsbehov, og antal medlemmer i husstanden spiller også ind på valg af bedste produkt. 

Den bedste ovn skal både kunne tø mad op på effektiv vis, og den skal være let og enkel at bruge for alle i familien. Det er en god idé at vælge en ovn med display, der er med til at højne brugervenligheden og sikre, at du opvarmer din mad korrekt. 

Til dig med en stor familie skal der vælges en ovn, som gør det muligt at opvarme hele måltider på én gang. Det kan du med denne Kenwood ovn, der har en kraft på 800Watt. Denne ydeevne er kendetegnende for de højtydende produktudgaver på markedet. 

Ydeevnen kommer dig især til gode, når det kommer til at tø dybfrossen mad op. Ovnen har en effektiv defrost funktion, så du ikke skal spekulere på at tage mad op fra fryseren om morgenen. 

Det er særligt i forhold til kapaciteten, at Kenwood er et ideelt valg til den store familie. Hvor andre velfungerende ovne ligger på 10-20L, giver Kenwood plads til 23L. 

I praksis betyder det, at du kan placere dine største tallerkener i ovnen uden problemer. 

Den store rummelighed afspejles i designet og størrelsen på ovnen. Den befinder sig iblandt de største modeller, som der skal afsættes plads til i køkkenet. 

Om du vil køre standardprogram eller foretage en manuel indstilling af både tid og temperatur, er op til dig. Kenwood ovnen giver dig mulighed for begge dele.

Samsung MG23K3515AS-EG – god mikroovn til pengene der eliminerer lugt

Samsung MG23K3515AS-EGTestresultater

Er du på jagt efter en god mikroovn, der ikke kommer til at lugte med tiden? Så vil Samsung MG23K3515AS-EG være et godt valg til pengene.

Hos tyske Haus.dk får Samsung MG23K3515AS-EG en fin placering som nummer 7 ud af i alt 9 forskellige mikroovne. Den vurderes ekstra højt på kvaliteten, der får en score på 8, mens den dog ikke får helt så flotte karakterer i betjening og funktioner og på brugervenligheden. Samlet får modellen en karakter på 7,1 ud af i alt 10 mulige point. Den larmer dog en del under brug, hvilket kan være generende for nogle brugere. 

En af ulemperne ved Samsung MG23K3515AS-EG, der både påpeges af anmelderen hos Haus.de og Amazon, er den mørke rude. En kunde skriver blandt andet i en kommentar på Amazon: ”you can not look into the interior in operation”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Neutraliserer dårlig lugt
 • Indersiden er hårdfør og let at vedligeholde
 • God til optøning
 • God grill-funktion

Ulemper

 • Vinduet er ikke gennemsigtigt
 • Larmer en smule under brug

Mere information om Samsung MG23K3515AS-EG

Samsung MG23K3515AS-EG er en fritstående mikroovn, der med et helt stramt og stilet sort ydre ikke vil se stor og kluntet ud. Det vil være en klar fordel for dig, der ikke har et skab, hvor din mikroovn kan gemmes væk fra nysgerrige øjne.

Modellen har en samlet volumen på 23 liter, og den måler 28 x 49 x 39 cm. Det er ikke den mindste mikroovn i oversigten, men den egner sig godt til større husstande, hvor den ofte vil komme i brug.

Særligt brillerer mikroovnen indenfor optøning, så du hurtigt kan lave mad direkte fra fryseren af. Der er også en smart indbygget grill-funktion til dig, der ikke har en almindelig ovn eller vil kunne lidt ekstra med din mikroovn.

Samsung MG23K3515AS-EG vs. markedet

En af de største ulemper ved Samsung MG23K3515AS-EG sammenlignet med andre modeller på markedet, er at den har et mørkt og uigennemsigtigt glas foran. Det ser stilet og moderne ud, men det forhindrer dig i at se ind i mikroovnen. Kan du bedst lide at holde øje med din mad og drikke, mens det varmer op, bør du derfor gå med en anden model.

Der er dog også mange gode fordele ved Samsung MG23K3515AS-EG, der gør den til et godt valg til pengene. Blandt andet er den meget let at vedligeholde indvendigt. Indersiden eliminerer dårlig lugt, der kan komme af de mange slags mad, der varmes op.

Panasonic NN-SD28HSGTG – Moderne mikrobølgeovn med høj ydeevne

Testresultater

Panasonic NN-SD28HSGTG

Går du efter kvalitet, stilrent design og lang levetid, skal du vælge en af de nyeste mikroovne på markedet. Denne populære model fra Panasonic er anbefalet af forbrugermagasinet TÆNK.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved NN-SD28HSGTG

 • Kapacitet på 23L
 • Stor kraft (1000Watt)
 • Digital timer 
 • Konkurrencedygtig pris 
 • Med børnesikring

Mere information om Panasonic ovnen

Hører du til den målgruppe, der ofte tyr til de hurtige løsninger, når maden i hverdagene skal serveres på få minutter? Der er mange mennesker, der har brug for på effektiv og simpel vis at varme et måltid op, når arbejdsdagen har været lang. 

Denne Panasonic NN-SD28HSGTG er det perfekte valg for dig, der både går op i design, funktionalitet og effektivitet. Den er skabt til at forene alle de behov, du har, når det gælder om at gøre hverdagene så smidige som overhovedet muligt. 

Når du undersøger de nyeste ovne på markedet, vil du kunne genkende dem på grund af deres harmoniske look og stilrene designs. 

I dag er mikroovne standardudstyr i enhver husstand. Igennem de seneste 20 år er den funktionelle og praktiske køkkenmaskine blevet mere og mere populær. Der er mange producenter, der fremstiller de uundværlige ovne, og dette har ført til, at priserne på dem generelt har været nedadgående. I dag kan du få en ny, innovativ og moderne ovn til en skarp pris. 

Sådan er det blandt andet med denne ovn fra Panasonic.  

Panasonic NN-SD28HSGTG er skabt til at indgå i det moderne og minimalistiske køkken. Du får masser af værdi for pengene, da ovnen er udstyret med en imponerende kraft. 

Den er hele 1000Watt (gennemsnittet for de velfungerende ovne ligger på omkring 800Watt).

Med optøningsfunktion, indvendigbelysning, 6 strømniveauer og børnesikring får du et produkt, du kommer til at få glæde af i mange år frem. 

Det er let at vedligeholde din Panasonic ovn, da den er fremstillet af rustfrit stål. Når blot du tørrer den af efter behov, vil den fremstå stilfuld og elegant i mange år frem.

Bosch BFR634GB1 – en flot indbygget mikroovn

Bosch BFR634GB1Testresultater

Skal du have nyt køkken, eller har du plads til en indbygget mikroovn, så er Bosch BFR634GB1 en af vores udvalgte modeller. Det er ikke kun i vores testoversigt, Bosch BFR634GB1 fortjener opmærksomhed, for forbrugerne er også tilfredse med deres mikroovn fra det velkendte tyske mærke Bosch. 

Hos Amazon giver forbrugerne Bosch BFR634GB1 4,7 stjerner ud af 5, mens den på Google Shopping scorer 4,5 stjerner ud af 5. 

Hos Amazon er flere forbrugere tilfredse med mikroovnen, men fremhæver kontrolringen som upraktisk. Det kræver mange rundture med ringen, hvis du skal varme mad eller drikke i længere tid. Derfor er det mere et flot design, end en praktisk funktion for forbrugerne.

Hos Google shopping kalder en forbruger modellen for: ”Flot og funktionel”. Den fremhæves særligt, fordi der ikke er en drejetallerken, så pladsen kan udnyttes optimalt til eks. fade med rester fra aftensmaden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele

 • Flot design
 • Meget hurtig
 • Mere plads uden tallerken indeni
 • Let at rengøre

Ulemper

 • Kontrolringen er ikke så let at styre
 • Sensor til at åbne med er lidt langsom

Mere information om Bosch BFR634GB1

Med en indbygget mikroovn vil den blive en integreret del af dit køkken. Du slipper for at bruge ekstra bord- eller skabsplads på mikroovnen, når den er indbygget i forvejen. Modellen fra Bosch har en volumen på 21 liter og kræver en niche på 38 cm til indbygning.

Bosch BFR634GB1 kontrolleres nederst på mikroovnen, hvor du har en række af forskellige knapper og en kontrolring til at styre tid, watts og programmer. Mikroovnen har smarte forprogrammerede programmer, så du let kan lave mange forskellige retter med de 5 forskellige effekttrin.

Døren åbnes automatisk med en sensor, men den er ikke altid lige hurtig ifølge nogle forbrugere.

Bosch BFR634GB1 vs. markedet

Har du mulighed for at bygge din mikroovn ind i dit køkken, så er Bosch BFR634GB1 et godt valg. Mikroovnen er både flot og stilet at se på, og den har mange smarte programmer, der gør det nemt at lave mad og varme drikke.

Har du ofte brug for at varme fade eller større ting, så er der ingen drejetallerken til at optage pladsen i mikroovnens rum.

Kontrolringen er en særlig designdetalje, der for nogle er en fordel, mens den for andre gør det besværligt at indstille til længere tid ad gangen. Det er derfor op til dig, om du kan se igennem fingrene med det, når mikroovnen ellers både er hurtig og let at rengøre.

Sharp: R-642

Forbrugertest, Sharp R-642

Mikroovnen fra Sharp er til dig, som vægter nem brugervenlighed og betjening højt. Yderligere har den automatiske programmer til diverse madretter samt et lavt strømforbrug – hvilket den har fået stor ros for.

Sharp: R-642 er den perfekte mikroovn til dig, som ønsker en mikroovn der er nem at betjene uden at gå på kompromis med madlavningskvaliteten.

Prisen er også meget tiltalende, hvis man leder efter en mikroovn der ikke bruger meget i strøm samtidig med at den har funktioner som gør maden lækker og sprød, og ikke kedelig og slatten som man ser ved mange andre mikroovne.

Den tilbereder derfor maden markant bedre end man skulle tro ud fra den gode pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Sharp R-642

Gode ting ved Sharp R-642

 • Ovnkapacitet på 20 liter
 • Energibesparelsesfunktion
 • 11 forskellige effektniveauer
 • 8 automatiske tilberedninsprogrammer
 • Touch-display

Mere information om Sharp R-642

Ovnen er ligeledes velegnet til mange forskellige slags madretter.

Med de otte forskellige tilberedningsprogrammer og kombinationen af mikrobølgeeffekt og grill, er det nemt at tilberede mad så som pizza, æg og grød uden at gå ned på kvaliteten.

For at bevare den gode smag i maden, så er Sharp: R-642 udstyret med en ’’Mix Grill’’ funktion, hvilket betyder at maskinen bruger en kombination af mikrobølgeeffekt og grill – og dermed ikke går på kompromis med smagen og kvaliteten af maden.

Den er ligeledes udstyret med et touch-display og digital ur, hvilket gør mikroovnen nem at betjene samtidig med at du kan danne dig et overblik over tilberedningstiden.

Hvis du skal optø eller tilberede mad, så kan det ofte være svært at vurdere, hvor lang tid det skal have i mikroovnen.

Sharps automatiske tilberedningsprogrammer ved nemlig selv, hvor lang tid din mad skal have – nemmere bliver det ikke.

Maskinen er også et oplagt valg til et lille køkken, hvor pladsen er begrænset. Med sin kapacitet på 20 liter, er den stadig rummelig, men passer samtidig perfekt i et lille hjem.

Electrolux EMM21000W

Forbrugertest, Electrolux EMM21000W

Ønsker du et alternativ til traditionel madlavning, men samtidig har en travl hverdag, så er denne den perfekte mikroovn. Den er også nem at betjene for både unge og gamle, eftersom den har manuelle knapper og ikke et touch-display.

Når du bruger de manuelle drejeknapper, så kan du enkelt og nemt indstille den rette effekt på mikrobølgeovnen.

Efter du har valgt den rette effekt, stiller du maden ind, og venter på den bliver tilberedt – nemmere bliver det ikke.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Electrolux EMM21000W

Gode ting ved Electrolux EMM21000W

 • Ovnkapacitet på 18,5 liter
 • Effektopløsningsfunktion
 • 5 forskellige effektniveauer
 • Lille og kompakt
 • Manuelle drejeknapper

Mere information om Electrolux EMM21000W

En mikroovn kan også bruges til at optø madvarer, hvilket denne er fantastisk til. Med den indbyggede effektoptøningsfunktion kan du hurtigt optø dine frosne madvarer, og fortsætte med madlavningen.

I denne video kan du komme tættere på designet og de forskellige funktioner, som mikroovnen fra Electrolux har.

Hvis du skal til at købe en mikroovn, som er betjeningsvenlig og har de mest basale funktioner, så bør du helt klart købe denne model fra Electrolux.

Mikroovnen fra Electrolux er både lille og vejer samtidig ikke meget.

Det betyder, at den passer ind i selv det mindste køkken. Med en ovnkapacitet på 18,5 L, er den samtidig meget rummelig og du vil ingen problemer få, hvis du skal tilberede mad på en større tallerken.

Morphy Richards Accents 511502

Forbrugertest, Morphy Richards Accents 511502

Eksperterne fra hver test er generelt meget begejstret for denne Morphy mikroovn, da den gør det man beder den om, nemlig at lave mad, til perfektion.

Udover at det have de mest basale funktioner, så har den også et lækkert og elegant retro-design. Hvis du er en der går meget op i hvordan dit hjem ser ud, specielt dit køkken, så bør du bestemt overveje denne her mikroovn.

Den kan købes i rød, hvid og sort – dermed kan du vælge en farve der passer til dit køkken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Morphy Richards Accents 511502

Gode ting ved Morphy Richards Accents 511502

 • Ovnkapacitet 20 liter
 • Elegant retro-design
 • Otte autofunktioner til forskellige madretter
 • Fem forskellige watt-indstillinger

Mere information om Morphy Richards Accents 511502

I mikroovnen er der ligeledes indbygget en digital timer, hvilket gør det let for dig at holde styr på, hvor lang tiden maden skal have.

Sidst, men ikke mindst, så er forbrugerne også meget tilfredse med mikroovnen fra Morphy. Hos Amazon.co.uk, en stor onlinebutik, får mikroovnen 4,5 ud af 5 stjerner. Her er det specielt det elegante design, maskinens holdbarhed samt de basale funktioner der bliver fremhævet af de forbrugere der i forvejen har købt maskinen.

Morphy har lavet denne mikroovn til forbrugeren som ønsker de mest basale funktioner ved en mikroovn, men samtidig ønsker et apparat med et lækkert og retro-inspireret design. Den fylder ikke det store, så den er perfekt til dig som bor på kollegie, eller i egen lejlighed.

Der er også kraft på denne Morphy mikroovn, hvor det maximale watt-niveau er på 800. Du har dog altid mulighed for at vælge et lavere niveau, eftersom der er fem forskellige watt-niveauer indbygget.

De otte forskellige autofunktioner til diverse madretter er også noget som denne mikroovn gør godt, og derfor er det nemt at lave diverse madretter. Derfor får mikroovnen fra Morphy vores klareste anbefaling.

Bosch HMT75M451

Forbrugertest, Bosch HMT75M451

En elegant mikroovn i rustfrit stål med smarte funktioner. Mikroovnen har tilberedningsprogrammer der automatisk tilpasses til vægten af maden.

Designet, de smarte funktioner og størrelsen gør den dermed oplagt til det lille køkken.

Bosch HMT75M451 er ikke en af de dyre maskiner på markedet, ej heller ikke den kraftigste.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Bosch HMT75M451

Gode ting ved Bosch HMT75M451:

 • Ovnkapacitet 17 liter
 • Indbygget memoryfunktion
 • 4 forskellige optøningsprogrammer
 • 5 forskellige watt-indstillinger
 • Tre tilberedningsprogrammer

Mere information om Bosch HMT75M451

Memory-funktionen er også noget Bosch får ros for. Den giver mulighed for at gemme dit yndlingsprogram til en ret, som du laver ofte, hvilket vi helt ser som en klar fordel.

Det betyder at du ikke skal rode med de forskellige indstillinger en mikroovn nu en gang har.  En mindre ulempe kan være den lille størrelse som mikroovnen har – specielt hvis I bor mange i boligen og ofte bruger mikroovnen.

Brugervenligheden er også i top. Det er nemt og enkelt at lave de mest basale madretter. Betjeningen foregår med dreje- og trykknapper, hvilket gør at folk i alle aldre kan bruge den.

En sidste ting, som de britiske eksperter roser mikroovnen for, er muligheden for at montere mikroovnen på undersiden af et køkkenskab, så den ikke fylder på køkkenbordet.

Hvis du leder efter en nem, lille og brugervenlig mikroovn, så er Bosch HMT75M451 sagen.

Det er en velfungerende og simpel mikroovn, men samtidig så er den spækket med spændende funktioner.

Den indbyggede memoryfunktion samt tilberedningsprogrammer som automatisk tilpasser vægten af maden i ovnen, må siges at være noget, hvor Bosch skiller sig ud i forhold til de andre mikroovne som er testet.

Mikroovnen er ligeledes bygget af rustfrit stål, og eftersom den ikke er særlig stor, så passer den ind i ethvert køkken. Baseret på diverse test, så kan vi kun anbefale den.

Caso M20 Electronic

Forbrugertest, Caso M20 Electronis

Caso har endnu en gang designet en elegant mikroovn i stål uden at gå på kompromis med funktionerne. Hvis du går

meget op i designrent hjem, så er dette den perfekte mikroovn til dig.

Udover de positive forbrugeranmeldelser, så kan vi især også godt lide kabinettet i rustfrit stål, der ikke kun vidner om solid mikroovn, men også et rigtig lækkert og elegant design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Caso M20 Electronic

Gode ting ved Caso M20 Electronic

 • Ovnkapacitet 20 liter
 • Sound off-funktion
 • 60 minutters-timer med slutsignal
 • 5 forskellige watt-indstillinger
 • 8 tilberedningsprogrammer

Mere information om Caso M20 Electronic

Vi kan heller ikke komme udenom denne fantastiske fritstående mikroovn fra Caso. Selve mikroovnen er bygget rustfrit stål, og dermed er det ikke kun bygningskvaliteten der er fantastisk, men også det elegante design.

Forbrugerne er også vilde med denne mikroovn, som kalder den ’’nem at bruge og oser af kvalitet’’, meget fin mikroovn med god ydelse’’ og en ’’mikrobølgeovn der lever helt op til forventningerne’’.

Vi kan også godt lide den lydløse indstilling, hvis man bliver træt af mikroovnens slutsignal.

Udover til og fravalget af slutsignalet, så har den også en timerfunktion som sætte ovnen i gang i helt op til en time.

Udover de positive forbrugeranmeldelser, så kan vi især også godt lide kabinettet i rustfrit stål, der ikke kun vidner om solid mikroovn, men også et rigtig lækkert og elegant design.

Vi har også godt lide den lydløse indstilling, hvis man bliver træt af mikroovnens slutsignal.

Udover til og fravalget af slutsignalet, så har den også en timerfunktion som sætte ovnen i gang i helt op til en time.

Her kan du se en forbrugervideo af en lignende Caso mikroovn, så du kan se hvordan den elegante mikroovn passer ind i dit køkken.

Om Caso M20 Electronic:

Caso M20 Electronic er en stor og rummelig mikroovn med en kapacitet på 20 liter.

Mikrobølgeeffekten er på 800 watt med tilhørende fem forskellige mikrobølgeniveauer – hvilket må siges at være ganske almindeligt.

Den smarte sound on/off funktion giver dig også mulighed for at slå lyden til eller fra, så du ikke skal høre på det, hvis du har andre opgaver i huset.

Mikroovnen er ligeledes fritstående, så hvis du værdsætter en mikroovn i lækkert design og samtidig har et rumligt køkken, så bør du vælge denne.

OBH Nordica Vega 7541

Forbrugertest, OBH Nordica Vega 7541

Dette er endnu en favorit blandet mange forbrugere, og så som ikke har været vurderet endnu. Efter at have kigget på de mange positive forbrugeranmeldelser om denne mikroovn fra OBH,
så er vi også meget henrykte over dens ydeevne.

Brugerne beskriver bl.a. mikroovnen som en ’’smuk og driftssikker mikrobølgeovn’’ samt en mikroovn der ’’ikke fylder meget, er nem og enkel at bruge’’.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved OBH Nordica Vega 7541

 • Ovnkapacitet 20 liter
 • Indbygget grillfunktion
 • 95 minutters-timer med slutsignal
 • Optøningsfunktion efter vægt
 • 8 tilberedningsprogrammer

Mere information om OBH Nordica Vega 7541

Vi er også ret vilde med den røde farve. Dette er et sjældent syn, da mange mikroovne nu til dags enten er hvide eller sorte. Det her er et frisk pust fra OBH’s side.

Udover, så har den også en fantastisk grillfunktion, så du kan lave lækker og sprød mad på ingen tid. Den er også lille og kompakt, så passer perfekt til en studerende som bor på kollegie, eller personen i en lille lejlighed.

En fordel ved denne mikroovn er helt klart fantastiske grill funktion, samt den røde farve, som ellers er utraditionelt når det kommer til mikroovne. En ulempe er den manglede varmluft-funktion, så vi gerne havde set indbygget.

Om OBH Nordica Vega 7541:

Denne fritstående mikroovn har en kapacitet på hele 20 liter, en mikrobølgeeffekt på 700 watt, samt en grilleffekt på 1000 watt. Det gør den ideel til at lave grillmad i, eftersom du får et lækkert og sprødt resultat.

Kapaciteten på 20 liter kan måske knibe i en husholdning, hvis I bor mange, men til en mindre husholdning så vil den passe ganske fint.

Brugerne er generelt tilfredse med denne mikroovn fra OBH. Den elegante røde farve og det indbyggede LED-lys giver et fantastisk visuelt indtryk i køkkenet.

Udover, så er maskinen også rigtig let at anvende, og leverer en perfekt tilberedning – hver gang.

Panasonic NN-GD38HSGTG

Forbrugertest, Panasonic NN-GD38HSGTG

Mikroovnen her har ikke været i nogen eksperttest endnu – til gengæld er der utallige forbrugere som har købt den alligevel.

De beskriver den som en ’’dejlig funktionel’’ mikroovn, som ’’varmer lynhurtigt op’’ og ’’er nem at rengøre’’.

Den smarte inverter teknologi gør ligeledes at maden, som du tilbereder, bliver opvarmet, men emballagen gør ikke.

Det betyder at ikke skal hente en grydelap eller lignende, når du skal have din tilberedte mad ud af ovnen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Panasonic NN-GD38HSGTG

Gode ting ved Panasonic NN-GD38HSGTG

 • Ovnkapacitet 23 liter
 • Indbygget grillfunktion
 • Crispy pot
 • Steam + pan dampfunktion
 • 17 tilberedningsprogrammer

Mere information om Panasonic NN-GD38HSGTG

Ligeledes er vi vilde med Steam+ Pot beholderen, som giver dig mulighed for at dampe forskellige madvarer – f.eks. fisk.

Det eneste du faktisk skal gøre, er at hælde vand i den medfølgende Steam+ Pot beholder, og derefter placerer maden på dampindsatsen, dækker den til med låget og sætter ind i ovnen. Dette er også noget som brugerne er ellevilde med. En bruger har ligeledes fundet ud af, at funktionen er ’’perfekt til fisk’’.

En fantastisk fordel ved denne mikroovn er de smarte funktioner. Vi er vilde med at man kan dampe forskellige madvarer, eller stege med den medfølgende ’Crispy Pot’. En lille ulempe, er den manglede varmluft funktion, som vi synes Panasonic godt kunne have tilføjet.

I denne video, kan du få inspiration til hvilke retter, du kan tilberede med den indbygged dampfunktion.

Om Panasonic NN-GD38HSGTG:

Denne fritstående mikroovn fra Panasonic er intet mindre end fantastisk, og det er med god grund at den scorer topkarakterer blandt brugerne.  Med en mikroovns- og grilleffekt på 1000 watt samt med den medfølgende ’Crispy Pot’, kan du nemt og hurtigt lave lækkert og sprød mad.

Den har også indbygget inverter teknologi, hvilket vil sige at maden tilberedes hurtigere samtidig med at grillen sørger for sprødhed i maden.

Ovnkapaciteten er ligeledes på 23 liter, hvilket gør mikroovnen perfekt til en større husholdning eller bofællesskab.

Siemens BF634RGW1

Forbrugertest, Siemens BF634RGGW1

Det er ikke kun de fritstående mikroovne der får fantastiske brugeranmeldelser.

De integrerede mikroovne er også blevet rigtig positive bedømt, eksempelvis denne model fra Siemens.

Udover at skille sig ud fra de andre mikroovne i denne test ved at være en integreret mikroovn, så er denne mikroovn også special på en anden måde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Siemens BF634RGW1

Gode ting ved Siemens BF634RGW1

 • Ovnkapacitet 21 liter
 • Fast ovnbund med roterende antenne
 • Inverter teknologi
 • Innowave teknik – opvarmer maden jævnt
 • 7 automatiske madlavningsprogrammer

Mere information om Siemens BF634RGW1

Denne model er en af de eneste på markedet, som bruger en roterende antenne, i stedet for en roterende tallerken. Dette sikre en jævn fordeling af varmen i ovnen, og opvarmer derfor maden jævnt og hurtigt. Et kæmpe plus herfra, mener vi.

Brugerne, som har købt denne model, synes også den er fantastisk. Den får især ros for at være nem at integrere i et eksisterende køkken, nem at betjene og rengøre samt smarte funktioner.

En klar fordel ved denne mikroovn er den roterende antenne, i stedet for en tallerken som bare drejer rundt. Dette giver en fantastisk god smagsoplevelse, hvilket er positivt i forhold til de andre modeller som er blevet testet af eksperter.

En lille ulempe er de manglede grill og varmluft egenskaber, som vi synes bør være i en integreret mikroovn.

I denne video kan du få et bedre indblik i, hvordan en Siemens mikroovn virker.

Om Siemens BF634RGW1

Siemens BF634RGW1 er en lækker og flot designet integreret mikroovn, der vil passe ind i et køkken hvor designet er udgangspunktet. Den har en ovnkapacitet på 21 liter og en mikrobølgeeffekt på 900 watt, hvilket gør den ideel for en husholdning med flere personer.

Ved hjælp af de to laveste effekttrin kan du nemt og hurtigt tå dine frostvarer op. Ligeledes følger der en forprogrammeret kogebog med på forskellige retter.

Det betyder at du bare skal stille din ret i ovnen, herefter vælger du det rigtige program og et par minutter senere så er maden klar. Nemmere bliver det ikke.

Sidst, men ikke mindst, så har Siemens også puttet deres velkendte ’’Inverter’’-teknologi i den, hvilket øger ovnens effektivitet markant. Eksempelvis vil den kunne tø dine frostvarer op – helt op til 30% hurtigere end andre mikroovne på markedet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites

Gorenje MI 281 W

Forbrugertest, Gorenje MI 281 W

En mikroovn til dig der ønsker lidt mere end det sædvanlige. Denne Gorenje mikroovn har indbygget varmluft- og g

rillfunktion, hvilket giver dig mulighed for at tilberede lækker og sprød mad på ingen tid.

Denne fantastiske Gorenje mikroovn har en ovnkapacitet på 28 liter, hvilket gør den oplagt for børnefamilien eller bofællesskabet.

Den ekstra kapacitet betyder nemlig, at du kan lave større portioner til gavn for hele familien eller vennerne.

Videoanmeldelse af Gorenje MI 281 W

Gode ting ved Gorenje MI 281 W:

 • Ovnkapacitet 28 liter
 • Varmluft og grillfunktion
 • Autooptøningsfunktion
 • 10 forskellige watt-indstillinger

Mere information om Gorenje MI 281 W

Vi kan også godt lide den indbyggede grillfunktion på hele 1250 watt, samt varmluftfunktionen.

Det betyder at mikroovnen fra Gorenje kan bruges til traditionel madlavning, og dermed et supplement til en almindelig ovn.

Hvis man tager et kig på anmeldelserne, så er de danske forbrugerne meget begejstret for denne mikroovn.

De beskriver den som en sublim kombi-ovn der er nemlig at betjene og har en fantastisk kapacitet.

For at vise hvordan de forskellige funktioner fungerer i en mikroovn fra Gorenje, så kan du tage et nærmere kig på denne video.

Om Gorenje MI 281 W:

I forhold til de andre mikroovne, som eksperterne har testet, så er denne fra Gorenje spækket med funktioner. Den indbyggede varmluft- og grillfunktion, gør mikroovnen til et fantastisk alternativ til en almindelig ovn.

Med den hvide design og klassiske drejeknapper, så passer den ind i ethvert køkken.

Yderligere, så er mikroovnen også velegnet til børnefamilier samt bofællesskaber med dens rummelige ovnkapacitet.

Med denne mikroovn, kan du hurtigt og nemt tilberede eller optø din mad.

Du indstiller bare ovnen efter den funktion du ønsker, og dermed har du lækkert tilberedt mad på ingen tid, velbekomme!

Scandomestic MIG 26 SS

Forbrugerstest, Scandomestic MIG 26 SS

Den sidste mikroovn i vores test-guide er denne elegante fritstående mikroovn fra Scandomestic, som er ganske ny. Det er bl.a. derfor, at ingen eksperter har anmeldt den endnu.

Til gengæld er der mange forbrugere som har købt den, og de er alle begejstrede.

Brugerne beskriver den som en mikroovn der er ’’rummelig og stor’’, ’’OK til prisen’’ og den ’’opfylder kravene i de fleste køkkener’’.

Gode ting ved Scandomestic MIG 26 SS

 • Ovnkapacitet 23 liter
 • Nem brugerbetjening
 • Bygget af rustfrit stål
 • Digitalt display
 • Indbygget grillfunktion

outlet section button for DK sites

Værd at vide om mikroovne

 • Mikroovne kan bruges til mange forskellige formål, og med teknologiens udvikling så behøver de ikke kun at blive anvendt til at varme gamle rester fra igår op.
  De fleste mikroovne nu tildags kommer med en bred vifte af valgmuligheder, lige fra at dampe maden til at optø. Så det handler bare om at finde ud af hvad du din mikroovn skal bruges til, og komme i gang!

Mere information om Scandomestic MIG 26 SS

En god fordel er den perfekte balancegang mellem prisen og ydeevnen. Den opfylder de mindste krav til hvad en mikroovn bør kunne.

Omvendt, så kunne vi godt have tænkt at den havde inkluderet en kogebog eller nogle tilberedningsprogrammer – dette må siges, at være en ulempe, hvilket også er blevet påpeget af nogle brugere.

Denne mikroovn fra Scandomestic har en ovnkapacitet på hele 23 liter og en mikrobølgeeffekt på 800 watt.

Den opfylder dermed de mindste krav til en mikroovn, og passer perfekt ind i de fleste køkkener.

Den inkluderede grillfunktion giver dig mulighed for at gøre maden ekstra sprød – f.eks. hvis du skal tilberede et bestemt stykke kød fra aftenen før.

Så vil du ikke ende op med et slattent resultat, men derimod et lækkert og sprødt stykke kød.

Til allersidst, så har den også en fin balancegang mellem specifikationer og prisen. Denne mikroovn er til dig, som kun kræver en mikroovn med de mest basale funktioner i et lækkert design, men samtidig har et budget at overholde.

Hos os får den de varmeste anbefalinger – og de forbrugere som allerede har købt den, vil også være enige med os.

Sådan virker din mikroovn

I dag kan en mikroovn meget mere end opvarme mad og lave popcorn. Nutidens mikroovne har avancerede programmer, så de kan tilbede alt slags mad til perfektion. Men hvordan er det en mikroovn fungerer?

Mikrobølgerne gør arbejdet

Overordnet sagt, så er det mikrobølger der varmer maden op. For at gå ned i de tekniske detaljer, så er det faktisk mikrobølgerne som påvirker vandmolekulerne i maden, som begynder at bevæge sig. Bevægelserne gør, at maden bliver opvarmet både udenpå og indeni.

Den gamle mikroovn

Vi skal faktisk tilbage til 1940’erne, hvor den amerikanske våbenfabrik, Raytheon, fandt ud af at kulhydrater, fedt og vand udviklede varme ved hjælp af mikrobølger. Dette blev startskuddet til det vi i dag kalder for en mikroovn. Det var dog først i 1990’erne at mikroovnen blev populær.

mikroovn

Fritstående eller integreret?

Det kan ofte være svært at vælge den perfekte mikroovn, eftersom der findes utallige mærker og varianter med avancerede funktioner. Udover det, så skal du også beslutte dig for om din mikroovn skal være fritstående eller integreret.

En integreret mikroovn er en del af dit køkken. Det er ligesom en indbygningsovn, som er monteret ind i køkkenet. Fordelen ved at have mikroovn som er integreret i dit køkken er, at den er en del af stilen og er den del af dit køkken som helhed.

Dermed vil den ikke stikke ud, ligesom en fritstående mikroovn vil gøre.

I modsætning til en integreret mikroovn, så skal en fritstående mikroovn stå frit fremme på køkkenbordet – alternativt kan den monteres under et køkkenskab.

Hvis du har et meget lille køkken, så kan det godt blive en udfordring at have en fritstående mikroovn stående, da disse optager en del plads. Der findes dog mikroovne, ligesom i denne test-guide, der er små, og dermed kan visse typer af mikroovne sagtens passe ind i et lille køkken.

Vælg den perfekte ovn til køkkenet – Kend forskellen

Der findes rigtig mange producenter af f.eks. mikroovne. Men udover mikroovne, så findes der også miniovne samt kombiovne. Det kan ofte være svært at overskue, hvad forskellen er på disse tre typer af ovne, og hvad du skal vælge.

Vi bringer dig her en mindre overblik over forskellene på mikroovne, miniovne og kombiovne.

Husk derfor også, at vi tidligere udarbejdet test-guides for de bedste kaffekværnde mest populære vinkøleskabe samt de mest effektive Sodastream maskiner.

Ved at læse de andre test-guides, som vi har samlet her på siden, så får du dermed det bedste overblik over køkkenapparater og hvidevarer. Dette er perfekt for dig, som skal til at flytte i lejlighed eller hus, eller bare mangler noget til køkkenet.

Hvis du er interesseret i større hvidevarer til køkkenet kan du også her læse om gaskomfure, køleskabe og ismaskiner.

mikroovn

Mikrobølgeovnen

Mikrobølgeovnen, eller i daglig tale mikroovnen, er hvad denne artikel handler om. Når ret skal være ret, så har mikroovnen gennem sin levetid haft noget af et blakket ry.

Mange har haft den opfattelse at en mikroovn kun kunne bruges til at tilberede en pizza eller lave popcorn, hvor maden ofte var slatten og af svingende kvalitet, men den kan faktisk meget mere end det – specielt i dag!

Igennem de sidste årtier, så har mikroovnen udviklet sig til et køkkenapparat der på mange punker kan bruges som en almindelig ovn.

Mange nye mikroovne har fået smarte funktioner, f.eks. varmluft og grill. Det betyder faktisk at man, dog i mindre grad, faktisk kan anvende en mikroovn som en almindelig ovn.

Bruges primært til:

 • Optøning af madvarer
 • Opvarmning af vand til varme drikke
 • Popcorn
 • Pastaretter
 • Pizzastykker
 • Bacon

Miniovnen

En miniovn er perfekt til dig, som ikke har meget plads i din lejlighed eller køkken, men samtidig ønsker det bedste alternativ til en almindelig ovn. En miniovn er selvfølgelig ikke lige så stor som en almindelig ovn, dog kan du sagtens lave spændende mad i den – ligesom i en stor ovn.

Der er stadig plads til en smagfuld lasagne, en minipizza eller en lækker kage – kun fantasien sætter grænser.

Bruges primært til:

 • Små ovn-retter
 • Pizza
 • Lasagne
 • Indbagt laks

Kombiovnen

En kombiovn er det bedste fra to verdener. Den tæller både en mikroovn og en miniovn. Ofte har den faktisk flere funktioner i forhold til de andre to typer af ovne.

I en kombiovn kan du eksempelvis anvende damp som tilberedningsmetode. Udover en dampeffekt, så vil en kombiovn også have funktioner som man også ser ved en almindelig ovn – f.eks. over- og undervarme, grill, varmluft osv.

Bruges primært til:

 • Dampede grøntsager
 • Fisk
 • Madretter der også kan tilberedes i en mikro- eller miniovn.

Gode råd til din mikroovn

Slip for rengøringen – lad mikroovnen gøre arbejdet

En ovn, specielt en mikroovn, kan være forfærdelig at gøre ren. Snavs, fedt og saltrester fra diverse madretter kan ofte sætte sig fast på indersiden af ovnen. Hvis du ikke rengør din mikroovn jævnligt, så bliver den med tiden, ikke så lækker at bruge. Der er dog et nemt trick, som gør rengøringen meget nemmere.

En amerikansk blogger ved navn Simply Stacie, har fundet en metode, så du ikke skal bruge knofedt, for at gøre din mikroovn ren. Du skal faktisk kun bruge tre ting for at gøre den ren – én citron, lidt eddike og en smule vand.

Find en skål, som er egnet til brug i en mikroovn. Put herefter en skive citron sammen med vandet og lidt eddike. Sæt skålen i mikroovnen, og tænd for mikroovnen på højeste niveau i fem minutter.

Dernæst, kan du fjerne skålen og tørre ovnen af med en våd klud. Herefter skulle alt fed og gammel mad kunne fjernes uden besvær. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Benyt kun materialer som er egnet i en mikroovn

Når du skal opvarme eller optø mad i din mikroovn, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvilke former for materialer du bruger. Reglen er, at metal, porcelæn med guldkanter samt plastik, som ikke er godkendt til brug i en mikroovn, ikke skal bruges i en mikrobølgeovn.

Dermed kan du i stedet bruge glas, varmfast plast, porcelæn, keramik, koge- og stegeposer samt bagepapir når du skal lave mad.

Hvis du er usikker på, om dine materialer eller service kan tåle mikrobølger, så kan du faktisk teste det på en meget simpel måde. Sæt dit service ind i mikrobølgeovn med et glas vand og giv det 30 sekunder.

Hvis servicet er så varmt, at du ikke kan tage fat i det, så er det ikke egnet til brug i en mikroovn.

Lav hjemmetørrede krydderier i din mikroovn

Oplever du ofte, at du har købt for mange friske krydderurter, og de dermed skal smides ud? Med dette trick kan du faktisk opbevare dine krydderurter i op til tre måneder ved at tørre dem. Det er denne amerikanske blogger, som har fundet det smarte trick.

Først vasker du bladene på dine krydderurter samt skiller dem fra stilken. Dernæst lægger du bladene enkeltvis på et stykke køkkenrulle. Læg det i mikroovnen og giv dem 20 sekunder ad gangen til de er tørre.

Du kan dernæst knuse dem til mindre stykker, og i følge bloggeren, så kan du faktisk opbevare de tørrede krydderier i op til tre måneder.

mikroovn

Lav sprøde taco-skaller ud af tortillas

Vil du gerne være lidt kreativ med den mexicanske madlavning? Hvis du har nogle tortillas til overs, så kan du faktisk lave lækre og sprøde taco-skaller ud af tortillas.

Det eneste du skal gøre, er at rulle en tortilla sammen i et krus, så den ligger op ad indersiden af kanten. Læg derefter kruset på siden, og put den på en tallerken, hvorefter den kun skal have et minut i mikroovnen. Nemmere bliver det ikke.

Pas ligeledes på, når du fjerner taco-skallen, da kruset kan være varmt.

Steg sprødt bacon i mikroovnen

Du kan faktisk også bruge din mikroovn til at stege bacon i, så undgår du f.eks. at grise køkkenet til. Det eneste du skal gøre, er at lægge to stykker køkkenrulle på en tallerken. Herefter folder du dem i to, så de ligger dobbelt.

Put dine baconstykker i ét lag mellem de to lag køkkenrulle. Sæt dem ind i mikroovnen, og giv dem ét minut pr. skive. Efterfølgende har du sprødt og lækkert bacon – uden alt svineriet.

Se også denne artikel på bomagasinet.dk: Mikrobølgeovn test – her er de 6 bedste fritstående mikroovne

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon er en af verdens største sider til internethandel, og de har hovedsæde i Seattle. Deres forbrugere er fra hele verden, og hjemmesiden giver mulighed for, at forbrugerne kan anmelde de produkter, du vælger at købe.

Blandt andet er Samsung MS23K3515AS-EG anmeldt af forbrugerne på Amazon. Af over 1300 forbrugere får den fritstående mikroovn 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan se anmeldelserne her

Samsung MG23K3515AS-EG er anmeldt af over 400 forbrugere på hjemmesiden Amazon. De giver mikroovnen en samlet score på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerne har også givet deres mening til kende om Bosch BFR634GB1. Modellen fra Bosch får en samlet vurdering af over 50 forbrugere på 4,7 stjerner ud af 5.

Du kan se anmeldelserne her

Tek.no

Tek.no er et norsk testmagasin, som både tester og anmelder mange typer af elektronik. De er eksperter inden for elektronisk udstyr og har stor autoritet i branchen.

Samsung MS23K3515AS-EG er testet og anmeldt hos Tek.no. Den vinder som ”Bedst i test” ud af 7 forskellige modeller. Den roses blandt andet for at varme jævnt og hurtigt, være let at bruge, og at du kan slå bip-lydene fra. I alt scorer Samsung MS23K3515AS-EG en samlet bedømmelse på 8,5 ud af 10 mulige point.

Anmeldelsen er udgivet den: 14. februar 2021

Du kan se anmeldelsen her

Haus.de

Tyske Haus.de skriver om alt til hus og have og laver gode anmeldelser og tests af blandt andet værktøj og husholdningsprodukter. Deres tests er uafhængige og professionelle, så du kan få god information om produkter på markedet.

Samsung MG23K3515AS-EG får hos tyske Haus.de en mellem-vurdering med en score på samlet 7,1 ud af 10 mulige point. Mikroovnen er oppe mod 9 andre modeller, hvor de vurderes på kvalitet, betjening og funktioner og brugervenlighed. Samsung MG23K3515AS-EG får 8 i kvalitet, men scorer henholdsvis 6,6 og 7 i betjening og funktioner og brugervenlighed.

Anmeldelsen er fra den: 7. april 2021

Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping

Alle, både store og små, kender Google, og de har også en underside kaldet Google Shopping. På Shopping kan du få et overblik over mulige produkter på markedet, men forbrugerne kan også give deres mening til kende.

Bosch BFR634GB1 har af forbrugerne på Google Shopping fået mere end 1000 anmeldelser. Den får en samlet vurdering på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Anmeldelserne opdateres jævnligt, som nye forbrugere giver stjerner til produkterne på siden.

Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Vi har refereret til Forbrugerrådet Tænks test af mikroovne flere gange i vores oversigt. Det har vi gjort for at sikre, at vi fremhæver de bedst testede produkter. I deres test har eksperterne testet hele 33 mikrobølgeovne.
De er blevet testet på parametre som: Funktion, brugervenlighed, energiforbrug, støj og sikkerhed.

 Testen er opdateret den: 19. november 2020

Læs hele testen her

Denne side er anmeldt af: Victoria C. Mikkelsen 10/10

Anmeldelser af mikroovne

4,7 baseret pa 23 anmeldelser fra forskellige platforme

Denne side er anmeldt af: Johan B. Pedersen Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.