De 9 bedste Bluetooth Højttalere: Test- og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 14.12.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Mangler du lidt lyd i hjemmet? Eller ville det være fedt, med en højttaler du kunne tage med dig på ferie, til stranden, eller bare rundt i huset? Måske er det en ny Bluetooth højttaler du mangler? Se de bedst testede her!

Bluetooth højtaler

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes en række enheder på markedet i dag til at høre musik via bluetooth. Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger bluetooth højttalere i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

 

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Bluetooth højtaler

forbruger-test.dk

4.62 13

B&O Beoplay M5 – Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

B&O Beoplay M5
Denne højtaler er til dig, som ønsker en moderne, stilren højtaler. Du kan afspille musik af høj kvalitet, uden at gå på kompromis med designet. 

Gode ting ved B&O Beoplay M5

 • Flot og stilfuldt design 
 • Kan forbindes til andre Beoplay produkter 
 • Kan styres via foretrukken musik app 
 • Forbind med Wi-Fi, Airplay, Google Cast, DLNA og Bluetooth 4.0
 • AUX indgang 
 • Strømkabel medfølger

Video Anmeldelse af B&O Beoplay M5

 

Mere information om B&O Beoplay M5 

B&O Beoplay M5 er en stilfuld og moderne højtaler, som man nemt kan komme i gang med. Alle smartenheder kan trådløst tilkobles tøjtalerne, og den foretrukne musiktjeneste og app kan bruges. 

Denne model er bedst i test hos Forbrugerrådet TÆNK og har derfor scoret 87 ud af 100% i bedømmelsen. I bedømmelsen er der særligt vægt på højtalerens flotte og fyldige lyd. Et professionelle lytterpanel har givet højtalerens lyd den højest karakter. Der bliver altså ikke indgået kompromis med lyd og design med B&O Beoplay M5. 

Englands største testmagasin, Which, har også anmeldt højtaleren, og anmeldelsen er også så god, at det blevet kåret som bedste køb hos which.co.uk. Højtalerens fantastiske lyd bliver igen fremhævet. Dertil bliver kvaliteten af selve designet også omtalt, da hele højtaleren er godt bygget. Der fremhæves også, at Beoplay M5 er en dyr højtaler, men rummer alle kvaliteterne som retfærdiggør prisen. 

Det, som gør denne Bluetooth højtaler speciel, er blandt andet den udsender lyden i 360 grader. Så uanset hvor man placerer Beoplay M5, så vil der være en fantastisk lyd. Lyden vil altid blive sendt i de rigtige retninger, og musikken bliver spredt i hele rummet. Højtaleren garanterer også en akustisk stabilitet og derfor lyder klassisk musik også særlig godt. 

Der er mange fordele ved denne højtaler, men noget vi særligt bider mærke i og lægger vægt på, at man har muligheden for at tilkoble flere højtalere sammen. Det vil altså være muligt at spille det samme musik i alle rum. Det er også muligt at adskille dem, hvis man ønsker noget forskelligt musik i hjemmet. 

Højtaleren giver heller ikke bare mulighed for en fantastisk lyd, men også fantastisk mange muligheder for at oprette forbindelse med din smartenhed. Du har mulighed for oprette forbindelse med Wi-Fi, Airplay, Google Cast, DLNA og Bluetooth 4.0. 

B&O Beoplay M5 vs. markedet 

Højtaleren er uden tvivl en højtaler i den lidt højere prisklasse, men den adskiller sig også fra mange andre højtalere på markedet. Dens utrolig fyldige lyd, som bevæger sig fra højtaler og ud i rummet med 360 grader, er bestemt én af de mange fordele som gør, at den er pengene værd. Højtaleren tilbyder ikke kun en fantastisk lyd, men også et flot og stilfuldt design som gør den ekstra attraktiv.

JBL Charge 4 – internationalt anerkendt

JBL - Charge 4
Denne højtaler er til dig, som vil have høj batteritid, en kraftfuld fuldspektrumlyd og endda også indbygge strømbank til dine enheder. Det er højtaleren er med til at holde gang i festen og i dine enheder.  

Gode ting ved JBL Charge 4

 • 20 timers spilletid
 • Indbyttet strømbank til dine enheder
 • Slidstærk og vandtæt kabine 
 • AUX indgang
 • Nem forbindelse via Bluetooth 
 • Automatisk slukning  

Mere information om JBL Charge 4

Denne højtaler er ikke bare en almindelig højtaler. Den tilbyder en rigtig god og stærk lyd, som dertil en dyb bas. Designet er minimalistisk og moderne, og højtalernes ydre kun er udstyret med et minimalt antal knappe. JBL Change 4 er en opgradering og perfektion af den tidligere model, Change 3, og den er klart anbefalet gennem forskellige anmeldelser og test. 

JBL Charge 4 er blevet testet af Which? og har fået en rigtig flot anmeldelse, hvor de kårer den til bedste køb which.co.uk. Højtaleren anbefales højt, og de fremhæver særligt den gode batteritid, som en fordel. Den gode lyd og højtalerens stærke design fremhæves ligeledes. 

Højtaleren har også fået en flot anmeldelse af What Hi-Fi?, som har bedømt den til 5/5 stjerner. Her omtales højtalerens funktioner også rosende, og særligt også den gode lyd, det robuste og vandtætte design og muligheden for at oplade enheder. 

Udover disse flotte anmeldelser er JBL Charge 4 også blevet rost i disse anmeldelser og test:

JBL Change 4 er en rigtig god og robust højtaler. Den er vandtæt og indbyder derfor til at tage den med ud af hjemmet og med til stranden eller til fest. Højtalerens gode batteritid og muligheden for opladningen af enheder gør også, at dette er en klar mulighed. Den vil altså ikke kun pynte på hylden derhjemme, men også være en tro følgesvend til forskellige indendørs og udendørs lejligheder som byder op til god musik.

JBL Charge 4 vs. markedet 

Man kan nemt afspille og oplade udenfor hjemmet med JBL Charge 4, og det er bare to af de funktioner, som adskiller denne højtaler fra resten af markedet. Højtaleren tilbyder ikke kun en fantastisk lyd, men indeholder flere praktiske funktioner i én, og forbygger derfor mulige problemer med alt fra vand til et lavt telefonbatteri. Du vil helst sikkert få en masse værdi på pengene. 

Google Nest Audio – Bedst i test hos Pricerunner

Google Nest Audio
Denne højtaler er til dig, som ønsker muligheden for at stemmestyre din højtaler, så den afspiller din musik eller fortæller om alt fra nyheder til vejr. Google Nest Audio er til dig, som vil have mere end bare en almindelig højtaler.

Gode ting ved Google Nest Audio

 • Fantastisk lyd
 • Stemmestyring ved ”Hey Google”
 • Indbygget Chromecast 
 • Elegant og stilfuldt design 
 • Mulighed for lydsystem i hjemmet 
 • Tilkobles via Bluetooth 

Mere information om Google Nest Audio

Google Nest Audio er mere end bare en almindelig højtaler. Det er en stemmestyret højtaler, som kan hjælpe med alt fra musik til nyheder. Højtaleren tilbyder ikke bare en højtaler med en god lyd og en kraftfuldbas, men også friheden til at styre blandt andet musikken, når hænderne er fyldte. Google Assistent taler allerede både dansk, svensk og norsk ved køb, og det er derfor ikke nødvendigt at gøre andet end at sætte den i stikkontakten og så er man klar til at tage den i brug. 

Google Nest Audio er blevet testet af Pocket-lint og den har fået en god anmeldelser. De anbefaler den til forbrugeren, og lægger i bedømmelsen særligt vægt på god lyden, designet og integrationen af Google Assistent. Det fremhæves også, at man får en god værdi for pengene, når man køber en Nest Audio. Højtaleren er også blevet anbefalet af Trusted Reviews, som også omtaler lyden, designet og højtalerens nemme setup. Der fremhæves desuden, at Google Nest Audio er højtaleren, som kan imødekomme de fleste brugeres behov.  

Udover disse anmeldelser og test er Google Nest Audio også blevet rost i de følgende test:

Det særlige ved Google Nest Audio er uden tvivl, at den nemt kan stemmestyres ved blot at sige ”Hey Google”. Det giver en frihed til hurtigt og enkelt at kunne skifte ens musik, eller få en hurtig nyhedsopdatering, mens man laver noget andet. Højtalerne bliver derfor ikke bare en foretrukken måde at høre musik, men også en foretrukken måde at holde sig opdateret i hjemmet. 

Der er muglighed for at oprette er lydsystem i hjemmet ved at forbinde flere Nest-højtalere til hinanden, så man kan høre den samme musik i hele hjemmet, hvis man ønsker det. 

Google Nest Audio vs. markedet 

Højtaleren Google Nest Audio adskiller sig tydeligt fra andre almindelige højtalere på markedet. Højtaleren har en god lyd og kan nemt stemmestyres til at kontrollere musikken uden at tage telefonen frem fra lommen. Det flotte design gør den elegant og stilfuld i looket, og den passer derfor ind i de fleste hjem. Man får uden tvivl en god værdi for pengene, hvis man køber en Nest Audio.

Ultimate Ears Hyperboom – har en fremragende lyd i alle registre

Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

Ultimate Ears HyberboomSkal der være fest i gaden? Så bør du medbringe Bluetooth højttaleren Ultimate Ears Hyperboom, der bliver omtalt som den ultimative party højttaler – den er konstrueret til at levere en fremragende lyd, uanset hvor højt du skruer op eller ned. De to internationale testmagasiner TechRadar og Reviewgeek.com er mildest talt vilde med produktet. TechRadar ligger på karakteren 4,5/5, mens Reviewgeek.com bedømmer højttaleren til 8/10. Der bruges bl.a. ord som et ”vaskeægte lydmonster”. De eneste kritikpunkter er den høje pris og det lidt tungere design. Håndtaget gør det dog nemt at tage højttaleren med fra fest til fest.

Gode ting ved Ultimate Ears Hyperboom

 • Ekstremt god lyd
 • Smart og stilfuldt design 
 • Mulighed for tilslutning af 4 enheder 

 

Mere information om Ultimate Ears Hyperboom

Ultimate Ears Hyperboom er designet ud fra devisen ”go big” – det er brandets største. Resultatet er blevet en fabelagtig Bluetooth højttaler med en kraftfuld bas, der fungerer perfekt til alle musikgenrer og registre. Der er ikke behov for en subwoofer. 

Fordele

 • Godt valg til festlige sammenhænge
 • Praktisk håndtag
 • 24 timers trådløs lyd 
Ulemper

 • Dyrere produkt
 • Lidt tungere model

Specifikationer:

 • Partyhøjttaler
 • IPX4-certificeret
 • 2 x Bluetooth indgange, 1 x AUX og 1 x optisk indgang
 • Kan anvendes med Ultimate Ears Boom eller Megaboom partyhøjttalerne

Ultimate Ears Boom 2

bluetooth højttalere

Denne model til dig, som ønsker en højtaler, der er nem at tage med sig. Den er god til dig, som bruger din højtaler uden for hjemmet, og stadig ønsker en god lyd.

Video Anmeldelse af Ultimate Ears Boom 2

Gode ting ved Ultimate Ears Boom 2

 • Driftstid: op til 15 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

Mere information om Ultimate Ears Boom 2

Ultimate Ears Boom 2 er lillesøster til den originale Boom-højtaler fra Ultimate Ears. Denne model er testet og vurderet til, at være bedre end den tideliger version, med dens brugervenlige design samt dens gode lyd. Noget af det vi ligger mærke til ved denne højtaler er dens gode lyd i forhold til dens lille størrelse.

Ikke mindst er denne model vandafvisende, som gør den til en god højtaler, at tage med, hvis man skal ud i naturen og vil have god lyd med sig. For eksempel skal man ikke være nervøs for, at tage den med på stranden, eller på cykeltur i regnen.

Det som også er med til, at gøre denne bluetooth højtaler, til den perfekte højtaler ”to go”, er dens batterilevetid på hele 15 timer med afspilning, mellem opladninger. Hvis det ikke lige er den blå farve, som tiltrækker dig, så har du også mulighed for, at købe den i andre farver.

Fordelen ved denne model er der mange af. Men noget vi bider mærke i, er dens mulighed for at forbinde to højtaler sammen, så der kan blive spillet musik fra en devise på to højtalere.

Boom 2 er en efterfølger af den oprindelige Boom trådløse højtaler. Producenten mener, at denne nye model har mange forbedringer i indmaden, og så er højtalerne blevet hele 25% kraftigere med en god bas, som øger lydoplevelsen.

Derudover er Boom 2 udstyret med både bluetooth og NFC, samt en 3,5 millimeter indgang, i tilfælde af, at man ønsker at tilslutte afspilningsenheden via et kabel.

Bang & Olufsen BeoPlay A1

bluetooth højttalere

Denne højtaler er til dig, som ønsker en trådløs bluetooth højtaler i et smukt design, som passer ind i alle hjem, med dens enkle design.

Gode ting ved Bang & Olufsen BeoPlay A1

 • Driftstid (op til): 24 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app
 • Indbygget mikrofon

 

Video Anmeldelse af Bang & Olufsen BeoPlay A1

Mere information om Bang & Olufsen BeoPlay A1

A1 er en superfin design højtaler i aluminium, som passer godt ind i et stilrent hjem. Der er mulighed for, at placerer den på mange måder i hjemmet. Med dens lille læder rem, har den også mulighed for, at hænge på en knage, i gangen, køkkenet eller badeværelset.

Ligesom de fleste modeller fra BeoPlay, kan denne også tilsluttes til andre A1’er, så du kan høre musik i alle rum de er placeret.

Den bliver i flere tests, uafhængig af hinanden, kåret til at være en af de bedste højtalere, i denne størrelsesklasse, som har den bedste lyd, samt en supergod materialekvalitet.

Der er ingen tvivl om, at denne højtaler er designet med fokus på detaljer, flot design og god lyd. Med dens gode byggekvalitet, lange batteritid og stabile design er denne højtaler god, hvis man ønsker at tage den gode lyd med sig.

Med en vægt på kun 600g, er denne bluetooth højtaler uden tvivl lavet til, at være bærbar, så man kan tage den gode lyd med sig, hvor end man befinder sig.

Med en batteritid på 24 timer ved normal lydstyrke, gør det den til en af de bedste trådløse højtalere på markedet, som kan holde længst på en fuld opladning.

Philips EverPlay BT7900

bluetooth højttalere

Denne bluetooth højtaler er til dig, som ønsker en billig transportabel højtaler, som er vandafvisende, og stadig præsterer med en god lyd.

Gode ting ved Philips EveryPlay BT7900

 • Driftstid (op til): 10 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

 

Video Anmeldelse af Philips EverPlay BT7900

Mere information om Philips EverPlay BT7900

EverPlay har er supergod pris, som er overkommelig for flere. Den er en af de bedste i den prisklasse. Derudover er den supereffektiv med dens gode byggekvalitet, som gør at den er stødsikker, støvtæt og vandtæt.

Alle disse gode egenskaber gør den til en supergod højtaler, at tage med når man skal på tur, eller høre musik uden for hjemmet. Den er praktisk, fylder ikke så meget og så vejer den kun 530 gram.

Noget andet vi ligger meget mærker til, er dens bluetooth rækkevidde, som er på op til 30 meter. Med denne funktion skal man ikke bekymre sig om, hvor langt væk man er fra den tilsluttede devise.

Man får mulighed for, at tilkøbe en Qualcomm Quick-Charge-adapteren, der vil gøre opladningen af din højtaler tre gange så hurtig, som med en normal USB oplader. Dette kan være en stor fordel, hvis man er på farten, og har brug for en hurtig opladning.

Philips EverPlay BT7900 afspiller via bluetooth fra enheder, som smartphone, tablet, computer eller andet, der har mulighed for at forbinde via bluetooth. Hvis man ønsker, at tilslutte den via en ledning, kan man også det, da der AUX indgang, til præcis dette formål.

Philips EverPlay BT7900

bluetooth højttalere

Denne bluetooth højtaler er til dig, som ønsker en billig transportabel højtaler, som er vandafvisende, og stadig præsterer med en god lyd.

Gode ting ved Philips EveryPlay BT7900

 • Driftstid (op til): 10 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

 

Video Anmeldelse af Philips EverPlay BT7900

Om Philips EverPlay BT7900

EverPlay har er supergod pris, som er overkommelig for flere. Den er en af de bedste i den prisklasse. Derudover er den supereffektiv med dens gode byggekvalitet, som gør at den er stødsikker, støvtæt og vandtæt.

Alle disse gode egenskaber gør den til en supergod højtaler, at tage med når man skal på tur, eller høre musik uden for hjemmet. Den er praktisk, fylder ikke så meget og så vejer den kun 530 gram.

Noget andet vi ligger meget mærker til, er dens bluetooth rækkevidde, som er på op til 30 meter. Med denne funktion skal man ikke bekymre sig om, hvor langt væk man er fra den tilsluttede devise.

Man får mulighed for, at tilkøbe en Qualcomm Quick-Charge-adapteren, der vil gøre opladningen af din højtaler tre gange så hurtig, som med en normal USB oplader. Dette kan være en stor fordel, hvis man er på farten, og har brug for en hurtig opladning.

Philips EverPlay BT7900 afspiller via bluetooth fra enheder, som smartphone, tablet, computer eller andet, der har mulighed for at forbinde via bluetooth. Hvis man ønsker, at tilslutte den via en ledning, kan man også det, da der AUX indgang, til præcis dette formål.

Creative SoundBlaster Roar 2

bluetooth højttalere

Denne højtaler er til dig, som ønsker en højtaler i et anonymt design, med god lyd til en overkommelig fornuftig pris.

Gode ting ved Philips EveryPlay BT7900

 • Driftstid (op til): 8 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri

 

Video Anmeldelse af Creative SoundBlaster Roar 2

Om Creative SoundBlaster Roar 2

Det som skiller sig ud med Creative Soundblaster Roar 2, er dens indbyggede MP3-afspiller, som gør at man kan bruge den helt uden en tilsluttet devise.

Med denne højtaler har du muligheden for, at tage den med på tur, da den har et indbygget et batteri, som er genopladelig, og kan holde op til 8 timer.

Er din telefon ved at løbe tør for strøm, kan man med fordel bruge Creative Soundblaster Roar 2 som oplader. Dette tager selvfølgelig også strøm fra højtaleren, så man skal lige overveje hvilken enhed man helst vil undvære.

Med to forstærkere, frem for en, har Creative Soundblaster Roar 2 mulighed for at leverer både lave-, mellem- og høje toner, hvor man normalt med en forstærker ikke kan levere de høje toner.

To forstærkere gør det muligt for højtaleren at producere kompromisløst klar, detaljeret og afbalanceret musik.

Den er tilpas hurtig til, at lade op, hvorefter den holder i op til 8 timer på en fuld opladning. Med flere muligheder for, at forbinder en enhed, eller helt lade vær, gør det den nemmere for dig, at bruge.

Marshall Stanmore BT

bluetooth højttalere

Marshall bluetooth højtaler er til dig, som ønsker en højtaler i en god kvalitet, med et klassisk flot design. Den vil passe godt ind i alle hjem, hvor den bliver til mere end blot en højtaler.

Gode ting ved Marshall Stanmore BT

 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Kan styres via app
 • Frekvensrespons: 45 – 22000 Hz

 

Video Anmeldelse af Marshall Stanmore BT

Mere information om Marshall Stanmore BT

Vi er vilde med denne højtaler, og dens helt igennem flotte retro design, som vil gøre din bolig det federe. Den vil uden tvivl blive lagt mærke til, samtidig med at den også vil passe ind i den nordiske indretning.

Denne trådløse højtaler er i kategorien, en af de bedste af slagsen. Selv når den spiller på sit højeste, vil den stadig levere en fantastisk lyd, som positivt vil overraske dig og dine gæster med en god lydoplevelse.

Du har mulighed for, at tilkoble via bluetooth eller kabel, hvad end du fortrækker. Den får specielt gode anmeldelser hos Lyd & Billede,som giver den overskriften ”specielt anbefalet”.

Denne titel bliver kun tildelt til produkter i særlig høj kvalitet.

Denne model er lavet med mange fine detaljer, som er det, der er med til at gøre den unik. Med denne model har du mulighed for at tilslutte den til bluetooth, men også via jackstik.

Den hurtige løsning er helt klart, at tilslutte den via jackstik, dog kan det være mere fordelagtigt, at tilslutte den via bluetooth, da man så ikke er tilsluttet via en ledning, men har mere frihed.

Denne model fra Marshall har indbygget forstærker, som er i klasse-D. Klasse-D er markedes mest strømbesparende type, da den næsten ikke har nogen form for spild af strøm, når den står standby.

Dens forstærker yder 80 Watt RMS, og leverer stereolyden via to dome tweeters på hver 20 Watt. Den dybe bas varetages af en 40 Watt subwofer på 13 centimeter, som bakkes op af en basrefleksport bag i højtaleren.

Marshall Kilburn

bluetooth højttalere

Denne bluetooth højtaler er til dig, som ønsker en power fuld højtaler i en god kvalitet, og lækkert design.

Gode ting ved Marshall Kilburn

 • Batterilevetid: op til 20 timer
 • USB-opladning
 • Vandafvisende
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri

 

Video Anmeldelse af Marshall Kilburn

Mere information om Marshall Kilburn

Vi er vilde med denne smukke retro Marshall højtaler. Den vejer en del mindre end de fleste Marshall højtalere, der gør det nemmere, at tage den med sig. Med op til 20 timers batterilevetid, og dens vægt på 3,5 kg, er den god til dig, som flytter meget rundt på din højtaler.

Den er god til dig, som ønsker at kunne høre musik steder, hvor der ikke er mulighed for strømstik.

Designet på denne model passer perfekt ind i enhver skandinavisk stil. Det rå retro look gør, at den i sig selv bliver mere et møbel end blot en genstand, som er der for at spille god lyd. Den har mange smukke detaljer, som er med til at gøre den unik og speciel at se på.

Den imponere meget med dens trådløse egenskaber, som blandt andet dens batterilevetid på 20 timer hos både hos Tek.no og Lyd & Billede Om Marshall Kilburn.

Denne Marshall højtaler kan spille højt og kraftfuldt, og giver dig derfor en god lyd, hvor end du opholder dig.

Kilburn bluetooth højtaleren er betrukket med cremefarvet læder, fås også i mørk læder, hvor håndtaget er af samme læder. I toppen er den udstyret med tre metal knapper, som er til så man kan justere volumen og tonerne.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Reviewgeek.com

Websitet er forbrugerorienteret og tester årligt adskillige gadgets for at dokumentere, hvilke der er værd at købe, og hvad du skal holde sig langt væk fra.

Reviewgeek.com har anmeldt Ultimate Ears Hyperboom.

Anmeldelsen er udført den: 24. september 2021

Du kan se anmeldelsen her

TechRadar
Engelske TechRadar har teknologien som sit kerneområde og står bag forskellige tests. Ønsket er at skabe et forbruger relevant indhold med gode vejledninger og anmeldelser.
TechRadar har anmeldt Ultimate Ears Hyperboom.
Anmeldelsen er udført den: 1. oktober 2020
Du kan se anmeldelsen her

 

Se også test-guides om Køle-fryseskabe, Nespressomaskiner, Minihakkere og Kummefrysere her på siden.

Læs også: Smart højttalere – her er de 4 bedste i 2020!

Værd at vide om Bluetooth Højttalere

 • Bluetooth højttalere kan tilsluttes alle enheder med adgang til bluetooth
  Det er kun få af højttalerne der er vandtætte, vær sikker på den er vandtæt og ikke bare vandafvisende før du dypper den i vand!

Anmeldelse af Bluetooth Højttalere

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Vi samler alle tests for dig

forbruger-test.dk anmelder ikke selv produkterne.

Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme