Polyrattan havemøbler – 12 lækre havesæt

Udgivet 09.10.2019|Senest redigeret 14.02.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Hvis du gerne vil slippe for at bruge tid på vedligeholdelse, så er polyrattan havemøbler det rette valg. Polyrattan kræver nemlig stort set ingen vedligeholdelse, og du slipper derfor for at skulle slibe eller lave andre former for behandlinger af materialet. Du kan i stedet nøjedes med at tørre en våd klud henover, hvis det trænger til lidt rengøring, og så er det så godt som ny.

Polyrattan består af syntetisk flet, som er monteret på enten et stel af rustfrit stål eller aluminium. Det er den perfekte løsning, hvis i er en større og travl familie, som bare gerne vil nyde sommeren i fuld afslappelse.

I denne artikel får du 12 bud på smarte og lækre havesæt af polyrattan, som kan være med til at gøre din sommer fuldendt.

 

 

forbruger-test.dk

Allasio – Elegant Loungesofa til det moderne hjem

Alassio loungesofa er lille af størrelse, men har et enormt stilfuldt udtryk. Det er en flot og elegant sofa, som klæder et hjem med en moderne indretning på terrassen. Det er den perfekte sofa, når du har brug for en lille pause og gerne vil nyde en drink eller kop kaffe i det dejlige sommervejr.

Den stilfulde loungesofa kan sagtens sammensættes med et bord, så du også kan nyde en snack eller et måltid, når du sidder ude i haven. Det lette design af sofaen, kan let tåle at blive koblet sammen med et mere massivt bord af materialer såsom marmor.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sofaen har en flettet ryg i naturfarver blandet med sort, som har en let runding henover toppen. Resten af sofaen har også farven sort, mens der følger nogle smarte hynder og puder med i mørkegrå. Loungesofaen har en bredde på 69,5 cm, en længde på 139 cm og en højde på 70 cm.

 • Mål: L139 x H70 x B69,5 cm
 • Materiale: Polyrattan og metal
 • Farver: Natur og sort

Bellevue – Loungehjørnesofa til den store familie

Bellevue loungehjørnesofa er et oplagt valg, hvis du har en stor familie, som kræver meget siddeplads, når der er dømt afslapning og hygge på terrassen. Det er det perfekte sted at smide sig ned, når i trænger til at slappe af i det dejlige sommervejr. Desuden er det en enormt flot sofa, som har et stilfuldt og moderne udtryk.

Hjørnesofaen har et flettet polyrattan materiale over næsten hele kroppen, mens benene er lavet af FSC-certificeret hårdtræ. Hele sofaen er malet i sort, hvilket skaber et moderne look, mens hynderne og puderne har en mørkegrå farve. Det er altså en meget moderne loungesofa, som passer godt til jer, hvis går lidt op i lækkert design og indretning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Der er god plads til hele familien i Bellevue loungehjørnesofaen, da den har en længde på 256 cm, en højde på76,3 cm og en bredde på 256 cm. Det er altså en stor sofa, som kommer til at bringe stor glæde, når i vil sidde sammen hele familien.

 • Mål: L256 x H76,3 x B256 cm
 • Materiale: Polyrattan og hårdtræ
 • Farver: Sort 

Vienna – Loungesofa i et unikt design

Hvis du er på udkig efter en unik loungesofa med et lækkert design, så er Vienna modellen helt klart den perfekte løsning. Den passer perfekt ind i en stilfuld og moderne indretning, fordi den selv har så flot og særligt et design. Det er en relativt lille sofa, som er perfekt til at sidde og nyde en drink eller to i.

Selve materialet af Vienna loungesofaen er flettet polyrattan. Fletdesignet adskiller sig dog fra andre, da det er flette med et mønster af små symmetriske åbninger igennem materialet, også kaldet fransk flet. Farven på selve sofaen er natur, mens stellet hvorpå den er monteret er af galvaniseret metal i en sort farve. Blandingen af natur og sort er med til at skabe et meget moderne look.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sofaen har en mindre størrelse, og kan placeres i både haven, baggården, et orangeri, på terrassen eller et hvert andet uderum, du må have. Den har en længde på 130 cm, en bredde på 74 cm og en højde på 74 cm. Den fylder derfor ikke særlig meget, hvilket betyder, at du let kan få plads til den i dit uderum.

 • Mål: L130 x H74 x B74 cm
 • Materiale: Polyrattan og galvaniseret metal
 • Farver: Natur og sort

Henderson – Hjørnesofa i en flot naturfarve

Hvis du gerne vil have et polyrattan møbel med et mere naturligt look, så er Henderson hjørnesofa en rigtig god løsning. I modsætning til mange andre møbler af polyrattan materiale, så har den nemlig en flot naturfarve, som er med til at skabe et meget naturligt udseende. Ud over hjørnesofaen, kan du også tilkøbe andre havemøbler af samme design, som er en del af Henderson-sættet. Det ville passe perfekt til en indretning med mange planter, som er med til at fremhæve det naturlige og rustikke i Henderson designet.

Hjørnesofaen har et stel af aluminium, hvilket er en stor fordel, da det ikke ruster. Oven på stellet er den naturfarvede polyrattan monteret, som er flettet i halvrunde strimler. De halvrunde strimler er flettet ind mellem hinanden, hvilket er med til at skabe et mere rustikt udtryk.

Se pris på Henderson-sættet hos ILVA

Sofaen har en længde på 223 cm, en højde på 75 cm og en bredde på 223 cm. Den kan sagtens kombineres med et par lænestole eller et bord af samme stil. Der følger naturligvis også hynder til både sæde og ryg, hvor der er plads til at 5 personer kan side godt og komfortabelt.

 • Mål: L223 x B223 x H75 cm.
 • Materialer: Polyrattan og aluminium
 • Farver: Natur

Se pris på Henderson-sættet hos ILVA

Bellevue – Havemøbelsæt i moderne stil

Bellevue havemøbelsættet har et flot og moderne design, som består af både en 2-persons sofa og to lænestole. Det betyder altså, at der er god plads til, at hele familien kan side samlet. Du kan også sagtens købe et bord til, så der er mulighed for at nyde nogle lækre snacks og forfriskninger i det dejlige sommervejr.

Havemøblerne i Bellevue-serien består af en flad sortbørstet polyrattan, som af den grund får en grålig overflade. Stellet, hvorpå polyrattan materialet er monteret, er lavet af FSC-certificeret træ, som er malet i farven sort.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bellevue-serien har et design, som både finder inspiration fra den moderne verden såvel som en mere retro stilart. Den retro inspiration kan blandt andet findes i de skråtstillede ben og rundingen i både ryglæn og armlæn. Der følger også hynder med til alle møbler i serien, hvilket fuldender looket og skaber en blød og komfortabel siddeplads.

 • Mål – sofa: L164 x D78 x H77 cm.
 • Mål – lænestol: L78 x D74 x H77 cm.
 • Materialer: Polyrattan og træ
 • Farver: Sort og grå

Goa – Luksuriøst havebord og stole

Hvis du gerne vil have et stilfuld havebordssæt med et luksuriøst præg, så er denne model fra Goa en rigtig god løsning. Stolene har en høj ryg og armlæn, som både er med til at skabe et stilfuldt udtryk såvel som en meget komfortabel siddeplads. Du kan derfor let sidde i stolene ved spisebordet en hel aften uden problemer.

Der følger 6 stole med til det store spisebord, så der er god plads til et større selskab. Stolene er lavet af sort polyrattan flet, som er monteret på et stel af metal. Bordet har en bordplade lavet af polywood lameller, som er har et stel af sortlakeret aluminium. Det er altså et sæt, som ikke kræver nogen vedligeholdelse, og derfor let kan stå og passe sig selv ude i haven eller på terrassen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er et flot sæt, som passer godt ind i en moderne indretning, hvor der ønskes god siddeplads med fokus på komfort og lav vedligeholdelse.

 • Mål – bord: L205 x B90 cm.
 • Materialer: Polyrattan, polywood og metal
 • Farver: Sort

Enø – Havemøbler i en flot lysegrå farve

Hvis du ønsker et elegant og klassisk havemøbelsæt til din terrasse, så er Enø sættet en perfekt løsning. Sættet består af et spisebord og fire stole med både armlæn og ryglæn. De har et elegant design med unikke og fine detaljer, hvortil det ville være oplagt at tilføje lammeskind eller nogle komfortable hynder og puder.

Bordet har en oval form, hvilke skaber god mulighed for at tilføje ekstra stole, hvis selskabet bliver større end blot 4 personer. Det har et areal på 165 x 90 cm, hvilket er en ganske fornuftig størrelse til 4 personer eller flere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Enø-sættet består af lysegrå polyrattan-flet, som er monteret på et stel lavet af metal. Selve bordoverfladen er lavet af nonwood lameller, så du ikke skal have blandt andet tallerkner og glas stående på det flettede materiale af polyrattan. Desuden findes der er underhylde, hvor du kan opbevare diverse småting, som du kan have brug for ude på terrassen.

 • Mål – bord: 165 x 90 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og metal
 • Farver: Lysegrå

Siesta – diningsæt med hjørnesofa

Med dette Siesta diningsæt får du både et bord og en hjørnesofa, som kan bruges til alt fra afslapning til en god middag. Det er den perfekte løsning for dig, hvis du sætter pris på en afslappet atmosfære på terrassen, hvor det hele ikke behøver være så stift. Bordet er designet, så det sagtens kan bruges som spisebord, og du og dine gæster kan sidde afslappet i sofaen, mens i spiser. På den måde kan du let bruge hele sommeren uden for og nyde nogle hyggelige stunder med familie og venner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sofaen til sættet er lavet af sort polyrattan, som har et let stel af aluminium. Der følger nogle lækre bløde hynder med, som har en flot grå farve. Bordet har ligesom sofaen et stel af aluminium, men bordpladerne er lavet af nonwood lameller, så i ikke skal spise på et flettet materiale. Du får altså et sæt som er helt vedligeholdelsesfrit og behøver kun bekymre dig om at slappe af i løbet af sommeren.

 • Mål – bord: 140 x 74 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Sort og grå

Lotte – Havemøbelsæt med stort bord og seks stole

Lotte er et sæt, som både består af polyrattan og nonwood, hvilket betyder, at du får nogle havemøbler, som kræver absolut ingen vedligeholdelse. Det er derfor det perfekte sæt, hvis du ikke vil bruge din sommer på at bekymre dig om den slags, men blot vil have tid til at slappe af og være sammen med venner og familie. Både bord og stole har et stel af aluminium, hvilket også betyder, at de ikke vejer særlig meget og let kan flyttes rundt på.

En stor fordele ved disse havestole er, at de har justerbare rygge. Du kan derfor både bruge dem, når der skal spises middag, såvel som i løbet af dagen, hvor du måske vil være lidt mere afslappet og have dem lænet tilbage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Bordet til sættet har en god stor størrelse, og med en skjult tillægsplade kan der skabes endnu mere plads, til når der kommer gæster. Bordet i sig selv har en længde på 2 meter, og med tillægspladen oppe fylder det hele 3 meter i længden. Det er derfor en perfekt løsning, hvis i er en stor familie eller ofte får gæster på besøg i løbet af sommeren.

 • Mål – bord: 200/300 x 100 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Grå

Siesta – Flotte havemøbler i grå polyrattan

Til dette Siesta havemøbelsæt følger der 6 stole og et stort havebord med. Det er en god løsning til dig, hvis du har brug for god plads ved bordet og sætter pris på både stil og komfort. Der følger nogle lækre og behagelige hynder med til stolene, så du altid kan side godt og længe ude i haven.

Det er et komplet vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt, fordi det består af materialerne polyrattan og nonwood. Stellet er lavet af aluminium, som er monteret med gråt polyrattan, mens selve bordpladen består af nonwood lameller. Bordpladen fremstår derfor, som om den er lavet af træ, men kræver ingen vedligeholdelse, fordi det blot er et nonwood materiale. Bordet måler 210×90 cm, hvilket betyder, at du let kan få plads til 8 stole, hvis i er mere end 6 personer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stolene har den smarte indstilling, at de kan skubbes frem og tilbage, så du kan vælge om du vil skifte mellem at sidde tilbagelænet eller helt oppe. Indstillingen betjenes ved hjælp af et håndtag, som sidder på højre side af stolen. Stolene er ligesom bordet bygget med et stel af aluminium, som er monteret med materialet polyrattan.

 • Mål – bord: 210 x 94 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Grå

Sofia XL – Stort sæt havemøbler i naturfarver

Dette XL havemøbelsæt fra Sofia har en rigtig god størrelse og passer derfor til en større familie, som har brug for meget plads omkring bordet. Sætte kommer i et flot og lyst design med naturfarver, der passer rigtig godt ude i en have med mange grønne planter. Stellet har en hvid farve, hvilket bygger videre på det naturlige look omkring sættet.

Stellet til havebordet er lavet af hvidlakeret aluminium og selve bordpladen består af nonwood lameller med en naturlig træfarve, som får det til at ligne ægte træ. I modsætning til ægte træ, kræver nonwood dog ingen vedligeholdelse, hvilket betyder, at du ikke skal bruge tid på at pleje bordet.

Stolene til sættet kræver heller ingen vedligeholdelse, da de består af et stel af metal med en montering af naturfarvet polyrattan. Du får også hynder med til stolene, som har en flot beige farve, der går godt sammen med de naturlige farver på både bord og stole.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Til bordet følger der en tillægsplade med, som kan skabe endnu mere plads ved bordet. Bordet har normalvis en længde på 220 cm, men udvides til 280 cm, når den ekstra bordplade kommer på. Dette giver plads til ca. 12 personer omkring bordet.

 • Mål – bord: 220/280 x 95 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Hvidt og naturfarvet

Nice – Smarte modulbaserede havemøbler

Med en modulbaseret løsning, kan du altid tilpasse dine havemøbler efter dine egne behov. Her er Nice-serien den perfekte løsning, fordi du får et modulbaseret havesæt i et enormt flot design i varme naturfarver. Det naturlige look passer perfekt ude i en have eller på en terrasse, hvor der er mange grønne planter og smukke blomster.

Til sættet følger der to hjørnemoduler og en puf med, såvel som muligheden for et bord. Du kan hæfte de forskellige moduler sammen alt efter, hvad du synes bedst om. De behøver naturligvis heller ikke stå på samme måde hele tiden, men du kan skifte lidt rundt i opstillingen, hvis du har brug for et frisk pust. Modulerne er lette at bære rundt på, fordi stellet er lavet af aluminium, som ikke vejer ret meget. Hvert enkelt modul vejer omtrent 14 kilo, og de kan derfor let flyttes rundt med.  

Der følger nogle flotte hynder i off white polyester med til sættet, som er med til at fuldende de smukke havemøbler. Hynderne bør lægges inden for eller i en hyndeboks, når de ikke bruges, så de ikke tager skade af dårligt vind og vejr.

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandleren.
 • Materialer: Polyrattan og aluminium
 • Farver: Natur og off white

Se pris på Nice-sættet hos ILVA

Læs også: Trådløse hovedtelefoner test – her er de bedste i 2019

Læs også Sådan vedligeholder du dine havemøbler udgivet af jyllands-posten.dk.

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk er en af Danmarks største websites indenfor test af produkter. Vi samler tests ind og giver dig en oversigt over, hvad du skal vælge imellem. Hurtigt og nemt.

Find mere information her