Polyrattan havemøbler – 12 lækre havesæt

Udgivet 09.10.2019|Senest redigeret 26.06.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Hvis du gerne vil slippe for at bruge tid på vedligeholdelse, så er polyrattan havemøbler det rette valg. Polyrattan kræver nemlig stort set ingen vedligeholdelse, og du slipper derfor for at skulle slibe eller lave andre former for behandlinger af materialet. Du kan i stedet nøjedes med at tørre en våd klud henover, hvis det trænger til lidt rengøring, og så er det så godt som ny.

Polyrattan består af syntetisk flet, som er monteret på enten et stel af rustfrit stål eller aluminium. Det er den perfekte løsning, hvis i er en større og travl familie, som bare gerne vil nyde sommeren i fuld afslappelse.

I denne artikel får du 12 bud på smarte og lækre havesæt af polyrattan, som kan være med til at gøre din sommer fuldendt.

 

 

forbruger-test.dk

Allasio – Elegant Loungesofa til det moderne hjem

Alassio loungesofa er lille af størrelse, men har et enormt stilfuldt udtryk. Det er en flot og elegant sofa, som klæder et hjem med en moderne indretning på terrassen. Det er den perfekte sofa, når du har brug for en lille pause og gerne vil nyde en drink eller kop kaffe i det dejlige sommervejr.

Den stilfulde loungesofa kan sagtens sammensættes med et bord, så du også kan nyde en snack eller et måltid, når du sidder ude i haven. Det lette design af sofaen, kan let tåle at blive koblet sammen med et mere massivt bord af materialer såsom marmor.

Sofaen har en flettet ryg i naturfarver blandet med sort, som har en let runding henover toppen. Resten af sofaen har også farven sort, mens der følger nogle smarte hynder og puder med i mørkegrå. Loungesofaen har en bredde på 69,5 cm, en længde på 139 cm og en højde på 70 cm.

 • Mål: L139 x H70 x B69,5 cm
 • Materiale: Polyrattan og metal
 • Farver: Natur og sort

VidaXL Spisebordssæt i 11 dele med hynder – plads til hygge med hele familien

VidaXL Spisebordssæt i 11 dele med hynder

Dette spisebordssæt er fremstillet i polyrattan, der er flettet og meget robust. Sættet består af 11 dele – et bord med 10 tilhørende stole, og du har derfor både plads til dig og den nærmeste familie, når du inviterer gæster på kaffe eller til venindehygge på terrassen. 

Specifikationer:

Bordet har plads til mange, og stolene har en behagelig højde:

 • Bordmål: 167 cm * 109 cm * 74 cm
 • Stolemål: 52 cm * 56 cm * 85 cm
 • Sædebredde: 56,5 cm
 • Sædedybde: 40 cm
 • Sædehøjde: 44 cm

Stolene har behagelige sæder med en fem centimeter tykke hynder i polyester. Betrækket på puderne er aftageligt og kan vaskes, hvis det bliver nødvendigt.

Materialet er generelt meget modstandsdygtigt og egner sig derfor rigtig godt til at stå ude i det danske vejr. Det anbefales dog fra vidaXL, at bordet tildækkes i dårligt vejr, eller at det står overdækket. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nemt at vedligeholde

Polyrattan er et meget taknemmeligt materiale, der nemt kan vedligeholdes. Det kræver ikke andet end en fugtig klud eller en haveslange, hvis det er blevet tilsmudset i dårligt vejr.

Sættet er stort og har plads til tre stole langt hver side, og to for enden, men har du mest af alt lyst til at have et bord, der bare passer til nærmeste familie, når ikke du har gæster, kan du sagtens gemme stolene for enden væk, når det bare står. 

Bellevue – Loungehjørnesofa til den store familie

Bellevue loungehjørnesofa er et oplagt valg, hvis du har en stor familie, som kræver meget siddeplads, når der er dømt afslapning og hygge på terrassen. Det er det perfekte sted at smide sig ned, når i trænger til at slappe af i det dejlige sommervejr. Desuden er det en enormt flot sofa, som har et stilfuldt og moderne udtryk.

Hjørnesofaen har et flettet polyrattan materiale over næsten hele kroppen, mens benene er lavet af FSC-certificeret hårdtræ. Hele sofaen er malet i sort, hvilket skaber et moderne look, mens hynderne og puderne har en mørkegrå farve. Det er altså en meget moderne loungesofa, som passer godt til jer, hvis går lidt op i lækkert design og indretning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Der er god plads til hele familien i Bellevue loungehjørnesofaen, da den har en længde på 256 cm, en højde på76,3 cm og en bredde på 256 cm. Det er altså en stor sofa, som kommer til at bringe stor glæde, når i vil sidde sammen hele familien.

 • Mål: L256 x H76,3 x B256 cm
 • Materiale: Polyrattan og hårdtræ
 • Farver: Sort 

Outfit Johannes sofa til tre personer i sort med grå hynder – stilfuld og enkel sofa

Outfit Johannes sofa

Outfit Johannes sofa er en lækker og stilfuld sofa. Trods et design, der næsten vidner om en almindelig sofa, er den beregnet som havemøbel, og den kan derfor stå imod vind og vejr, der ellers kan hærge havemøbler.

Specifikationer:

Sofaen er beregnet til tre personer. Den har flere specifikationer, der gør den egnet til at bruge på terrassen:

 • Størrelse: 181 cm * 77,5 cm * 70 cm
 • Siddehøjde: 44 cm
 • Siddedybde: 57 cm
 • Ben: Håndmalet aluminium med teak-look
 • Stel: Aluminium

At den er produceret i aluminium, gør den yderst modstandsdygtig, og med teaklooket får du en sofa, der trods udseendet er meget vedligeholdelsesfri. Selve sofaen er i 2-i-1-rattan, der er vedligeholdelsesfrit flet. 

Sofaen er meget slank og stilet, og den kan derfor sagtens spices op med lidt puder. Det anbefales at tage de grå hynder ind, når det er dårligt vejr, så man sikrer sig, at man ikke har en fugtig sofa, næste gang, den tages i brug. Sofaen er samtidig meget let, så får du lyst til at flytte den fra terrassen til altanen eller drivhuset, er det intet problem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL tredelt haveloungesæt med hynder – til en lækker eftermiddag på terrassen

vidaXL haveloungesæt 3 dele med hynder polyrattan grå

Kunne du tænke dig et havesæt, hvor du kan nyde en lækker stund uden at tænke på vedligehold? Så passer vidaXL loungesæt perfekt. Sættet indeholder en todelt sofa samt et havebord i pulverlakeret stål. Dermed er sættet meget robust og kan sagtens tåle at stå ude i alt slags vejr.

Sættet er perfekt til når du har gæster. Om man har lyst til at nyde en kop kaffe, eller om man rykker aftensmaden ud til bordet, er op til en selv, men uanset hvad har bordet en god størrelse:

 • Bordmål: 130 cm * 70 cm * 66 cm
 • Hjørnesofa, mål: 163 cm * 64 cm * 73 cm
 • Trepersoners sofa, mål: 175 cm * 64 cm * 73 cm

Om sættet:

Sættet er produceret i flettet polyratan, der ud over at være modstandsdygtigt også har et flot udtryk og er enormt enkelt at rengøre. En fugtig klud over de største overflader, så er man kørende. Til en lidt grundigere rengøring kan sættet også tåle at blive spulet med haveslangen.

Sættet er i gråt, og der medfølger et bord og to sofaer. Med til sofaerne hører desuden syv ryghynder og to sædehynder i cremefarvet polyester. Trods sættets flotte modstandsdygtighed anbefales det stadig at dække det til eller have det stående under et halvtag i regn og sne, hvis

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Henderson – Hjørnesofa i en flot naturfarve

Hvis du gerne vil have et polyrattan møbel med et mere naturligt look, så er Henderson hjørnesofa en rigtig god løsning. I modsætning til mange andre møbler af polyrattan materiale, så har den nemlig en flot naturfarve, som er med til at skabe et meget naturligt udseende. Ud over hjørnesofaen, kan du også tilkøbe andre havemøbler af samme design, som er en del af Henderson-sættet. Det ville passe perfekt til en indretning med mange planter, som er med til at fremhæve det naturlige og rustikke i Henderson designet.

Hjørnesofaen har et stel af aluminium, hvilket er en stor fordel, da det ikke ruster. Oven på stellet er den naturfarvede polyrattan monteret, som er flettet i halvrunde strimler. De halvrunde strimler er flettet ind mellem hinanden, hvilket er med til at skabe et mere rustikt udtryk.

Se pris på Henderson-sættet hos ILVA

Sofaen har en længde på 223 cm, en højde på 75 cm og en bredde på 223 cm. Den kan sagtens kombineres med et par lænestole eller et bord af samme stil. Der følger naturligvis også hynder til både sæde og ryg, hvor der er plads til at 5 personer kan side godt og komfortabelt.

 • Mål: L223 x B223 x H75 cm.
 • Materialer: Polyrattan og aluminium
 • Farver: Natur

Se pris på Henderson-sættet hos ILVA

Bellevue – Havemøbelsæt i moderne stil

Bellevue havemøbelsættet har et flot og moderne design, som består af både en 2-persons sofa og to lænestole. Det betyder altså, at der er god plads til, at hele familien kan side samlet. Du kan også sagtens købe et bord til, så der er mulighed for at nyde nogle lækre snacks og forfriskninger i det dejlige sommervejr.

Havemøblerne i Bellevue-serien består af en flad sortbørstet polyrattan, som af den grund får en grålig overflade. Stellet, hvorpå polyrattan materialet er monteret, er lavet af FSC-certificeret træ, som er malet i farven sort.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bellevue-serien har et design, som både finder inspiration fra den moderne verden såvel som en mere retro stilart. Den retro inspiration kan blandt andet findes i de skråtstillede ben og rundingen i både ryglæn og armlæn. Der følger også hynder med til alle møbler i serien, hvilket fuldender looket og skaber en blød og komfortabel siddeplads.

 • Mål – sofa: L164 x D78 x H77 cm.
 • Mål – lænestol: L78 x D74 x H77 cm.
 • Materialer: Polyrattan og træ
 • Farver: Sort og grå

Goa – Luksuriøst havebord og stole

Hvis du gerne vil have et stilfuld havebordssæt med et luksuriøst præg, så er denne model fra Goa en rigtig god løsning. Stolene har en høj ryg og armlæn, som både er med til at skabe et stilfuldt udtryk såvel som en meget komfortabel siddeplads. Du kan derfor let sidde i stolene ved spisebordet en hel aften uden problemer.

Der følger 6 stole med til det store spisebord, så der er god plads til et større selskab. Stolene er lavet af sort polyrattan flet, som er monteret på et stel af metal. Bordet har en bordplade lavet af polywood lameller, som er har et stel af sortlakeret aluminium. Det er altså et sæt, som ikke kræver nogen vedligeholdelse, og derfor let kan stå og passe sig selv ude i haven eller på terrassen.

Det er et flot sæt, som passer godt ind i en moderne indretning, hvor der ønskes god siddeplads med fokus på komfort og lav vedligeholdelse.

 • Mål – bord: L205 x B90 cm.
 • Materialer: Polyrattan, polywood og metal
 • Farver: Sort

Enø – Havemøbler i en flot lysegrå farve

Hvis du ønsker et elegant og klassisk havemøbelsæt til din terrasse, så er Enø sættet en perfekt løsning. Sættet består af et spisebord og fire stole med både armlæn og ryglæn. De har et elegant design med unikke og fine detaljer, hvortil det ville være oplagt at tilføje lammeskind eller nogle komfortable hynder og puder.

Bordet har en oval form, hvilke skaber god mulighed for at tilføje ekstra stole, hvis selskabet bliver større end blot 4 personer. Det har et areal på 165 x 90 cm, hvilket er en ganske fornuftig størrelse til 4 personer eller flere.

Enø-sættet består af lysegrå polyrattan-flet, som er monteret på et stel lavet af metal. Selve bordoverfladen er lavet af nonwood lameller, så du ikke skal have blandt andet tallerkner og glas stående på det flettede materiale af polyrattan. Desuden findes der er underhylde, hvor du kan opbevare diverse småting, som du kan have brug for ude på terrassen.

 • Mål – bord: 165 x 90 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og metal
 • Farver: Lysegrå

Sofia XL – Stort sæt havemøbler i naturfarver

Dette XL havemøbelsæt fra Sofia har en rigtig god størrelse og passer derfor til en større familie, som har brug for meget plads omkring bordet. Sætte kommer i et flot og lyst design med naturfarver, der passer rigtig godt ude i en have med mange grønne planter. Stellet har en hvid farve, hvilket bygger videre på det naturlige look omkring sættet.

Stellet til havebordet er lavet af hvidlakeret aluminium og selve bordpladen består af nonwood lameller med en naturlig træfarve, som får det til at ligne ægte træ. I modsætning til ægte træ, kræver nonwood dog ingen vedligeholdelse, hvilket betyder, at du ikke skal bruge tid på at pleje bordet.

Stolene til sættet kræver heller ingen vedligeholdelse, da de består af et stel af metal med en montering af naturfarvet polyrattan. Du får også hynder med til stolene, som har en flot beige farve, der går godt sammen med de naturlige farver på både bord og stole.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Til bordet følger der en tillægsplade med, som kan skabe endnu mere plads ved bordet. Bordet har normalvis en længde på 220 cm, men udvides til 280 cm, når den ekstra bordplade kommer på. Dette giver plads til ca. 12 personer omkring bordet.

 • Mål – bord: 220/280 x 95 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Hvidt og naturfarvet

Nice – Smarte modulbaserede havemøbler

Med en modulbaseret løsning, kan du altid tilpasse dine havemøbler efter dine egne behov. Her er Nice-serien den perfekte løsning, fordi du får et modulbaseret havesæt i et enormt flot design i varme naturfarver. Det naturlige look passer perfekt ude i en have eller på en terrasse, hvor der er mange grønne planter og smukke blomster.

Til sættet følger der to hjørnemoduler og en puf med, såvel som muligheden for et bord. Du kan hæfte de forskellige moduler sammen alt efter, hvad du synes bedst om. De behøver naturligvis heller ikke stå på samme måde hele tiden, men du kan skifte lidt rundt i opstillingen, hvis du har brug for et frisk pust. Modulerne er lette at bære rundt på, fordi stellet er lavet af aluminium, som ikke vejer ret meget. Hvert enkelt modul vejer omtrent 14 kilo, og de kan derfor let flyttes rundt med.  

Der følger nogle flotte hynder i off white polyester med til sættet, som er med til at fuldende de smukke havemøbler. Hynderne bør lægges inden for eller i en hyndeboks, når de ikke bruges, så de ikke tager skade af dårligt vind og vejr.

 • Mål: Se målene på modulerne hos forhandleren.
 • Materialer: Polyrattan og aluminium
 • Farver: Natur og off white

Se pris på Nice-sættet hos ILVA

Læs også: Trådløse hovedtelefoner test – her er de bedste i 2019

Læs også Sådan vedligeholder du dine havemøbler udgivet af jyllands-posten.dk.

Denne side er anmeldt af: Filippa M. Madsen 10/10

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her