Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste Stegetermometer – Her er de 8 bedste ifølge eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Bedste Stegetermometer – Her er de 8 bedste ifølge eksperter

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Går du op i madlavning, og bruger du lang tid på at tilberede aftenmåltider? I så fald kan et stegetermometer være en god investering. I dag er der mange forskellige varianter af stegetermometre på markedet med forskellige funktioner og egenskaber, som kan gøre det uoverskueligt og svært at vælge den rigtige.

Derfor gennemgår vi i vores oversigt nogle af de bedste stegetermometre på markedet, så du får bedre forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

Vores favorit stegetermometer

Blandt de bedste smarte stegetermometre

Onyx Cookware trådløs

Gå til bedste pris Læs mere
Meater+ trådløst termometer
Lager
Godt samlet valg

Meater+ trådløst termometer

Gå til bedste pris
700 Kr. hos Homeshop.dk
Læs mere
Lager
Godt alsidigt stegetermometer

Onyx Cookware bluetooth

Gå til bedste pris Læs mere
Mingle Sunartis Digital
Lager
Bedste budgetvalg

Mingle Sunartis Digital

Gå til bedste pris
119 Kr. hos KitchenOne.dk
Læs mere
Lager
Weber iGrill 2
Lager
Bedst værdi for pengene

Weber iGrill 2

Gå til bedste pris
795 Kr. hos XL-BYG
Læs mere
Lager
Grill’n’GO
Lager

Grill’n’GO

Gå til bedste pris
449 Kr. hos Autofix
Læs mere
Lager
Rösle Gourmet
Lager

Rösle Gourmet

Gå til bedste pris
295 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Eva Solo Cook N Time
Lager

Eva Solo Cook N Time

Gå til bedste pris
449 Kr. hos Salling
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

I vores seneste opdatering har vi tilføjet to produkter til vores artikel: ONYX COOKWARE Wireless og ONYX COOKWARE Bluetooth.

Tidligere ændringer:

18. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal man overveje, når man køber et stegetermometer?

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Blandt de bedste smarte stegetermometre test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx Cookware trådløs - Brugervenligt stegetermometer

 • ONYX har 4,6/5 stjerner på Trustpilot

Er du typen, der elsker at holde fester eller lave flere ting på én gang, men samtidig ønsker, at din mad bliver tilberedt til perfektion? Jamen så er ONYX COOKWARE trådløse stegetermometer helt sikkert noget for dig, da det giver dig mulighed for at overvåge din madlavning på op til 60 meters afstand. Det betyder, at du kan vende burgere i baghaven, underholde gæster eller endda tage et øjeblik for dig selv – alt imens du stadigvæk kan holde øje med din mad og dens temperatur.

Onyx Cookware trådløs
Blandt de bedste smarte stegetermometre

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx Cookware trådløs:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • God rækkevidde
 • Tilpasselige indstillinger
 • Oplyst display

Anmeldelse: Produktanalyse af Onyx Cookware trådløs

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturområde: 0-100 grader
 • Batterilevetid: 200 timer
 • Displaystørrelse: ?
 • Vægt: 184 gram
 • Materiale: ?
 • Dimensioner: 143 x 77 x 25 mm
 • Temperatur (Maks.): 100 °C

Tilpassede madlavningsindstillinger

Foretrækker du at dit kød bliver tilberedt på en bestemt? Uanset om du foretrækker det rødt, medium eller gennemstegt, så giver ONYX’ stegetermometer dig mulighed for at tage fuld kontrol over tilberedningen. Dine måltider bliver nøjagtigt, som du bedst kan lide dem – hver gang. Plus, med forudprogrammerede anbefalinger baseret på officielle retningslinjer bliver selv de mest komplekse retter super enkle.

Stegetermometeret mangler heller ikke noget, når det kommer til brugervenlighed. Du behøver ikke have nogle tekniske færdigheder eller bøvle med besværlige apps. Stegetermometeret har nemlig et intuitivt design, der gør det let tilgængeligt for alle.

Problemfri brugervenlighed og pålidelig holdbarhed

Stegetermometeret har mere at byde på end bare præcision. Du får nemlig et oplyst display med en kraftig baggrundsbelysning, hvilket er en ægte gamechanger, når mørket begynder at falde på. Derudover behøver du heller ikke at tænke på, at skulle udskifte batterier hele tiden. Stegetermometeret har nemlig en forlænget batteritid på hele 200 timer for hovedenheden og 24 timer for sonderne, mens den hurtige opladning får dig op og køre igen på kun 30 minutter.

ONYX’ trådløse stegetermometer inkluderer også advarsler, som både kan ses og høres, hvis den f.eks. er ved at løbe tør for størm, eller hvis du bevæger dig ud fra rækkevidde. Dermed er du sikret, at du altid er i kontrol over din madlavning.

Bemærk: Vi anbefaler at du udnytter stegetermoterets udvidede rækkevidde, når du laver mad udendørs (f.eks. til en havefest).

Hvad siger brugere om Onyx Cookware trådløst stegetermometer

ONYX COOKWARE har fået stor anerkendelse fra flere brugere for sin vedvarende kvalitet, hvor nogle skriver, at deres stegetermometer stadig ser nyt ud efter to års daglig brug. Kunder er imponerede over holdbarheden, den nemme rengøring, samt hurtige og jævne opvarmning. Brugere værdsætter også det ergonomiske design og køkkengrejets kompatibilitet med forskellige varmekilder, og finder stegetermometeret som en værdifuld tilføjelse til deres køkkener. Alt i alt skiller ONYX COOKWARE sig ud med sin blanding af funktionalitet, kvalitet og kundetilfredshed.

Mere om Onyx Cookware trådløs

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturområde: 0-100 grader
 • Batterilevetid: 200 timer
 • Displaystørrelse: ?
 • Vægt: 184 gram
 • Materiale: ?
 • Dimensioner: 143 x 77 x 25 mm
 • Temperatur (Maks.): 100 °C

ForbrugerTest's vurdering

Efter vores opfattelse er ONYX COOKWARE Trådløse stegetermometer en rigtig god kombination af både bekvemmelighed og funktionalitet. Stegetermometerets trådløse design forbedrer din fleksibilitet i køkkenet ved at fjerne frustrationerne ved trælse kabler og resulterer i en langt mere brugervenlig madlavning. Vi er især glade for den forlængede batteritid, der sikrer dig en ensartet ydeevne – selv under lange sessioner. Holdbarheden er en væsentlig fordel, der reducerer behovet for at skulle genoplade termometeret hele tiden og i stedet give dig mulighed for at holde fokus på din mad.

Mens nogle synes manglen på en app måske kan være en ulempe, mener vi, at termometerets brugervenlige display mere end kompenserer. Stegetermometerets enkelhed og nemme brug sikrer, at selv dig, der måske ikke er teknisk kyndig, uden problemer kan opnå præcise resultater i din madlavning. Samlet set mener vi, at ONYX COOKWARE Trådløse stegetermometer er en god investering for alle, som ønsker at tage sin madlavning op på et helt nyt niveau.

Fordele og ulemper ved Onyx Cookware trådløs

Fordele

 • Trådløst design
 • Forlænget batterilevetid
 • Fleksible monteringsmuligheder
 • Kompakt og bærbar design

Ulemper

 • Mangler bekvemmeligheden ved overvågning via app
Godt samlet valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Meater+ trådløst termometer - med tilhørende app

 • TechHive Editor's Choice Award med 4,5/5 bedømmelse
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Meater+ er et trådløst stegetermometer, der ifølge Elgiganten anbefales af AltOmData (AOD), hvilket vidner om høj kvalitet.
Produktet er dog ikke kun anbefalet af eksperterne hos AOD. Forbrugerne hos Elgiganten giver også Meater+ 4,9/5 stjerner .

Modellen er derfor oplagt til dig, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design.

Meater+ trådløst termometer
Godt samlet valg

Dagens bedste priser og tilbud på Meater+ trådløst termometer:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Funktion med dobbelt sensor
 • Inkluderet app til Android/Iphone
 • Vejledninger med kogetid og aktuel status

Meater+ stegetermometer vs. markedet

Meater+ adskiller sig fra andre stegetermometre på markedet med sit design, der ikke bare omhandler selve produktet, men også den brugervenlige app. Sammenligner man produktets funktioner med det elegante design og den høje kvalitet, vurderer vi, at du får høj værdi for pengene.

Mere om Meater+ trådløst termometer

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur (Maks.): Op til 100 °C
 • Dimensioner: 30mm x 7mm x 6mm
 • Vægt: 200 g

Stegetermometeret har dobbelte sensorer, som giver præcise målinger. Du vælger blot din foretrukne kernetemperatur i app’en, som kan downloades til din smartphone, og så fortæller den dig, hvornår dit kød er færdigt.

En af de smarteste ting ved modellen er den lange bluetooth radius, der gør, at du ikke behøver at være i nærheden af grillen for at holde styr på madlavningen. Termometeret og app’en kan holde forbindelsen op til 50 m.

Redaktionens vurdering

Vi kan godt lide Meater+ af flere årsager. Den medfølgende app giver dig først og fremmest mulighed for at indstille præcis den temperatur, som du ønsker, og giver dig dermed besked, når dit kød er klar, så kan få et perfekt tilberedt måltid – hver gang. Samtidig har det trådløse termometer også et elegant design, som tilføjer lidt ekstra til dit køkken, mens du får en pålidelig ydeevne med nøjagtige målinger.

Vi ville dog ønske, at termometeret kunne bruges uden appen. Men alt i alt anbefaler vi Meater+ som et godt valg til dig, med dens kombination af funktionalitet, stil og selvfølgelig kvalitet.

Fordele og ulemper ved Meater+ trådløst termometer

Fordele

 • Smart oplader i træ
 • Trådløs forbindelse på op til 50 m
 • Wifi eller bluetooth-forbindelse
 • Let at bruge

Ulemper

 • Kan ikke bruges uden app'en
Godt alsidigt stegetermometer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Onyx Cookware bluetooth - Stegetermometer med god batterilevetid

Hvis du godt kan lide at lave mad, og ofte kaster dig ud i nye retter, så er ONYX COOKWARE Bluetooth Stegetermometer uden tvivl noget for dig. Med keramiske håndtag, der er designet til at modstå temperaturer op til hele 500 grader, kan du trygt overvåge din mad uden bekymring for at beskadige dit udstyr – samtidig med at du sikrer høj præcision i hver ret, du tilbereder.

Onyx Cookware bluetooth
Godt alsidigt stegetermometer

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx Cookware bluetooth:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hurtig opsætning
 • Modstandsdygtig over for høj temperatur
 • Vandafvisende

Anmeldelse: Produktanalyse af Onyx Cookware bluetooth

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturområde: 0-100 garder
 • Batteritid: 72 timer
 • Skærmstørrelse: ?
 • Vægt: 98 gram
 • Materiale: ?
 • Dimensioner: 140 x 40 x 28 mm
 • Temperatur (Maks.): 100 °C

Frihed og alsidig madlavning
Forestil dig at kunne bevæge dig frit rundt i dit køkken, uden bøvl med kabler, takket være at stegetermometeret er 100% trådløst. Og det gælder ikke kun, når du bruger din ovn eller grill – alsidigheden er lige så effektiv i mikrobølgeovne og frysere. Du kan nemt sætte stegetermometeret op på mindre end 60 sekunder, hvilket gør din madlavningsproces simpel og langt mere effektiv.

Holdbarhed og smart teknologi
Stegetermometeret har et praktisk design og en langvarig holdbarhed. Det er altså ikke kun let at håndtere og opbevare, men du får også en batteritid på op til 72 timer, hvilket sikrer dig, at du kan lave mad uden afbrydelse. ONYX’ termometer er derudover også robust, og har en IP65-vurdering for vandafvisning. Vi må heller ikke glemme den integrerede og brugervenlige app, som medfølger. App’en forenkler nemlig ikke kun din madlavning, men holder dig samtidig informeret med vigtige advarsler vedrørende et lavt batteri og problemer med forbindelsen.

Bemærk: Vi anbefaler at udnytte ONYX COOKWARE’s Bluetooth funktion med flere prober til at lave mad med flere retter: Ved at indstille forskellige temperaturalarmer for hver probe i appen kan du nemt håndtere tilberedningen af forskellige slags kød på samme tid og sikre, at hver ret når sin ideelle temperatur uden besvær.

Mere om Onyx Cookware bluetooth

SPECIFIKATIONER

 • Temperaturområde: 0-100 garder
 • Batteritid: 72 timer
 • Skærmstørrelse: ?
 • Vægt: 98 gram
 • Materiale: ?
 • Dimensioner: 140 x 40 x 28 mm
 • Temperatur (Maks.): 100 °C

ForbrugerTest's vurdering

Vi synes, at ONYX COOKWARE Bluetooth Stegetermometer fremstår som et oplagt valg til dig med et moderne køkken. Vi værdsætter især bekvemmeligheden ved at termometeret er trådløst, da det forbedrer din mobilitet, samt brugervenligheden i køkkenet. Friheden komplementeres yderligere af den brugervenlige app, der ikke kun gør hele madlavningen nemmere, men også meget smartere. Derudover kan vi godt lide, at man kan tilføje ekstra prober, hvilket giver dig mulighed for at overvåge flere retter på én og samme tid.

Stegetermometerets robuste konstruktion, med sin IP65 vandafvisende vurdering, forsikrer dig, at du får et holdbart og pålideligt produkt – selv under flere forskellige forhold. Selvom nogle måske påpeger, at stegetermometeret har en begrænset rækkevidde i større hjem, så synes vi det mere eller mindre kompenseres af bekvemmeligheden og effektiviteten, som termometeret tilbyder. Alt i alt er vi mere end tilfredse med ONYX COOKWARE Bluetooth Stegetermometer – du får præcise målinger, høj batteritid og fleksibilitet som aldrig før. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

Fordele og ulemper ved Onyx Cookware bluetooth

Fordele

 • Eliminerer behovet for fysiske forbindelser
 • Integreret med en brugervenlig app
 • Mulighed for at tilføje ekstra prober
 • Robust konstruktion

Ulemper

 • Begrænset rækkevidde, især i større hjem
Bedste budgetvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Mingle Sunartis Digital - alsidigt stegetermometer

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Mingle Sunartis’ stegetermometer er et ganske godt produkt, når man tænker på, hvor billig den er. Du får et populært digitalt stegetermometer, der får fine forbrugeranmeldelser. Modellen har blandt andet modtaget 5/5 stjerner på Kitchenone.dk.

Mingle Sunartis Digital
Bedste budgetvalg

Dagens bedste priser og tilbud på Mingle Sunartis Digital:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Bredt måleområde
 • Præcis måling på få sekunder
 • Universaltermometer

Mingle Sunartis stegetermometer vs. markedet

Stegetermometeret adskiller sig fra markedet ved at være blandt de mest populære produkter, hvis man spørger forbrugerne. Samtidig er det også et af de billigste på markedet. Herudover adskiller det sig ved at være designet til alsidigt brug, så det eksempelvis kan benyttes til vin, kød, fritureolie m.m.

Det elektroniske stegetermometer er ideelt til dig, der gerne vil have præcise målinger, men som ikke har brug for Bluetooth, Wi-fi og tilhørende app.

Mere om Mingle Sunartis Digital

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur (Maks.): 200 °C
 • Dimensioner: 17 x 20 mm

Produktet er et universaltermometer, som kan bruges til alle former for temperaturmålinger i køkkenet. Vil du tjekke, at dit kød bliver opbevaret ved lave nok temperaturer? Eller hvad med temperaturen på fritureolien? Det kan også bruges til at måle temperaturen på din sirup eller smeltede chokolade. Dog tåler det ikke at være i grillen over længere tid. Det er derved til dig, der hurtigt vil have en måling.

Kort sagt får du, hvad du betaler for – et simpelt, men nyttigt stegetermometer.

Fordele og ulemper ved Mingle Sunartis Digital

Fordele

 • Brugervenligt design
 • Meget nøjagtig (med 0,1°C følsomhed)
 • Kan bruges til forskellige retter
 • Let at bruge

Ulemper

 • Færre funktioner i forhold til andre modeller
Bedst værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Weber iGrill 2 - topscorende trådløst stegetermometer

 • 4,6/5 stjerner på Amazon
 • Topscorer hos PriceRunner med en bedømmelse på 4/5

Hvis du har interesse for tilberedning af kød og samtidig går op i at stege det til perfektion hver gang, kan stegetermometeret fra Weber være et godt bud på en løsning til dig.

Det er et stegetermometer i den lidt dyrere prisklasse, men det lever til gengæld også op til sit navn.

Weber har ry for at lave kvalitetsudstyr og er et af de mest kendte grill-mærker, hvilket er din garanti for, at du får et godt produkt.

Weber iGrill 2
Bedst værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Weber iGrill 2:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Egnet til grill, kan bruges i ovn
 • Rækkevidde på op til 45 m
 • Kan holde til op til 300 °C

Mere om Weber iGrill 2

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur (Maks.): 300 °C
 • Dimensioner: 56 x 81 x 56 mm

Stegetermometrets rækkevidde på 45m gør det brugbart for dem, hvis grill ikke står lige uden for døren. Modellen er først og fremmest til grill og er for nogen et must-have, hvis man går op i at grille sit kød ordentligt.

Stegetermometeret har dog også andre funktioner, der gør det til et godt køb.

Man har mulighed for både at vælge hvilken kødtype, man arbejder med og derudover også den temperatur, man ønsker, kødet skal have.

Man kan følge med i temperaturen og se, hvordan den lige så stille stiger på skærmen undervejs. Dertil er der en timer-funktion, som
også er brugbar i køkkenet.

Modellen adskiller sig fra konkurrenterne via to særskilte følere, der gør det muligt at kunne måle temperaturen på to stykker kød på samme tid. Stegetermometeret er produceret i solidt plastik, hvilket er mere praktisk end kønt og kan holde til mange grillaftener.

Er du typen, der går op i at grille året rundt, får du høj værdi for pengene.

Fordele og ulemper ved Weber iGrill 2

Fordele

 • To farvede sondeindikatorer
 • Pålidelig Bluetooth-rækkevidde og hurtig parring
 • Let at læse displayet
 • Let at vedligeholde

Ulemper

 • Højere prisklasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Weber iGrill 2

Grill’n’GO - grill termometer med Bluetooth

Er du på jagt efter et lille og smart stegetermometer, der kan det, den skal kunne, er Grill’n’GO et godt bud.

Modellen er trådløs og kan styres via smartphone, så madlavningen bliver så nem som muligt.

Udseendemæssigt topper Grill’n’Go ikke listen, men det er ikke et problem, da man med et trådløst stegetermometer kan gemme det væk, mens man stadig kan holde styr på kødet.

Man får, hvad man ser – et smart, billigt og samtidig effektivt trådløst stegetermometer til grill.

Dagens bedste priser og tilbud på Grill’n’GO:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Grill’n’GO

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 130 x 160 x 40 mm
 • Temperatur (Maks.): 300 °C

En af grundene til, at Grill’n’GO modtager gode anmeldelser er, at det betragtes som værende både smart og innovativ. Du får et konventionelt stegetermometer, som nemt styres via din smartphone og dens Bluetooth-funktion.

Dermed behøver du ikke gå ud til grillen, men kan blot sidde ved spisebordet gæsterne og samtidig holde øje med temperaturen.

Termometret fungerer både sammen med smartphonen, men også selvstændigt. Knyttes stegetermometeret til din telefon, får man mulighed for selv at indstille termometeret til den ønskede temperatur.

Man kan derudover nemt følge med på telefonen og konstant se emnets øjeblikstemperatur.

Appen til Grill’n’Go opdateres ofte, hvormed man løbende får fere samt bedre muligheder for at tilberede kød. På den måde får man et stegetermometer, som ikke forældes. Det følger automatisk med udviklingen og kan dermed holde i mange år.

Har man ikke mod på at kaste sig ud i teknologien med sin smartphone, kan stegetermometeret også bruges ved blot at styre det fra knapperne og displayet.

Med stegetermometeret er det muligt at måle temperaturer helt op til 380 grader, selvom det ikke anbefales at tilberede kødet ved så høje temperaturer.

Fordele og ulemper ved Grill’n’GO

Fordele

 • Kan styres via en app (gælder både iOS samt Android)
 • Appen opdateres løbende
 • Forbindes til smartphonen med Bluetooth
 • Har en indbygget temperaturalarm
 • Man modtager en detaljeret oversigt over stegeprocessen

Ulemper

 • Kræver mindst 4.3-software og Bluetooth 4.0

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Grill’n’GO

Rösle Gourmet - stegetermometer til gourmet

Rösle er kendt for at fremstille produkter i høj kvalitet samtidig med, at det har et flot design. Deres model er et digitalt stegetermometer med lang levetid, der ikke skal udskiftes lige med det samme.

Dagens bedste priser og tilbud på Rösle Gourmet:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Rösle Gourmet

SPECIFIKATIONER

 • Temperatur (Maks.): 200°C

Stegetermometret kan måle temperaturer fra -40 til +200 °C og er primært produceret af stål, hvilket giver det et moderne udtryk, som passer ind i de fleste køkkener.

Modellen kan både anvendes i forbindelse med tilberedning gennem stegning eller friturestegning og som bagetermometer til chokolade, karamel og lignende. Det kan derfor betegnes som et multifunktionelt stegetermometer.

Målepinden er 12 cm, hvor stegetermometerets fulde længde måler 22 cm.

Fordele og ulemper ved Rösle Gourmet

Fordele

 • Måler temperaturen i forskellige madvarer
 • Digitalt stegetermometer
 • Rettet mod gourmet-tilberedning
 • Kan måle fra -40 til +200 °C

Ulemper

 • Færre funktioner og grundlæggende design

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Rösle Gourmet

Eva Solo Cook N Time - stegetermometer med timer

Cook N Time er et godt bud på et stegetermometer til ovn og mikroovn.

Det har den oplagte kombination af både design og præcision i temperaturmålingerne og ligger højt i tests udført af eksperter.

Designet er minimalistisk og elegant, så det ikke gør noget at have stående fremme.

Dagens bedste priser og tilbud på Eva Solo Cook N Time:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Eva Solo Cook N Time

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 85 x 66 mm

Udover at det er et digitalt stegetermometer, som måler præcist hver gang, fungerer det også som timer samt digitalt ur, hvormed man kan tage tid på f.eks. kartofler. På Cook N Time har dertil et overskueligt display, der hele tiden opdaterer dig på dit kød.

Stegetermometret alarmerer derudover, når kødets rette temperatur er nået, så det ikke overtilberedes.

Der er også mulighed for at indstille en timer eller et ur ved at dreje på drejeskiven.

Alt i alt kan anmelderne konstatere, at Cook N Time fra Eva Solo positivt overrasker dem.

Med det flotte design og den gode funktionalitet er stegetermometret et af de bedste til mikroovn og ovn.

Fordele og ulemper ved Eva Solo Cook N Time

Fordele

 • Oplagt til ovn samt mikroovn
 • Flot design og præcision i temperaturmålingerne
 • Smart display, som viser øjebliks- og sluttemperatur
 • Alarm når den ønskede temperatur nås

Ulemper

 • Displayets synlighed kunne være bedre

Hvad skal du overveje, før du køber stegetermometer

 • Nøjagtighed og temperaturområde
  Når det drejer sig om madlavning, kan selv en lille temperaturforskel gøre en stor forskel i resultatet, så det er vigtigt at vælge et termometer, der er så nøjagtigt som muligt. Kig efter et termometer, der er kalibreret med en nøjagtighed på +/- 0,5-1 grader celsius, da det sikrer, at din mad altid har den ideelle temperatur. Temperaturområdet er også vigtigt. Du skal have et termometer, der kan måle et bredt temperaturområde fra de helt lave minusgrader til +300 grader. På den måde kan du bruge det til alle opskrifter, lige fra stegt kylling til pommes frites.
 • Sondelængde og følsomhed
  Da de fleste madlavningsprojekter, der kræver et termometer, er intensive varmemæssigt, skal du ikke altid for tæt på, når du måler temperaturen. Termometre skal være følsomme nok til at måle temperaturen præcist, men ikke så følsomme, at små udsving konstant udløser dem. Med det i tankerne bør du overveje længden af den termometersonde, du arbejder med. Sonden skal være lang nok til at nå ind til midten af emnet. En typisk sonde er ca. 7,5-13 cm lang, med ekstra længde givet af håndtaget. Det virker måske ikke som meget, men det er nok til de fleste ting, fra boblende marmelade til en bøf.
 • Funktioner
  Stegetermometre er designet til at hjælpe dig med at tilberede mad til den perfekte temperatur. Når du vælger et stegetermometer, er der flere funktioner, du skal overveje. Først skal du kigge på displayet. Nogle modeller har store, letlæselige displays, der viser den aktuelle temperatur og måltemperaturen, mens andre har mere enkle displays, der kun viser den aktuelle temperatur.
 • Pris
  Prisen varierer fra 100-1.000 kr. og opefter. Dyrere modeller har typisk flere funktioner, såsom programmerbare temperaturalarmer, et bredere temperaturområde og højere nøjagtighed. Selv om billigere modeller ikke har ligeså mange funktioner, kan de stadig være nøjagtige og give de informationer, du har brug for.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser
  Bruger- og ekspertanmeldelser kan være værdifulde, når du skal vælge et stegetermometer. Brugeranmeldelser kan give dig en god fornemmelse af produktets kvalitet, og hvor let det er at bruge, mens ekspertanmeldelser kan give mere detaljerede oplysninger om termometerets nøjagtighed. Vi anbefaler altid at læse begge slags anmeldelser, så kan træffe en informeret købsbeslutning.

arrow-more

Gode råd når man skal vælge et stegetermometer

Det kan være svært at vælge det stegetermometer, der bedst passer til dig, og det bliver ikke nemmere af, at udvalget er så stort. Men er man interesseret i et stege sit kød perfekt hver gang, er et stegetermometer en god løsning.

Nedenfor er der samlet en række gode råd vedrørende formål, kvalitet og rengøring, som man kan gøre sig inden, man beslutter sig for at købe et stegetermometer.

Er du interesseret i andet køkkenudstyr, kan du med fordel se vores test-guides af Weber grill, Panini grill, Stegepander og meget mere her på siden.

Skal stegetermometeret benyttes til ovn eller grill?

Fordi det langt fra er alle stegetermometre, der er lige velegnet til enten grill eller ovn, er det vigtigt, at du forholder dig til, hvad formålet med stegetermometeret er samt hvad, det skal bruges til.

Det kommer blandt andet til udtryk ved stegetermometeret fra Weber, som er egnet til grill, hvor stegetermometeret fra Eva Solo er bedre til kødet i ovnen.

Man kan muligvis få behov for to forskellige stegetermometre. Et råd er her at huske, at der findes muligheder, som kan bruges både til grill og ovn. Ofte er de dog dyrere.

Gå efter et stegetermometer i kvalitet

Det er ikke en selvfølge, at et godt stegetermometer nødvendigvis koster en formue, men det er dog stadig sådan, som ved så meget andet, at kvalitet og pris ofte hænger sammen.

Man vil sjældent stille sig tilfreds med et billigt stegetermometer, da de ofte både er svære at indstille ordentligt og samtidig unøjagtige i temperaturmålinger.

Vi anbefaler derfor altid at vælge et stegetermometer fra et velkendt mærke, da du dermed er sikret mere nøjagtige temperaturer og god kvalitet.

Værd at vide om Stegetermometre

Et stegetermometer er den eneste måde, hvor du med nøjagtige målinger kan beslutte, om din mad er tilberedt korrekt.

Et stegetermometer bliver ikke kun brugt til kød. Alle madvarer har nemlig et temperatur interval, hvori det bliver dårligt.

Rengøring af et stegetermometer

En af de bedste anbefalinger man kan få, når det gælder stegetermometre, er angående rengøring.

Det kan nemlig ikke siges nok gange, hvor vigtigt det er, at man rengør sit stegetermometer med det samme efter brug, fordi kødsaft og små kødrester ofte sidder fast og rådner, hvis ikke man sørger for at gøre det rent.

Hvis man gør sit stegetermometeret grundigt rent efter brug, kan man også forlænge stegetermometerets levetid og nøjagtighed i temperaturmålinger, da der ikke er madrester på nålen.

Vær opmærksom på ledningen

Hvis ikke man har et trådløst stegetermometer skal man passe på ledningen, som fører temperaturen fra nålen ind i kødet og videre til senderen, som omsætter det til informationer på selve termometeret.

Det er derfor vigtigt, at man passer på med at klemme ledningen både i døren til ovnen og i låget til grillen.

Vigtigheden af den øgede opmærksomhed på ledningen skyldes, at det ellers kan slide på ledningen, hvis den bliver udsat for klem, som med tiden kan gøre, at stegetermometeret bliver ødelagt.

Bruger man stegetermometeret i sin grill, kan det være en fordel at gøre brug af et af ventilationshulerne i låget til at føre ledningen ud, da den dermed ikke tager skade.

Hvis du er interesseret i andre køkkenredskaber, kan du med fordel læse vores test-guides af Kokkeknive, Gryder, Køkkenvægte og meget mere her på siden.

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Kundeanmeldelser

Trustpilot

Trustpilot fungerer som en online anmeldelsesplatform, hvor forbrugere kan skrive anmeldelser og feedback om virksomheder og deres service. Ved at tilbyde et sted hvor man kan læse om reelle kundeoplevelser, kan virksomheder forbinde sig med deres kunder og håndtere bekymringer. Trustpilot er bredt anerkendt for at hjælpe forbrugere med at træffe informerede beslutninger baseret på delte brugeroplevelser og vurderinger.

Du kan se brugeranmeldelser af Onyx Cookware her.

FAQ

Hvilket stegetermometer er bedst?
Hvilket stegetermometer, der er det bedste, afhænger som udgangspunkt af dine egner præferencer, behov samt hvor ofte, du reelt skal bruge produktet. Et bud på et godt stegetermometer er dog Weber iGrill 2, som både har mange gode funktioner og er af høj kvalitet.
Hvor skal et stegetermometer sidde i en and?
Det korte svar er, at det afhænger af andens størrelse. For en lille and skal termometeret sættes ind i den tykkeste del af låret, mens det for en stor and skal sættes ind i brystet.
Hvor skal et stegetermometer sidde i flæskesteg?
Der er mange diskussioner om, hvor stegetermometeret skal sidde i svinekødet. Nogle siger, at det skal gå i den tykkeste del af kødet, mens andre siger, at det skal gå i midten. Sandheden er, at det i virkeligheden afhænger af, hvad du forsøger at opnå med kødet. Hvis du vil sikre, at svinekødet gennemstegt ensartet, er det en god idé at sætte termometeret i den tykkeste del. Hvis du derimod vil have en mere jævn tilberedning på ydersiden af svinekødet, er det bedre at placere termometeret i midten.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme