Test af de 7 bedste panini grill

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 23.04.2021

Når man skal have ny panini grill, så er der mange ting, som man bør være opmærksom på. For medmindre du i forvejen har prøvet kræfter med indkøb af sådan en maskine, så er der med garanti en masse informationer, som du ikke kender til.

forside panini grill
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Der findes rigtig mange forskellige panini grill på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste panini grill, der er på markedet anno 2021, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

forside panini grill

forbruger-test.dk

4.27 30

Fritel GR2275

Forbrugertest, Fritel GR2275

Den første panini grill, som vil blive præsenteret i denne guide, kommer fra Fritel. Den har modelnummeret GR2775, og den befinder sig i den billige ende af prisskalaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Fritel GR2275

Gode ting ved Fritel GR2275

 • Denne grill har en effekt på ca. 2000 watt.
 • Grillen har også et håndtag, der forbliver koldt under brug
 • Efter brug er denne model panini grill utroligt let at rengøre.
 • Begge grillplader er udstyret med en non-stick overflade
 • Pladerne er nemme at tørre af efter brug, og du skal heller ikke bekymre dig om fedt på hverken bordet eller i maskinen
 • Denne panini grill har en overflade på 29×26 cm når den er lukket
 • Denne grill har den smarte 180 grader-funktion, der gør det muligt at anvende den åben

Mere information om Fritel GR2275

Denne panini grill har flere gode genskaber, der gør den egnet til indendørsbrug året rundt. Modellen har i øvrigt 10 års garanti, så du skal ikke bekymre dig om at skulle udskifte den efter kort tids brug.

Ved lukket brug har du mulighed for at lave lækre panini og andre sandwich, og ved åbent brug kan du grille alt fra kød til grøntsager og fisk. Den åbne overflade måler 58×29 cm. Denne grill har derudover en justerbar højde, så du også sagtens kan lave større panini og sandwich end normalt.

GR2275 har en termostat, med hvilken du styrer temperaturen på grillen. To indikatorlys fortæller dig, hvornår grillen har nået den ønskede temperatur.

Denne grill opsamler fedtet, så det er nemmere at fjerne efter brug. Trænger pladerne alligevel til en lidt grundigere rengøring, så kan disse også puttes i opvaskemaskinen.

Sage The Smart Grill Pro

Produktet vurderingForbrugertest, Sage The Smart Grill Pro

Denne grill kommer fra Sage, og den har fået navnet The Smart Grill Pro. Her er tale om en utroligt kvalitetsbevidst grill. Dog er prisen også herefter, og den befinder sig i toppen af prisskalaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Sage the Smart Grill Pro

Gode ting ved Sage The Smart Grill pro

 • Top kvalitet
 • Hurtig opvarmning
 • Nem at rengøre
 • Medfølgende drypbakke

Mere information om Sage the Smart Grill Pro

Sage har udarbejdet mange af deres produkter i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, og denne grill er ét af de produkter. Derfor kan du også være helt sikker på, at det er et top-produkt.

Denne grill kan anvendes til både at lave lækre, perfekt-stegte bøffer eller paninier på.

Det er også muligt at tilberede mange andre typer mad, og dette gøres både hurtigt og effektivt grundet grillens indbyggede varmelegemer.

Disse varmer hurtigt op, og du skal derfor ikke vente evigheder på, at grillen er klar til brug.

Der er flere indstillinger på grillen, og heriblandt er en enkelt panini-indstilling og fem forskellige kød-indstillinger.

Kød-indstillingerne går fra rare til well done, og du har altså mulighed for at tilberede kødet, præcist som det passer dig.

The Smart Grill Pro har også et indbygget stegetermometer, og grillen anvender dette til at fortælle dig, hvornår du skal tage kødet af.

Denne grill har også 180-graders anvendelse, og du kan derfor få en meget større og åben grilloverflade at anvende. De medfølgende og aftagelige grillplader kan byttes rundt, så du selv kan bestemme, hvilken du vil have øverst eller nederst.

Ved anvendelse af den åbne grill-funktion, så har du også mulighed for at vinkle pladerne.

Ved vinkling af pladerne kan fedtet dryppe ned i midten af grillen.

Her vil drypbakken opsamle fedtet, og du får derved nemmere ved at rengøre grillen efter brug. Du undgår også på samme tid, at fedt og andre madrester ryger ud på bordet og laver pletter.

De aftagelige plader tåler vask i opvaskemaskinen, og du får derved også let ved at gøre disse rene.

Breville Paninigrill – scorer højt hos både kunder og anmeldere

 • Breville Paninigrill9/10 stjerner hos currys
 • 4,8/5 stjerner hos PriceRunner
 • 4,7/5 stjerner hos Amazon
 • 4,7/5 stjerner hos argos

Derfor anbefaler vi Breville Paninigrill

Når sulten bider i maven og man bare lige har lyst til lidt ekstra til frokost, så er det Breville Paninigrill, man skal se til! Denne fine lille bordgrill kan håndtere op til 4 brød af gangen, så der er nok til den sultne havearbejder eller hele familien!

Med flotte anmeldelser fra kunderne, og med over 4000 anmeldelser på Amazon, er der ingen tvivl om, at Breville Paninigrill er faldet i god jord! Én af disse rosende anmeldelser, der opsummerer købernes generelle holdning, kommer fra lige netop Amazon og lyder således: ”One of my best kitchen gadgets and my only regret is not buying one sooner.”

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Breville Paninigrill

Denne paninigrill er perfekt til en bred variant af toasts, om så de udelukkende er fyldt med ost, eller om man har været lidt mere kreativ med tomater og diverse grøntsager. Man skal desuden ikke begrænse sig selv til toast, idet maskinen også sagtens varmer fladbrød, ciabatta, wraps eller tortillaer!

Låget er justerbart, så du let kan riste brød af forskellige størrelser, og det bliver helt og aldeles op til dig, hvor tyk og/eller sprød din sandwich skal være! Apparatet er lavet af rustfrit stål, og med en vægt på næsten 2 kilo står den godt fast, mens der laves mad!

Der er to lys på låget, et rødt og et grønt, der indikerer, om maden er færdig eller ej. Men da alt jo er en smagssag, kan man sagtens lade maden blive i paninigrillen længere, end lampen siger.

Breville Paninigrill vs. markedet

Breville Paninigrill har en non-stick overflade – dermed kan det næsten ikke blive nemmere at gøre grillen ren, når du er færdig med at bruge den! Ledningen kan desuden rulles op, og det er umådeligt nemt at gemme grillen væk i skabet, så den ikke fylder på køkkenbordet. Så er den ude af syne, men altid klar til brug!

Specifikationer

 • Længde: 36,6
 • Bredde: 29,5
 • Højde: 13,2 cm
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Strøm: 1000 watt

Russell Hobbs Cook@Home – Populær hos forbrugerne

Derfor anbefaler vi Russell Hobbs Cook@Home

Russell Hobbs Cook@Home er ikke bare en paninigrill – for den kan nemlig bruges til meget mere end blot sandwiches! Med over 700 anmeldelser på Amazon, hvoraf hele 77% er 5 flotte stjerner, har denne grill vist sit værd!

Om den siger kunderne: ”It works so quickly you really don’t have to wait long for a toasted cheese sandwich. It’s easy to clean and very smart looking”, Amazon, “Very pleased with it indeed”, Reevoo, og “Absolutely love it”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Russell Hobbs Cook@Home

Med dit kurvede låg er Russell Hobbs Cook@Home ideel til tykkere sandwiches, så du ikke behøver nøjes med hvid toast. Hvis du har købt særlig lækkert brød i delikatessen, eller måske en hel sandwich, du gerne vil have varmet op, så kan denne grill klare arbejdet! Lågets bøjning sørger for, at du kan få lige meget varme ovenfra og nedenunder.

Apparatet er lavet af rustfrit stål og har en non-stick belægning, så den er nem at gøre rent. Låget kan åbnet til 180 grader – på den måde kan man for eksempel stege bacon eller pølser på den ene side, og lave tomater eller brød på den anden.

Det er ikke muligt at styre temperaturen på grillen, så man skal være opmærksom, når man laver mad på den. Men på den måde får man også det bedste og sprødeste resultat, og så længe, man er vågen, skal maden nok blive helt perfekt!

Grillen vejer næsten 3 kilo (2,94 kg) og står godt fast, men kan sagtens gemmes af vejen, så den ikke fylder på køkkenbordet.

Russell Hobbs Cook@Home vs. markedet

Kunderne roser denne grill til skyerne, men hvorfor? Jo, Russell Hobbs Cook@Home er ikke bare beregnet til sandwiches, men også til bacon, andet kød, og grøntsager. Det er en paninigrill og en bordgrill, der let kan pakkes sammen og gemmes væk i køkkenskabet, til næste gang den skal i brug!

Specifikationer

 • Længde: 13,5 cm
 • Bredde: 31 cm
 • Højde: 31,5
 • Materiale: Rustfrit stål

Bestron ASW113S – Gode anmeldelser i Danmark og udlandet

 • Bestron ASW113S4,4/5 stjerner hos bol.com
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon
 • 4,3/5 stjerner hos PriceRunner

Derfor anbefaler vi Bestron ASW113S

Bestron ASW113S er en paninigrill, der ligger i et meget fornuftigt prisleje. Med de flotte kundeanmeldelser fra både Amazon og PriceRunner tyder det dog ikke på, der er blevet gået på kompromis med kvaliteten!

”… it has worked perfectly and is easy to use and clean.” Sådan lyder én af anmeldelserne på Amazon, hvor kunderne med 65% 5-stjernede anmeldelser og 23% firstjernede er godt tilfredse!

Denne lille maskine er perfekt til at stille sulten når som helst på dagen. Med Bestron ASW113S overspiser man ikke, men får en fin sandwich af høj kvalitet – i hvert fald på de områder, grillen har arbejdet med.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Bestron ASW113S

Bestron er et hollandsk firma, der går højt op i kvalitative og moderne husholdningsapparater. Det er ildsjæle, der står bag firmaets produkter, og målet er at gøre madlavning sjov og lækker for alle!

Bestron ASW113S er en relativ lille grill, der er ideel til en enkelt sandwich eller to små, og den er perfekt til knap så fed mad. Det betyder dog ikke, den ikke kan grille ostetoast og panini, og også kød og grøntsager kan blive gjort lækre på denne lille grill.

Størrelse er også en fordel, når det kommer til opbevaring – Bestron ASW113S kan nemt gemmes væk i en skuffe eller et skab, så den ikke står i vejen, når den ikke er i brug. Apparatet har en tilhørende drypbakke, der gør oprydningen nemmere og sørger for, du ikke har et kæmpe svineri i hele køkkenet, når du har lavet en enkelt sandwich.

Det er altid godt at tørre grillen efter med en fugtig klud, så snart den er kølet ned.

Bestron ASW113S vs. markedet

Denne paninigrill er designet og beregnet til at udføre ét job, men til gengæld gør den det til perfektion. Bestron ASW113S laver lækre og sprøde sandwiches, så du får en smagsoplevelse, du ellers ville skulle betale for hver gang!

Specifikationer

 • Farver: Sort eller rød
 • 2 grillplader á 280 mm x 170 mm

Sage The Adjusta Grill

Produktet vurderingForbrugertest, Sage the Adjusta Grill

Denne grill kommer også fra Sage, og den er derfor også i høj kvalitet i stil med resten af produkterne fra dette mærke. The Adjusta Grill kan tilpasses således, at man selv kan styre, hvor meget varme maden skal have.

Den har nemlig 7 forskellige højdeindstillinger, og du har derfor mulighed for at tilberede mad på mange forskellige temperaturer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Sage The Adjusta Grill

Gode ting ved Sage The Adjusta Grill

 • 7 forskellige højdeindstillinger
 • Varmeindstillinger
 • Non-stick
 • Indbygget drypbakke

Mere information om Sage The Adjusta Grill

Dette kan især være en fordel, hvis man gerne vil lave meget forskelligt mad på sin grill. Hvad enten det er bøffer, panini, grøntsager eller noget helt andet, så kan denne grill sagtens klare opgaven. Temperaturen kan yderligere justeres via drejeskiven på låget.

Indikatorerne på låget fortæller dig, hvornår grillen har nået den rette temperatur og er klar til brug.

Du har også mulighed for at låse grillen, når den er lukket, så du kan være sikker på, at de mindste ikke åbner den ved en fejltagelse.

Grillens plader er belagt med en non-stick-overflade, der gør det nemt at anvende pladerne samt rengøre dem efter brug. Du skal heller ikke tænke på, at eventuelt fedtstof brænder sig fast på pladerne. Det er også muligt at ændre pladernes hældning, så fedtstoffet kan dryppe ned i drypbakken i stedet.

På denne måde undgår du også at få fedtstof på dit bord, og du kan i stedet koncentrere dig om at lave mad. Drypbakken tåler i øvrigt opvask, så du også kan få bugt med selv de mest genstridige fedtpletter.

OBH Nordica 6928 Panini Toaster

Produktet vurderingForbrugertest, OBH nordica 6928

Den næste panini grill på listen kommer fra OBH Nordica, som også er et af de store mærker indenfor køkkenverdenen. Deres Panini Toaster giver dig mulighed for både at grille mad og lækre paninier.

Gode ting ved OBH Nordica 6928 Panini Grill

 • Dobbeltsiddet grill
 • Fordeler varmen jævnt
 • Non-stick overflade
 • God til prisen

Mere information om OBH Nordica 6928 Panini Grill

Denne dobbeltsidede grill giver dig mulighed for at tilberede din mad med jævn varme hele vejen rundt, og du skal derfor ikke bekymre dig om forskudt tilberedning. Temperaturen er let at justere, og dette gøres ved hjælp af termostaten på toppen af låget.

Denne grill er også udstyret med selvjusterende hængsler, hvilket giver grillen mulighed for selv at tilpasse sig alt efter madens højde. Du kan derfor sagtens lave både mad i mange forskellige størrelser uden problem.

OBH Nordica’s Panini Toaster har non-stick-belagte grillplader, og du får derfor lettere ved at rengøre disse efter brug. Derudover hænger fedtstof ikke fast i pladerne, og du får derfor et mere fedtfattigt resultat.

Fedtstoffet på grillpladerne kan i stedet dryppe ned i den aftagelige drypbakke, som gør det nemt for dig at skille dig af med fedtet efter brug.

Skulle det blive nødvendigt med ekstra rengøring, så medfølger også en skraber til at fjerne eventuelle brændte madrester fra grillpladerne. Grillen fylder ikke meget, og du har også mulighed for at opbevare den stående for at spare plads.

Denne grill befinder sig i den billige ende af prisskalaen, og det er derfor ikke en stor investering, hvis man ønsker at prøve kræfter med en bordgrill/ panini grill.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section for .dk

 

Tefal OptiGrill GC702D16

Produktet vurderingForbrugertest, Tefal optigrill GC702D16

Næste grill på listen kommer fra Tefal. Tefal er kendt for at lave mange gode kvalitetsprodukter til køkkenet, og denne grill er ingen undtagelse.

Denne grill er meget avanceret, og det skyldes mest den indbyggede sensor, der kan hjælpe dig med at stege din mad til perfektion.

 

Videoanmeldelse af Tefal OptiGrill GC702D16

Gode ting ved Tefal OptiGrill GC702D16

 • Automatic Sensor Cooking
 • Grilloverflade på 600 cm2
 • Non-stick

Mere information om Tefal OptiGrill GC702D16

Denne teknologi kaldes Automatic Sensor Cooking, og dette gør grillen i stand til at måle mængden og tykkelsen af maden og herefter tilpasse både temperaturen og grilltiden, så du kan opnå det ønskede resultat.

Hvad enten du er til rare, medium eller well done, så kan denne grill klare opgaven.

Det eneste du skal gøre er at vælge det program, der matcher den type mad, som du vil tilberede. Herefter kan grillen selv klare resten. Grilloverfladen måler 600 cm2, så der er god plads til at tilberede på.

Grillen egner sig fint til anvendelse af 2-4 personer, og man kan derfor fint være flere om at lave mad på samme tid.

Efter brug er det også let at rengøre de aftagelige plader. De er nemlig belagt med Tefals ikoniske non-stick-belægning. Kræver disse plader en ekstra hård hånd, så kan man også maskinvaske dem. Du skal dog ikke bekymre dig om genstridige fedtpletter.

Under grillpladerne er der nemlig en drypbakke, som sørger for at opsamle fedtet under tilberedningen. Du undgår derved også, at dit bord bliver fedtet til af både kødsaft og stegefedt.

 

Royal Multi-Panini Grill

Produktet vurderingForbrugertest, Royal Multi-Panini grill

Denne sidste grill på listen kommer fra Royal, og dette er både en panini grill samt en multigrill. Dette betyder, at du kan anvende grillen til mange forskellige typer mad, og du kan derfor lave mere end blot paninier.

 

 

Gode ting ved Royal Multi-Panini Grill

 • Rustfrit stål
 • Non-stick
 • Indbygget termostat
 • Fungerer både i åben og lukket form

Mere information om Royal Multi-Panini Grill

Denne grill befinder sig også i den billige ende af prisskalaen, og det er derfor ingen sag at investere i sådan én. Grillen er lavet i rustfrit stål, og den har en varmeeffekt på ca. 1600 watt. Kontrollamper fortæller dig, hvornår grillen er klar til brug.

Grillpladerne er lette at både anvende og rengøre, da disse er belagt med en non-stick-belægning. Du skal derfor ikke bekymre dig om genstridige madrester eller pletter, og du kan nøjes med at tørre pladerne af efter brug.

Temperaturen styres let via termostaten på frontsiden af grillen, og du kan altid kigge til din mad under tilberedning, da håndtaget er varmefrit.

Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om, at de små brænder fingrene på håndtaget under madlavningen.

Det er muligt at anvende grillen i lukket og åben form. I åben form har du to overflader på 25,6×17,8 cm, og du kan derfor lave mere mad, end når grillen er lukket.

Du har også mulighed for at vippe grillpladerne, således at fedtstof kan dryppe ned i den medfølgende drypbakke.

 

Outlet section for .dk

 

Gode råd og tips til panini grill

Når du skal vælge panini grill, så er der flere ting, du med fordel kan være opmærksom på. Du bør selvfølgelig tænke over, hvor mange penge du er villig til at bruge.

Du skal dog også være klar over, at prisen ofte hænger sammen med antal funktioner, og en dyrere panini grill vil som oftest være en mere holdbar investering, da du får et produkt i højere kvalitet.

Der findes modeller af panini grill, og du skal overveje, om du vil have en praktisk eller mere simpel model. Enkelte modeller har nemlig funktioner, der kan fortælle dig, hvornår dit kød eller din sandwich er klar.

Der findes også modeller, der kan lave både kød, fjerkræ, fisk, panini og mange andre ting. Enkelte modeller er bedre til visse typer mad end andre.

Mangler du andre køkkenredskaber kan du finde vores guide til Vakuumpakkere, køkkenknive, stavblendere, mikroovne og meget mere på denne side.

Hvis du ellers går og mangler en god el kedel til at nyde en kop te med din panini, så kan du finde de bedst i test her.

panini

Du kan også få modeller, som ikke bare fungerer som panini grill. Nej, enkelte af disse produkter kan faktisk fordoble grilloverfladen, og du kan herved anvende grillen som bordgrill. På denne måde kan du lave mad til flere personer ad gangen.

Mht. det praktiske, vil der ofte medfølge en drypbakke til din panini grill. Denne sørger for at opfange fedt og andet snavs, og det kan være en stor hjælp. Du kan også få en grill med aftagelige grillplader med non-stick-belægning.

Disse forkorter rengøringstiden, og dette kan være en funktion, som er alle pengene værd.

Du kan fordel bruge gennemgangen af de forskellige produkter i denne guide som inspiration. Vigtigst af alt er dog, at du husker at tænke over, hvilke ønsker og behov du har, før du vælger en panini grill.

Se også denne artikel på forbruger-guide.dk: Panini Grill Test

Værd at vide om panini grill

 • En panini grill er ganske enkel at operere, og kan være en fin afveksling til en stor grill eller en stegepande med riller.
  Men som med alle andre køkkenredskaber som fungerer ved høje temperaturer, så handler det om at være forsigtig og opmærksom, når man laver mad med en panini grill.

Se vores artikel om: Test af de 5 bedste Airfryere

Læs også: Test af de 7 bedste Brødristere

Denne side er anmeldt af: Thea B. Christiansen Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

53 panini grill opskrifter

https://paninigrill.dk/panini-opskrifter.html

Panini grill guide

https://paninigrill.dk/

Sprøde og lækre panini – sådan gør du

https://www.alt.dk/mad/tema/sproede-toasts–laekre-paninis-saadan-goer-du