Panini Grill test-guide: Her er de 7 bedste panini jern ifølge forbrugerne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Panini Grill test-guide: Her er de 7 bedste panini jern ifølge forbrugerne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Når du skal have ny panini grill, er der mange ting, du bør være opmærksom på. For medmindre du i forvejen har haft et panini jern, er der med garanti en masse informationer, du ikke kender til. Der findes mange forskellige modeller på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge den rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste panini grill på markedet, så du får de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige model.

Vores favorit

Russell Hobbs Cook@Home
Lager
God værdi for pengene

Russell Hobbs Cook@Home

Gå til bedste pris
365 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Sage The Adjusta Grill
Lager
Premium valg

Sage The Adjusta Grill

Gå til bedste pris
1.298 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Fritel GR2275
Lager

Fritel GR2275

Gå til bedste pris
511 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Sage The Smart Grill Pro
Lager

Sage The Smart Grill Pro

Gå til bedste pris
2.810 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Breville panini maskine
Lager

Breville panini maskine

Gå til bedste pris
575 Kr. hos Punkt1
Læs mere
Lager
OBH Nordica 6928 Panini Toaster
Lager

OBH Nordica 6928 Panini Toaster

Gå til bedste pris
369 Kr. hos Korsør Hvidevarecenter
Læs mere
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
369 Kr. hos Korsør Hvidevarecenter
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste panini grill i test-guiden 2023:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

God værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Russell Hobbs Cook@Home - Populær panini grill hos forbrugerne

 • 4,6/5 stjerner påAmazon
 • 4,6/5 stjerner på QualityReviews
 • 7,8/10 hos Reevoo

Cook@Home er ikke bare beregnet til sandwiches, men også til bacon, andet kød, og grøntsager. Det er en paninigrill og en bordgrill, der let kan pakkes sammen og gemmes væk i køkkenskabet, til næste gang den skal i brug. 

Russell Hobbs Cook@Home
God værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Russell Hobbs Cook@Home:

 • Plader med non-stick-belægning
 • Rustfrit stål
 • Justerbart hængsel for jævn tilberedning

Derfor anbefaler vi Russell Hobbs Cook@Home

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 1800 W
 • Dimensioner: 13 x 31 x 31 cm
 • Materiale: Rustfrit stål

Om produktet siger kunderne: ”It works so quickly you really don’t have to wait long for a toasted cheese sandwich. It’s easy to clean and very smart looking”, “Very pleased with it indeed” og “Absolutely love it”. Udtalelserne viser, at der er en generel tilfredshed med grillen, hvilket er den primære grund til, vi anbefaler den. 

Mere om Russell Hobbs Cook@Home

Med det kurvede låg er maskinen ideel til tykkere sandwiches, så du ikke behøver nøjes med hvid toast. Hvis du har købt lækkert brød i delikatessen, eller måske en hel sandwich, du gerne vil have varmet op, kan den også klare det. Lågets bøjning sørger for, at du får lige meget varme ovenfra og nedenunder.

Apparatet er fremstillet af rustfrit stål og har en non-stick belægning, så den er nem at gøre rent. Låget kan åbnes op til 180 grader, så du eksempelvis kan stege bacon eller pølser på den ene side og grille tomater eller brød på den anden.

Det er ikke muligt at styre temperaturen på grillen, så man skal være opmærksom, når man laver mad på den.

Redaktionens vurdering

Paninigrillen fra Russell Hobbs er intet mindre end et hit blandt mange forbrugere, og det er ikke uden grund. Grillen er oplagt til dig, der værdsætter alsidighed i dit køkken. Den laver nemlig ikke kun lækre paninier, men du kan også grille alt fra kød til grøntsager. Og med dens 180-graders åbning får du også altid en jævn varmefordeling – både på tykke og tynde skiver.

Paninigrillens kompakte og stilfulde design gør samtidig, at du nemt kan opbevare den, eller have den stående fremme. Non-stick belægningen gør derudover rengøringen hurtig og nem.

Dog savner vi lidt mere kontrol og tilpassning af temperaturen. Men overordnet set synes vi, at du får meget for dine penge med Russell Hobbs paninigrill – hvorfor det er et pålideligt valg for dig, der gerne vil have alsidighed og brugervenlighed i ét og samme produkt.

Fordele og ulemper ved Russell Hobbs Cook@Home

Fordele

 • 180 graders åbning
 • Buet låg for optimal varme på hele brødet

Ulemper

 • Ingen temperaturregulering
Premium valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sage The Adjusta Grill - panini grill med drypbakke

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

The Adjusta Grill kan tilpasses så man via 7 forskellige højdeindstillinger selv styrer, hvor meget varme maden skal have. Du har derfor mulighed for at tilberede mad på mange forskellige temperaturer.

Sage The Adjusta Grill
Premium valg

Dagens bedste priser og tilbud på Sage The Adjusta Grill:

 • Fødder justerer basens hældning
 • Non-stick-varmeflade
 • Tåler opvaskemaskine

Mere om Sage The Adjusta Grill

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 1600 W
 • Dimensioner: 31 x 14 x 38 cm
 • Vægt: 6 kg

Det kan især være en fordel, hvis man gerne vil lave forskelligt mad på grillen. Hvad enten det er bøffer, panini, grøntsager eller noget helt andet, kan grillen klare opgaven. Temperaturen kan yderligere justeres via drejeskiven på låget.

Indikatorerne på låget fortæller dig, hvornår grillen har nået den rette temperatur og er klar til brug.

Du har også mulighed for at låse grillen, når den er lukket, så du kan være sikker på, at børn ikke åbner den ved en fejl.

Grillens plader er belagt med en non-stick-overflade, der gør det nemt at rengøre dem efter brug. Du skal heller ikke tænke på, at eventuelt fedtstof brænder sig fast på pladerne. Det er også muligt at ændre pladernes hældning, så fedtstof drypper ned i bakken.

Drypbakken tåler i øvrigt opvask.

Fordele og ulemper ved Sage The Adjusta Grill

Fordele

 • 7 forskellige højdeindstillinger
 • Non-stick
 • Indbygget drypbakke

Ulemper

 • Højere prisklasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sage The Adjusta Grill

Fritel GR2275 - panini grill med aftagelige plader

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

GR2775 befinder sig i den billige ende af prisskalaen og kommer med 10 års garanti, så du skal ikke bekymre dig om at skulle udskifte den foreløbigt.

Dagens bedste priser og tilbud på Fritel GR2275:

Mere om Fritel GR2275

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 14 x 33 x 35 cm
 • Effekt: 2000 W
 • Vægt: 3,9 kg

Ved lukket brug har du mulighed for at lave panini og sandwich, og når den er åben, kan du grille alt fra kød til grøntsager og fisk. Den åbne overflade måler 58×29 cm. Grillen har derudover justerbar højde, så du også sagtens kan lave større panini og sandwich.

GR2275 har en termostat, som bruges til at styre temperaturen på grillen med. To indikatorlys fortæller dig, hvornår grillen har nået den ønskede temperatur.

Maskinen opsamler også fedtet, så det er nemmere at rengøre efter brug. Trænger pladerne alligevel til en lidt grundigere rengøring, kan de puttes i opvaskemaskinen.

Fordele og ulemper ved Fritel GR2275

Fordele

 • Håndtaget bliver ikke varmt
 • Let at rengøre
 • Non-stick overflade

Ulemper

 • Ingen drypbakke

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Fritel GR2275

Sage The Smart Grill Pro - luksus panini grill med termometer

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,7/5 stjerner på Amazon

The Smart Grill Pro grill kommer fra mærket Sage. Der er her tale om en kvalitets grill, hvilket også afspejles i prisen, som er i den høje ende.

Dagens bedste priser og tilbud på Sage The Smart Grill Pro:

Mere om Sage The Smart Grill Pro

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 10 kg
 • Effekt: 2400W
 • Dimensioner: 37 x 17 x 39 cm

Sage har designet mange af deres produkter i samarbejde med den verdenskendte kok, Heston Blumenthal, som grillen her er ét af. Grillen kan både anvendes til bøffer, sandwich, panini, fisk eller grøntsager.

Der er flere indstillinger på grillen, heriblandt en enkelt panini-indstilling og fem forskellige kød-indstillinger.

Kød-indstillingerne går fra rare til well done, så du har mulighed for at tilberede kødet præcist, som det passer dig.

The Smart Grill Pro har også et indbygget stegetermometer, som bruges til at fortælle dig, hvornår du skal tage kødet af.

Maskinen har også 180-graders anvendelse, og du kan derfor få en større og åben grilloverflade . De medfølgende og aftagelige grillplader kan byttes rundt, så du selv kan bestemme hvilken, du vil have øverst eller nederst.

De aftagelige plader tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nemt.

Fordele og ulemper ved Sage The Smart Grill Pro

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Hurtig opvarmning
 • Nem at rengøre
 • Medfølgende drypbakke

Ulemper

 • Meget høj prisklasse

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sage The Smart Grill Pro

Breville panini maskine - scorer højt hos både kunder og anmeldere

 • 9/10 stjerner hos currys
 • 4,7/5 stjerner hos Amazon
 • 4,7/5 stjerner hos argos

Bordgrillen fra Breville kan håndtere op til 4 brød af gangen, så der er nok plads til hele familien.

Med over 4.000 anmeldelser på Amazon, er der ingen tvivl om, at grillen er vellidt af forbrugerne. En af kunderne fra Amazon skriver: ”One of my best kitchen gadgets and my only regret is not buying one sooner.”

Dagens bedste priser og tilbud på Breville panini maskine:

Mere om Breville panini maskine

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 33 x 29 x 13 cm
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Effekt: 1000 watt

Grillen er oplagt til mange forskellige slags toasts, om så de udelukkende er fyldt med ost, eller om man har været lidt mere kreativ med tomater og diverse grøntsager. Man skal desuden ikke begrænse sig selv til toast, idet maskinen også sagtens varmer fladbrød, ciabatta, wraps eller tortillaer.

Breville Paninigrill har en non-stick overflade og ledningen kan desuden rulles op.

Låget er justerbart, så du let kan riste brød af forskellige størrelser, og det er op til dig, hvor tyk og/eller sprød din sandwich skal være. Apparatet er fremstillet af rustfrit stål, og med en vægt på næsten 2 kg står den godt fast, mens der laves mad.

Der er to lys på låget, et rødt og et grønt, der indikerer, om maden er færdig eller ej. 

Fordele og ulemper ved Breville panini maskine

Fordele

 • Let at bruge og rengøre
 • Alsidig - kan håndtere op til 4 sandwich på én gang
 • Højt vurderet af kunder og anmeldere
 • Justerbart låg til skræddersyet ristning
 • En holdbar non-stick overflade og en konstruktion i rustfrit stål

Ulemper

 • Begrænset tilberedningsplads - kan kun håndtere op til 4 sandwich ad gangen
 • Ikke-justerbare temperaturindstillinger
 • Relativt tung - med en vægt på næsten 2 kg

OBH Nordica 6928 Panini Toaster - panini grill med selvjusterende hængsler

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

OBH Nordica er et af de store mærker indenfor køkkenverdenen og deres panini toaster giver dig mulighed for både at grille forskelligt mad samt paninier.

Dagens bedste priser og tilbud på OBH Nordica 6928 Panini Toaster:

Mere om OBH Nordica 6928 Panini Toaster

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 2000 W
 • Mål: 20 x 22 cm (grillpladerne)
 • Vægt: 2,7 kg

Den dobbeltsidede grill giver dig mulighed for at tilberede din mad med varme hele vejen rundt, og du skal derfor ikke bekymre dig om ujævn tilberedning. Temperaturen er let at justere og gøres ved hjælp af termostaten på toppen af låget.

Grillen er også udstyret med selvjusterende hængsler, så den selv kan tilpasse sig efter madens højde.

OBH Nordica’s Panini Toaster har non-stick-belagte grillplader, og du får derfor lettere ved at rengøre dem efter brug. Fedtstoffet på grillpladerne kan i stedet dryppe ned i den aftagelige drypbakke.

Skulle det blive nødvendigt med ekstra rengøring, så medfølger også en skraber til at fjerne eventuelle brændte madrester fra grillpladerne. Grillen fylder ikke meget, og du har også mulighed for at opbevare den stående for at spare plads.

Fordele og ulemper ved OBH Nordica 6928 Panini Toaster

Fordele

 • Dobbeltsiddet grill
 • Fordeler varmen jævnt
 • Non-stick overflade
 • God til prisen

Ulemper

 • Begrænset grilloverflade (20 x 22 cm)
 • Relativt tung (2,7 kg)
 • Kan ikke rumme højere sandwich på grund af de selvjusterende hængsler.

Tefal OptiGrill Plus GC712D - panini grill med god grilloverflade

Næste grill på listen kommer fra Tefal. Tefal er kendt for at lave mange gode kvalitetsprodukter til køkkenet, og denne grill er ingen undtagelse.

Denne grill er meget avanceret, og det skyldes mest den indbyggede sensor, der kan hjælpe dig med at stege din mad til perfektion.

 

Dagens bedste priser og tilbud på Tefal OptiGrill Plus GC712D:

 • Automatic Sensor Cooking
 • God grilloverflade
 • Non-stick

Mere om Tefal OptiGrill Plus GC712D

Denne teknologi kaldes Automatic Sensor Cooking, og dette gør grillen i stand til at måle mængden og tykkelsen af maden og herefter tilpasse både temperaturen og grilltiden, så du kan opnå det ønskede resultat.

Hvad enten du er til rare, medium eller well done, så kan denne grill klare opgaven.

Det eneste du skal gøre er at vælge det program, der matcher den type mad, som du vil tilberede. Herefter kan grillen selv klare resten. Grilloverfladen måler 30 x 20 cm, så der er god plads til at tilberede på.

Grillen egner sig fint til anvendelse af 2-4 personer, og man kan derfor fint være flere om at lave mad på samme tid.

Efter brug er det også let at rengøre de aftagelige plader. De er nemlig belagt med Tefals ikoniske non-stick-belægning. Kræver disse plader en ekstra hård hånd, så kan man også maskinvaske dem. Du skal dog ikke bekymre dig om genstridige fedtpletter.

Under grillpladerne er der nemlig en drypbakke, som sørger for at opsamle fedtet under tilberedningen. Du undgår derved også, at dit bord bliver fedtet til af både kødsaft og stegefedt.

Fordele og ulemper ved Tefal OptiGrill Plus GC712D

Fordele

 • Sikrer lækkert tilberedte måltider med konstant perfektion
 • Automatisk sensor-tilberedningsteknologi
 • Nem at bruge med forudindstillede madlavningsprogrammer
 • Stor grilloverflade til tilberedning af flere portioner
 • Non-stick-plader til nem rengøring

Ulemper

 • Begrænset madlavningskapacitet
 • Ikke-aftagelige grillplader
 • Relativt dyrt prisskilt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Tefal OptiGrill Plus GC712D

Gode råd og tips til panini grill

Når du skal vælge panini grill, er der flere ting, du med fordel kan være opmærksom på. Du bør selvfølgelig tænke over, hvor mange penge du er villig til at bruge.

Du skal dog også være klar over, at prisen ofte hænger sammen med antal funktioner, og en dyrere panini grill vil som oftest være en mere holdbar investering, da du får et produkt i højere kvalitet.

Der findes mange modeller, og du skal overveje, om du vil have en praktisk eller mere simpel model. Enkelte modeller har funktioner, der kan fortælle dig, hvornår dit kød eller din sandwich er klar.

Der findes også modeller, der både kan tilberede kød, fjerkræ, fisk, panini og mange andre ting. Enkelte modeller er bedre til visse typer mad end andre.

Mangler du andre køkkenredskaber kan du læse vores guide til vakuumpakkere, køkkenknivestavblenderemikroovne og meget mere på siden her.

Du kan også få modeller, som ikke bare fungerer som panini grill. Enkelte maskiner fordobler grilloverfladen, så du kan anvende grillen som bordgrill. På den måde kan du lave mad til flere personer ad gangen.

Mht. det praktiske vil der ofte medfølge en drypbakke, som sørger for at opfange fedt og væske, så rengøringen bliver nemmere. Du kan også få en grill med aftagelige grillplader med non-stick-belægning, der ligeledes gør rengøringen nemmere.

Du kan med fordel bruge gennemgangen af de forskellige produkter i vores oversigt som inspiration. Vigtigst af alt er dog, at du husker at tænke over, hvilke ønsker og behov du har, før du vælger en panini grill.

Værd at vide om panini grill

 • En panini grill er enkel at bruge og kan være en fin afveksling til en stor grill eller en stegepande med riller.
 • Maskinen bruger høje temperaturer, så du skal være forsigtig og opmærksom, når du laver mad.

 

Se vores artikel om: Test af de 5 bedste airfryere

Læs også: Test af de 7 bedste brødristere

 

FAQ

Hvilke panini grill er de bedste?
Nogle af de bedste panini grill på markedet lige nu er blandt andre modellerne Russel Hobbs Cook@Home, Sage The Adjusta Grill og Fritel GR2275. Maskinerne er generelt populære blandt forbrugerne, og de har samtidig også opnået gode resultater i en række tests, som bl.a. roser dem for deres praktiske egenskaber.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en panini grill?
Når du køber en panini grill, bør du blandt andet være opmærksom på varmepladernes form, og om det er muligt at fjerne dem. Dertil bør du også overveje hvilke dimensioner, maskinen skal have, så den passer ind i dit køkken.
Hvad kan jeg tilberede på en panini grill?
Du kan tilberede meget forskelligt på en panini grill. Du kan selvfølgelig grille dine sandwich og paninier, men du kan også tilberede grøntsager, kød, æg m.m.
Hvordan bruger jeg en panini grill?
Du bruger din panini grill ved at tænde den og vente på, at den varmer op. Når grillen er varm, kan du tilsætte en smule smør til varmepladerne, inden du placerer de madvarer, som du vil tilberede, på grillen. Luk dernæst låget og vent på at maden er tilberedt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme