Test af 6 fantastiske epilatorer

Udgivet 26.07.2018|Senest redigeret 15.02.2019

Vi har samlet et bredt udvalg af testresultater, hvorfor vi herunder kan bringe dig de 6 bedste epilatorer på markedet. Du kan læse om, hvad de forskellige epilatorer kan, heraf også fordele og ulemper. Efter at have læst denne artikel, vil du være velinformeret om, hvilken epilator, som passer bedst til dig.

Denne epilator test indeholder: forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang, af testvindende epilatorer fra adskillige tests. I artiklen finder man også en guide til, hvordan man kommer godt fra start med en epilator. Derudover kan man til sidst i artiklen, finde alle de benyttede testkilder der er blevet brugt.

Vi gør dig opmærksom på, at Forbruger-test.dk ikke selv tester produkter. Vi laver i stedet en samlet oversigt over de produkter, som klarer sig bedst i test. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

De fleste danskere har prøvet kræfter med hårfjerning – primært af skønhedsmæssige årsager. Lider man af uønsket hårvækst, findes der flere forskellige muligheder for hårfjerning, hvor mange danskere jævnligt tyr til skraberen i kampen mod de genstridige hår. Desværre gror hårene hurtigt ud igen, hvorfor det kan blive til en irriterende pligt.

Skraberen er dog ikke den eneste mulighed for hårfjerning; vi bringer en mere holdbar løsning, heraf epilering. Epilatoren er en elektrisk maskine, som hiver hårene ud med roden. Eftersom hårene bliver revet ud med roden, vil de tage længere tid om at vokse frem igen – modsat barbering.

Vi bringer test af følgende epilatorer:

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry – med Gillette Venus knive

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry Denne epilator er til dig, som ønsker særligt fokus på at få alle genstridige hår med, da den opfanger hår ned til 0,5 millimeter. En epilator der kan bruges på hele kroppen.

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 40 minutter
 • Pincetter: 40
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Indbyggede Gillette Venus barberknive
ForhandlerTotalprisLæs mere
552,00 Læs mere
552,00 Læs mere

Det vi elsker ved netop denne epilator 

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry får stor ros for at være effektiv og skånsom i brug. En epilator, som er skånsom, er noget mange kvinder leder efter – og det kan være en svær opgave. Netop denne epilator får topkarakter i stort set alle tests. 

Modellen er en Wet & Dry model som betyder, at den også kan bruges i vand. Det er bevist, at epilering giver de bedste resultater under rindende vand fremfor på tør hud, da det er nemmere og mere skånsomt for huden.  

En af grundene til at Braun epilatoren klarer sig godt i test er, at den er udstyret med lys på epilatorhovedet, som giver dig mulighed for at få et bedre overblik over alle de små hår, der ellers kan være svære at se.

Epilatoren fås i flere forskellige udgaver med forskelligt tilbehør. Prisen ligger på et fornuftigt niveau, når man tænker på, at den har en masse ekstra udstyr med. Du får barberhoved, trimmerhætte, massagehætte, hætte til følsomme områder, ansigtshætte og en efficiency-hætte med. Alt sammen til fordel for dig som ønsker en epilator, der er multifunktionel. 

En af fordelene ved Braun epilatoren er, at den er vandtæt. Det fører dog også til en ulempe, som er den korte batteritid. Epilatoren holder 30 minutter efter en fuld opladning. Hvis det er første gang, man skal bruge den, kan det hurtigt tage mere end 30 minutter, før man er færdig. Det er desværre ikke muligt at oplade den samtidig med at den er i brug af sikkerhedsmæssige årsager. Og sikkerhed kommer altid i første række! 

Om Braun Silk-épil 7 Wet & Dry

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry er lavet i samarbejde med Gillette, og den sørger for, at flere hår bliver trukket ud under epileringen. Epilatoren har et todelt hoved, som består af epilator og en Gillette Venus skraber, der gør at du også får alle de genstridige hår med. 

Epilatoren er udstyret med 40 små pincetter, indbygget lys, samt ekstra barberblade på hovedet af epilatoren. Alt sammen så man er sikker på at få de hår med, som ikke er blevet fjernet af pincetterne. Den giver dig mulighed for at indstille forskellige hastigheder, så du kan finde den, der passer til dit behov. 

Med epilatoren følger der 6 dele med, så den kan bruges til flere formål.
Som sagt er noget af det bedste ved denne epilator, at den er trådløs og vandtæt, og det giver dig derfor en bedre epileringoplevelse. Den lades op på en time, som giver dig mulighed for at bruge den 30 minutter uden opladning. 

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry er blevet vurderet ud fra dens topkarakter i flere tests. 

 • Testvinder – GP.se
 • Testvinder – PriceRunner
 • Testvinder – Bäst-i-Test
 • Testet af  – Bestepilatorreviews.org.uk
 • Anbefalet – Sidsel & Lasse


Braun Silk-épil 9 Wet & Dry

BRAUN SILK-ÉPIL 9 WET & DRYBraun Silk-épil 9 Wet & Dry er til dig, som ønsker en mere skånsom og hurtig epilering, på hele kroppen samt i ansigtet. Med denne model kan du være sikker på at få alle hårene med.  

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 40 minutter
 • Pincetter: 200 pluknings bevægelser i sekundet
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen inkl. ansigt
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Skin Contour Adaptation
ForhandlerTotalprisLæs mere
648,00 Læs mere
699,00 Læs mere

Det vi elsker ved netop denne epilator 

Denne Epilator skiller sig ud fra resten af Braun serien med et 40% større epilatorhoved, hvilket gør din epileringstid kortere og mere effektiv.
Derudover er den udstyret med Micro-grip teknologi, som gør at den er mere præcis og også fjerner de korte hår – helt ned til 0,5mm. Dette giver dig blød hud i op til 4 uger. 

Når man epilerer, kan det være en smule smertefuldt. Derfor er det en stor fordel at Braun Silk-épil 9 Wet & Dry giver vibrationer, når man bruger den, som gør at epileringen bliver mildere, men også mere effektiv. 

I modsætning til mange andre epilatorer har den en fantastisk funktion, Skin Contour Adaptation, som gør at den tilpasser sig din hud. Epilatoren er også vandtæt, så du kan bruge den i badet, hvilket fører til en bedre oplevelse.

En af de mange fordele ved den her epilator er, at den på fuld opladning kan køre i 40 minutter, hvorefter det kun tager 60 minutter at lade den helt op igen. 

Ulempen ved Braun Silk-épil 9 Wet & Dry epilatoren er, at den ikke er udstyret med en Gillette Venus skraber, som gør at du også får alle de genstridige hår med. Uden denne funktion kan man risikere, at man ikke får alle hårene med i første omgang – og  derfor skal barbere sig efter epileringen.  

Om Braun Silk-épil 9 Wet & Dry

Denne epilator er fra en af de bedste produktseriersom er vurderet til at være den bedste i serien, grundet dens udvidet tilbehørspakke. Når du køber Braun Silk-épil 9 Wet & Dry, hører der en stor tilbehørspakke til bestående af blandt andet opladningsholder, en trimmerhætte, barberhoved, en hudkontakthætte, en massagehætte og en ansigtshætte. 

Epilatoren er vandtæt og kan derfor bruges under bruseren som anbefalet, da det skulle gøre mindre ondt at epilere under rindende vand. Epilatoren er batteridrevet med en opladningstid på 60 minutter og kan holde i op til 40 minutter. Den kan ikke bruges under opladning af sikkerhedsmæssige årsager, i forhold til kontakt med vand. 

Epilatoren er udstyret med en lampe, så man kan se klart og tydeligt om alle de små hår kommer med. Ved hjælp af 200 pluknings bevægelser i sekundet, giver det dig en mere grundig og effektiv omgang fremfor brug af en manuel pincet. Efter epilering lover Braun dig glatte ben i op til 4 uger. 

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry er blevet kåret som testvinder og fået topkarakter i flere tests. 

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Testvinder – vlt.se
 • Fem stjerner – Prise Runner
 • Top vurderet – Shaverguru.com
 • Testvinder – Raisierer-tests.com


Panasonic ES-ED90-P503

Panasonic ES-ED90-P503Panasonic ES-ED90-P503 er til dig, som ønsker en epilator til hårfjerning andre steder end kun på benene. Den har nemlig hele 6 funktioner, som gør det en multifunktionel epilator, der klarer det hele.

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 30 minutter
 • Pincetter: 48
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Dobbelt epilatorhoved
ForhandlerTotalprisLæs mere
823,00 Læs mere

Det vi elsker ved netop denne epilator

Panasonic ES-ED90-P503 klarer sig supergodt i test og får stor ros for at være grundig og skånsom. Noget af det der skiller sig ud ved lige netop denne epilator – og har gjort at den klarer sig godt i test – er at den er udstyret med et dobbelt epilatorhoved med 48 pincetter. Det giver en mere grundig og skånsom behandling, og det har gjort den til en af de mest grundige epilatorer på markedet. 

Ydermere er epilatoren vandtæt, hvilket også er en af faktorerne for, at den klarer sig godt i test. Der er mulighed for at fylde sæbe eller gel på den, som kan gøre din epileringoplevelse behageligere samt give dig en glat og nænsom behandling. 

Hovedet er fleksibelt og følger derfor huden og fjerner hår direkte fra roden. Noget af det den får stor ros for er, at de 48 pincetskiver ikke kommer i kontakt med huden og derfor ikke skader huden med rifter og afskrabninger.

Fordelen ved denne model er at den er vandtæt, samt utrolig hurtig om at oplade. Selve designet er smag og behag – og skal vi bringe en ulempe, mener vi ikke, at den holder det klassiske og “eksklusive” look, som konkurrenten Braun har.

Om Panasonic ES-ED90-P503

Panasonic ES-ED90-P503 er en epilator med mange funktioner. Den er udstyret med dobbelt epilatorhoved, som er bevægeligt og kan dreje 60°, så epilatoren kan give dig den bedst mulige oplevelse med maksimal hårfjerning. At epilatoren er udstyret med i alt 48 pincetter gør, at den fanger flere og kortere hår end de fleste andre epilatorer. 

Epilatoren er udstyret med LED-belysning, så selv de mindste og fineste hår kan synliggøres. Den har to hastigheder at vælge mellem, som kan være til gavn for nybegyndere, der ikke er vant til smerten ved epilering.

Der er ikke noget Panasonic ES-ED90-P503 ikke kan klare; med alt dens tilbehør har man flere muligher. Et af de mange ekstra hoveder der følger med er en elektrisk fodfil, hvor de andre er til armhule, bikinilinje og hvad, der ellers er brug for. Der er ikke noget, den ikke kan klare.

Panasonic ES-ED90-P503 er blevet kåret som testvinder og fået topkarakter i flere tests. 

 • Testvinder – Haus & Garten
 • Topscorer – Raisierer-tests.com
 • Topscorer – Aftonbladet
 • Topscorer – vlt.se


Philips SatinPerfect Wet & Dry 

Philips SatinPerfect Wet & Dry Denne epilator er det rette valg for dig, der går op i allergivenlighed – og ydermere søger en epilator, der kan holde strøm under lange bade (40 minutter)

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 40 minutter
 • Pincetter: 32 udtrækningspunkter & 17 sølvpincetskive
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (60 minutter ladetid)
 • Aftageligt epilatorhoved

Det vi elsker ved netop denne epilator

Philips epilatoren har den skønne funktion, at den er udstyret med en hårløfter, som gør at den får fat i alle de fladt liggende hår, som mange andre epilatorer ikke kan få fat i under en epilering. Vi er vilde med at den er udstyret med specielle allergivenlige sølvionpincetskiver, som giver dig en bedre hudhygiejne. Samtidig er pincetskiverne blidere, når de fjerner hårene. 

Der er mange epilatorer, der kan have svært ved at skelne mellem hårene huden, men det har Philips SatinPerfect Wet&Dry ikke.
Epilatoren er som mange andre vandtæt og kan derfor bruges, hvor end man fortrækker. At bruge den under rindende vand kan lindre smerten og anbefales derfor af de fleste, der har testet epilatorer.

Fordelen ved dette produkt er at den er vandtæt, samtidig med at det kun tager 60 minutter at lade op. Ulempen er derimod at den er en smule dyr.

Om Philips SatinPerfect Wet & Dry

Det der skiller sig ud ved denne epilator er, at den har de her specielle allergivenlige sølvionpincetskiver. Den har 32 udtrækningspunkter og 17 sølvpincetskiver. De her sølvpincetskiver skulle siges at være mere allergivenlige, samt skulle hygiejnen være bedre grundet de specielle pincetter. 

Epilatoren er vandtæt og kan bruges i badet under bruseren. Når man køber denne pakke, får man et skærehoved, en trimmerhætte, et opbevaringsetui, en rensebørste og en pose til opbevaring og transport. Den er trådløs, og det tager kun 60 minutter at give den en fuld opladning, hvor efter batteriet holder i op til 40 minutter.

Under epilering har den to hastigheder at vælge imellem, langsom og hurtig. Den langsomme er til nybegyndere, eller hvis man synes, at den hurtige gør for ondt.

Få mere information her

Philips SatinPerfect Wet & Dry er blevet kåret som testvinder og fået topkarakter i flere tests. 

 • Topscorer – GP.se
 • Topscorer – Bäst-i-Test
 • Topscorer – PriceRunner
 • rekommanderet – Raisierer-tests.com


Beurer HL070 epilator

Beurer HL070 epilatorDenne epilator er til dig, der ønsker optimal blød og glat hud. Beurer HL070 byder nemlig også på muligheden for eksfoliering, som forebygger indgroede hår samt gør huden blødere.

Specifikationer:

 • Vandtæt: Nej
 • LED-lys: Ja
 • Maks arbejdstid: 30 minutter
 • Pincetter: 42
 • Hastigheder: 2
 • Anvendelsesområder: Hele kroppen
 • Genopladeligt batteri: Ja (120 minutter ladetid)
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
ForhandlerTotalprisLæs mere
523,00 Læs mere
523,00 Læs mere

Det vi elsker ved netop denne epilator

Denne epilator kan brugere til mere end at epilere, der følger nemlig flere hoveder med, så den også virker som barbering og eksfoliering. Fordelen ved denne epilator er, at man kommer hele vejen rundt, når det kommer til at få en blød og glat hud. 

Ved hjælp af epilatorens LED-lampe kan man fjerne selv de mindste hår, som kan være svære at se. Beurer HL070 Epilator giver en nænsom epilering med stor effektivitet.

Derudover tilbyder den, at man med fordel kan bruge en af de to peeling hoveder som følger med for at blødgøre huden og forebygge indgroede hår.
Man kan med fordel også bruge peelinghovederne til hår hud på hæle eller hænder.

Fordelen ved denne model er den 42 pincetter, som hjælper til en mere grundig epilering. Dog er dens ulempe at den ikke er vandtæt, som begrænser måder at bruge den på.

Om Beurer HL070 epilator 

Epilatoren indeholder 3 funktioner, som giver en større mulighed for forplejning af huden. Med dens indbyggede LED-lampe hjælper den dig til at finde selv de mindste hår, så du er sikker på at få fjernet alt uønsket hår. Med de 3 funktioner, epilering, barbering og eksfoliering, giver den dig mulighed for bedre resultater end andre epilatorer. 

Epilatoren giver dig muligheden for at vælge to hastigheder, alt efter hvor rutineret man er. Epilatoren kan bruges på både tør og fugtig hud.

Denne epilator er mindre end mange andre og er derfor mere præcis med dens 20 antiallergiske pincetter. Batteriet har en holdbarhed på ca. 30 minutter.


Braun Face 830 – epilator til ansigtet

Braun Face 830Denne epilator er til dig, som kæmper med uønsket hårvækst i ansigtet. Denne epilator hjælper dig med en flot og glat hus i op til 4 uger, hvor du ikke skal bekymre dig om uønsket hår i ansigtet.

Specifikationer:

 • Vandtæt: Ja
 • LED-lys: Ja
 • Pincetter: 10 micro pincetter
 • Hastigheder: 1
 • Anvendelsesområder: Ansigtet
 • Genopladeligt batteri: Nej, bruger AA batterier
 • Opfanger hårstrå ned til: 0,5 mm
 • Aftageligt epilatorhoved
ForhandlerTotalprisLæs mere
416,00 Læs mere

Det vi elsker ved netop denne epilator

Noget af det første man ligger mærke til, det er epilatorens design. Dens form er lavet, så den er god at holde på og dermed giver et bedre resultat efter epilering. Med epilatoren medfølger der en ansigtsbørste, som kan skiftes og sættes på. Børsten er blød og behagelig og renser huden ved at fjerne alle de dødehudceller inden og efter brug af epilatoren.

Epilatorens lille hoved giver mulighed for at fjerne hår steder, der kræver præcision – og den giver flotte resultater. Derudover følger der et lille håndspejl med lys i, så det giver et overblik over de små hår.

Fordelen ved denne model er, at den er vandtæt, som gør det meget nemmere at rengøre den. Derudover er dens ulempe også en fordel, da den ikke skal oplade er den nem at tale med sig på farten.

Ulempen ved denne epilator er, at den ikke er genopladelig. Der skal derfor batterier til, og de holder ikke længe, hvis man bruger den mere end en gang om ugen. Det kan gå hen og blive dyrt. Dog bruger man ikke epilatoren mere end én gang om ugen eller endda kun én gang om måneden. Men en investering i genopladelige batterier kan være smart, hvis man vælger at købe denne epilator.

Om Braun Face 830

Denne epilator er velegnet til ansigtet. Dens design giver nemlig mulighed for at epilere steder, der er svære at komme til med en almindelig epilator. Den udfører en tæt epilering og giver flotte resultater. Den er kun udstyret med 10 mikro pincetter, som er lavet til at fange selv de mindste hår, så du kan komme af med uønsket hår i ansigtet.

Som tilbehør følger der en børste med, som anbefales at bruge til rensning af huden inden epilering, så huden får en dybdegående rensning.
Epilatorens design gør, at den er nem at transportere og tage med sig. Epilatoren bruger almindelige AA batterier, så man skal derfor ikke oplade den og derfor bliver den nemmere at tage med sig, da man ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt.

Braun Face 830 er blevet kåret som testvinder og fået topkarakter i flere tests. 

 • Topscorer – eReviews
 • Gode anmeldelser

Hvordan virker en epilator?

En epilator har et hjul med en række små pincetter på. Når man tænder epilatoren, drejer hjulet rundt – og pincetterne trækker alle hår ud. Grunden til at benene (som eksempel) er glatte længere tid er, når man epilerer fremfor at barbere, at hårene bliver trukket ud med roden. Herefter skal hårsækken først til at danne et nyt hår, som skal vokse ud. Dette resulterer også i, at hårene bliver blødere med tiden.

Epilatorer, som Braun Silk-épil 7, har indbyggede barberblade, så alle de små hår pincetterne ikke får med bliver fjernet alligevel. En epilator som denne bliver ofte vurderet til at være bedst i test, da man ikke risikerer dobbeltarbejde, heraf at barbere efter en epilering.

Gør epilering ondt? 

For mange er det ikke smertefrit at bruge en epilator; det kræver en del tilvænning. Ofte gør det mest ondt de første par gange, hvorefter man vænner sig til følelsen. Ydermere bliver hårene revet ud med roden, hvorfor de nye hår som dannes, ikke vil være lige så kraftige som de forrige. Dette spiller også ind, når vi taler smerte, hvorfor smerten netop formindskes over tid.
Smerten beskrives af mange som en irriterende prikken. Man når nemlig ikke at mærke, at hvert enkelt hår blive trukket ud, fordi det går så hurtigt.

Der er selvfølgelig også forskel på, hvilken epilator man køber, og hvordan smerten er under epilering. For eksempel har Panasonic ES-ED90-P503 fokuseret meget på, at det skal være så behageligt som muligt, når man epilerer.


Sådan kommer du bedst i gang med brug af din nye epilator

Epilator testMange benytter sig af den helt almindelige skraber, hvor andre benytter sig af voksbehandlinger. Hvis man ikke er vant til at bruge en epilator, kan man godt blive lidt overrasket over følelsen, da følelsen er markant anderledes end andre metoder at fjerne hår på. Men man skal huske på, at man kun skal bruge epilatoren 1-2 gange om måneden.

Vi hjælper dig til at komme godt fra start, hvis du vil i gang med at bruge epilator.

Hvor starter jeg? 

Hvis du ikke har prøvet en epilator før, kan det være en god ide at starte de mindre følsomme steder, såsom ben og lår. Er du interesseret i at udvide til armhule og bikinilinje, kan det være en god ide, hvis du starter med at vænne huden til følelsen af en epilator. Til sidst kan du bevæge dig til de mere sarte områder.

Nogen har mere sart hud end andre. Er du en af dem, der har en følsom hud, kan det være en god ide at afprøve epilatoren på et mindre område først i tilfælde af, at din hud reagerer ubehageligt på epilatoren. Med Philips SatinPerfect Wet&Dry kan du forbygge denne situation, hvis du på forhånd ved, at du har sart hud.

Epilatoren giver en bedre oplevelse under den varme bruser

Når du bruger epilatoren under den varme bruser, åbner porerne sig og hårene bliver dermed nemmere at få fat i. Det rindende vand kan virke lindrende på huden, når hårene fjernes. Hele epileringsprocessen bliver bare nemmere og hurtigere under rindende vand.

Alle epilatorer vi anbefaler i denne artikel er vandtætte fordi det er bevist i test, at epilering fungerer bedre under rindende vand, samt at det giver dig en mere hygiejnisk oplevelse. Husk at rense epilatoren efter brug, så den er ren og klar til næste gang.

Ydermere kan epilering godt medføre røde prikker på huden, hvor hårene er trukket ud. Man kan være heldig at undgå det; det afhænger af hudens sensitivitet, hvorfor man godt kan risikere det. Det er selvfølgelig midlertidigt og forsvinder natten over, hvis man epilerer om aftenen. Det er godt at have in mente, da det derfor er en fordel at epilere dagen før, man skal vise sin ben frem – fremfor lige inden. Man kan dog med tiden se, hvordan sin hud reagerer på epilatore – og deraf handle ud fra dette.

En epilator fungerer bedst hvis du passer godt på dig selv – og din krop! For at læse vores gode råd om personlig pleje, klik her.


Links og Testkilder

Vi har samlet de tests af de epilatorer, som er anbefalet i artiklen. Artiklen er skrevet på baggrund af testresultaterne fra nedenstående tests. Hvis du mangler inspiration og har brug for flere gode råd, kan du med fordel læse nedenstående artikler.

eReviews (4. oktober 2016)

På eReviews.dk tester de produkter løbende i forskellige kategorier. I denne test har de kigget nærmere på ansigtsepilatoren Braun Face 830 epilator Premium Edition, hvortil der medfølger en tilbehørspakke på 5 dele.

eReviews.dk har lavet testen udfra nedestående kriterier.

 • Funktionalitet
 • Design
 • Pris

Epilatoren bliver rost i testen blandt andet for at være nem at bruge. I testen sætter de fokus på, at den er relativ smertefri at bruge fremfor andre epilatorer – selvfølgelig afhængig af ens smertetærskel. Den får blandt andet meget ros for, at den også tager alle de små og fine hår i ansigtet – samt at børsten der medfølger også giver gode resultater.

Lidt kritik får den også i forhold til, hvor mange batterier den sluger.

Testen er gratis at læse hos eReviews.

vlt.se (18. februar 2016)

Hos den svenske avis Vestmanlands Läns Tidning, har de lavet en række test af 6 epilatorer, som de har udgivet i februar 2016. Testen er lavet på baggrund af tests fra WiseGuide, som yderligere er lavet i samarbejde med andre svenske medier.

Testen her er lavet på tør hud, og epilatorerne er vurderet udfra, hvor skånsomme og effektive de er. Testresultaterne er også baseret på, hvor nemme de er at bruge og derefter vurderet udfra nedestående kriterier.

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Betjening

Her har de vurderet Braun Silk-épil 9 961 til at være den, der klarer sig bedst i test, hvorefter Panasonic ES-ED90-P også klarer sig rigtig fint.

Testen er gratis at læse hos vlt.se.

Aftonbladet (20. november 2015)

Aftonbladet har også i samarbejde med WiseGuide testet 6 forksellige epilatorer i forskellige prisklasser. Igen er alle epilatorer testet efter, hvor nemme de er at bruge på tør hud – og vurderet ud fra, hvor skånsomt og effektivt epilatorerne fjerner uønsket hår.

Epilatorerne er vurderet ud fra nedestående kriterier

 • Betjening
 • Kapacitet/resultat
 • Kvalitet

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry bliver bedst vurderet i test hos Aftonbladet, da den opfylder deres kriterier for skånsomhed. På en anden plads ligger Panasonic ES-ED90-P, som klarer sig ekstra godt på parametre som fintfølende. Til fælles har de begge scoret højt på parametre som effektivitet og at være lette at bruge.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Bäst-i-Test (januar 2015)

For at finde ud af, hvor godt hver enkel epilator fungerer, har de i denne test undersøgt og vurderet alle 6 epilatorer ved at selv at afprøve dem.

Testens vinder, Braun Silk-épil 7, er fundet på baggrund af dens brugbare tilbehør. Derudover mener de, at den giver et rigtig flot resultat i og med at man kommer tæt på følelsen af en professionel voksbehandling. Hvis man leder efter et billigere alternativ, har Braun Silk-épil 3 også fået rigtig gode testresultater og klarer sig også supergodt. Forskellen på disse to er ekstraudstyret.

Testen er gratis at læse hos Bäst-i-Test.se.

GP.se (31. maj 2013)

For at finde de bedste epilatorer, har Göteborgs-Posten i samarbejde med WiseGuide, testet 8 epilatorer.

Til modsætning for de andre tests er disse epilatorer testet på barberskum for at skabe de bedste resultater muligt. Alle epilatorerne i denne test er vandtætte. Vurderingen er lavet udfra, hvor effektivt og skånsomt de forskellige epilatorer fjerner det uønskede hår. Der er i denne test også blevet kigget på kvaliteter som byggekvalitet, funktioner, design og pris.

Den der klarer sig bedst i test er Braun Silk-épil 7, som simpelthen scorer topkarakter på næsten alle parametre. Epilatoren scorer højst på dens effektive og skånsomme udgangspunkt. Dog er der et lille minus ved prisen, da den er lidt dyr. Dette opvejes dog ved dens gode kvalitet og holdbarhed.

En anden topscore er Philips SatinPerfect HP6579, som klarer sig godt på alle parametre. Den er dog lidt besværlig i forhold til regulering af hastigheden, som gør at den mister lidt point.

Testen er gratis at læse hos GP.se.

Haus & Garten (marts 2013)

8 Modeller indgår i testen hos Haus & Garten med formålet om at finde den mest skånsomme og grundige epilator. Alle epilatorer er testet over en periode for at finde ud af, hvilken model der er mest grundig uden at irritere huden.

Alle Epilatorer er en smule smertefulde, dog var der to modeller som gjorde det bedre end resten. Den ene er Panasonic ES-ED90, som er den der klarer sig bedst i test grundet dens dobbelt epilator hoved, som gør at man får en mere grundig epilering samtidig med, at det var en af de epilatorer, som var mindst smertefuld.

Den anden epilator der klarer sig godt i test er Philips SatinSoft HP6522, som også har en rimelig pris.

For at læse denne test skal du købe dig adgang mod en engangspris på 1,99 EURO.

Q.dk (5. august 2012)

Magasinet Q har testet 3 forskellig metoder til langtidsholdbar hårfjerning: Epilering, voks-strips og hårfjerningscreme. De 3 forskellige tests af metoderne er lavet af tre forskellige kvinder, som efterfølgende har vurderet de forskellige hårfjerningsprodukter.

Hårfjerningscreme kan ikke anbefales, da det tager lang tid og ikke på nogen måde bliver fremstillet som en rar følelse.

Så er der Voks-strips fra Veet, som klarer sig lidt bedre. Det er vurderet til at være en dyr løsning, da man hurtigt får brugt en pakke op på kun skinneben og læg.

Til sidste er Philips Satinelle Soft epilatoren testet, og den klarer sig rigtig godt og bliver testens vinder. Som mange andre epilatorer, gør den lidt ondt de første gange man bruger den, dog mest smertefulde i områder som bikinilinjen og armhulerne. Den er vurderet til at give en fin og langtidsholdbar hårfjerning.

Du kan læse testen gratis hos Q.dk.

Femina (26. juni 2012)

Hos Damebladet Femina har de testet Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun, som efterfulgt har fået en anmeldelse. 

Epilatoren har alt i alt fået gode anmeldelser fra Feminas anmelder, som til sidst blev så glad for epilatoren, at det er blevet hendes yndlings hårfjerningsprodukt.
Som alle andre epilatorer er denne heller ikke helt uden smerte, men anmelderen klarede den efter lidt tilvænning. Epilatoren siges at være nem at bruge – og hårfjerningen holder op til 2 uger.

Braun Silk-épil Wet & Dry anbefales blandt andet fordi den kan bruges under vand, hvilket giver et bedre resultat, hvoraf også smerten bliver mindre.

Du kan læse testen gratis hos Femina.

Sidsel & Lasse (17. maj 2011)

På bloggen hos Sidsel & Lasse bliver der snakket mode, skønhed, livsstil og bolig. De har blandt andet skrevet et indlæg om Braun Silk-épil 7 epilator. Epilatoren vurderes til at være en god maskine, som giver gode resultater.

Du kan derudover også finde en masse spænderne kommentarer til indlægget.

PriceRunner (24. august 2010)

PriceRunner kan altid bruges som et godt redskab. Her kommer de med test af 4 epilatorer i forskellige prisklasser. Efter tests af de forskellige epilatorer, kan man fornemme en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Braun Silk-épil 7 er den, der ender med at klare sig bedst i test, hvor Philips SatinPerfect HP6574 scorer topscorer. Begge epilatorer klarer sig godt blandt andet på baggrund af deres effektivitet i forhold fjerning af hår – og ikke mindst deres LED-lys, som hjælper med at se de helt små hår.

Du kan læse testen gratis hos PriceRunner.

Bestepilatorreviews.org.uk

Bestepilatorreviews giver dig et godt indblik i, hvilke epilatorer der er gode her og nu. Som blogger har personen bag siden testet de forskellige epilatorer, og hun kommer derefter med anbefalinger, som kan hjælpe dig til at vælge den rigtige epilator.

Her ligger Braun Silk-epil 7 7681 wet and dry på en førsteplads med en score på 4,7, hvorefter Panasonic ES-ED90 kommer på en anden plads med 4,5 score.

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

forbruger-test.dk

4.62 13
Artikel godkendt af

Denne test er professionelt godkendt af Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Om skribenten

Som skribent hos diverse dame og boligblade har jeg fået en stor pasion for indretning, samt kvaliteten af det jeg køber. Derfor ligger jeg stor fokus på at designet og kvaliteten er i top.
Maria Nørgaard