Test af fodboldstøvler – Se hvilke fodboldstøvler eksperterne anbefaler

Udgivet 28.01.2019|Senest redigeret 18.03.2019

I denne artikel får du et overblik over hvilke fodboldstøvler der er bedst på markedet idag. Vi giver dig test fra eksperter indenfor branchen så du får den rette viden til at vælge de rette fodboldstøvler til dit behov.

DENNE FODBOLDSTØVLE TEST INDHOLDER:
forbruger mand

Artiklen indeholder en grundig gennemgang af de forskellige enheder, fra adskillige tests. Vi bringer dig også en guide, så du kan komme godt fra start med din nye din nye produkt. Derudover kan du til sidst i artiklen, finde alle de benyttede testkilder der er blevet brugt.

Vi gør dig opmærksom på, at forbruger-test.dk ikke selv tester produkterne. Vi laver i stedet en samlet oversigt over produkterne, så du kan vælge det rette produkt for dig. Artiklen skal fungere, som en vejledende guide til dig.

Vi anbefaler fodbold som en form for motion, da det kombinerer hold aktivitet med løb. Skulle du dog være interesseret i at læse om de bedst løbesko på markedet, så du kan holde formen indtil den nye fodboldsæson starter igen, så kan du læse om det ved at følge dette link.

I fodbold verden, kan du ikke undgå at møde ordet fodboldstøvler, det er nemlig en vigtig faktor til din spille teknik, da der både findes støvler til forsvar spillere, angribere osv.

Fodboldstøvlerne er vigtige pga. hvis du er angriber, vil du typisk skulle have en let støvle, da det påvirker din fart, i forhold til en forsvars støvle, vil du typisk opleve en tung støvle, som faktisk vil gøre dig langsommere pga. støvlen ikke er lige så let som en angribers støvler.


Nike Phantom Vision Elite

Produktet vurdering

Der er kun én vej, og det er fremad! Fodbold lever på modstanderens halvdel, stedet hvor kampe bliver afgjort. Ingen fartgrænser. Ingen tøven. Kun hurtige og knivskarpe træk frem i banen.

ForhandlerTotalprisLæs mere
840,00 Læs mere

Specifikationer:

→ Let støvle.
→ Til angribere og kant spillere
→ 207 gram

Derfor anbefaler vi Nike Phantom Vision Elite

Vi kan stærkt anbefale støvlen til personer som spiller i positionen angriber eller kant spiller, da støvlen er med at yde din speed pga. dens lette vægt. Støvlens design er moderne og folk er ikke i tvivl om din stil, hvis du bære denne støvle. Utrolig fedt design! Støvlens holdbar hed er rigtig god, den roser af masser af kvalitet.

Støvlen har fået et tyndt lag vakuumformet film, som gør støvlens holdbarhed forlænges.

Om Nike Phantom Vision Elite

Støvlen hjælper dig at nå de sidste meter, da støvlen er en utrolig let støvle. Nike Phantom vision design er til den spiller som er den listige spiller med offensive takter. Ydrestøvlen er udarbejdet i Flynit-materiale med et tynd lag vakuumformet film, som forøger slidmodstand og letvægt følelsen med fokus på præcision.

Inderstøvle konstrueret i tætsiddende Quadfit Mesh som sikrer den optimale stabilitet, og minimerer behovet for yderligere optapening, hvilket giver færre lag mellem fod og bold.


Adidas X

Produktet vurdering

Et nyt år et begyndt, og vinterens mørke vender så småt. Det er nu at pre-seasons forberedelser for alvor skal stå sin prøve, og hvor blod, sved og tåre skal forvandles til resultater på den oplyste grønsvær. I den forbindelse lancerer adidas Archetic Pack, som tager dig med ind i sit dystre og mystiske univers.

ForhandlerTotalprisLæs mere
979,00 Læs mere
1.190,00 Læs mere

Specifikationer:

→ Let støvle.
→ Til angribere og kant spillere
→ 192 gram

Derfor anbefaler vi Adidas X

Vi anbefaler dig denne støvle hvis du spiller i position angriber eller kant spiller, da denne støvle er en let støvle og er designet til spiller som er meget offensiv. Hvis du er en spiller type som Mohammed Salah, vil du få meget gavn af denne støvle.

Støvlens design er utrolig flot og lækker, så hvis du leder efter en støvle med et lækkert design og en støvle som kan hjælpe dig dit sidste meter, er denne støvle den rette for dig.

Om Adidas X

Med sit kulsorte design og fantastiske detaljer, som er inspireret det eventyrlige Antarktis, er Archetic Pack velegnet til spilleren som arbejder i skyggerne, men som stadig afgør kampene. Kom ud af mørket, og vær arkitekten bag din egen succes med adidas Archetic Pack!

Designet på støvlen er til den hurtige spiller med en offensiv position, støvlen bruges af spiller som Mohamed Salah og Gabriel Jesus. Støvlen er udarbejdet i et nyt banebrydende strækbart materiale, som sørger for det ultimative lockdown til din fod.

Støvlen er utrolig let og vejer kun 192 gram.

Tips til de nye støvler.

1. Start roligt ud
Når du synes de er klar til at tage med på banen, så sørg for at starte blødt ud. Vil du undgå vabler og andet skidt, så nøjes med bruge dem 15-20 minutter af gangen i starten og skru så langsomt op til de kan klare en hel træning eller kamp.

2. Hæld vand på dine støvler
En god idé kan også være at komme lidt vand på dine nye fodboldstøvler. Vand er med til at gøre støvlerne mere smidige så de former sig bedre efter dine fødder.

3. Gylden tip
Når du nu er kommet godt i gang med at bruge dine nye fodboldstøvler, er det også vigtigt at du behandler dem ordentligt. I bund og grund skal de behandles som du behandler dit almindelige fodtøj – og så lige lidt til.

Adidas Copa

Produktet vurdering

Det er slut med at være anonym, og gemme sig i mængden. Vær hovedattraktionen i dit eget show, og dominer grønsværen med dine evner og resultater. Med sine oplysende og legende farver, er pakken designet til at udpege stjernen på banen, og til at få sine præstationer bemærket.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.700,00 Læs mere

Specifikationer:

→ Tung støvle.
→ Forsvarspiller
→ 240 gram

Derfor anbefaler vi Adidas Copa

Vi anbefaler dig Adidas Copa, som er en fantastisk forsvars støvle med et lækkert design. Støvlen er dejlig tung som gør du står fast på jorden, når du skal stå i forsvaret.

Om Adidas Copa

Støvlen består af kængurulæder med revolutionerende Fusionskin-teknologi, som reducerer vandabsorbering og tilbyder en hidtil uset komfort.

Innovativt og anatomisk design med laceless lukningssystem for en barfods-fornemmelse, som vil redefinere dit touch. Knopssystem bestående af cirkulære og halvcirkulære knopper, som øger rotation ved skarpe vendinger


Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Produktet vurdering

Støvlen er for den lyn hurtige og skarpe angriber, støvlen her bliver nemlig spillet med af Ronaldo, neymar og andre store spillere. Du får en kvalitet støvle som hjælper dig med at styrke din hastighed og din retning skifte. Fantastisk støvle med lækkert design.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.110,00 Læs mere

Specifikationer:

→ let støvle.
→ Til angriber og kant spiller
→ 189 gram

Derfor anbefaler vi Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Vi anbefaler dig Nike Mercurial Vapor 12 Elite, du får en støvle som er utrolig let, faktisk den lettelse vi har anmeldt. Støvlen er designet til hurtighed, springstyrke og angrebspil. Ikke mindre end christiano ronaldo bruger denne støvle, så hvis du vil oppe dit angrebspil med en let støvle, så er dette valget for dig.

Om Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Hver gang du trækker i disse Nike Mercurial Vapor 12 Elite fodboldstøvler, kan du være sikker på at gøre en forskel. Den innovative forfodsplade samt de vinklede traction knopper sørger for, at du med en voldsom acceleration kan stryge direkte mod målet, når du med et hidsigt afsæt og en smart krops finte glider af på din direkte oppasser.

I den moderne udgave af det smukke spil, bliver meget afgjort af, om du kan løbe og skifte retning hurtigt. Et essentielt aspekt af dette er, om du kan opnå en høj hastighed på kort tid. Noget ligeså vigtigt, men ofte glemt er, om du kan bremse hurtigt. Nike udviklede derfor et nyt knopsystem, ved hjælp af et avanceret computersystem. Prespunkter og flowet af kraftoverførsel under foden blev kortlagt, og forskellige former, mønstre og sammensætninger blev analyseret.

Mercurial bruges af spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé og Eden Hazard

Fuld Flyknit overdel – Vægt på 189 gram


Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Produktet vurdering

Denne fodbold støvle minder rigtig meget om, Nike Mercurial Vapor 12 Elite. Forskellen mellem de her 2 støvler er, at denne støvle har en sok på sig, sokken støtter din ankel og gøre det svære for dig, at vride om.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.230,00 Læs mere
1.429,00 Læs mere

Specifikationer:

→ let støvle.
→ Til angribere
→ 191 gram

Derfor anbefaler vi Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Vi kan anbefale dig Nike Mercurial Superfly 6 Elite, da dens utrolig flotte design som ydre en enorm kraft i dit skud. Derudover er støvlen let som gør dit spark hårdere.

Støvlen har en sok i sig, som gør det meget behageligt at have støvlen på. Hvis du er en fodbold spiller som mangler en stabil støvle, som du kan bruge som angriber, kan vi stærkt anbefale dig at købe denne støvle.

Om Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Dynamic Fit Collar er den del af støvlen, som fortsætter op over anklen og minder om en sok. Denne forlængelse af fodboldstøvlen giver en følelse af, at støvlerne og dine ben smelter sammen i et. Du får støtte og et helt tæt fit omkring anklerne

Den lette og stærke Flyknit overdel er lavet i et stykke og er ekstremt fleksibel, mens den også indeholder en mikroteksturering for bedre greb i bolden ved høj fart. Konstruktionen i Flyknit smyger sig hele vejen rundt om din fod og følger med dennes bevægelser, hvilket medfører en second-skin lignende følelse, et unikt fit og usammenlignelig komfort.

Vægt: 191 gram.

Dette er en støvle med FG-knopper, beregnet til brug på naturlige græsbaner.

Mercurial bruges af spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé og Eden Hazard


Adidas Predator

Produktet vurdering

I marts 2016 kunne adidas stolt annoncere, at de havde indledt et partnerskab med en af verdens mest hypede fodboldspillere, Paul Pogba. Den flamboyante franskmand, der på banen er kendt for sin kreative dynamik og naturlige flair.

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.700,00 Læs mere
1.959,00 Læs mere

Specifikationer:

→ mindre let støvle.
→ Til angriber midtbane spillere
→ 239 gram

Derfor anbefaler vi Adidas Predator

Vi anbefaler dig denne støvle, da det er en super lækre støvle med et rigtig lækkert design, vi forstår godt at Paul Pogba vælger denne støvle at spille i. Den er designet til spillere som spiller en rolle som midtbane og angriber.

Om Adidas Predator

Predator 18+ er lavet med en Sockfit konstruktion i Primeknit materiale, der grundet elastiske egenskaber kan udvide sig og følge din fods naturlige former og bevægelser, hvilket sørger for en dynamisk, sokkelignende pasform.

Støvlen har en helt ny og overlegen blødhed, der markant forbedrer dit touch og din føling med bolden. Samtidig har den et Purecut laceless design, der betyder at alle overflødige elementer er fjernet, så du får den renest mulige overflade, helt uden snørebånd

Vægt: 239 gram.

Dette er en støvle med FG+AG knopper, der gør den egnet til brug på både naturlige og kunstige græsbaner.

Hvis du efter denne artikel om fodboldstøvler er blevet sulten efter mere viden om sport, så har vi flere artikler her på siden der kan hjælpe dig på rette vej. Følg blot dette Link, for at komme derhen.


Køb din fodbold trøje igennem her


Denim Jeans

Barcelona

629,00 DKK

Køb din Barcelona trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.


Denim Jeans

Manchester United

699,00 DKK

Køb din Manchester United trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.

Denim Jeans

Real Madrid

699,00 DKK

Køb din Real Madrid trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.


 

forbruger-test.dk

4.75 20
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen. (Journalist fra DMJX).

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Mathias Madsen

Efter selv at have gået på idræts linjen i gymnasiet, og med stor fokus på hans sport i fritiden, forsatte Mathias i den fysiske retning. Han har studeret idræt hele vejen fra bachelor til kandidat, men formål om at blive gymnasielærer i idræt.