Bedste Fodboldstøvler: Find de bedste fodboldstøvler til alle niveauer

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste Fodboldstøvler: Find de bedste fodboldstøvler til alle niveauer

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Fodboldstøvler er forskellige, og der findes både støvler til forsvarsspillere og angribere. Det kan derfor være svært at finde rundt i alle mulighederne og vælge de rigtige til netop din spillestil.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste fodboldstøvler på markedet, så du har bedre forudsætninger for at foretage det rette køb.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun tidligere udvalgte produkter, som enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

Vi har rykket Nike Mercurial Superfly 8 Elite til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vil du undgå vabler med dine nye fodboldstøvler, bør du nøjes med bruge dem i 15-20 minutter af gangen i starten og derefter bruge dem mere indtil de kan klare en hel træning eller kamp.

Det er dog ikke blot dine fodboldstøvler som har brug for en langsom opstart, men det har din krop også. Inden du begynder at give dig til at sprinte rundt på banen, er det en god idé at skaffe sig nogle løbesko og træne op inden. Desuden kan proteinpulver også mindske din rehabilitetstid, så du hurtigere og oftere kan spille fodbold.

En god idé kan også være at komme lidt vand på dine nye fodboldstøvler. Vand er med til at gøre støvlerne mere smidige så de former sig bedre efter dine fødder. Når du nu er kommet godt i gang med at bruge dine nye fodboldstøvler, er det også vigtigt at du behandler dem ordentligt. I bund og grund skal de behandles, som du behandler dit almindelige fodtøj – og så lige lidt til.

Fodbold og motion generelt kan være hårdt for kroppen fysisk. Men vidste du, at dit hår også kan tage skade, hvis ikke du plejer det ordentligt? Hvis du vil sørge for at være så skarp som mulig, så kan du her læse vores artikler om hårolie og skægolie. 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

RunRepeat.com

RunRepeat anmelder sportssko, hvor de både trækker både holdninger fra brugere og eksperter.
De har anmeldt Adidas Nemeziz 19.1
Anmeldelsen er opdateret den 28. juli, 2019
Du kan se anmeldelsen her
De har også anmeldt Puma Future Z
Anmeldelsen er senest opdateret den: 26. maj, 2021
Du kan se anmeldelsen her
De har givet Nike Premier II en god anmeldelse
Anmeldelsen er opdateret den: 26. maj, 2021
Du kan se anmeldelsen her
De har anmeldt Nike Mercurial Vapor 13
Anmeldelsen er senest opdateret den: 27. september, 2019
Du kan se anmeldelsen her
De har også anmeldt Nike Mercurial Vapor 14
Anmeldelsen er opdateret den: 24. maj, 2021
Du kan se anmeldelsen her

BootHype.com

BootHype anbefaler og anmelder fodboldstøvler.
De har lavet et review af Puma Future Z 1.1.
Anmeldelsen er udgivet den: 16. marts, 2021
Du kan se anmeldelsen her
De har også skrevet et review af Nemeziz 19.1.
Anmeldelsen er udgivet den: 30. maj, 2019
Du kan se anmeldelsen her

Geekculture.co

TEXGeekculture.co skriver mest om gadgets, videospil og Science Fiction-bøger, men de har også lavet et review af Adidas Nemeziz 19.1
Anmeldelsen er udgivet den: 8. juni, 2019
Du kan se anmeldelsen her

Soccerpro.com

Soccerpro.com anmelder fodboldstøvler, og har skrevet rosende ord om Nike Premier II.

Anmeldelsen er udgivet den: 24. august, 2018
Du kan se anmeldelsen her

SoccerCleats101.com

SoccerCleat101 anmelder fodboldudstyr, og har lavet et review af Nike Mercurial Vapor 13.
Anmeldelsen er udgivet den: 3. oktober, 2019
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken fodboldstøvle er den bedste?
En af de bedste fodboldstøvler på markedet i dag er modellen fra Adidas, som hedder ”X”. Fodboldstøvlen har et elegant og klassisk design, samt en overkommelig og god pris, som alle kan være med på.
Hvordan vælger jeg en fodboldstøvle?
Det er vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, før du vælger et par fodboldstøvler. Dine fodboldstøvler vil med stor sandsynlighed blive brugt meget, og det er derfor vigtigt, at de passer dig optimalt, og er komfortable at have på.
Hvordan kan jeg gøre mine fodboldstøvler mere behagelige?
Du kan bruge vand til at gøre dine fodboldstøvler mere smidige – på den måde former de sig bedre efter dine fødder, og du vil ikke svømme i dem, når du bruger dem.
Skal fodboldstøvler være stramme eller løse?
Nogle tror at en fodboldstøvle skal sidde en smule løst på foden, så der er plads til at kunne bevæge foden, men en fodboldstøvle skal sidde helt tæt til foden – dog uden at stramme så meget, at der ikke kan løbe blod til.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Adidas Nemeziz 19.1 - fodboldstøvler med optimal komfort

Nike Premier II - fodboldstøvler i retro design

Nike Mercurial Vapor 14

Nike Mercurial Vapor 13 FG - fodboldstøvler med god performance

Puma Future Z 1.1 FG - en all-round god støvle med komfort

Adidas X - let fodboldstøvle til angriberen

Adidas Predator - fodboldstøvler til midtbanespillere og angribere

Nike Mercurial Superfly 8 Elite

Nike Mercurial Vapor 13 Elite

Nike Phantom Vision 2 Elite

Adidas Copa

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme