Test af de 6 bedste fodboldstøvler

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 21.04.2021

I fodbold verden, kan du ikke undgå at møde ordet fodboldstøvler, det er nemlig en vigtig faktor til din spille teknik, da der både findes støvler til forsvar spillere, angribere osv.

Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Der findes rigtig mange forskellige fodboldstøvler på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste fodboldstøvler, der er på markedet anno 2021, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

forbruger-test.dk

4.75 20

Adidas X

Forbrugerartikel, Adidas X

Et nyt år et begyndt, og vinterens mørke vender så småt. Det er nu at pre-seasons forberedelser for alvor skal stå sin prøve, og hvor blod, sved og tåre skal forvandles til resultater på den oplyste grønsvær. I den forbindelse lancerer adidas Archetic Pack, som tager dig med ind i sit dystre og mystiske univers.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Adidas X

Gode ting ved Adidas X

 • Let støvle, kun 192g
 • Perfekt til angrebs – eller kantspilleren
 • Fedt design
 • Meget strækbart materiale, speedweave

Mere information om Adidas X

Vi anbefaler dig denne støvle hvis du spiller i position angriber eller kant spiller, da denne støvle er en let støvle og er designet til spiller som er meget offensiv. Hvis du er en spiller type som Mohammed Salah, vil du få meget gavn af denne støvle. Støvlens design er utrolig flot og lækker, så hvis du leder efter en støvle med et lækkert design og en støvle som kan hjælpe dig dit sidste meter, er denne støvle den rette for dig. Med sit kulsorte design og fantastiske detaljer, som er inspireret det eventyrlige Antarktis, er Archetic Pack velegnet til spilleren som arbejder i skyggerne, men som stadig afgør kampene. Kom ud af mørket, og vær arkitekten bag din egen succes med adidas Archetic Pack! Designet på støvlen er til den hurtige spiller med en offensiv position, støvlen bruges af spiller som Mohamed Salah og Gabriel Jesus. Støvlen er udarbejdet i et nyt banebrydende strækbart materiale, som sørger for det ultimative lockdown til din fod. Støvlen er utrolig let og vejer kun 192 gram.

Adidas Predator

Forbrugertest, Adidas Predator

I marts 2016 kunne adidas stolt annoncere, at de havde indledt et partnerskab med en af verdens mest hypede fodboldspillere, Paul Pogba. Den flamboyante franskmand, der på banen er kendt for sin kreative dynamik og naturlige flair. Vi anbefaler dig denne støvle, da det er en super lækre støvle med et rigtig lækkert design, vi forstår godt at Paul Pogba vælger denne støvle at spille i. Den er designet til spillere som spiller en rolle som midtbane og angriber.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Adidas Predator

Gode ting ved Adidas Predator

 • Moderat vægt
 • Perfekt til midtbanespillere
 • Sockfit
 • Primeknit materiale

Mere information om Adidas Predator

Predator 18+ er lavet med en Sockfit konstruktion i Primeknit materiale, der grundet elastiske egenskaber kan udvide sig og følge din fods naturlige former og bevægelser, hvilket sørger for en dynamisk, sokkelignende pasform. Støvlen har en helt ny og overlegen blødhed, der markant forbedrer dit touch og din føling med bolden. Samtidig har den et Purecut laceless design, der betyder at alle overflødige elementer er fjernet, så du får den renest mulige overflade, helt uden snørebånd Dette er en støvle med FG+AG knopper, der gør den egnet til brug på både naturlige og kunstige græsbaner.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Nike Phantom Vision Elite

Forbrugertest, Nike Phantom Vision Elite

Der er kun én vej, og det er fremad! Fodbold lever på modstanderens halvdel, stedet hvor kampe bliver afgjort. Ingen fartgrænser. Ingen tøven. Kun hurtige og knivskarpe træk frem i banen. Vi kan stærkt anbefale støvlen til personer som spiller i positionen angriber eller kant spiller, da støvlen er med at yde din speed pga. dens lette vægt. Støvlens design er moderne og folk er ikke i tvivl om din stil, hvis du bære denne støvle. Utrolig fedt design! Støvlens holdbar hed er rigtig god, den roser af masser af kvalitet.

 

Videoanmeldelse af Nike Phantom Vision Elite

Gode ting ved Nike Phantom Vision Elite

 • Let støvle
 • Perfekt til angrebs – eller kantspilleren
 • Fedt design

Mere information om Nike Phantom Vision Elite

Støvlen har fået et tyndt lag vakuumformet film, som gør støvlens holdbarhed forlænges. Støvlen hjælper dig at nå de sidste meter, da støvlen er en utrolig let støvle. Nike Phantom vision design er til den spiller som er den listige spiller med offensive takter. Ydrestøvlen er udarbejdet i Flynit-materiale med et tynd lag vakuumformet film, som forøger slidmodstand og letvægt følelsen med fokus på præcision. Inderstøvle konstrueret i tætsiddende Quadfit Mesh som sikrer den optimale stabilitet, og minimerer behovet for yderligere optapening, hvilket giver færre lag mellem fod og bold.

Adidas Copa

Forbrugertest, Adidas Copa

Det er slut med at være anonym, og gemme sig i mængden. Vær hovedattraktionen i dit eget show, og dominer grønsværen med dine evner og resultater. Med sine oplysende og legende farver, er pakken designet til at udpege stjernen på banen, og til at få sine præstationer bemærket.

 

Videoanmeldelse af Adidas Copa

Gode ting ved Adidas Copa

 • Tung støvle
 • Perfekt til forsvarsspillere
 • Stilrent design
 • Laver af kænguru læder

Mere information om Adidas Copa

Vi anbefaler dig Adidas Copa, som er en fantastisk forsvars støvle med et lækkert design. Støvlen er dejlig tung som gør du står fast på jorden, når du skal stå i forsvaret. Støvlen består af kængurulæder med revolutionerende Fusionskin-teknologi, som reducerer vandabsorbering og tilbyder en hidtil uset komfort. Innovativt og anatomisk design med laceless lukningssystem for en barfods-fornemmelse, som vil redefinere dit touch. Knopssystem bestående af cirkulære og halvcirkulære knopper, som øger rotation ved skarpe vendinger

Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Forbrugertest, Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Støvlen er for den lyn hurtige og skarpe angriber, støvlen her bliver nemlig spillet med af Ronaldo, neymar og andre store spillere. Du får en kvalitet støvle som hjælper dig med at styrke din hastighed og din retning skifte. Fantastisk støvle med lækkert design.

 

Videoanmeldelse af Nike Mercurial Vapor Elite 12

Gode ting ved Nike Mercurial Vapor 12 Elite

 • Let støvle, kun 189g
 • Perfekt til angrebsspillere
 • Stilrent design
 • Flyknit stof

Mere information om Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Vi anbefaler dig Nike Mercurial Vapor 12 Elite, du får en støvle som er utrolig let, faktisk den lettelse vi har anmeldt. Støvlen er designet til hurtighed, springstyrke og angrebspil. Ikke mindre end christiano ronaldo bruger denne støvle, så hvis du vil oppe dit angrebspil med en let støvle, så er dette valget for dig. Hver gang du trækker i disse Nike Mercurial Vapor 12 Elite fodboldstøvler, kan du være sikker på at gøre en forskel. Den innovative forfodsplade samt de vinklede traction knopper sørger for, at du med en voldsom acceleration kan stryge direkte mod målet, når du med et hidsigt afsæt og en smart krops finte glider af på din direkte oppasser. I den moderne udgave af det smukke spil, bliver meget afgjort af, om du kan løbe og skifte retning hurtigt. Et essentielt aspekt af dette er, om du kan opnå en høj hastighed på kort tid. Noget ligeså vigtigt, men ofte glemt er, om du kan bremse hurtigt. Nike udviklede derfor et nyt knopsystem, ved hjælp af et avanceret computersystem. Prespunkter og flowet af kraftoverførsel under foden blev kortlagt, og forskellige former, mønstre og sammensætninger blev analyseret. Mercurial bruges af spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé og Eden Hazard

Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Forbrugertest, Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Denne fodbold støvle minder rigtig meget om, Nike Mercurial Vapor 12 Elite. Forskellen mellem de her 2 støvler er, at denne støvle har en sok på sig, sokken støtter din ankel og gøre det svære for dig, at vride om. Vi kan anbefale dig Nike Mercurial Superfly 6 Elite, da dens utrolig flotte design som ydre en enorm kraft i dit skud. Derudover er støvlen let som gør dit spark hårdere.

 

Videoanmeldelse af Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Gode ting ved Nike Mercurial Suplerfly 6 Elite

 • Let støvle, kun 189g
 • Perfekt til angrebsspillere
 • Har en sok der går op om anklen
 • Flyknit stof

Mere information om Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Støvlen har en sok i sig, som gør det meget behageligt at have støvlen på. Hvis du er en fodbold spiller som mangler en stabil støvle, som du kan bruge som angriber, kan vi stærkt anbefale dig at købe denne støvle. Dynamic Fit Collar er den del af støvlen, som fortsætter op over anklen og minder om en sok. Denne forlængelse af fodboldstøvlen giver en følelse af, at støvlerne og dine ben smelter sammen i et. Du får støtte og et helt tæt fit omkring anklerne Den lette og stærke Flyknit overdel er lavet i et stykke og er ekstremt fleksibel, mens den også indeholder en mikroteksturering for bedre greb i bolden ved høj fart. Konstruktionen i Flyknit smyger sig hele vejen rundt om din fod og følger med dennes bevægelser, hvilket medfører en second-skin lignende følelse, et unikt fit og usammenlignelig komfort. Dette er en støvle med FG-knopper, beregnet til brug på naturlige græsbaner. Mercurial bruges af spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé og Eden Hazard

Outlet section for .dk

Tips til de nye støvler

Start roligt ud! Når du synes de er klar til at tage med på banen, så sørg for at starte blødt ud. Vil du undgå vabler og andet skidt, så nøjes med bruge dem 15-20 minutter af gangen i starten og skru så langsomt op til de kan klare en hel træning eller kamp. Det er ikke bare dine fodboldstøvler som har brug for en langsom opstart, men det har din krop også! Inden du begynder at give dig til at sprinte rundt på banen, er det en god idé at skaffe sig nogle løbesko og træne op inden. Desuden kan proteinpulver også mindske din rehabilitetstid, så du hurtigere og oftere kan spille fodbold! Hæld vand på dine støvler! En god idé kan også være at komme lidt vand på dine nye fodboldstøvler. Vand er med til at gøre støvlerne mere smidige så de former sig bedre efter dine fødder. Gylden tip! Når du nu er kommet godt i gang med at bruge dine nye fodboldstøvler, er det også vigtigt at du behandler dem ordentligt. I bund og grund skal de behandles som du behandler dit almindelige fodtøj – og så lige lidt til. Motion – og især fodbold, kan være rigtigt hårdt for kroppen fysisk. Men vidste du at dit hår også kan tage skade, hvis ikke du plejer det ordentligt? Hvis du vil sørge for at være så skarp som mulig, så kan du her læse vores artikler om hårolie og skægolie. 

 

Værd at vide om fodboldstøvler

 • En fodboldstøvle er ikke bare dét! Der er forskellige støvler, som egner sig bedre til visse positioner på banen og spillestile.
  Det kan virke overvældende, men det er det værd at sætte sig ind i anatomien på støvlen, og indse sin egen spillestil, inden man køber.

Denim Jeans

Barcelona

629,00 DKK

Køb din Barcelona trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.


Denim Jeans

Manchester United

699,00 DKK

Køb din Manchester United trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.

Denim Jeans

Real Madrid

699,00 DKK

Køb din Real Madrid trøje igennem os, vi hjælper dig med at finde det billigste sted.


 

 

 

 

 

 

 

 

Anmeldelse af fodboldstøvler

4,5 baseret pa 24 anmeldelser fra forskellige platforme

Denne side er anmeldt af: Johan A. Mikkelsen Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.